Raskid veze

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
nebojeplavo

Post by nebojeplavo »

Pa kud si navalila odmah momka da trazis? :D :lol:
Mozda nekome i pali taj "klin" odmah, al mislim da to moze pomoci tek kad malo nadjes unutarnji mir :)
Joj al i ja filozofiram :D :lol:
selmap26

Post by selmap26 »

:D :D :D
maccarona

Post by maccarona »

ma nisam ga ja trazila :D boze sacuvaj, meni treba dugooooo :D dugoooooooooooooooo :lol: :-) govorim o ovim glupim savjetima "dobrih" prijatelja..... bezze je to i cista neistina! i taaaackaaaaaaaaaa :D
ali ne kajem se ili ne zalim sto sam sama protracila jedno vrijeme :D puno sam o sebi naucila :D

sad sam spremna za nove bitke :D:D :lol: :evil: :D :-) :oops:
nebojeplavo

Post by nebojeplavo »

maccarona wrote:ma nisam ga ja trazila :D boze sacuvaj, meni treba dugooooo :D dugoooooooooooooooo :lol: :-) govorim o ovim glupim savjetima "dobrih" prijatelja..... bezze je to i cista neistina! i taaaackaaaaaaaaaa :D
ali ne kajem se ili ne zalim sto sam sama protracila jedno vrijeme :D puno sam o sebi naucila :D

sad sam spremna za nove bitke :D:D :lol: :evil: :D :-) :oops:
Pa o tome ja i govorim :D mozes patiti jedno vrijeme i pokusati skupiti komadice srca na jedno mjesto .. :D al jednom moras reci, dosta je vise, vrijeme je da krenem dalje :D
A mozes i patiti cijeli zivot, pa sad, ko voli, nek izvoli.. :D
maccarona

Post by maccarona »

aman niko nije rodjen da pati cijeli zivot :D
a ako neke stvari nisi preboljela :D moze ti tito doci :D ni pljunut ga neces :D a kamoli da sam sebi nesto umisljas :D dobices onoliko vremena koliko ti treba :D:D

sve je ok :D samo sam protiv klina i izbijanja :D i verbalno tjeranje osoba da se dignu i krenu u borbu protiv samih sebe :D bas onda kad vrijeme nije jos stiglo :D
Last edited by maccarona on 03/03/2008 14:16, edited 1 time in total.
nebojeplavo

Post by nebojeplavo »

I ja isto.. :D sve u svoje vrijeme :D
maccarona

Post by maccarona »

nisam te citirala da bih te kritikovala :kiss: :D:D
(cisto onako :D ja ne citiram svakog :lol: :-) ) :D :-)
nebojeplavo

Post by nebojeplavo »

:lol: ma znam ba :D svako ima razlicito iskustvo i nije niko isti, samo mi pravo zao kad vidim da neko toliko pati, kao trenutno ovaj @la forge.. :roll:
maccarona

Post by maccarona »

eh bas zbog toga sto nam je nekoga zao :D radimo sve pogresno :D:D
ja npr. podnosim svaku kritiku :D ali kad sam tuzna :D sad kao npr. forge (ali ne mora sve da se vrti oko ljubavi :D ima i drugih situacija :D:D) :D onda mi treba prijatelj :D i treba da placem, da se istresem :D a kad mi neko dodje kao ti :D pa me skoro napadne :D (a u pitanju su duboki osjecaju, povrijedjeni! :D) tacka ovo ono, sredi to pod hitno :lol: isto neki diktator :lol: :lol: :lol: :D
nisi mi nicim pomogla :D ako smo vec ovdje zbog toga ili zbog zajebancije? :D :D :D

a forge uopste nije bas tako dugooooo sam :wink: :D
nebojeplavo

Post by nebojeplavo »

