kad nema argumenata onda se ovako razgovara kao sto si ti uradila.mIRCerka wrote:e nek ti znas o fudbalu sve...
POPLJUJMO SVE STO IMAMO, NE TREBA NAM NI PIRAMIDA, ni HARI, niko nama ne treba....
a to da sam guzonjin sin..zbog te recnice odustajem od rasprave s tobom od sad-pa nadalje-i ubuduce ....da ne bi doslo do rata...
koji je, cini mi se, rano stao... ima ovdje jos potencijala za makar godinu dana rata...
Kako vam se dopada Harijeva pjesma za Eurosong
Moderator: _BataZiv_0809
-
radeljas
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
imam ja argumente, ali necu o fudbalu pricati ovdje...otvori temu pa cemo pricati...radeljas wrote:kad nema argumenata onda se ovako razgovara kao sto si ti uradila.mIRCerka wrote:e nek ti znas o fudbalu sve...
POPLJUJMO SVE STO IMAMO, NE TREBA NAM NI PIRAMIDA, ni HARI, niko nama ne treba....
a to da sam guzonjin sin..zbog te recnice odustajem od rasprave s tobom od sad-pa nadalje-i ubuduce ....da ne bi doslo do rata...
koji je, cini mi se, rano stao... ima ovdje jos potencijala za makar godinu dana rata...
ova tema je za Harija i Eurosong 2006 godine....
ali argumenti koje su iznijeli forumashi su sadrzani u postu zbog kojeg me proglasise DRAMA QUEEN...
Mi se vidimo na carsiji kad bude video zid i Atina, do tada imate Shipak od mene
mah mah...
-
inspire_me
Tacno tako!!radeljas wrote:ne nego treba prihvatiti potpuno nekriticki sve sto nam se servira:mIRCerka wrote:zelim mu da bude sto bolji samo da zachepi gubice mahalcima koji d*kajuci za kompjuterom sve bolje rade od profesionalaca...
papci, bolji ste fudbaleri od Biscevica, bolji ste novinari od komplet garniture oslobodjenja, bolji ste pjevaci od Harija, bolje biste nas predstavili na Eurosongu od DEENa, bolje biste rijesili politicka pitanja od OHRa..u svemu ste bolji... [/size]:D:D:D
i to da se forsira u repki biscevic koji je otjeran iz nizerazrednog hajduka,
i to da je ashdown ko fol nesto uradio,
i to da u oslobodjenju rade sve sami profesionalci (izuzimam gojka berica i edinu k. ovdje),
i to da je deen zvijezda igdje izvan hayata i avaza ???
forum je mjesto da se iznesu i drugacija misljenja, a ova zemlja ima veliki problem nepostojanja javnog mnenja i poremecenog sistema vrijednosti...
ako ti mislis da je ono sinoc bila dobra emisija i da smo uvijek imali dobre predstavnike onda imas los ukus. a pjesma kao sto rekoh prosjecna, tako da ne treba letjeti visoko (moj golube) da se na kraju ne padne nisko (pticja gripa hara mata hari) ...
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
Jesi li to poceo kopati pa tvrdis 100%. Ne znam te kao tako tvrdoglavog, naprotiv!Prenj wrote:Mala ispravka: Piramida nam treba, ali je nemamomIRCerka wrote: e nek ti znas o fudbalu sve...
-
Stitch__
mirci ukopavas sama sebemIRCerka wrote:
a ti da si imao makar dva casa latinskog u skoli znao bi da se O UKUSIMA NE RASPRAVLJA!!!!!
Oslobodjenje nam stalno sluzi kao argument TAMO SU PROFESIONALCI U AVAZU AMATERI, sad ti odjednom oslobodjenje ne valja...
Ako bolje procitas cijeli post vidjecs DA BOSANCIMA I HERCEGOVCIMA NIKAD NISTA BOSANSKO VALJALO NIJE, tako ne valja ni ova pjesma.
Ako ste vec tako dobri muzicari, zasto niste vi napisali nesto, nego ste pustili "srbendi" da pise...
Sram i stid da vas bude, niste u stanju nicemu nasem pruziti podrsku!
A Buki nije otjeran iz Hajduka, da pratis NOGOMETNU SCENU u hrvatskoj, znao bi da je Hajduk (i ne samo Hajduk) pred stecajem tako da su skoro svi fudbaleri vec otisli dalje, JER NIKO NE ZIVI OD PODRSKE NAVIJACA vec od plate koju dobije od uprave...
saberi 1 i 1 pa ce ti biti jasnije sve.
PS Deen je zvijezdani kalibar, steta sto smo mi slijepi da vidimo takve stvari.
