Zwiz falenzi
sto se tice reklame na pocetnoj stranici, pa ljudi moji imate PP i mailove pa trazite, ja se dariju vise ne smijem javiti ni za sta ubice me covjek...
znaci sve je ok dok ne pocnu palamood lelemood iskoristavati protest u predizborne svrhe...stochar wrote:a stochar odgovor hitar dade:mIRCerka wrote:oooooooooo stochko, ne rece ti meni
sta cemo ako dodju politicari? ako pocnu da njajuke?
Nije frka, neka dodju (mada sumnjam), ali kao dio protestanata. Bitno je da se zna ko je organizator i ne smije im se dozvoliti da drzhe govore (ne vjerujem da ce trazhiti, ali organizatori slichnih skupova cesto znaju podleci poltronstvu i sami ih pozvati). ako daju izjavu za medije, njihovo pravo, isto kao sto ce vjerovatno i mnoge od prisutnih novinari nesto pitati
s druge strane, samo njihovo prisustvo nije lose, cak su se i nedavnim protestima protiv rasisma u Francuskoj pojedini drzhavni ministri prikljucili. ne treba dizati tenzije niti odstranjivati bilo koga, svima smeta ovo poskupljenje i svi imaju pravo da protestuju KAO GRADJANI BIH!
nema potrebe...dovoljno se vec prica o ovome da vecina zna...cak i da se vidi umjesto ovih bannera gore desno, ko nece da dodje ni to ga smuntati nece...Edit wrote:Jeste u svojoj grupi... ali treba da se vidi kad otvoris site
bravo tebi, jer si ti prvi poceo i dugo sam stajao na platou! i svaka cast svima koji su smogli snage da ti se pridruze, ali to bravo ide za tebe jer si ti prvi digao glas...Stolac92 wrote:Ne bravo stolac... bravo svim onim momcima i djevojkama koji od 22 decembra 2005 redovno izlaze na plato ispred Skupštine i koji imaju viziju da možemo nešto učiniti i promijeniti stanje u našoj Domovini. Bravo stocharu koji nam se pridružio i pokazao kako se treba postaviti prema medijima i kako privuči medijsku pažnju...
Svi vi koji se kolebate znajte da je sad vrijeme da se priključite... Pokret DOSTA! je voz na kojem ima mjesta za sve poštene građane BOSNE I HERCEGOVINE! Pridružite nam se i pomozite nam da se zajedno borimo za ljudsko dostojanstvo pravdu!
Idemo na plato ispred Skupštine!