Hajmo moderator, na posao.jay wrote:i opet ti kazem kao jedan frustrirani idiot: MARS U PIZDU MATERINU HULJO POKVARENA........................
Ako su mogli Stari i novalicka na hladjenje... nastavi puniti zamrzivac !!
Nemoj ti moderatoru!Fair Life wrote:Hajmo moderator, na posao.jay wrote:i opet ti kazem kao jedan frustrirani idiot: MARS U PIZDU MATERINU HULJO POKVARENA........................
Ako su mogli Stari i novalicka na hladjenje... nastavi puniti zamrzivac !!
Eto ja se slazem sa rezonovanjem stvari od "vodenjak"jay wrote:ma znam hadzija.....evo ima par tema na politici i diskusiji gdje se javljaju redovno ova bica kao sto su vodenjak,fair life,senada i uredno drze lekcije nama neukim, neciviliziranim, frustriranim idiotima, ratnim profiterima, nacionalistima, ukratko Bosancima i Hercegovcima o tome kako smo mi u stvari budale...a ovaj vodenjak je posebna prica....kaze otjeralo ga (cak do svedske).......i mene je moj vodenjak samo ja nisam razgulio nego mi je prva reakcija bila kako da se vratim i vratim ono sto je moje, a istjerao me prvi komsija a oca odveo u zatvor ˝da ga skloni od ekstremista sa strane˝ a kako je izgledalo to sklanjanje bolje da ne znas...e tu je razlika izmedju tebe i mene, ti si picka koja je jedva docekala da nadje razlog da razguli sto dalje i onda iz udobnosti svog svedskog doma sere po svemu sto dolazi iz Bosne.....samo pogana hulja kao sto si ti moze rahmetli generala Alagica nazvati lopovom a nas ostale frustriranim idiotima (namjerno koristim mnozinu jer mi smo jos uvijek jedna dusa kako u ratu tako i ubuduce)....a dobro ti znas zasto pises tako...znas jer je General znao kako tretirati takve kao sto si ti....a sto se tice ˝hiljada eura˝ koje potrosis u zemljici Bosni zadrzi ih za sebe sljedeci put, ne trebaju nam one kao ni milijarde svih ostalih....imamo mi nase pa makar i govno bilo ono je nase, nase bosansko...a ti nemas to nase jer ti vise ne postojis....bosanac vise nisi niti ces ikad vise biti a svedjanin nikad neces postati i nastavi zivjeti u tom svom prividu a nas frustrirane idiote ostavi na miru jednom zauvjek.....a ako se pitas hocu li ikad prestati biti onoliko vulgaran i neciviliziran prema tebi i tebi slicnima e da znas da necu... necu zbog Srebrenice i Zepe, necu zbog Markala, necu zbog dvadeset hiljada silovanih zena, necu zbog nekoliko hiljada ubijene djece, necu zbog Tuzlanske kapije, necu zbog Starog mosta, necu zbog mojih prijatelja, necu zbog mog mrtvog oca, necu zbog svih poginulih i osakacenih.........i opet ti kazem kao jedan frustrirani idiot: MARS U PIZDU MATERINU HULJO POKVARENA........................
P.S. jednog dana kad te djeca budu pitala sta se desavalo u zemlji iz koje je dosao njihov tata i zasto se ti nisi borio sta ces im odgovoriti?
Srbin je mala maca za mene. Ja sam ti bolan Vla'.jay wrote:kontam nego zar su srbi i srbe u logore vodiliFair Life wrote:Citaj...jay wrote:kako to da si u logoru bio ako si krmad prodavao...nesto mi to nelogicno
... prije rata.