PPS Kad si mi vec taknuo u zjenicu oka mog, Buki je jedini fudbaler koji je sat vremena prije treninga i sat vremena poslije ostajao na stadionu i nabijao kondiciju. Za razliku od drugi fudbalera koji trce pravac na Bazene i na kafe raznorazne...Takvih nam jos fali u reprezentaciji...
Vozdrica
inace, pjesma je super
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
da mi je bilo ko drugi rekao nego ex Avazlija...Stitch__ wrote:mirci ukopavas sama sebemIRCerka wrote:
a ti da si imao makar dva casa latinskog u skoli znao bi da se O UKUSIMA NE RASPRAVLJA!!!!!
Oslobodjenje nam stalno sluzi kao argument TAMO SU PROFESIONALCI U AVAZU AMATERI, sad ti odjednom oslobodjenje ne valja...
Ako bolje procitas cijeli post vidjecs DA BOSANCIMA I HERCEGOVCIMA NIKAD NISTA BOSANSKO VALJALO NIJE, tako ne valja ni ova pjesma.
Ako ste vec tako dobri muzicari, zasto niste vi napisali nesto, nego ste pustili "srbendi" da pise...
Sram i stid da vas bude, niste u stanju nicemu nasem pruziti podrsku!
A Buki nije otjeran iz Hajduka, da pratis NOGOMETNU SCENU u hrvatskoj, znao bi da je Hajduk (i ne samo Hajduk) pred stecajem tako da su skoro svi fudbaleri vec otisli dalje, JER NIKO NE ZIVI OD PODRSKE NAVIJACA vec od plate koju dobije od uprave...
saberi 1 i 1 pa ce ti biti jasnije sve.
PS Deen je zvijezdani kalibar, steta sto smo mi slijepi da vidimo takve stvari.
PPS Kad si mi vec taknuo u zjenicu oka mog, Buki je jedini fudbaler koji je sat vremena prije treninga i sat vremena poslije ostajao na stadionu i nabijao kondiciju. Za razliku od drugi fudbalera koji trce pravac na Bazene i na kafe raznorazne...Takvih nam jos fali u reprezentaciji...
Vozdricaposerem ti se na profesionalca
sa hajdukom si se posebno...zajebunila
![]()
![]()
![]()
inace, pjesma je super
a gledala sam na HRTu prekjuce...ipak, zaboravila sam ja da mi sve najbolje znamo, i sta znaju splicani sta se desava, sta znaju u Saboru sta pricaju (vezano za OPROSTITI DUGOVANJA VELIKIH SPORTSKIH KLUBOVA - ukljucujuci i Hajduk koji imenovaste kao nizerazredni)...
ali eto sta ja znam, ja sam glupo zensko u Bosni...
hajd vozdra...
BOK edu
-
mamica papucarka
ja sam stvarno vise ocekivala od pjesme.
Ovako- srednja zalost.
kad bi je mogli kako dotjerat. Malo muziku pogurat. Sekundicu jednu...
a garantujem da ce Severina imati bolji plasman od Harija
Ovako- srednja zalost.
a garantujem da ce Severina imati bolji plasman od Harija
- hrasno38
Sve je isto ko i lani..... Fakat ne razumijem odakle kod ljudi tolike kolicine znanja a nigdje da ga pokazu. Ne valja Hari jer ne zna pjevati a prodao milione nosaca zvuka, ne valja Zeljko naravno jer je Srbin iako je muzicar za 10 ali boze moze nisu mu dobri politicki stavovi jer je suknuo Turcima prije 2 godine koji su boze moj nasi sunarodnici i nasa braca tj. vasa braca jer moja nisu. Moja braca su samo oni koji zive u ovoj drzavi sve ostalo su samo ljudi prema kojima imam ili nemam simpatije.
Moram malkice na sport. Bosna gubi od Partizana 10 razlike pred sam kraj utakmice i pocinje da se desava nesto sto se zove fanaticna podrska prepune Skenderije. Na krilima tih ljudi Bosna pobjedjuje. U toj Bosni igra 5 Srba koji ginu za pobjedu Bosne a koji su im politicki stavovi boli me ona stvar jer Bosna pobjedjuje zahvaljujuci i njima.
Zeljko pravi pjesmu za BiH jer smatra da treba da neki nacin da se oduzi za onih 12 bodova i vjerovatno smatra da je uredu da napravi to jednom Hariju koji mu je puno puno blizi u svemu nego neki iz Moldavije. I isto me tako nije briga ko je tu pjesmu napisao ako bude uspjeha sa njom.
