.
- jazz001
#126 Re: Sjeca li se neko Brneta ?
ama OK nista PRIVATE ni PERSONEL
vec i ja kad sam vidio NIK sjetim se majmuna pa sam morao kontatovati kakva je dzukela bio,,,i ja sam bi sa njim na toj talasnoj duzini,,,ono...respectovali smo se
- jazz001
#127 Re: Sjeca li se neko Brneta ?
BRAVO havana.... BAKIRA SAM ZABORAVIO,,,POGINUO JE U RATU....
- HAVANA
#128 Re: Sjeca li se neko Brneta ?
HAVANA wrote:jazz001 wrote:PrPostao/la alijadzigibau dana Danas, , 21:00
E HAVERU NIK TI JE STROGO BEZ VEZE,,,bez uvrede,,,OD SVIH KRETENA KOJE SPOMENUSMO U ovoj temi i LOSEM KONTEKSTU alija dzigibau je bio DALEKO NAJVEĆI KRETEN KOJI JE HODAO OVIM GRADOM,,,ON I SEJO DEBA SA VRATNIKA,,,UŽAS,,,UŽASA...KAKVI SU TO IDIOTI BILI,,,DNO DNA...
Jao,sejo i deba,bakir,vahid...![]()
Hoće l ko kupit cigli
Sejo sejo
-
BaileyS
#129 Re: Sjeca li se neko Brneta ?
Jel' Bakir sa Medrese?jazz001 wrote:BRAVO havana.... BAKIRA SAM ZABORAVIO,,,POGINUO JE U RATU....
Onaj Deba je umro od droge u Italiji, navodno.
Ne mogu vjerovati da sam se na ovu temu javio
- HAVANA
#130 Re: Sjeca li se neko Brneta ?
Ma bakir,sejo,deba,eno,fefe,dragi...sve ti je to vratnik,medresa...
-
BaileyS
#131 Re: Sjeca li se neko Brneta ?
Koji su to debili bili a mi raspravljamo ovdje o njima.
Sjecam se susreta sa bracom Sejom i Debom, dijete sam bio a nisu ni oni nesto puno stariji. Mozda sam bio peti razred a oni 7 ili 8. Slucajno sam bio na onom igralistu nad Kovacima. Dolaze hahari, njih 20 i nose specijalku (za one koji ne znaju to je fudbalska lopta od gume
). Sjedi neki momak sa curom, dosta stariji od nas, a oni onako iz zajebancije pocese napucavati momka i djevojku onom loptom u ledja. Znao sam da su oni, zbog Sejine duge ridje kose, vec "opjevane" medju mladjom rajom koja je gledala da ne sretne hahare negdje u gradu.
Ista stvar i sa ovim pokojnim Batom, mozda on i nije bio toliki debil ali sto su mu raja bila degenerici to je cudo jedno. Odlezali su za silovanje, naime za vrijeme olimpijade par iz Slovenije pozvonio na vrata stana na Otoci gdje su ovi debili dernecili, da pitaju za adresu. Oni ih uveli u stan, silovali curu a momka svezali za stolicu. Posto se ovaj puno bunio navodno je jedan od njih silovao i njega na kraju.
Sjecam se susreta sa bracom Sejom i Debom, dijete sam bio a nisu ni oni nesto puno stariji. Mozda sam bio peti razred a oni 7 ili 8. Slucajno sam bio na onom igralistu nad Kovacima. Dolaze hahari, njih 20 i nose specijalku (za one koji ne znaju to je fudbalska lopta od gume
Ista stvar i sa ovim pokojnim Batom, mozda on i nije bio toliki debil ali sto su mu raja bila degenerici to je cudo jedno. Odlezali su za silovanje, naime za vrijeme olimpijade par iz Slovenije pozvonio na vrata stana na Otoci gdje su ovi debili dernecili, da pitaju za adresu. Oni ih uveli u stan, silovali curu a momka svezali za stolicu. Posto se ovaj puno bunio navodno je jedan od njih silovao i njega na kraju.
- HAVANA
#132 Re: Sjeca li se neko Brneta ?
Nigdje više budala nije bilo nego u ovom gradu.
Al jebaji ga,onda se pobiješ i ćao a danas odma pucaju.
Al jebaji ga,onda se pobiješ i ćao a danas odma pucaju.
- bach
#133 Re: Sjeca li se neko Brneta ?
Haug je ju Indiji, skoro svi koji posjete Nju Delhi nalete na Hauga. Evo mu slike:505sCrtom wrote:Zna li neko šta se desilo sa Haugom? On je isto visio na Skenderiji prije rata, a živio je u Vogošći tad.