Cuj napadnem :D ponekad treba nekog i protresti malo :wink:
selmap26

Post by selmap26 »

maccarona wrote:eh bas zbog toga sto nam je nekoga zao :D radimo sve pogresno :D:D
ja npr. podnosim svaku kritiku :D ali kad sam tuzna :D sad kao npr. forge (ali ne mora sve da se vrti oko ljubavi :D ima i drugih situacija :D:D) :D onda mi treba prijatelj :D i treba da placem, da se istresem :D a kad mi neko dodje kao ti :D pa me skoro napadne :D (a u pitanju su duboki osjecaju, povrijedjeni! :D) tacka ovo ono, sredi to pod hitno :lol: isto neki diktator :lol: :lol: :lol: :D
nisi mi nicim pomogla :D ako smo vec ovdje zbog toga ili zbog zajebancije? :D :D :D

a forge uopste nije bas tako dugooooo sam :wink: :D
ja se dobro al dobro isplacem :) :)
malo mi bude lakse i kad opet dodje muka dusi odplacem i eto :D :D
selmap26

Post by selmap26 »

besana wrote:Samo jedno pitanje, bez ikakve želje da umanjim ili uvrijedim nečije osjaćaje...da li vas patnja ovog momka pogađa više samim tim što je momak u pitanju? Hoću reći...da li to da žena pati prihvatamo kao normalno...ali nas zato muške suze ubiše?
ne uopce
maccarona

Post by maccarona »

nebojeplavo wrote:Cuj napadnem :D ponekad treba nekog i protresti malo :wink:
treba potresti idiota :D ljencugu :D zlu osobu :D ma imala bih za njih metoda :D
povrijedjeno srce :D treba vrijeme :D prisutvo drage osobe :D i niposto kritiku :D bar ne odmah na pocetku :D ali sta je sad pocetak ili cega? :D:D ne znam... :D radim na tome :lol: :D :-)

osim sad stvarno ako sjedi vec 5 godina u cosku i pati :roll: hbg, ne znam...tuzno je :roll:
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

Post by ladyblue18 »

Hajd vidim ja svi pukli ispovjesti pa da i ja :roll:
6 mjeseci je trajalo tacno, ni dan manje, ni vise.
Pocelo je u januaru 2006 cisto jaranski preko msn-a :roll:
I malo po malo kod mene preraslo u nesto vise, mngo vise, nisam znala kakva je situacija na drugoj strani :roll:
U maju se desio onaj cuveni face to face i...znate vec :roll:
Bilo je predivno, bilo je kao iz bajke.
Svaki trenutak sa njim je bio kao sekunda, i znate ono kada se niste ni rastali a vec ti nedostaje :roll:
I prva 3 mjeseca je bilo eto tako...savrseno.
Onda...nesto se desilo...ne znam sta :roll:
Buraz mu je rekao da se ponasa kao peder :oops:
Gospodja mati (zena karijerista i po :oops: ) mu nabijala na nos kako je sve zapostavio...
Ali to je bio tek pocetak...
Kasnije malo po malo vise nisam dobivala ni poruku, ni ono prozivanje cisto da znam da misli na mene...
pravdao se recenicom "Sta te imam prozivat, pa nismo u braku :roll: "
Onda ponizavanje mene pred jaranima i spominjanje mi ovoga i onoga :roll:

A ja mislila promjenit ce se, trenutno stanje, bla bla...
Presla preko milion stvari i uvreda i svadja itd...
U oktobru sam se ozbiljno razbolila, toliko da doktori tvrde da je pravo cudo sto sam se izvukla :roll:
On je to nekako sve posmatrao hladno i pricao mi kako je dobio novi laptop dok sam se ja borila sa zivotom...
Ignorisao me na svaki moguci nacin.
Dok jedno vece tacno na pola godine, jedna gospodjica se eto potrudila da dobijem njihov razgovor preko msna gdje se o meni spominju najgore stvari, uvrede, gnusne lazi...
A on samo rece "bolje je ovako shvatices" :roll:
Iduci dan je valjda zelio da me skroz dokrajci pa se potrudio da mi stavi do znanja da sam mu ja kao sestra :?
Tako da nakon toga ja sam jos vise se razbolila i propala...nista me u zivotu nije zanimalo, tako da pravo je cudo da ja ovo pisem sada :-?
Tokom sljedecih mjeseci svasta sam jos trpila i cula na svoj racun al polako sam oguglala...
Prozivao je, cak i poruke slao na "nas dan" da mi cestita :shock:

