Dragane Marinkovicu!

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

Vingo wrote:Na cemu smo onda?
Ja na platou danas u 5 i 15. :)
i ja sam tako nesto tamo...moram do bankomata da opljackam UPI...
ostala sam taman na toliko da si kupim oslobodjenje... :D

hocemo zvati Macu ? da nas podrzi :D:D:D:D
Vingo

Post by Vingo »

A cuj kad bi se neke stvari desile, Macu bi vratili u pozoriste gdje mu je i mjesto...
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Vingo wrote:A cuj kad bi se neke stvari desile, Macu bi vratili u pozoriste gdje mu je i mjesto...
cim otopli, ocekujem paradu zecica sa natipisima MACO OZENI ME :D:D:D
Mahalac

Post by Mahalac »

Negdje ipak funkcionise drzava ili ljudi, pa valjda ce nekad i kod nas...

Image

SEVI NACIONALE će nastup na daskama kazališta njenog rodnog grada, sudeći po reakcijama čelnih ljudi splitskog teatra, ostati tek pusta želja.

Multimedijalna "djevojka sa sela" poželjela je svoju monodramu "Čekajući svog čovika" uprizoriti u Splitu, ali je naišla na odbijenicu intendanta kazališta Milana Štrljića i umjetničkog ravnatelja Petra Selema.

No, u obranu su joj stali poznati splitski glumci, za razliku od njihovih zagrebačkih kolega, koji su tražili da Severina uplati honorar Sindikatu glumaca za svaki nastup kojim oduzima gažu profesionalcima sa akademijom.

Intendant Štrljić hladno je Severinu otpravio u vojarnu Loru, gdje po njegovom mišljenju može nastupati, jer u njegovoj kući "nema mjesta za estradne eksperimente", piše Slobodna Dalmacija....
Vingo

Post by Vingo »

:-) Mahalac je morao stavit njenu sliku, makar pod izgovorom uredjene drzave....
Propast1

Post by Propast1 »

mIRCerka wrote:
Propast1 wrote:
Ma ne seri zivota ti

Ljudima je krivo sto zivimo u takvom drustvu u kojem ces ti naci nekakvo opravdanje za marinkovicevu emisiju.

Ljudima je krivo sto neko misli (nemora biti da nije istina) da je striptiz vrhunsko dostignuce kreatora najgledanije emisije u BiH

Ljudima je krivo sto ce bez obzira na sve to biti najgledajnija emisija i sto je to jos samo jedan dokaz da je sve otislo u p.m.

I meni je krivo sto ti seres. nesta pricas sto nema veze s vecinom komentara ovde. pricas svidja ti se vremenska prognoza.... halo shvati ne prica niko o vremenskoj prognozi ili o HAVI. Vidis li ti nekog ovde na forumu da to interesuje?
a ti sad kao procitao moja tri posta na ovoj temi...i ti si sad svojim komentarima bolji od Mace....
nisi ...skontaces ti to....

ja sam gledala skoro cijelu epizodu pa se smatram kompetentnom da prokomentarisem....
sve...i reklame..i antitalente, i antimilijunasa...

a ti prvo skontaj sta zelis reci, pa onda pljuj po meni ili bilo kome...
jer, MACA je makar placen za svoj papanluk...a tebe niko ne placa za to na forumu :D
Ne znam sta si htjela reci,

ali sto se ove teme tice, neznam sta ima veze sa kompetentnoscu.

nemoj se ljutiti....

A sto se tice izraza koje koristim mislim da su u skladu sa tojim stavovima, bar po pitanju obn programa. I jos jednom, zbog takvih stavova, maca i ostali manijaci rade sto rade i ne prestaju normalni svijet praviti kretenima....
zzzzz

Post by zzzzz »

Treba mu jebat' mater, danas ljudi za sto maruna lome kosti.

Cuj napastvovat cure po ulici, koji kretenluk
Mahalac

Post by Mahalac »

@Vingo

...ima mjesta :roll: :-)
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Propast1 wrote:
mIRCerka wrote:
Propast1 wrote:
Ma ne seri zivota ti

Ljudima je krivo sto zivimo u takvom drustvu u kojem ces ti naci nekakvo opravdanje za marinkovicevu emisiju.

Ljudima je krivo sto neko misli (nemora biti da nije istina) da je striptiz vrhunsko dostignuce kreatora najgledanije emisije u BiH

Ljudima je krivo sto ce bez obzira na sve to biti najgledajnija emisija i sto je to jos samo jedan dokaz da je sve otislo u p.m.