zavrzlama wrote:Eto ja se slazem sa rezonovanjem stvari od "vodenjak"jay wrote:ma znam hadzija.....evo ima par tema na politici i diskusiji gdje se javljaju redovno ova bica kao sto su vodenjak,fair life,senada i uredno drze lekcije nama neukim, neciviliziranim, frustriranim idiotima, ratnim profiterima, nacionalistima, ukratko Bosancima i Hercegovcima o tome kako smo mi u stvari budale...a ovaj vodenjak je posebna prica....kaze otjeralo ga (cak do svedske).......i mene je moj vodenjak samo ja nisam razgulio nego mi je prva reakcija bila kako da se vratim i vratim ono sto je moje, a istjerao me prvi komsija a oca odveo u zatvor ˝da ga skloni od ekstremista sa strane˝ a kako je izgledalo to sklanjanje bolje da ne znas...e tu je razlika izmedju tebe i mene, ti si picka koja je jedva docekala da nadje razlog da razguli sto dalje i onda iz udobnosti svog svedskog doma sere po svemu sto dolazi iz Bosne.....samo pogana hulja kao sto si ti moze rahmetli generala Alagica nazvati lopovom a nas ostale frustriranim idiotima (namjerno koristim mnozinu jer mi smo jos uvijek jedna dusa kako u ratu tako i ubuduce)....a dobro ti znas zasto pises tako...znas jer je General znao kako tretirati takve kao sto si ti....a sto se tice ˝hiljada eura˝ koje potrosis u zemljici Bosni zadrzi ih za sebe sljedeci put, ne trebaju nam one kao ni milijarde svih ostalih....imamo mi nase pa makar i govno bilo ono je nase, nase bosansko...a ti nemas to nase jer ti vise ne postojis....bosanac vise nisi niti ces ikad vise biti a svedjanin nikad neces postati i nastavi zivjeti u tom svom prividu a nas frustrirane idiote ostavi na miru jednom zauvjek.....a ako se pitas hocu li ikad prestati biti onoliko vulgaran i neciviliziran prema tebi i tebi slicnima e da znas da necu... necu zbog Srebrenice i Zepe, necu zbog Markala, necu zbog dvadeset hiljada silovanih zena, necu zbog nekoliko hiljada ubijene djece, necu zbog Tuzlanske kapije, necu zbog Starog mosta, necu zbog mojih prijatelja, necu zbog mog mrtvog oca, necu zbog svih poginulih i osakacenih.........i opet ti kazem kao jedan frustrirani idiot: MARS U PIZDU MATERINU HULJO POKVARENA........................
P.S. jednog dana kad te djeca budu pitala sta se desavalo u zemlji iz koje je dosao njihov tata i zasto se ti nisi borio sta ces im odgovoriti?
Ja sam se isto borio u arbih cijeli rat i jos fasovo gubitak tijela...i ne otjerase me poslije rata u dijasporu cetnici nego profiteri bas ti protiv kojih pise doticni vodenjak.
Otjerase me u tudzinu oni sto pokradose preko 100 mil.$ od para namijenjenih onim nesrecnicima u srebrenici i slicnim mjestima.
BiH trebaju svi ljudi dobre volje bez razlike bili u ratu ili ne.. nije iznosenje prljavog vesa od svog naroda ..izdaja nego je izdaja i sutnja prema onim koji nas pljackaju sve ove posleratne godine.
Ma biser lokalni.....vidjeces.....Jara wrote:Al-aqsa wrote:
Bosna je odbranjena, ali nazalost nije oslobodjena...![]()
![]()
![]()
Glupost nerazumnih je nemoguce demantovati... Jednostavno si premlad da bi shvatio...Al-aqsa wrote:(...)
Nego Fair i Vodomare, nema vas na Titinom topicu da mi odgovorite na onaj moj set pitanja. Nema se sta baljezgati kad je sve jasno ko dan, zar ne!?![]()
.....ma bjazzzi, nades neke beze linkovesve je jasno, kao dan!
zavrzlama wrote:
Ja sam se isto borio u arbih cijeli rat i jos fasovo gubitak tijela...i ne otjerase me poslije rata u dijasporu cetnici nego profiteri bas ti protiv kojih pise doticni vodenjak.
Otjerase me u tudzinu oni sto pokradose preko 100 mil.$ od para namijenjenih onim nesrecnicima u srebrenici i slicnim mjestima.
BiH trebaju svi ljudi dobre volje bez razlike bili u ratu ili ne.. nije iznosenje prljavog vesa od svog naroda ..izdaja nego je izdaja i sutnja prema onim koji nas pljackaju sve ove posleratne godine.
CINJENICE!Al-aqsa wrote:
-Nisam zaslijepljen svoim misljenjima, ali jesam cinjenicama. A cinjenica je da smo bili napadnuti od 2 vanjaska ni 3 unutrasnja neprijatelja, i da smo unatoc tome na celu sa Alijom uspjeli da odbranimo drzavu i gole zivote. Uspjeli smo da opstanemo. Cinjenice, zar ne.
- Naravno da mi odgovara bilo kakva Bosna, bolja mi je i ovakva nego da zivim u Velikoj Srbiji sa milosevicevim socijalistima na celu. A sto nam je bilo zapisano u Karadjordjevu.