Kasnije je valjda shvatio sta je uradio, promjenio se, postao skroz druga neprepoznatljiva osoba...sve ovo saznah od jarana njegovih :x

Godinu i po ga nisam vidjela, on je sada u Becu.
nekada jednostavno pozelim da ga vidim, da znam da li je sve u meni umrlo sto se njega tice.
Trebaju mi odgovori koje nikada valjda necu dobiti, a zeljela bih cisto da znam ZASTO.
Zasto je nesto tako predivno zavrsilo na najgori moguci nacin i to preko msna...kukavica :(

Za ovu godinu i po, postala sam skroz druga osoba.
Bilo je jako tesko ali nakon pola godine sam se dohavizala i krenula dalje.
Iako i danas nekada pozelim da vratim neke trenutke :(

Uh nisam imala namjeru ovoliko pisati ali eto...omaklo se :roll: :D
nebojeplavo

Post by nebojeplavo »

maccarona wrote:
nebojeplavo wrote:Cuj napadnem :D ponekad treba nekog i protresti malo :wink:
treba potresti idiota :D ljencugu :D zlu osobu :D ma imala bih za njih metoda :D
povrijedjeno srce :D treba vrijeme :D prisutvo drage osobe :D i niposto kritiku :D bar ne odmah na pocetku :D ali sta je sad pocetak ili cega? :D:D ne znam... :D radim na tome :lol: :D :-)

osim sad stvarno ako sjedi vec 5 godina u cosku i pati :roll: hbg, ne znam...tuzno je :roll:
Jok ba, ovaj put ja u ulozi zlice :-) :D
maccarona

Post by maccarona »

nebojeplavo wrote: Jok ba, ovaj put ja u ulozi zlice :-) :D
jes to opet gladna :-) :D :D :D
nebojeplavo

Post by nebojeplavo »

maccarona wrote:
nebojeplavo wrote: Jok ba, ovaj put ja u ulozi zlice :-) :D
jes to opet gladna :-) :D :D :D
Nisam, samo neko mora biti i zlocest :D
maccarona

Post by maccarona »

sve valja isprobati :D ali za tebe bar znam da ti se to nece svidjeti :D
Šole

Post by Šole »

Patiti za nekim, poslije raskida veze? Sviju ti zašto? pa da je valjala ta veza ne bi ni pukla. Niko nije vrijedan patnje.
maccarona

Post by maccarona »

naravno :D ti takodje :D
onda nam sve to ne treba :D veze, sranja, brak :D ne moramo nista uciti :D ostanimo bebe cijeli zivot :D
nebojeplavo

Post by nebojeplavo »

maccarona wrote:sve valja isprobati :D ali za tebe bar znam da ti se to nece svidjeti :D
sta's, navikne se ziv covjek na sve :D osim ako mi izraste bradavica na nosu kao u prave vjestice :roll: :D :lol:
Šole

Post by Šole »

Jah draga, eto ja trebam patiti za nekom ženom koja me je ostavila¨? Auuuf, sretan put mila, da sam valjao bila bi tu. Šta trebam biti na silu s nekim ko me ne želi blizu? Maćak sretan put i volim te.
Prozor

Post by Prozor »

Šole wrote:Jah draga, eto ja trebam patiti za nekom ženom koja me je ostavila¨? Auuuf, sretan put mila, da sam valjao bila bi tu. Šta trebam biti na silu s nekim ko me ne želi blizu? Maćak sretan put i volim te.
sad ce te neka nakacit pa otkacit samo zbog ovoga
Šole

