Koji me djavo natjera da se testiram.maccarona wrote:koji me djavo natjera da se javim![]()
Al znala sam ja odavno da je TO TO.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Koji me djavo natjera da se testiram.maccarona wrote:koji me djavo natjera da se javim![]()
Eto imamo nesto zajednicko.Beatrice_22 wrote:izbjeglica_iz_besmisla wrote:meni pise 20 %,ali mi kazu sam inteligentan,sramezljiv i iskren i da mi je seks non-stop na pameti.Pa zene navalite
Imam dovoljno ljubavi za sve vas
ja vidis, to ti je famoznih 20%![]()
![]()
Ma sto smo jaki
Gdje i kada?anais_nin wrote:rekoh li ja vama da nam menage a trois sluticHupjahalic@ wrote:Pa i meni je @anais simpa.![]()
![]()
![]()
ma hajde nek je i u troje, u dobrom drustvu je
nije ovo lezbejstvo kao reakcija na neprisutnost kvalitetnih primjeraka muskog roda (naprotiv)....ovo ti je vise jednom se zivi, i jednom se pruza prilika za menage a trois sa dvije strasne cica macelaradnaat wrote:šta sve žene neće, u nedostatku muškaraca
Ma ne smijemo da nam iko ovu priliku sabotira.anais_nin wrote:nije ovo lezbejstvo kao reakcija na neprisutnost kvalitetnih primjeraka muskog roda (naprotiv)....ovo ti je vise jednom se zivi, i jednom se pruza prilika za menage a trois sa dvije strasne cica macelaradnaat wrote:šta sve žene neće, u nedostatku muškaracanije to samo muska fantazija
![]()
![]()
ostri kandjecHupjahalic@ wrote:Ma ne smijemo da nam iko ovu priliku sabotira.anais_nin wrote:nije ovo lezbejstvo kao reakcija na neprisutnost kvalitetnih primjeraka muskog roda (naprotiv)....ovo ti je vise jednom se zivi, i jednom se pruza prilika za menage a trois sa dvije strasne cica macelaradnaat wrote:šta sve žene neće, u nedostatku muškaracanije to samo muska fantazija
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dje je macci?
Ja cekam da moje porastu opet, neku noc sam grebala previse pa ih slomila.anais_nin wrote:ostri kandjecHupjahalic@ wrote:Ma ne smijemo da nam iko ovu priliku sabotira.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dje je macci?
ja prvo procitah ovo...kah..kah..pardon..cHupjahalic@ wrote:Ja cekam da moje porastu opet, neku noc sam grebala previse pa ih slomila.anais_nin wrote:ostri kandjecHupjahalic@ wrote:Ma ne smijemo da nam iko ovu priliku sabotira.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dje je macci?![]()
![]()
![]()
![]()
Davno su porasli, ali sad ihmaccarona wrote:vidi ti ovih maćkivatrenih
![]()
choopkakoliko dugo ti rastu ti nokti
![]()
![]()
Samo im jos reci s` kim se jablack wrote:ja prvo procitah ovo...kah..kah..pardon..cHupjahalic@ wrote:
Ja cekam da moje porastu opet, neku noc sam grebala previse pa ih slomila.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Da, ono sve sto se jucer desavalo je vec proslost.black wrote:grebaLa![]()
e ako je tako onda vam savjetujem da probate. ja sam probao sa dvije mace, od kojih je samo jedna grebala. i mogu reći da je mnogo drugačije nego sam očekivao!anais_nin wrote:nije ovo lezbejstvo kao reakcija na neprisutnost kvalitetnih primjeraka muskog roda (naprotiv)....ovo ti je vise jednom se zivi, i jednom se pruza prilika za menage a trois sa dvije strasne cica macelaradnaat wrote:šta sve žene neće, u nedostatku muškaracanije to samo muska fantazija
![]()
![]()