Iza Alije je ostala Bosna i Hercegovina, ma kako ona ne savrsena bila. Ipak je bolja od Velike Srbije u kojoj smo samo imali mjesta u masovnim grobnicama!
hoces li desetine hiljada mojih svjedoka samo u Sarajevu, koji su bili u armiji tokom opsade Sa. i koji ce uvijek u svakome momentu sigurno biti spremni svjedociti ne u moju korist nego u korist istine svih nas koji smo tokom rata bili zrtve trostrukog fasizma i da jesmo jos uvijek svojevrsne zrtve svi od svojih, konkretno ja i svih mojih desetine hiljada prezivjelih svjedoka zrtava svojih velikih Bosnjaka i svojih jos vecih merhametlija muslimana, posebno tokom opsade Sarajeva, opsade koja se sada vidi jasnije i cuje glasnije od detonacija... ne prodje niti jedan jedini dan da barem jedno ljudsko bice ne izvrsi suicid ili ubistvo.... ljudi i djeca svakodnevno umiru vise od posljedica ovoga mira nego od rata sa cijim zrtvama (post)ratni profiteri nikada nisu prestali kalkulisati, u samo njihovu korist, na morbidnu stetu zrtava...jay wrote:(...)senada i uredno drze lekcije nama neukim, neciviliziranim, frustriranim idiotima, ratnim profiterima, nacionalistima, ukratko Bosancima i Hercegovcima o tome kako smo mi u stvari budale..(...)
a ako se pitas hocu li ikad prestati biti onoliko vulgaran i neciviliziran prema tebi i tebi slicnima e da znas da necu... necu zbog Srebrenice i Zepe, necu zbog Markala, necu zbog dvadeset hiljada silovanih zena, necu zbog nekoliko hiljada ubijene djece, necu zbog Tuzlanske kapije, necu zbog Starog mosta, necu zbog mojih prijatelja, necu zbog mog mrtvog oca, necu zbog svih poginulih i osakacenih.........i opet ti kazem kao jedan frustrirani idiot: MARS U PIZDU MATERINU HULJO POKVARENA........................
E sad si ga i ti nagrabusila @vesela!vesela wrote:CINJENICE!Al-aqsa wrote:
-Nisam zaslijepljen svoim misljenjima, ali jesam cinjenicama. A cinjenica je da smo bili napadnuti od 2 vanjaska ni 3 unutrasnja neprijatelja, i da smo unatoc tome na celu sa Alijom uspjeli da odbranimo drzavu i gole zivote. Uspjeli smo da opstanemo. Cinjenice, zar ne.
- Naravno da mi odgovara bilo kakva Bosna, bolja mi je i ovakva nego da zivim u Velikoj Srbiji sa milosevicevim socijalistima na celu. A sto nam je bilo zapisano u Karadjordjevu.
Iza Alije je ostala Bosna i Hercegovina, ma kako ona ne savrsena bila. Ipak je bolja od Velike Srbije u kojoj smo samo imali mjesta u masovnim grobnicama!
haj'mo redom...sta ti znas konkretno?...sta je oslobodjeno?...ko je to bio goloruk?
dok se ti smislis, ja cu ti iznijeti cinjenice, licno vidjene i dozivljene!
Vrbanja most! Ja na Grbavici, blizu mosta. Izlazim u aprilu 92. Od Vrbanje
prema Skenderiji nasa vojska, medju njima moja familija. Nijedan goloruk. Svaki je imao oruzje.
Idem prema Marin Dvoru. Odmah iza Vrbanje, u Istarskoj ulici, kontrola nase vojske. U Istarskoj nasa vojska. U svakom pasazu po dva minobacaca i zolje. Gadjaju oni Grbavicu, a njih sa Grbavice. Ali niko ni ne POKUSAVA da ide u napad na drugu stranu!
ZASTO?
Dogovor, Al-aqsa, dogovor izmedju Alije i Karadjica!
Grbavica NIKAD nije oslobodjena. Da srpsku vojsku ne otjera MZ nikad mi ne bismo usli na Grbavicu!
CINJENICA: moji rodjaci djaba poginuse!!!!