Post by Šole »

Pa mu ga to dođe kao sada ću te kažnjavati što ne patiš, pa bože moj bujrum. Zbog žene glavu dajem ali patiti zbog toga što me nakačila pa otkačila, nula bodova.
onaaaaa

Post by onaaaaa »

ladyblue18 wrote:Hajd vidim ja svi pukli ispovjesti pa da i ja :roll:
6 mjeseci je trajalo tacno, ni dan manje, ni vise.
Pocelo je u januaru 2006 cisto jaranski preko msn-a :roll:
I malo po malo kod mene preraslo u nesto vise, mngo vise, nisam znala kakva je situacija na drugoj strani :roll:
U maju se desio onaj cuveni face to face i...znate vec :roll:
Bilo je predivno, bilo je kao iz bajke.
Svaki trenutak sa njim je bio kao sekunda, i znate ono kada se niste ni rastali a vec ti nedostaje :roll:
I prva 3 mjeseca je bilo eto tako...savrseno.
Onda...nesto se desilo...ne znam sta :roll:
Buraz mu je rekao da se ponasa kao peder :oops:
Gospodja mati (zena karijerista i po :oops: ) mu nabijala na nos kako je sve zapostavio...
Ali to je bio tek pocetak...
Kasnije malo po malo vise nisam dobivala ni poruku, ni ono prozivanje cisto da znam da misli na mene...
pravdao se recenicom "Sta te imam prozivat, pa nismo u braku :roll: "
Onda ponizavanje mene pred jaranima i spominjanje mi ovoga i onoga :roll:

A ja mislila promjenit ce se, trenutno stanje, bla bla...
Presla preko milion stvari i uvreda i svadja itd...
U oktobru sam se ozbiljno razbolila, toliko da doktori tvrde da je pravo cudo sto sam se izvukla :roll:
On je to nekako sve posmatrao hladno i pricao mi kako je dobio novi laptop dok sam se ja borila sa zivotom...
Ignorisao me na svaki moguci nacin.
Dok jedno vece tacno na pola godine, jedna gospodjica se eto potrudila da dobijem njihov razgovor preko msna gdje se o meni spominju najgore stvari, uvrede, gnusne lazi...
A on samo rece "bolje je ovako shvatices" :roll:
Iduci dan je valjda zelio da me skroz dokrajci pa se potrudio da mi stavi do znanja da sam mu ja kao sestra :?
Tako da nakon toga ja sam jos vise se razbolila i propala...nista me u zivotu nije zanimalo, tako da pravo je cudo da ja ovo pisem sada :-?
Tokom sljedecih mjeseci svasta sam jos trpila i cula na svoj racun al polako sam oguglala...
Prozivao je, cak i poruke slao na "nas dan" da mi cestita :shock:

Kasnije je valjda shvatio sta je uradio, promjenio se, postao skroz druga neprepoznatljiva osoba...sve ovo saznah od jarana njegovih :x

Godinu i po ga nisam vidjela, on je sada u Becu.
nekada jednostavno pozelim da ga vidim, da znam da li je sve u meni umrlo sto se njega tice.
Trebaju mi odgovori koje nikada valjda necu dobiti, a zeljela bih cisto da znam ZASTO.
Zasto je nesto tako predivno zavrsilo na najgori moguci nacin i to preko msna...kukavica :(

Za ovu godinu i po, postala sam skroz druga osoba.
Bilo je jako tesko ali nakon pola godine sam se dohavizala i krenula dalje.
Iako i danas nekada pozelim da vratim neke trenutke :(

Uh nisam imala namjeru ovoliko pisati ali eto...omaklo se :roll: :D
Zasto patiti za nekim ko se tako lose ponasao prema tebi...
Post Reply