Kažu da se u Indiji bavi humanitarnim radom, pomaže beskućnicima.
-
5 0 5
#134 Re: Sjeca li se neko Brneta ?
Hvalabach wrote:Haug je ju Indiji, skoro svi koji posjete Nju Delhi nalete na Hauga.505sCrtom wrote:Zna li neko šta se desilo sa Haugom? On je isto visio na Skenderiji prije rata, a živio je u Vogošći tad.
Kažu da se u Indiji bavi humanitarnim radom, pomaže beskućnicima.
- General_Jackson
#135 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata
E jest vam tema svaka vam čast. Zar nisi mogao otvoriti temu, recimo o sarajevskim ljepoticama prije rata ili nešto sl. nego nađe o kriminalcima i kretenima, pa zar ovaj grad nema ama baš ništa drugo nego ološ i kriminalce o kojima se snimaju filmovi i otvaraju brojne teme na forumima. Zar nažalost nema dovoljno ološa danas u svijetu i oko nas, nego se još trebam prisjećati nekih od prije 20 godina iz vremena kada je itekako bilo finih stvari i događaja. Čast naravno nekim ovdje pomenutim izuzetcima.
- nexo
#136 Re: Sjeca li se neko Brneta ?
E cuj ovo! Sta bi covjek na ovo, da place ili da se smije...!!!bach wrote:Haug je ju Indiji, skoro svi koji posjete Nju Delhi nalete na Hauga.505sCrtom wrote:Zna li neko šta se desilo sa Haugom? On je isto visio na Skenderiji prije rata, a živio je u Vogošći tad.
- HAVANA
#137 Re: Sjeca li se neko Brneta ?
nexo wrote:E cuj ovo! Sta bi covjek na ovo, da place ili da se smije...!!!bach wrote:Haug je ju Indiji, skoro svi koji posjete Nju Delhi nalete na Hauga.505sCrtom wrote:Zna li neko šta se desilo sa Haugom? On je isto visio na Skenderiji prije rata, a živio je u Vogošći tad.
Što ću plakat?Živ,zdrav,isfuro svoj film do kraja.
- nexo
#138 Re: Sjeca li se neko Brneta ?
Ne radi se o Haugu. Nisam uopste iznenadjen da je u Indiji. Mislio sam na ovo gore sto sam evo boldirao da izbjegnem nesporazum.HAVANA wrote:nexo wrote:E cuj ovo! Sta bi covjek na ovo, da place ili da se smije...!!!bach wrote:
Haug je ju Indiji, skoro svi koji posjete Nju Delhi nalete na Hauga.
Što ću plakat?Živ,zdrav,isfuro svoj film do kraja.![]()
-
kruskoliki
#139 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata
Bez'ze vam je prica skroz. Narocito oko Brneta. To je mali papak i to s Kosevskog Brda. Dakle ja ga znam prije Alipasinog. Ne znam sto uopce njih stavljate u kontekst sarajevskih z_ajebanih momaka, kad su to sve bili klasicni papci. Dobro je neko napisao prije par postova. Brega je bio idol i pravi mangup. Cuj Brne. Seljak s dna kace!!! Ili Celo. Rahmet mu dusi, ipak je bio akademik, za ove sada papke, to je bio pravi seljacic iz Bara, istina bio je jak, al' papak je papak. Cak su ga u to vrijeme, kad nije bilo pistolja, dobro znali nalausiti obicni momci, iz komsiluka, koji su imali muda i srce i nisu dali na sebe. Ali opet kazem, da me se pogresno neshvati, za ove danasnje kocke , bio je Tunjo Filipovic!!! Dakle bilo je zajebanih momaka, ali Brne to sigurno nije, obicna budala!!!
Last edited by kruskoliki on 17/04/2009 13:40, edited 2 times in total.
-
Saca
#140 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata
Ja i dalje ne kontam o kojem Bati pricate. Zna li ko sta je sa Bate (Nermin Mandic), neke 89/90-te zamijenio stan na Visnjiku za stan u Vogosci...visok, duga kosa, plave oci, nekad davno bio dobar sa Brnetom itd.
-
Saca
#141 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata
Taj kafic na Ilidzi bi mogao biti Lavirint
- konrad
#142 Re: Sjeca li se neko Brneta ?
Edin H. wrote:Nisam znao da je i Tunjo mahao glavom u Kaktusuedu wrote:zna li ko sta je sa tunjom filipovicem?
Koji je to kreten bio, faca za horor filmove.Edin H. wrote:Sta bi sa onim Nixonom (cini mi se sa Anexa) sto ga je hrasno spomenuo?
To je bio krasan mladic.