Mene samo interesuje da BiH postize rezultate na svim poljima a danas se u svijetu to moze samo u saradnju sa razlicitim ljudima. Tako je u sportu, tako je u muzici, filmu itd itd.
I zivo me interesuje ko je od ovih kriticara zaista muzicar pa onda da kazem ok svaka cast to je tvoja struka u pravu si. Stalno se ponavljaju iste stvari na forumu i slicni komentari tj. nipodastavanja samo su teme razlicite i svaki put to lici samo na jednu stvar a to je ZAVIST.
Ponavljam radovali smo se Grbavici, radovat cemo se osvajanju GY a radovat cemo se i Evroviziji jer i ovoj Bosni mora jednom krenuti iako ima one koji ocito uzivaju u svemu onom sto ne valja da bi o tome mogli da pisu i pisu.
Bujrum gospodo mikrofon i notni papir u ruke pa na sljedecu Evroviziju a mozete i lopate pa dokazite da piramide nema.
Moram malkice na sport. Bosna gubi od Partizana 10 razlike pred sam kraj utakmice i pocinje da se desava nesto sto se zove fanaticna podrska prepune Skenderije. Na krilima tih ljudi Bosna pobjedjuje. U toj Bosni igra 5 Srba koji ginu za pobjedu Bosne a koji su im politicki stavovi boli me ona stvar jer Bosna pobjedjuje zahvaljujuci i njima.
Zeljko pravi pjesmu za BiH jer smatra da treba da neki nacin da se oduzi za onih 12 bodova i vjerovatno smatra da je uredu da napravi to jednom Hariju koji mu je puno puno blizi u svemu nego neki iz Moldavije. I isto me tako nije briga ko je tu pjesmu napisao ako bude uspjeha sa njom.
Mene samo interesuje da BiH postize rezultate na svim poljima a danas se u svijetu to moze samo u saradnju sa razlicitim ljudima. Tako je u sportu, tako je u muzici, filmu itd itd.
I zivo me interesuje ko je od ovih kriticara zaista muzicar pa onda da kazem ok svaka cast to je tvoja struka u pravu si. Stalno se ponavljaju iste stvari na forumu i slicni komentari tj. nipodastavanja samo su teme razlicite i svaki put to lici samo na jednu stvar a to je ZAVIST.
Ponavljam radovali smo se Grbavici, radovat cemo se osvajanju GY a radovat cemo se i Evroviziji jer i ovoj Bosni mora jednom krenuti iako ima one koji ocito uzivaju u svemu onom sto ne valja da bi o tome mogli da pisu i pisu.
Bujrum gospodo mikrofon i notni papir u ruke pa na sljedecu Evroviziju a mozete i lopate pa dokazite da piramide nema.
- Mahalac
Hrasno38...svaka cast, dobar si
Ja cu dodati da je najbitnije da se predstavimo sa odlicnom i kvalitetnom pjesmom i zbog toga treba biti ponosan jer je ova stvarno to a o plasmanu pa to stvarno vec odavno nema veze s pjesmom.
Stoga FORZA BOSNA(u final8), FORZA HARI
Prenj....sjasi malo s te piramide!
Ja cu dodati da je najbitnije da se predstavimo sa odlicnom i kvalitetnom pjesmom i zbog toga treba biti ponosan jer je ova stvarno to a o plasmanu pa to stvarno vec odavno nema veze s pjesmom.
Stoga FORZA BOSNA(u final8), FORZA HARI
Prenj....sjasi malo s te piramide!
-
mamica papucarka
Stvarno ne kontam ovakve komentare. Ma ne mogu ja napisat da mi se nesto ekstra svidja, kad nije tako. Taman da je pjeva moje dijete, a ne Hari Varesanovic.hrasno38 wrote:Sve je isto ko i lani..... Fakat ne razumijem odakle kod ljudi tolike kolicine znanja a nigdje da ga pokazu. Ne valja Hari jer ne zna pjevati a prodao milione nosaca zvuka, ne valja Zeljko naravno jer je Srbin iako je muzicar za 10 ali boze moze nisu mu dobri politicki stavovi jer je suknuo Turcima prije 2 godine koji su boze moj nasi sunarodnici i nasa braca tj. vasa braca jer moja nisu. Moja braca su samo oni koji zive u ovoj drzavi sve ostalo su samo ljudi prema kojima imam ili nemam simpatije.
Pjesma je solidna, ali da se vise ocekivalo-jeste.Daj Boze da pobjedi, pa da se iduce godine Eurovizija odrzi u Zetri.
Da sam pjevacica, pa bih mozda i mogla i biti zavidna, ali...
