eto po drugi put prenjko. znaci, nije bitno KO, nego KAKOStitch__ wrote:@vingo
ma ja sta su nego majmuni, al postavit plakat....ne znam....da nesto slicno urade sa kakvom montazom koja aludira na chelu...
sutra bi u jarku zoru docekali...
uvreda...
da me ne shvatis pogresno, isto misljenje bi imao i da su zlaju tako predstavili...javno vrijedjanje BI TREBALO BITI ispod dostojanstva jednog mladog covjeka koji ima ambicije biti politicar i jednog dana predstavljati svoju zemlju.....sa ovim plakatom, ne razlikuju se od Sheshelja i slicnih...
@prenj
ma da
ORANGUTANI iz FOM SDP
-
Stitch__
-
Prenj
Na primjeru NTV Hayat upravo imas priliku da dokazes svoju objektivnost.Stitch__ wrote:eto po drugi put prenjko. znaci, nije bitno KO, nego KAKOStitch__ wrote:@vingo
ma ja sta su nego majmuni, al postavit plakat....ne znam....da nesto slicno urade sa kakvom montazom koja aludira na chelu...
uvreda...
da me ne shvatis pogresno, isto misljenje bi imao i da su zlaju tako predstavili...javno vrijedjanje BI TREBALO BITI ispod dostojanstva jednog mladog covjeka koji ima ambicije biti politicar i jednog dana predstavljati svoju zemlju.....sa ovim plakatom, ne razlikuju se od Sheshelja i slicnih...
@prenj
ma da
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?t=22659
Bujrum!
-
Stitch__
e, koliko god mi maca bio antipatican, mogu rec da mi se senad zgadio sa ovim prilogom. sto neko rece, tacno mu je zamjerio zbog "perifernog dnevnika" . u razgovoru sa caletom tacno se vidi da su njih dvojica bili dobri....i senad mu prijeti....ma debil egocentricni.
spominje 15 hiljada neotkrivenih lesheva zrtve genocida bla bla...kake to veze ima sa fatanjem? asshole
evo moj post sa teme o draganu marinkovicu..., u pon, nakon prvog cd-a sa hajkom na obn
-
bajadera
[quote="Den"]Jasho ti nemas pojma.Pedi Ashdown je puno uradio samo sto ti to nevidis.Jedinstven Mostar,Policija,Vojska? A vecina ljudi u BiH su naucili na Jugo sistem: Dobar zivot a malo rada (sve na kredit).[/quote]
Ti se, kanda, malo salis s tom jedinstvenoscu
o cemu mi pricamo, o marketinskoj podvali, bice
nijedno od tih sto si pobrojao nije, osim deklarativno (rek'o Pedi, a to se pika), dok, na terenu, nista ni s cim, vjeruj mi... Npr. u PC-ju (svim TV stanicama osim PINK-a, mislim) se vremenska prognoza cita ovako : u Republici Srpskoj ce sutra biti... a u Federaciji ... a na karti su nacrtane dvije odvojene regije sa slicicama, BiH se i ne pominje, osim kao nesto apstraktno... onda Zapadni i Istocni Mostar, Zapadno i Istocno Sarajevo koji u praksi, u zvanicnim nazivima postoje i opstaju 
Ti se, kanda, malo salis s tom jedinstvenoscu
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
nije sticko upoznao medu..ne bi se on onako salio...zoom66 wrote:stichko,Stitch__ wrote:mirci voli analno![]()
pazi na rjechnik
+ nadji si rimu...![]()
a fakat nas goozee ko stigne od ovih politicara....
samo ne znam gdje ce im dusa kad onako otvoreno lazu...
KOME TI VJERUJES: SVOJIM OCIMA ILI MENI?
jedina pozitivna stvar oko plakata je da smo svi fakat ko tri majmuna...
ne samo predsjednistvo...
jer oni i vide i cuju i govore zlo....
a mi se pravimo budale...i cekamo da dodje neko bolje sutra....
to me podsjeti na vic>
Svakog utorka Mujo moli Boga da dobije na lotu...
i dvadeset godina Mujo izgovara istu molitvu...
i nakon 20 godina, zagrmi Bog sa nebesa i rece PA IDI UPLATI VISE...
e tako je i kod nas...godinama cekamo...
a nismo nista pripremili...
i onda se...cudimo....
- Fair Life
Slicnim naslovnicama su u "Feralu" i te kako uspjesno predstavljali slobodnu misao "u Hrvata"... u vrijeme kad se vecina zgrazavala tih naslovnica.Stitch__ wrote:@vingo
uvreda...
@prenj
ma da
A danas ?? I te kako su bili u pravu.

