Osvetoljubivost i prastanje....
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
zelenashica
#126 Re: Osvetoljubivost i prastanje....
šmrc.....
znači ništa 
- lolita_xx
#127 Re: Osvetoljubivost i prastanje....
hoces ko cokoladno mlijeko 
imam i slaga
imam i slaga
-
zelenashica
#128 Re: Osvetoljubivost i prastanje....
šlag
mmmm....de meni malkice dobaci....da makar lizzznem 
-
zelenashica
#129 Re: Osvetoljubivost i prastanje....
škrtice....de meni ostavi makar lizzoom66 wrote:lolita_xx wrote:hoces ko cokoladno mlijeko
imam i slaga![]()
![]()
![]()
sve uzimam
- lolita_xx
#130 Re: Osvetoljubivost i prastanje....
misice, ti bi lizala?
nikakv problem
svidja mi se kako razmisljas 
-
zelenashica
#131 Re: Osvetoljubivost i prastanje....
hoš reć sviđa ti se što sam puklalolita_xx wrote:misice, ti bi lizala?nikakv problem
svidja mi se kako razmisljas
-
zelenashica
#132 Re: Osvetoljubivost i prastanje....
ccccc...prljave misli bivši mi čojku.....zoom66 wrote:mišica wrote:šlagmmmm....de meni malkice dobaci....da makar lizzznem
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- lolita_xx
#133 Re: Osvetoljubivost i prastanje....
misice, briga me sto si pukla
svidja mi se ono sto bi radila 
-
zelenashica
#134 Re: Osvetoljubivost i prastanje....
zoom66 wrote:mišica wrote:ccccc...prljave misli bivši mi čojku.....zoom66 wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
prljave
....ma liz bolan...šlaaaaaaagaaaaa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
callmethebreeeze
#135 Re: Osvetoljubivost i prastanje....
zoom, sta je ovo? ja bih sve ovo banirao dok se ne ohlade. topla cokolada dovodi do zagrijavanja. to je ocito sada.
-
zelenashica
#136 Re: Osvetoljubivost i prastanje....
jok,ja hoću samo šlagcallmethebreeeze wrote:zoom, sta je ovo? ja bih sve ovo banirao dok se ne ohlade. topla cokolada dovodi do zagrijavanja. to je ocito sada.
- lolita_xx
#137 Re: Osvetoljubivost i prastanje....
sta imas protiv zagrijavanja 
-
zelenashica
#138 Re: Osvetoljubivost i prastanje....
ništa al u mene to bespotrebno gubljenje vremenalolita_xx wrote:sta imas protiv zagrijavanja
-
mostarac
#139 Re: Osvetoljubivost i prastanje....
Vala osvetoljubiv nisam, a prastam u zavisnosti od raspolozenja i vrste dogadjaja 
Svasta sam i prastao vala. Ne mislim da je to uticalo na to jesam li bolji ili losiji covjek. Svetio se nisam nikad. To mi je glupo i to je tek priznanje poraza, a ja ne volim da priznam poraz
Svasta sam i prastao vala. Ne mislim da je to uticalo na to jesam li bolji ili losiji covjek. Svetio se nisam nikad. To mi je glupo i to je tek priznanje poraza, a ja ne volim da priznam poraz
-
mostarac
#140 Re: Osvetoljubivost i prastanje....
sta bi tek bilo da cesce pisem na lj&s 
-
mostarac
#141 Re: Osvetoljubivost i prastanje....
nisam tamo napisao 5 postova u zadnjih 10 danazoom66 wrote:hajd onda bek na polkitumostarac wrote:sta bi tek bilo da cesce pisem na lj&sja se mota vrnem da vas derem 4-og
do tad vam je bajram
Neka lakapo bola, dok ovdje osnujem partijsku celiju. Vidis da smo ih tamo dotukli
-
mostarac
#142 Re: Osvetoljubivost i prastanje....
pa da ozivimo forum bola, vidis da je zamro totalno.zoom66 wrote:ocat nemoj, ako ovdje sta osnujes, privuces i ono krdo za sobommostarac wrote:nisam tamo napisao 5 postova u zadnjih 10 danazoom66 wrote: hajd onda bek na polkituja se mota vrnem da vas derem 4-og
do tad vam je bajram
Neka lakapo bola, dok ovdje osnujem partijsku celiju. Vidis da smo ih tamo dotukli
-
mostarac
#143 Re: Osvetoljubivost i prastanje....
nije nego su joj zadali orgije 
- lolita_xx
#144 Re: Osvetoljubivost i prastanje....
mostarac, jesu ti i na ovoj temi rekli da si glup 
- Altheda
#145 Re: Osvetoljubivost i prastanje....
