Nema nikakvih argumenata.Reina wrote:
da rekla sam da nemam veze jer argumenti i jednih i drugih su na mjestu
Radi se o velikoj manipulaciji narodnoh masa i politikanstvu pred predstojece uzbore.Naravno, preko ledja naroda.
...onog istog naroda koji bira te politicare... ako smijem primjetit...Harrys wrote:Nema nikakvih argumenata.Reina wrote:
Radi se o velikoj manipulaciji narodnoh masa i politikanstvu pred predstojece uzbore.Naravno, preko ledja naroda.![]()
A sta je s tobom Alfie? Jel se sta prelomilo preko tvojih ledja...osim dascice za potpalu...Alfons Kauders wrote:...onog istog naroda koji bira te politicare... ako smijem primjetit...Harrys wrote:Nema nikakvih argumenata.Reina wrote:
Radi se o velikoj manipulaciji narodnoh masa i politikanstvu pred predstojece uzbore.Naravno, preko ledja naroda.![]()
tražili ste evo vam ga ili još bolje jer ste to vi zaiskaliAlfons Kauders wrote:...onog istog naroda koji bira te politicare... ako smijem primjetit...Harrys wrote:Nema nikakvih argumenata.Reina wrote:
briket...Vingo wrote:A sta je s tobom Alfie? Jel se sta prelomilo preko tvojih ledja...osim dascice za potpalu...Alfons Kauders wrote:...onog istog naroda koji bira te politicare... ako smijem primjetit...Harrys wrote: Nema nikakvih argumenata.
PS jel cumur il drvo?
nisu svi isti...edu wrote:ali alfi..ti nisi jedan od tih..![]()
..jer svi su isti?!..ako smijem citirat?..
![]()
![]()
pa naravno da ima i manipulacije.... uvijek ima i manipulacije...Harrys wrote:Nema nikakvih argumenata.Reina wrote:
jok ba, ima iza stupara (kad se ide iz sa) jedno selo, pa s desne strane, cim predjes most na ulazu picis stotinjak metara i imas tu ahmu domacina, koji pravi drveni ugalj, 5 maraka puna vreca od 25 kila... mozda je ahmo rezimski covjek, nikad ga nisam pito za koga glasa...edu wrote:briketi su skuplji od cumura..![]()
..otkud lova..
![]()
..pocinjem sumnjati da si rezimski covjek..
![]()
![]()
To su više igre bez granica. "Ujedi protivnika što više, udri ispod pojasa, pljuni, kada nestane argumenata a ti udri po porodici i sl. ali sve da javnost vidiVingo wrote:Politikanstvo pred izbore je TREND u cijelom svijetu....
ma ne glasa ni ahmo..garant..cim i on ima neke veze oko rostilja..Alfons Kauders wrote:jok ba, ima iza stupara (kad se ide iz sa) jedno selo, pa s desne strane, cim predjes most na ulazu picis stotinjak metara i imas tu ahmu domacina, koji pravi drveni ugalj, 5 maraka puna vreca od 25 kila... mozda je ahmo rezimski covjek, nikad ga nisam pito za koga glasa...edu wrote:briketi su skuplji od cumura..![]()
..otkud lova..
![]()
![]()
![]()
terzic je, zahvaljujuci urodjenom nedostatku sivih celija, nesposoban za zlu misao... bolje reci za bilo kakvu misao...Vingo wrote:Ima i Zlih. Terzic nije Zao....
Osnivach jeste....
nije za rostilj, vec sac....Vingo wrote:edu wrote:briketi su skuplji od cumura..![]()
..otkud lova..
![]()
![]()
![]()
I on mi nekakav rostilj-majstor. ccccccc
Nema rostilja bez suhog drveta.....