TUZNA CINJENICA: odusevljen si Bosnom u poredjenju sa Srbijom! Ma nisi mogao naci bolju drzavu za poredjenje!
p.s.
nisi mi odgovorio zasto vrijedjas ljude, a tvrdis da si vjernik?
zavrzlama wrote:jay wrote:ma znam hadzija.....evo ima par tema na politici i diskusiji gdje se javljaju redovno ova bica kao sto su vodenjak,fair life,senada i uredno drze lekcije nama neukim, neciviliziranim, frustriranim idiotima, ratnim profiterima, nacionalistima, ukratko Bosancima i Hercegovcima o tome kako smo mi u stvari budale...a ovaj vodenjak je posebna prica....kaze otjeralo ga (cak do svedske).......i mene je moj vodenjak samo ja nisam razgulio nego mi je prva reakcija bila kako da se vratim i vratim ono sto je moje, a istjerao me prvi komsija a oca odveo u zatvor ˝da ga skloni od ekstremista sa strane˝ a kako je izgledalo to sklanjanje bolje da ne znas...e tu je razlika izmedju tebe i mene, ti si picka koja je jedva docekala da nadje razlog da razguli sto dalje i onda iz udobnosti svog svedskog doma sere po svemu sto dolazi iz Bosne.....samo pogana hulja kao sto si ti moze rahmetli generala Alagica nazvati lopovom a nas ostale frustriranim idiotima (namjerno koristim mnozinu jer mi smo jos uvijek jedna dusa kako u ratu tako i ubuduce)....a dobro ti znas zasto pises tako...znas jer je General znao kako tretirati takve kao sto si ti....a sto se tice ˝hiljada eura˝ koje potrosis u zemljici Bosni zadrzi ih za sebe sljedeci put, ne trebaju nam one kao ni milijarde svih ostalih....imamo mi nase pa makar i govno bilo ono je nase, nase bosansko...a ti nemas to nase jer ti vise ne postojis....bosanac vise nisi niti ces ikad vise biti a svedjanin nikad neces postati i nastavi zivjeti u tom svom prividu a nas frustrirane idiote ostavi na miru jednom zauvjek.....a ako se pitas hocu li ikad prestati biti onoliko vulgaran i neciviliziran prema tebi i tebi slicnima e da znas da necu... necu zbog Srebrenice i Zepe, necu zbog Markala, necu zbog dvadeset hiljada silovanih zena, necu zbog nekoliko hiljada ubijene djece, necu zbog Tuzlanske kapije, necu zbog Starog mosta, necu zbog mojih prijatelja, necu zbog mog mrtvog oca, necu zbog svih poginulih i osakacenih.........i opet ti kazem kao jedan frustrirani idiot: MARS U PIZDU MATERINU HULJO POKVARENA........................
Hadzi-Murat wrote:
Ti fakat nisi svjestan kako samo glupo zvucis...Da vi dezerteri/pljuvaci imate barem malo obraza, o ovim stvarima ne biste ni pricali, ne zato sto na to nemate pravo, nego zato sto na taj nacin izazivate bijes prema dijaspori generalno, sto sigurno nije uredu, jer dijaspora nije isto sto i raznorazne kafedzije i misevi koji nam sole pamet, a prvi su kliznuli vani...
i jos nas ismijavaju sto smo ostali braniti domovinu?!
i jos nam govore kako nismo trebali braniti domovinu?! i jos nam govore kako tesko zivimo, ko da smo debili pa ne znamo kako zivimo?! i jos nam govore kako treba da zivimo?! sram vas bilo i odjebite vise s tim lijecenjem frustracija pljuvanjem!
Ooooooooo... sta ima Reina ??Reina wrote:(...)
( nadam se da sam ovo gore pogresno razumjela.... ali ako je
Fair life na ovom forumu moderator.... onda je sve jasno....zasto ovakvi ostaju a tipovi poput Starog mogu dobiti ban... smijesno)
Nesto sto ide u prilog tvojoj tvrdnji vesela...vesela wrote:(...)
Dogovor, Al-aqsa, dogovor izmedju Alije i Karadjica!
Grbavica NIKAD nije oslobodjena. Da srpsku vojsku ne otjera MZ nikad mi ne bismo usli na Grbavicu!
(...)
Fair Life wrote:Ooooooooo... sta ima Reina ??Reina wrote:(...)
( nadam se da sam ovo gore pogresno razumjela.... ali ako je
Fair life na ovom forumu moderator.... onda je sve jasno....zasto ovakvi ostaju a tipovi poput Starog mogu dobiti ban... smijesno)
Na vrhu podforuma Politika ili bilo kojeg drugog mozes procitati nickove moderatora.
Prespavaj... jutro je pametnije.