Islamsko video predavanje iz Careve dzamije
-
republikaBIH
Haqqani ja sam tebi rekao ono sto sam cuo i procitao i to je za mene argument i to sto on siri sufizam na zapadu nemora da znaci da je danasnji sufizam pravo vjerovanje-pravi put
-
republikaBIH
I sta zelis dokazati s tim slikama? i dalai Lama je isti pa da li je budizam "pravi put"?
- seljak_cojek
Živo me zanima kakvu bi dijagnozu postavili kad bi čika Clark objavio da se vratio Islamu.Haqqani wrote:Bismillah!
Shaykh Nazim i Artur Clark.
@Haqqani, da ti Allah da svako dobro i ovoga i onoga svijeta. Amin!
-
republikaBIH
Ccccc ne Dalai Lama siri budizam sirom svijeta,i susrece se sa raznim licnostima kao i ovaj HaqqaniHaqqani wrote:republikaBIH wrote:I sta zelis dokazati s tim slikama? i dalai Lama je isti pa da li je budizam "pravi put"?
Bismillah!
Dalai lama siri Islam po svijetu ???
-
semso poplava
Pasha postavio si pitanje u vezi Sejh Nazima covjek ti fino crno na bijelo postovao slike iz dzemata sirom svijeta a ti se opet glupirasrepublikaBIH wrote:I sta zelis dokazati s tim slikama? i dalai Lama je isti pa da li je budizam "pravi put"?
Mozda ne bi bilo lose da nam i ti nesto postujes od svojih "autoriteta" npr.
odsijecanje glave nekom muslimanu u Iraku od strane "pripadnika" ehli-sunneta kako doticni sebe nazivaju ili slike bombaskih napada na dzamije u Iraku , Pakistanu ili na Kerbeli!!!!
-
pravi-put
Slusaj semso ako si tako pametan, da tako direktno okrivljujes onda trebas dobro znati ko stoji iza bombaskih napada na dzamije. Svako onaj ko slijedi Kuran nece to uraditi jel u samom Kuranu postoji zabrana za rusenje bogomolja,... onda preostaju samo oni koji ne vjeruju u Kuran i raduju se smutnjama mudju muslimanima.Mozda ne bi bilo lose da nam i ti nesto postujes od svojih "autoriteta" npr.
odsijecanje glave nekom muslimanu u Iraku od strane "pripadnika" ehli-sunneta kako doticni sebe nazivaju ili slike bombaskih napada na dzamije u Iraku , Pakistanu ili na Kerbeli!!!!
A sto se tice odsjecanja glave pred kamerama, onda si trebao razumjeti i govor ili presudu onome kome se odsjeca glava.
Jedan Egipcanin (humanitarac vozac kamiona) JE POSTAVIO PO ONOME STO JE PRIZNO - 50 cipova - senzora za navodnjavajuce rakete, koje je postavljo na vitalna mjesta Irackih pobunjenika u Faludzi. Kod njega je pronadjeno jos preko 100 kom istih senzora.
Drugi Iracanin koji je snimao skrivenom kamerom mjesta pobunjenika i prodavao video kasete Americkim marincima.
Treci Jordanac koji je postavljao auto bomebe u tudja auta po Bagdadu i onda ih aktivrao na daljinski.
Cetvrti, peti, sesti... ovakvim ljudima su odsjecane glave pred kamerama i njihovim familijama poslati snimak, da vide majke sta su odgajale.
U svim vojskama je u ratu za izdaju smrtna kazna, zasto se cudis ?
Samo jos da ti kazem jedan podatak, prema njemackim izvorima samo u Iraku ratuje trenutno preko 18 000 dobrovoljaca u Americkoj vojsci. Ti ljudi imaju drugaciji kodeks i drugaciji tretman. Manijaci, banduiti, avanturisti, psi, zasto niko o njima ne govori, zar takav covjek nece za saku para dici dzamiju u vazduh, aktivirati bombu na djackom autobusu ... kako smo naivni !?
-
forUMASH
....deckopravi-put wrote:Jedan Egipcanin (humanitarac vozac kamiona) JE POSTAVIO PO ONOME STO JE PRIZNO - 50 cipova - senzora za navodnjavajuce rakete, koje je postavljo na vitalna mjesta Irackih pobunjenika u Faludzi.
.....nema smisla......
-
republikaBIH
Moj "autoritet" je davno osudio ta neo-haridzijska posla,mogu oni sebe nazivat pripadnici ehlul sunneta koliko god hoce..ali to nisu!semso poplava wrote:Pasha postavio si pitanje u vezi Sejh Nazima covjek ti fino crno na bijelo postovao slike iz dzemata sirom svijeta a ti se opet glupirasrepublikaBIH wrote:I sta zelis dokazati s tim slikama? i dalai Lama je isti pa da li je budizam "pravi put"?![]()
Mozda ne bi bilo lose da nam i ti nesto postujes od svojih "autoriteta" npr.
-
republikaBIH
Sejh sa sejhovim sejhovskim sejhovskim sejhom
Nego,jeli "sejh" Nazim sejh Senadu Agicu?
Nego,jeli "sejh" Nazim sejh Senadu Agicu?
-
Maajka
Islamska video predavanja iz Careve dzamije mozete da downloadujete sa http://www.islammostar.com/video.htm
-
Serenity
Odlično! De ako ti nije teško samo ukratko odgovori na moja zadnja pitanja vezana za hafiza Jusufa.Maajka wrote:Islamska video predavanja iz Careve dzamije mozete da downloadujete sa http://www.islammostar.com/video.htm