Sustina je sto su uspjeli izmanipulisati,vidi se i na ovom forumu.Reina wrote:pa naravno da ima i manipulacije.... uvijek ima i manipulacije...Harrys wrote:Nema nikakvih argumenata.Reina wrote:
najzesca mi je ona sa izjadnacavanjem jednih sa radikalima..... itd.
ti izgleda zaboravio da je i ''ucitelj'' ne tako davno bio premijersilence_is_sexy wrote:ocito da ne pratite kako izgledaju predsjednicke i ine politicke debate u "civiliziranom" svijetu... tada bi vam bilo jasno da ponizavanje politickog protivnika u javnosti u duelu 1 na 1 je sasvim legalno politicko oruzije... pogotovo kada imate imbecila za suparnika u "dijalogu"...nineac wrote:Ma ja samo sto ona vodi emisiju. Jebiga Capry, ovdje bivseg predsjednika novinar sasjece, kaze nemamo vise vremena, a ono reklame. Sta ces, njemu je bolje da zna o cemu prica, pa nebi mu niko upado u rjec. Kako mu neces upast u rjec kada nema dvije ciste o tome kako se zivi kod nas. Ja tog covjeka NAZALOST licno znam, i kada sam cuo da ce biti premijer odma sam rekao da je vrijeme da pakujemo kofere.
da je ko' gledao zadnje obracune berlusconi-prodi prije izbora u italiji sve bi mu bilo jasno. ili zasjedanje britanskog parlamenta...
takodje, samo kod nas je cudno kada "bezobrazna" novinarka postavi premijeru jedne drzave "bezobrazno" komplicirano pitanje pa se on jadan ne moze skoncentrisati na odgovor.
jok, bolje je imati novinare koji su tunjavi ko' i politicari nam - samo neka klimaju glavicama i zaradjuju svoje plate... to je bolje.
a lagumdjija ima veliki problem. 80% ljudi u drzavi je zapravo poslije ove emislije bilo na strani "jadnog" premijera... pa covjek i nije za drugo nego za sazaljevati... a narod je nazalost vecinski priglup, kao premijer nam, pa ga lagumdjijin nadmocni stav podsjeca na nekog omrazenog ucitelja/profesora od kojeg su strepili u osnovnoj skoli i kojeg su beskrajno mrzili, pa sada "profesorovo" ocitavanje lekcija bilo kome (pa makar to bio i premijer koji gura zemlju u propast) izaziva simpatije prema, naravno, "uceniku"...
"ucitelj" dobije pridjeve arogantan i bezobrazan... a premijer "pobere" simpatije drugara iz klupe. zato valjda i glasaju za "drugarevu" stranku...
Jesi li imao takvo mišljenje kada su Zlatka optužili za državni udar ?Vudu wrote:Pogledao sam emisiju. Evo mojeg misljenja o dvojici 'gospodina' u emisiji:
1. Terzic. Prica kao da se skolovao u kafani. Neelokventan, bez ikakvog sarma, jedino sto bih mu mozda, da naglasim mozda, povjerio je da cuva stado goveda. Zadnja moja misao o njemu je bila: 'pitam se da li taj covjek sebi zna pertle zavezat' il mu ih mama veze prije nego sto izadje vani?'
2. Lagumdzija. Skromnost je blagodet, a on je po tom mjerilu siromasan covjek. Nisam ocaran ni njegovim ponasanjem niti njegovom pojavom. Uzdize sam svoje naucne podvige, ali muci jadnog Terzica, kao kakav djecak od pet godina koji je otkrio kako da przi mrave sa povecalom.
Misli da ce njegovim izzivljavanjem postici naklonost gledatelja. Zaista pateticna osoba. Vidi se da je covjek gladan vlasti i moci i apsolutno ga ne bih pustio da bude na bilo kakvoj vaznoj funkciji, jer bi vladao samo sebi u korist, kao kakav zli despot. Niti on kao covjek, niti njegova inteligencija nije onolika kolikim ih on prezentira.
Narode daj Boze kakve nafake, uz ovakve ljude lose nam se pise...
DIJALOG (ala nadrealisti)novel wrote:rtsp://195.222.58.181:7070/ftv/60minuta0501.rm
top lista nadrealista...DVDfuj...to je nama nasa borba dala....pozicija/opozicija
....