Navijam za Bosnu, ali mi Harijeva pjesma nije sta.
Text je patetican, muzika je dobra.
-
Max.Cherry
Vehdo vala... Onakva muzika zasluzuje pametniji tekst, a i Hari moze puno bolje nego sto je to slucaj ovdje.
I ne kontam sta hoce da kaze sa tekstom... "Zar bi mogla nekog drugog voljeti...", pa onda kaze... "kad se budes udavala tamo necu biti ja..." Pa odluci se brate srpski prvo... Valjaju nam lavore a mi k'o levati odmah prigrlimo k'o da smo vesla sisali... Ja bih radije da nas zastupa ona napumpana usna ali da je neko nas napisao pjesmu nego 'vako... Al' sta ces, nismo svi isti... na svu srecu.
I ne kontam sta hoce da kaze sa tekstom... "Zar bi mogla nekog drugog voljeti...", pa onda kaze... "kad se budes udavala tamo necu biti ja..." Pa odluci se brate srpski prvo... Valjaju nam lavore a mi k'o levati odmah prigrlimo k'o da smo vesla sisali... Ja bih radije da nas zastupa ona napumpana usna ali da je neko nas napisao pjesmu nego 'vako... Al' sta ces, nismo svi isti... na svu srecu.
-
mamica papucarka
Ne stizem procitat sve komentare, ali vidim da se vecini raje sa Foruma pjesma svidja.
Eurovizijske pjesme nisu po mom ukusu (cast izuzecima), ali vec godinama pratim ovu manifestaciju, jer mi je super kad se sva familija okupi, iznese se meza i navija. Dodje mi kao nekakav porodicni obred.
Recimo, Deena ne mogu ni ocima ni usima, ali sam glasala za njega.
Tako isto i za Harija. I bit ce mi drago ako pobjedi, ili se barem dobro plasira, ali daj Boze...
Eurovizijske pjesme nisu po mom ukusu (cast izuzecima), ali vec godinama pratim ovu manifestaciju, jer mi je super kad se sva familija okupi, iznese se meza i navija. Dodje mi kao nekakav porodicni obred.
Recimo, Deena ne mogu ni ocima ni usima, ali sam glasala za njega.
Tako isto i za Harija. I bit ce mi drago ako pobjedi, ili se barem dobro plasira, ali daj Boze...
-
mamica papucarka
Nije mi jasno sto se u Harijevim pjesmama uvijek pominju goluboviMax.Cherry wrote:Vehdo vala... Onakva muzika zasluzuje pametniji tekst, a i Hari moze puno bolje nego sto je to slucaj ovdje.
-
edu
hrasno38 wrote:Sve je isto ko i lani.....ne.lani je bilo puno gore..lani su nas predstavljale kokoske sada nas predstavlja goluban..![]()
Fakat ne razumijem odakle kod ljudi tolike kolicine znanja a nigdje da ga pokazu. Ne valja Hari jer ne zna pjevati a prodao milione nosaca zvuka..i ceca je prodala milione..pa je li to mjerilo?!, ne valja Zeljko naravno jer je Srbin iako je muzicar za 10 ali boze moze nisu mu dobri politicki stavovi..recimo da je gurovic dobar kosarkas bas onoliko koliko je zeljko dobar muzicar..pa opet gurovicu zabranise dlazak u hrvatsku..a cini mi se i u bosnu.. jer je suknuo Turcima prije 2 godine koji su boze moj nasi sunarodnici i nasa braca tj. vasa braca jer moja nisu. Moja braca su samo oni koji zive u ovoj drzavi sve ostalo su samo ljudi prema kojima imam ili nemam simpatije.
Moram malkice na sport. Bosna gubi od Partizana 10 razlike pred sam kraj utakmice i pocinje da se desava nesto sto se zove seljacko navijanje..tipa..niko te nikad mrziti nece..k'o sto te mrzim ja..srbijo - kurvo balkanska..do prosle godine je bilo..ubij srbina..napredujemo...fanaticna podrska prepune Skenderije. Na krilima tih ljudi Bosna pobjedjuje. U toj Bosni igra 5 Srba koji ginu za pobjedu Bosne a koji su im politicki stavovi boli me ona stvar jer Bosna pobjedjuje zahvaljujuci i njima.