Sjecam se jednom, na Skenderiji uhvatio nekog mladica, glavu mu u beton udara, a neko ne smije da ga sprijeci![]()
Cuo sam da ga je murija dobro prebila ne dugo nakon toga.
Bas sta je sa Spaskom ? I sa bracom Zivkovic. Nenad i Predrag, poznatiji kao Patak mladji i Patak stariji.Edin H. wrote:Bobo, Bato i Spasko sa Otoke su bili takodje dragi i zanimljivi momci.
Je li istina da je Bato (Mitar) poginuo?
Inace sve zestoki momci na baterije. Cak sam ih i ja mariso nekad
Celo Muco je bio pravi krimos, internacionalni
Krali vani, a kuci trosili lovu. Sad kradu ovde, a trose vani
- Dioda
#143 Re: Sjeca li se neko Brneta ?
Sto se tice Nixona, cula sam da je on poginuo. Moj stari mu je nekad davno prije rata posudio auto, a ovajiz tog auta upucao nekog lika tu nockonrad wrote:Edin H. wrote:Nisam znao da je i Tunjo mahao glavom u Kaktusuedu wrote:zna li ko sta je sa tunjom filipovicem?![]()
Koji je to kreten bio, faca za horor filmove.Edin H. wrote:Sta bi sa onim Nixonom (cini mi se sa Anexa) sto ga je hrasno spomenuo?
To je bio krasan mladic.
Sjecam se jednom, na Skenderiji uhvatio nekog mladica, glavu mu u beton udara, a neko ne smije da ga sprijeci![]()
Cuo sam da ga je murija dobro prebila ne dugo nakon toga.
Bas sta je sa Spaskom ? I sa bracom Zivkovic. Nenad i Predrag, poznatiji kao Patak mladji i Patak stariji.Edin H. wrote:Bobo, Bato i Spasko sa Otoke su bili takodje dragi i zanimljivi momci.
Je li istina da je Bato (Mitar) poginuo?
Inace sve zestoki momci na baterije. Cak sam ih i ja mariso nekad![]()
Celo Muco je bio pravi krimos, internacionalnii ostala ekipa sa stare stanice.
Krali vani, a kuci trosili lovu. Sad kradu ovde, a trose vani
Kakva luda generacija
-
Santos
#144 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata
Uf raja sa asfalta.Aziz sa Trzna,Lutvo iz Tarcina,Sacir iz Kljaka,Ferid iz Drozgometve.Ako sam koga zaboravio izvinjavam se.
-
A-ZO
#145 Re: Sjeca li se neko Brneta ?
jel to onaj sto je is'o u frankfurt sa mjuzom da proda bubreg i kupi motorhorns&drums wrote: Mitar, ali s Grbavice, je poginuo. Ubili ga cetnici na Grbavici
-
Shoshana
#146 Re: Sjeca li se neko Brneta ?
Nisam znala za Namika.... Sta bi?Edin H. wrote:
Sjeca li se neko Clarensa sa Cengic Vile sto se navodno ubio? Bio je jako dobar momak. Gradjevinski inzinjer, da ne kazete da samo spominjemo neobrazovane ljude. Poslije je umro i njegov brat Namik.
Clarens je dobar sa Rikijem iz Petar Dokic skole pa mu je zivot krenuo malo drugim tokom. I Riki je nastradao.
- HAVANA
#147 Re: Sjeca li se neko Brneta ?
Shoshana wrote:Nisam znala za Namika.... Sta bi?Edin H. wrote:
Sjeca li se neko Clarensa sa Cengic Vile sto se navodno ubio? Bio je jako dobar momak. Gradjevinski inzinjer, da ne kazete da samo spominjemo neobrazovane ljude. Poslije je umro i njegov brat Namik.
Clarens je dobar sa Rikijem iz Petar Dokic skole pa mu je zivot krenuo malo drugim tokom. I Riki je nastradao.
Shoshana
Ništa konkretno,jednostavno uvenuo.
-
Hoce li sloboda ...
#148 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata
Bravo!!! jest ... Ćiza, Gaga i mali SokSaca wrote:Taj kafic na Ilidzi bi mogao biti Lavirint
-
Hoce li sloboda ...
#149 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata
ne isplati se ovdje pisati
Last edited by Hoce li sloboda ... on 18/04/2009 14:27, edited 1 time in total.
-
Betandwin
#150 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata
na Ilidzi su Mongo i Ata bili glavne face, Mongo je u ratu otiso u k.....Hoce li sloboda ... wrote:Bravo!!! jest ... Ćiza, Gaga i mali SokSaca wrote:Taj kafic na Ilidzi bi mogao biti Lavirint