. . . . . . . . .. . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . Fahrin jaran... Paddy
-
vodolija_33
Ko je gledao Duškinu emisiju sa Tihićem, Lagumdžijom, Čovićem i Dodikom, ako je samo oči i uši "upalio" (mozak čak ni nije bio neophodenbajadera wrote:
Ti se, kanda, malo salis s tom jedinstvenoscuo cemu mi pricamo, o marketinskoj podvali, bice
nijedno od tih sto si pobrojao nije, osim deklarativno (rek'o Pedi, a to se pika), dok, na terenu, nista ni s cim, vjeruj mi... Npr. u PC-ju (svim TV stanicama osim PINK-a, mislim) se vremenska prognoza cita ovako : u Republici Srpskoj ce sutra biti... a u Federaciji ... a na karti su nacrtane dvije odvojene regije sa slicicama, BiH se i ne pominje, osim kao nesto apstraktno... onda Zapadni i Istocni Mostar, Zapadno i Istocno Sarajevo koji u praksi, u zvanicnim nazivima postoje i opstaju
Zašto? Zašto veliki lider nije rekao nešto protiv podjela? Ovdje njega spominjem, jer je eto on po nekim vašim ocjenama najpošteniji i najrealniji, borac, ovo-ono (ove ostale ne spominjem jer su oni eto nepošteni u odnosu na njega pa je on mjerilo u cijeloj ovoj priči). Cijelu noć je balansirao između Tihe i Čovića, zavisno od toga kako mu je u određenom trenutku odgovaralo pa ga u neka doba i sama Duška upita da li se već odlučio za stranu. Jedino je bio žustar i odrješit kada je napao onu mladu novinarku Oslobođenja.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
koliko se ja sjećam Pedi je došao u BiH kad je na vlasti bila koalicija SDP i ostale stranke
prvo što je rekao...
vlast je korumpirana trebamo novu vlast... bješe izbori i pobjediše njegovi reformisti...
ostalo je povijest
prvo što je rekao...
vlast je korumpirana trebamo novu vlast... bješe izbori i pobjediše njegovi reformisti...
ostalo je povijest
-
kub lajkan
Da malo preciziramo. To je ona stranka sto stalno prica protiv onih koji su se sa tim istim bradonjama zagrlili u vlasti...Him_ wrote:SDP, hmmm, cek to je ona stranka sto je njen Predsjednik poistovjetio Zlane Liljane i cetnike...SDP=SDS!
-
El-Baklawa
...ista ona sto koalira sa onamonjima po podrinju
?
a onaj zlajin izlet u nemoguce...opravdavas...
?
a onaj zlajin izlet u nemoguce...opravdavas...
-
kub lajkan
El-Baklawa wrote:...ista ona sto koalira sa onamonjima po podrinju?
a onaj zlajin izlet u nemoguce...opravdavas...?
kub lajkan wrote:Da malo preciziramo. To je ona stranka sto stalno prica protiv onih koji su se sa tim istim bradonjama zagrlili u vlasti...
-
Vingo
Da malo ostavimo stranku i Zlatka na miru i vratimo se jugendu.
Mladi Liberali poslali su Miloradu Dodiku sal reprezentacije BiH. Naime nogometna rep. biH uskoro igra neku kvalifikacionu utakmicu protiv Turske. Pa da covjek moze navijat...
E ovo je meni potez za desetku.

Mladi Liberali poslali su Miloradu Dodiku sal reprezentacije BiH. Naime nogometna rep. biH uskoro igra neku kvalifikacionu utakmicu protiv Turske. Pa da covjek moze navijat...
E ovo je meni potez za desetku.
-
El-Baklawa
dobro ba...licemjeri i bilakub lajkan wrote:El-Baklawa wrote:...ista ona sto koalira sa onamonjima po podrinju?
a onaj zlajin izlet u nemoguce...opravdavas...?
kub lajkan wrote:Da malo preciziramo. To je ona stranka sto stalno prica protiv onih koji su se sa tim istim bradonjama zagrlili u vlasti...
tvrdim da bi SDP koaliro i sa Radikalima ...
.samo da zlaja zajase...
-
Eshek
Koji vam je qrc ljudi
Pa nisu SDA i SDP jedine političke stranke na sceni!!
BTW, ja sam socijaldemokrata, ali glasam za sve moguće stranke osim gore navedenih. SDA je previše upletena u sopstvenu mrežu govana, a SDP se komotno može preregistrovati u DJL, a i više liče na komuniste, nego na socijaldemokrate! Socijaldemokratske stranke trebaju imati više kriterije i jedan nivo ispod kojeg se ne ide. Međutim SDP koristi metode nacionalističkih partija, jeftinu propagandu i niske udarce, koje je SVETA TROJKA SDS/SDA/HDZ davno prodala narodu i na koje je taj isti narod davno oguglao.
Ova Lagumdžijina SDP mi više liči na gomilu kvazi-socijaldemokrata koji bi da se malo igraju politike (politikanstva).
BTW, ja sam socijaldemokrata, ali glasam za sve moguće stranke osim gore navedenih. SDA je previše upletena u sopstvenu mrežu govana, a SDP se komotno može preregistrovati u DJL, a i više liče na komuniste, nego na socijaldemokrate! Socijaldemokratske stranke trebaju imati više kriterije i jedan nivo ispod kojeg se ne ide. Međutim SDP koristi metode nacionalističkih partija, jeftinu propagandu i niske udarce, koje je SVETA TROJKA SDS/SDA/HDZ davno prodala narodu i na koje je taj isti narod davno oguglao.
Ova Lagumdžijina SDP mi više liči na gomilu kvazi-socijaldemokrata koji bi da se malo igraju politike (politikanstva).
-
Prenj
Eshek wrote: ...
I ovo politicki analiticar?
-
vodolija_33
Ne bih da te obeshrabrim, ali nema te vode koja će te poslije ovog posta opratiEshek wrote:Koji vam je qrc ljudiPa nisu SDA i SDP jedine političke stranke na sceni!!
Ja se slažem s tobom, a da li se slažu i drugi vrijeme će pokazati
Odmah da ti kažem, ne nadaj se puno