Kutak za fanove Rizze Ruze
Moderator: _BataZiv_0809
-
Grom iz vedra neba
Otkud ovom zabetoniranom Rizzi u imenu Ruža? To me živo interesuje, zna li neko?
Nije valjda baštovan, pa mu ostalo od zanimanja...
-
Grom iz vedra neba
A srednje umjetničko ime mu je: 19Minnela wrote:valjda mu je to prezimeGrom iz vedra neba wrote:Otkud ovom zabetoniranom Rizzi u imenu Ruža? To me živo interesuje, zna li neko?
Nije valjda baštovan, pa mu ostalo od zanimanja...![]()
umjetnicko
- Chopper_Horrace
On ti je nekad bio lider extra mega svjetski popularnog benda Sarajevska RuzaGrom iz vedra neba wrote:Otkud ovom zabetoniranom Rizzi u imenu Ruža? To me živo interesuje, zna li neko?
Tako da je uzao svoj nadimak i samo dodao "prezime" ruza da se zna da je to on
Nesta kao W.Axl Rose samo sto ovaj Rizzo Rose
-
Grom iz vedra neba
19 je broj gurabija koje je rizzo pojede pred nastup kao stimulans 
-
zemljotres
ne treba biti okrutan prema nama, istinskim obozavateocima rizze ruze 
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
Osobno ga poznajem, ... pravo je fini momak. To sto nije bas najuspjesniji pjevac meni ne predstavlja bas nesto strasno.
Rizo, .... pozdravi seku S.
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
Stitch__ wrote:ima stelu i medju modovima ccc
![]()
safete nikome to nije strasno, puno ima neuspjesnih pjevaca, al se onda jebiga ne trebaju dizat u nebesa
Rizu "ugasite" klikom na dugme, a posljedice dijela ovih drugih su trajne i pogubne po mnoge.
-
zemljotres
haj sad lagano dva trtri posta o revoluciji, pa da predjemo na vitalne nacionalne interese 
-
Grom iz vedra neba
Pape, ovo je ipak kutak za Rizzine fanovepape wrote:Stitch__ wrote:ima stelu i medju modovima ccc
![]()
safete nikome to nije strasno, puno ima neuspjesnih pjevaca, al se onda jebiga ne trebaju dizat u nebesaNisam Rizin fan, ....
-
vjestica
#144 rizzo ruza
Sjedila sam u jednom kafiću do stola (
kakva sreća) "O Bože kako sam ja uspješan" Rizze. Prisluškivala sam. Žao mi je Pape, ali Rizzo e možda drag kao čovjek, ali je pravi mahalac, nije doduše previše glup, ali nije duhovit, odnosno priča prežvakane viceve, ne konta ironiju i igru riječi(bilo je brojno društvo). Otprilike, sebe vidi kao bosanskog Štulića. jeftino se nabacuje nesretnoj konobarici.
ZASLUŽUJE OVAJ FORUM, 100 %
Nije on jedini, tačno, i velika je konkurencija u gomili zvijezda sa ZACEMENTIRANIM MOZGOVIMA na bh. nebu. Oprostila bih mu to što mlati lovu na glupim pjesmicama i sl., ali da ZAISTA o sebi misli da je muzička i ina veličina stvarno ne mogu.
ZASLUŽUJE OVAJ FORUM, 100 %
Nije on jedini, tačno, i velika je konkurencija u gomili zvijezda sa ZACEMENTIRANIM MOZGOVIMA na bh. nebu. Oprostila bih mu to što mlati lovu na glupim pjesmicama i sl., ali da ZAISTA o sebi misli da je muzička i ina veličina stvarno ne mogu.
-
Grom iz vedra neba
Pa vjerovatno jeste, ali naziv albuma jos nije smisljen, zato predlazem da mi, fanovi, damo nase prijedloge za ime novog albuma.Minnela wrote:je li u pripremi rizzin novi album ?ako jeste ,kad da ga ocekujemo na trzistu?
![]()
Moj prijedlog:
Rizzo i 40 gurabija
-
VaneXXX
Rizzo nedaj da te ovakvi zlobnici skrenu s puta kojeg si sebi zacrtao. Nastavi da radis ono u cemu si najbolji, a ove laike i muzicke analfabete ostavi nek gore u zavisti. Ako im je draze da im djeca odrastaju i stasavaju uz neke stuke, dubioze, siktere, neka ih....sreca, jos uvijek ima ljudi koji mogu da prepoznaju kvalitet, evo mala poslastica i za takve...http://www.zshare.net/video/kadaprodjesmahalom-wmv.html
Rizzo hvala ti za nezaboravan docek nove godine 2004/2005.
Puno pozdrava od raje iz Mostara
Sula,Zubac,Muha,Didi,Kemo-batina
-
Grom iz vedra neba
Sto svega ti Kemo-batina? Mislim batina uz ime KemoVaneXXX wrote:Rizzo nedaj da te ovakvi zlobnici skrenu s puta kojeg si sebi zacrtao. Nastavi da radis ono u cemu si najbolji, a ove laike i muzicke analfabete ostavi nek gore u zavisti. Ako im je draze da im djeca odrastaju i stasavaju uz neke stuke, dubioze, siktere, neka ih....sreca, jos uvijek ima ljudi koji mogu da prepoznaju kvalitet, evo mala poslastica i za takve...http://www.zshare.net/video/kadaprodjesmahalom-wmv.html
Hej i nismo mi zlobnici, zelimo Rizzi sve najbolje (uz jos mnogo bosanskih poslastica) , ali takodjer i Stukama i Dubiozi...
-
Grom iz vedra neba
Povratak DzedajaStitch__ wrote:vidis da se Rico ponovo registrovao