novalic wrote:zaboravila si pijacu
Nisam, tamo ne prolazi kartica....
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Novo,nije mene bogami niko,ja sam uvijek cvrsto sjedio na jednoj stolici.novalic wrote:hare, bolan, ko li je tebe, da izvines, gurno sa stoliceHarrys wrote:Sve mi ovo lici na ono vec poznato," ja sam ta koja bira" pa mogu da sjedim na dvije stolice.I cesto se desi da se izmaknu obje.
![]()
Sjedis na jednoj a hoces da posjedujes jos 5, jel`?Harrys wrote:Novo,nije mene bogami niko,ja sam uvijek cvrsto sjedio na jednoj stolici.![]()
mozda ga i sretnesLola_77 wrote:Pozdravljam vas sve..
Sada nabacim osmijeh i niz Ferhadiju..ko zna sta nosi sutrasnji dan![]()
Ima jedan isto bivsi..uvijek je govorio "Zivot je lijep"..sta god covjeka pitas isto je ponavljaoe ko bi reko' da cu se njega danas sjetiti i jos citirati
![]()
Edu, nista nije slucajnoedu wrote:lelo..meni rodjendan 5. avgusta..lejlasa wrote:Ista situacija je bila i kod mene. I kad sam ga, nakon nekog vremena, srela jednog 5. avgusta, i kad mi je rekao da se ozenio, mislila sam necu prezivjeti. Ali, vremenom polako postaje lakse. Ni danas nije svejedno kad se sretnemo, ali, kao sto kaze Anais, smjestila sam ga negdje u svom srcu i krenula dalje![]()
..Allaha mi..
![]()
..ovo je sudbina..
![]()
..a ja..ti u avazu radis..
![]()
..nista..nista..
![]()
![]()
ma dajte sad je trebao zenu ostaviti,da bi bio cool.a da je ostavio i da je njegova zena post napisala kako je muz ostavio zbog neke,bilo bi komentara: a supkaaaaacHupjahalic@ wrote:@Lola_77 Ma znala sam ja da tom frajeru nesto fali i da je muhanat.![]()
![]()
(nek se i dalje brine sta ce komsije reci pa ce zavrsiti gdje mu nije mjesto).
Cim ti sam sebe hvalistaxi_driver wrote:ali ako nista sacekaj ljeto pa da vidis kakvi su taxisti.zaboravila bi ga u sekundi