vjerujem da se u puno stvari koje koristimo stavljaju stetne stvari....ne vjerujem u postojanje IZAZIVACA RAKA
pitanje licnog izbora....
Moderator: anex
bravo lucyLucy01 wrote:Sminkam se veoma malo.
Kupujem ISKLJUCIVO kozmetiku koja nije testirana na zivotinjama... a brand name mi znace koliko i lanjski snijeg.
stavi malo ulja za podmazivanje motora i nek stoji jedno sat vremena i onda saperi hladnom vodom a nafta je jos boljamamica papucarka wrote:ljudi, kako ublazit crnu farbu na glavi.Ispala sam isto pjevaljka
nakon pranja kose isperi koju cajem od kamilice par puta.....samo ce malo ubiti intenzitet.....na zalost crna farba se drama tesko skida.....otidji kod nekog dobrog frizera, postoji poseban tretman za skidanje crne farbe...ili ako vec zelis da budes tamna....cekaj da ti izblijedi ova farba pa probaj neku tamno smedju.....mamica papucarka wrote:ljudi, kako ublazit crnu farbu na glavi.Ispala sam isto pjevaljka
ma ja htjela da prefarbam crvenu, pa metnem tamno smedjuanais_nin wrote:nakon pranja kose isperi koju cajem od kamilice par puta.....samo ce malo ubiti intenzitet.....na zalost crna farba se drama tesko skida.....otidji kod nekog dobrog frizera, postoji poseban tretman za skidanje crne farbe...ili ako vec zelis da budes tamna....cekaj da ti izblijedi ova farba pa probaj neku tamno smedju.....mamica papucarka wrote:ljudi, kako ublazit crnu farbu na glavi.Ispala sam isto pjevaljka
mamica papucarka wrote:ljudi, kako ublazit crnu farbu na glavi.Ispala sam isto pjevaljka
eh to nije strasno.....isperi ovim cajem par puta, isprace ti se taj tamni dio...."primila" ti se boja malo previse, ali isrecom gubi na intenzitetu ispiranjemmamica papucarka wrote:ma ja htjela da prefarbam crvenu, pa metnem tamno smedjuanais_nin wrote:nakon pranja kose isperi koju cajem od kamilice par puta.....samo ce malo ubiti intenzitet.....na zalost crna farba se drama tesko skida.....otidji kod nekog dobrog frizera, postoji poseban tretman za skidanje crne farbe...ili ako vec zelis da budes tamna....cekaj da ti izblijedi ova farba pa probaj neku tamno smedju.....mamica papucarka wrote:ljudi, kako ublazit crnu farbu na glavi.Ispala sam isto pjevaljka
ispala crna
drugi kazu da nije lose, a meni je koma
![]()
prava cajka
mrshblack wrote:nemoj vishe 'mechati'![]()
a ja te takoooo mrzim sadamema mo wrote:ja se slabo sminkam, ustvari ne sminkam se nikako. malo samo karmina natrackam i to CLINIQUE a eto cujem da je kancerogenimam prirodno duge trepavice pa se ne moram sminkati
a i koza mi je cista i glatka pa ne moram puder nanositi. jedino sto trosim to je vichijeva dnevna krema oligo25
aj ador judanas wrote:neJma visei ja sam jedva nasla, bila neka spesl edisn za bozic tako nesto...
sad se svaka prilika vaga, dal' je spongeworthy![]()
![]()