Nisam osvetoljubiva, ja to ne bih ni znala
, ali pamtim ko slon. Svaku, pa i najmanju sitnicu koja me povrijedila upamtim i cim mi se ukaze prilika (tacnije, cim mi neko nesto prigovori) ja cu da mu/joj to tutnem pod nos.
- faye
#146 Re: Osvetoljubivost i prastanje....
i ja sam slicna, tj pamtim sve (nazalostAltheda wrote:Nisam osvetoljubiva, ja to ne bih ni znala, ali pamtim ko slon. Svaku, pa i najmanju sitnicu koja me povrijedila upamtim i cim mi se ukaze prilika (tacnije, cim mi neko nesto prigovori) ja cu da mu/joj to tutnem pod nos.
a osveta mi je potpuno stran pojam
-
mostarac
#147 Re: Osvetoljubivost i prastanje....
vidi ga sto je pobjesnio 
- metal_rules_cura
#148 Re: Osvetoljubivost i prastanje....
Rece pametni Gibonni... "...Jer su osveta i ponos dvije sestre blizanke, rodjene u ponoc, jedna malo prije, druga kasnije..."
Sve je ovim rekao. Osveta je nista drugo nego davanje glavne rijeci tastini. Osjecamo se povrijedjeno i nanesena nam je nepravda (na takav osjecaj imamo pravo jer je samo nas), ali osveta je vec uzimanje te iste (ne)pravde u svoje ruke, glupost. Ako nisam toj istoj tastini pridavala toliku vaznost dok sam bila u odnosu sa nekim, zasto bih to onda radila poslije? Mogu samo drugoj strani pozeljeti sve najbolje sa zeljom da ta moja pozitivnost sa ljudske strane predje i na nju. Ako ne, to vec nije moj problem. Ali trovati sebe negativnostima... Ne postoji nesto sto bi me na to natjeralo. Volim sebe na zdrav nacin

Sve je ovim rekao. Osveta je nista drugo nego davanje glavne rijeci tastini. Osjecamo se povrijedjeno i nanesena nam je nepravda (na takav osjecaj imamo pravo jer je samo nas), ali osveta je vec uzimanje te iste (ne)pravde u svoje ruke, glupost. Ako nisam toj istoj tastini pridavala toliku vaznost dok sam bila u odnosu sa nekim, zasto bih to onda radila poslije? Mogu samo drugoj strani pozeljeti sve najbolje sa zeljom da ta moja pozitivnost sa ljudske strane predje i na nju. Ako ne, to vec nije moj problem. Ali trovati sebe negativnostima... Ne postoji nesto sto bi me na to natjeralo. Volim sebe na zdrav nacin
- lolita_xx
#149 Re: Osvetoljubivost i prastanje....
metal_rules_cura wrote:Rece pametni Gibonni... "...Jer su osveta i ponos dvije sestre blizanke, rodjene u ponoc, jedna malo prije, druga kasnije..."
Sve je ovim rekao. Osveta je nista drugo nego davanje glavne rijeci tastini. Osjecamo se povrijedjeno i nanesena nam je nepravda (na takav osjecaj imamo pravo jer je samo nas), ali osveta je vec uzimanje te iste (ne)pravde u svoje ruke, glupost. Ako nisam toj istoj tastini pridavala toliku vaznost dok sam bila u odnosu sa nekim, zasto bih to onda radila poslije? Mogu samo drugoj strani pozeljeti sve najbolje sa zeljom da ta moja pozitivnost sa ljudske strane predje i na nju. Ako ne, to vec nije moj problem. Ali trovati sebe negativnostima... Ne postoji nesto sto bi me na to natjeralo. Volim sebe na zdrav nacin![]()
- burek_in_space
#150 Re: Osvetoljubivost i prastanje....
A mozhe li se prema ovom tvom,sebe voljeti a ne oprostiti drugome ili oproshtaj predstavlja jedini nachin oslobadjanja negativne energije iz sebe?!metal_rules_cura wrote:Rece pametni Gibonni... "...Jer su osveta i ponos dvije sestre blizanke, rodjene u ponoc, jedna malo prije, druga kasnije..."
Sve je ovim rekao. Osveta je nista drugo nego davanje glavne rijeci tastini. Osjecamo se povrijedjeno i nanesena nam je nepravda (na takav osjecaj imamo pravo jer je samo nas), ali osveta je vec uzimanje te iste (ne)pravde u svoje ruke, glupost. Ako nisam toj istoj tastini pridavala toliku vaznost dok sam bila u odnosu sa nekim, zasto bih to onda radila poslije? Mogu samo drugoj strani pozeljeti sve najbolje sa zeljom da ta moja pozitivnost sa ljudske strane predje i na nju. Ako ne, to vec nije moj problem. Ali trovati sebe negativnostima... Ne postoji nesto sto bi me na to natjeralo. Volim sebe na zdrav nacin![]()