I meni je krivo sto ti seres. nesta pricas sto nema veze s vecinom komentara ovde. pricas svidja ti se vremenska prognoza.... halo shvati ne prica niko o vremenskoj prognozi ili o HAVI. Vidis li ti nekog ovde na forumu da to interesuje?
a ti sad kao procitao moja tri posta na ovoj temi...i ti si sad svojim komentarima bolji od Mace....
nisi ...skontaces ti to....

ja sam gledala skoro cijelu epizodu pa se smatram kompetentnom da prokomentarisem....
sve...i reklame..i antitalente, i antimilijunasa...

a ti prvo skontaj sta zelis reci, pa onda pljuj po meni ili bilo kome...
jer, MACA je makar placen za svoj papanluk...a tebe niko ne placa za to na forumu :D
Ne znam sta si htjela reci,

ali sto se ove teme tice, neznam sta ima veze sa kompetentnoscu.

nemoj se ljutiti....

A sto se tice izraza koje koristim mislim da su u skladu sa tojim stavovima, bar po pitanju obn programa. I jos jednom, zbog takvih stavova, maca i ostali manijaci rade sto rade i ne prestaju normalni svijet praviti kretenima....
htjela sam reci da sa NE SERI dva puta u 10 recenica nisi nista bolji od mace i njegovog krkanluka.......

sto se krkanijade tice, obn nije jedini kojem se moze zamjeriti...
e sada men interesuje, cemu tolika halabuka OPET oko mace???

jel to ne trebamo misliti na PDV i na to da sada za iste pare mozemo kupiti 2/3 namirnica u poredjenju sa decembrom 2005.?

da....hajmo se mi jos svadjati oko MAce, Cece, Jece, Ace i ostalih C...
Propast1

Post by Propast1 »

To sam ti rekao samo jedan put.

Drugi put je bilo kratko objasnjenje zasto.

Da je maca iz sda, a da je obn alfa mozda bi i povezivao pdv'macu

al ovako nema veze.

o pdv pisem gdje treba o marinkovicu mozes samo ovde.

Ko je gledo emisiju i ko procita ove komentare lako ce se moci svrstati na jednu od tri strane: jal za, jal protiv, jal neutralan ko ti i to je to.
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Propast1 wrote:To sam ti rekao samo jedan put.

Drugi put je bilo kratko objasnjenje zasto.

Da je maca iz sda, a da je obn alfa mozda bi i povezivao pdv'macu

al ovako nema veze.

o pdv pisem gdje treba o marinkovicu mozes samo ovde.

Ko je gledo emisiju i ko procita ove komentare lako ce se moci svrstati na jednu od tri strane: jal za, jal protiv, jal neutralan ko ti i to je to.
sad cu i ja biti cjepidlaka pa cu reci da si mi DVA PUTA REKAO DA SEREM..
a stupicu u strajk gladju cim pojedem ovaj sendvic....a ti se guraj sa drugim po dvojica u taksi...ako me kontas... :D
Propast1

Post by Propast1 »

Neznam sto shvatas sve licno, rijec je bilo o samo jednoj televizijskoj emisiji. odoh
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Propast1 wrote:Neznam sto shvatas sve licno, rijec je bilo o samo jednoj televizijskoj emisiji. odoh
pa citirao si mene i dva puta mi rekal da SEREM....to shvatam licno... :D
a tio bujrum dodji na plato pa mi mozemo nastaviti diskusiju o Maci i oci u oci...nije frka....
:D:D:D:D
Celicna_saka

Post by Celicna_saka »

