haman i to podobro primamljiva...El-Vedex wrote:
Pa to utice na vuGla rodjaci...
Imam jedan dobar prijedlog . . . sto niko ne ode gore kod cesme vise sedrenika , kazu da gore nema vehbahija ... a ako slucajno dodju i gore ja cu im dohakati tako sto cu hanumu zagrnuti sa onijem velom sto ga Vehbo koke nose...
Garant bi spika bila sliedeca "Oooo vidi brata masala, naso cednu hahaha , naprijed brate Allah te nagradio velkim....
E jebi ga kad god se napusim , valjam gluposti.
Al svejedno vam je tema kurac... JA nisam neki auto jebach al imam za to jarana koji je mor'o cuti za taj dogadjaj, pa jebote zadnjih dana se bash intenzivno fuljam i vozam po gradu i kad ono sta hoce bio sam na jednom od tih mjesta koje svaki grad treba da ima , (da se razumjemo odmah u startu), doduse samo sam kolegicama iz Australije pokazivao pogled ali jeeebi ga . . .
Nekom je ovdje bas primamljiva ta Vehbo fobicna prica.... Izvinjavam se svima onima koji su imali negativna iskustva sa vehabijama , ali ja nikao da naletim ljudi na nesto slicno... dobro bilo je vazova o razvratu i bludu i pogleda osude cina koji se kosi sa tim ucenjima ali jebi ga niko me ne napade a volim da budem svugdje...
I nemoj da se kome raspire predrasude oko ovog El ispred Vedex... Mogao sam staviti La-Vedex pa bi bio vise francuskiji nego arapskiji nick hahahahaha
Jer ovdje izgleda mozes biti samo ZA i PROTIV "nasih" i "njihovih"....
Vehabije jesu bezveze al to ne znaci da mora neko izmisljati price o njima.
Opet kazem da je to ako se desilo fakat sranje , al meni sve smrdi na to ko da bi neko volio da se desi.
PA kad ce se ovaj grad vise urbanizirat majka mu stara , a ne da svak kroji njegov izgled po svojim arsinima. Kome smeta to sto prodje ciko sa bradom , kratkim pantolama i vodi nindzu za ruku (hahah jeebi ga moro sam), on je ne prosvjeceni maloradjanin.
Jel ko ovdje gledo ili jos polje cito "Pokondirenu Tikvu", ako jes dobit ce sliku na sta ovo meni sve lici....
HAHAHAH
Eh sad sam se vec zamislio , pa ja fakat postam najvise na temama o vehabijama . . . Sad mi to na um pade.... a nisam vehabija hahah ili mozda jesam.... e to je vec retoricko pitanje . . . al sta mogu kad naletima na ovaj forum i neki drkadzija netoleranti mi digne zivacccc....
Ma jebes ovo odoh u krpe
Halali te braco ako sam koga i uvredio ahahahahahaah
samo ti ne mozes biti ni fobican
niti ja... kad tu zivim a nisam cula da su ikog bas ikog napadali...
nego cini mi se da su ovi koji su vani.... da li zbog natpisa raznih
sta znam .... ali evo vidimo i ovi stu su pravili ovdje probleme nisu iz Bosne i oni su dosli iz Danske i Svedske hmm cudno bas