slazem se u potpunosti. jadna nam je zastava. nikako nisam mogla da objasnim muzu scenu iz filma "gori vatra" kada oni treba da kao naprave zastavu, a onaj jedan pita "koju zastavu, jel' nasu"... a drugi mu odgovara "ma nije, nego ovu novu"... a onaj se sjeti "aaaa... ovu ko sto je limenka od MOTORNOG ULJA"... eto, to nam je zastava...Nesferatu wrote:Ama, odkud nasi.da nasi politicki predstavnici se ne znaju izboriti i sacuvati ono sto narod hoce
Svi politicki predstavnici su svoji. A, mi smo ko bajagi, po toj teoriji, njihovi. Tako to ide, Vesela. Ljiljan odavno nema vise ko politicki da predstavlja. Ljiljan je izdan, u Daytonu i stoga, je postao, svim politickim faktorima u zemlji, kamen spoticanja kojeg se je trebalo sto prije rijesiti.
Umjesto toga, evo ti zastava, koja je tako besmislena, da normalan jedan covjek ne moze da se identificira sa njom nikad, to je psiholoskih tako napravljena zastava a vidjela si i druge prijedloge koji su bili na "razmatranju". Svi su bili bumbasticni. Pa ja sam vidjeo Unije Elektricara sa boljim amblemima.
Al' experiment se nastavlja. I to uspjesno. No, za uvi experiment nam ne treba ljiljan, ni Bosna kakva je nekoc bila, stoga cemo da ih bachimo.
al' nek se zato vijore sahovnice i 4C, one nisu diskutabilne, eto...