Zeljko pravi pjesmu za BiH jer smatra da treba da neki nacin da se oduzi za onih 12 bodova..tesko tebi ako vjerujes u price da je on to dzaba uradio..i vjerovatno smatra da je uredu da napravi to jednom Hariju koji mu je puno puno blizi u svemu nego neki iz Moldavije. I isto me tako nije briga ko je tu pjesmu napisao ako bude uspjeha sa njom..je li ovo ona..cilj opravdava sredstva..sta cemo..ako bude falilo profesora na pravu..sta cemo ako se seselj prijavi?..ili ne daj boze..da nam karadzic ode predavati na medicini?!..sta te briga kakvi su neciji politicki stavovi..vazno je da je on dobar pravnik..nek' gurovic kaze da je srebrenica 95. oslobodjena..nije to vazno..treba ga dovesti u bosnu..jer je bolji od recimo bavcica..
I zivo me interesuje ko je od ovih kriticara zaista muzicar ..a ti si strucnjak za sve sto komentarises na forumu?!..pa onda da kazem ok svaka cast to je tvoja struka u pravu si. Stalno se ponavljaju iste stvari na forumu i slicni komentari tj. nipodastavanja samo su teme razlicite i svaki put to lici samo na jednu stvar a to je ZAVIST.
Ponavljam radovali smo se Grbavici..i dalje se radujemo!radovat cemo se osvajanju GY ne budali!a radovat cemo se i Evroviziji..odlasku na euroviziju ce se neki radovati..jer i ovoj Bosni mora jednom krenuti..krenut ce nam..ako bog da..od oktobra!..iako ima one koji ocito uzivaju u svemu onom sto ne valja da bi o tome mogli da pisu i pisu.
Bujrum gospodo na IZBORE! mikrofon i notni papir u ruke pa na sljedecu Evroviziju a mozete i lopate pa dokazite da znate glasati za sposobne a ne podobne!piramide nema.
- hrasno38
Moj post se uopste ne odnosi na one kojima se pjesma svidja ili ne jer o ukusima se nikada ne treba raspravljati i da se razumijemo nisam ni ja ljubitelj Harija ali zato jesam ljubitelj svoje zemlje za koju cu uvijek navijati ma koliko joj lose ekipe istrcavale na teren. Ali posteno receno ova pjesma i ovaj izbor su do sada izgledali najozbiljnije a i sama pjesma sa muzicke strane je zaista jaka i mislim da tu textovi bas i nisu nesto bitni. U stvari tu je sve manje bitna muzika a sve vise druge stvari ali bez obzira na sve Hari predstavlja nasu zemlju i trebamo mu dati podrsku.mama29 wrote:Stvarno ne kontam ovakve komentare. Ma ne mogu ja napisat da mi se nesto ekstra svidja, kad nije tako. Taman da je pjeva moje dijete, a ne Hari Varesanovic.hrasno38 wrote:Sve je isto ko i lani..... Fakat ne razumijem odakle kod ljudi tolike kolicine znanja a nigdje da ga pokazu. Ne valja Hari jer ne zna pjevati a prodao milione nosaca zvuka, ne valja Zeljko naravno jer je Srbin iako je muzicar za 10 ali boze moze nisu mu dobri politicki stavovi jer je suknuo Turcima prije 2 godine koji su boze moj nasi sunarodnici i nasa braca tj. vasa braca jer moja nisu. Moja braca su samo oni koji zive u ovoj drzavi sve ostalo su samo ljudi prema kojima imam ili nemam simpatije.
Pjesma je solidna, ali da se vise ocekivalo-jeste.Daj Boze da pobjedi, pa da se iduce godine Eurovizija odrzi u Zetri.![]()
Da sam pjevacica, pa bih mozda i mogla i biti zavidna, ali...
Navijam za Bosnu, ali mi Harijeva pjesma nije sta.![]()
Text je patetican, muzika je dobra.
- zenny
sto se tice ovih negativaca...ja ne znam sta vi hocete.. hocete da nam dokazete da nam ne valja pjesma ili sta??? ne valja mnogo toga u ovoj drzavi pa se ne bunimo, idemo dalje i pokusavamo zivjeti bolje
4 godine smo imali vesele pjesme... mija martina, maja tatic, deen, femminem...........i sada kada je dosla jedna malo emotivna i tuzna (iako nije toliko tuzna koliko svi pricate, bar ja mislim, malke u pocetku) opet pricate treba zivlje nesto....pa narode
iznesi svoje misljenje al ne utjeci negativno na druge
pozdrav za sve
4 godine smo imali vesele pjesme... mija martina, maja tatic, deen, femminem...........i sada kada je dosla jedna malo emotivna i tuzna (iako nije toliko tuzna koliko svi pricate, bar ja mislim, malke u pocetku) opet pricate treba zivlje nesto....pa narode
iznesi svoje misljenje al ne utjeci negativno na druge
pozdrav za sve