mIRCerka wrote:
Celicna_saka wrote:
Da ne filozofiram puno, za mene je nerazumljivo da neko moze kazati ista afirmativno vezano za navedenog stvora i njegov "rad", a kamo li jos to i sa dodatnim simpatijama propratiti.
i meni je druze nerazumljivo kako mozes biti tako ogranicen ....
isla sam jednom an snimanje PILE I MACA SHOW.... i tokom svake pauze su i Pile i Maca skakali oko djece i izvinjavali se do bola zbog prostakluka...
a svi serete na njih...
okivate Kiketa u zvijezde, a kike se na svakom drugom snimanju izdere na djecu da imaju traume po par mjeseci....
veni, vidi, pobjegoh...
toliko...
PS Da se razumijemo, i ja smatram da je Maca uhljup, ali nam ga je svima suknuo do balcaka ..... jer evo prodjose 4 dana od prve epizode, a mi jos uvijek pricamo...on je postigao sto je htio... :D
lijep pozz
Ogranicen sam za svaku formu papanluka i krkanluka, sad ako ti mislis da je ono sto Marinkovic radi nije papanluk i krkanluk je tvoje bazdaranje i tvoj skup vrijednosti na kojima baziras stav prema necemu ali nemoj me molim te ubijedjivati kako je navedena persona ustvari vrlo uvidjavna i da je to sve show biz.
Ko je spominjao Kiketa?
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Celicna_saka wrote:
mIRCerka wrote:
Celicna_saka wrote:
Da ne filozofiram puno, za mene je nerazumljivo da neko moze kazati ista afirmativno vezano za navedenog stvora i njegov "rad", a kamo li jos to i sa dodatnim simpatijama propratiti.
i meni je druze nerazumljivo kako mozes biti tako ogranicen ....
isla sam jednom an snimanje PILE I MACA SHOW.... i tokom svake pauze su i Pile i Maca skakali oko djece i izvinjavali se do bola zbog prostakluka...
a svi serete na njih...
okivate Kiketa u zvijezde, a kike se na svakom drugom snimanju izdere na djecu da imaju traume po par mjeseci....
veni, vidi, pobjegoh...
toliko...
PS Da se razumijemo, i ja smatram da je Maca uhljup, ali nam ga je svima suknuo do balcaka ..... jer evo prodjose 4 dana od prve epizode, a mi jos uvijek pricamo...on je postigao sto je htio... :D
lijep pozz
Ogranicen sam za svaku formu papanluka i krkanluka, sad ako ti mislis da je ono sto Marinkovic radi nije papanluk i krkanluk je tvoje bazdaranje i tvoj skup vrijednosti na kojima baziras stav prema necemu ali nemoj me molim te ubijedjivati kako je navedena persona ustvari vrlo uvidjavna i da je to sve show biz.
Ko je spominjao Kiketa?
pa eto vidis da je ogranicenje u pitanju....
neko je na humanitarnoj temi pominjao da dovedemo kiketa, njega djeca vole...
how yes no... :D

stvarno se divim i tebi i propasti kako ste u stanju citirati post a isti ne procitati :D ili ne shvatiti ono sta pise, a ne ONO STO JE PISAC MOZDA HTIO RECI PO NECIJEM TUMACENJU... :D
lijep pozdrav i ugodna noc
Celicna_saka

Post by Celicna_saka »

Ok, kako god ti kazes...
rei

Post by rei »

Da nam na TV nedostaje pravog humora nedostaje, steta
jer Bosanci imaju poseban smisao za humor, nekako
bas oni koji se javljaju iz BiH ovdje na forumu prednjace u duhovitim,
zafrkanim, i u isto vrijeme inteligentnim humorom, hahah :))
mozda bi se trebali prijaviti na slicnim show-ima pa da ne gledamo
taj krkanski humor.
pitt

Post by pitt »

eto sad....ispade dijaspora glupa opet :D:D:D:D:D
Zadig

Post by Zadig »

pitt wrote:eto sad....ispade dijaspora glupa opet :D:D:D:D:D
zar jope.... eh
:roll:

Elem pitte, odakle ti znas dragana ?
:D
rei

Post by rei »

ma daj pitt ne nasjedaj na glupe price dijaspora i domaci.... nego
jednostavno par likova koji se javljaju iz BiH su takvi... doduse
i ti kad si u elementu nisi los :lol: :P
pitt

Post by pitt »

rei wrote:
ma ne nasjedam ba.....samo hocu da me ti pohvalis :D:D:D
rei

Post by rei »

pitt wrote:
rei wrote:
ma ne nasjedam ba.....samo hocu da me ti pohvalis :D:D:D
:) :P
*Unreal*

Post by *Unreal* »

ne do bog da se kod nas pojavio dismissed a ne na MTV...odmah bi se emisija optuzila za nemoral, a tv kuca bi morala ukinuti emisiju istog dana emitovanja zbog prijetnji i kritika :D jeftina fatacina i grupnjak pedera prolaze na MTV-u a kod nas se dize prasina kad djevojka skine grudnjak i valja se u cokoladi...haj dobro...priznat cu da nam je jeftina produkcija, da je slab TV program, da fali ideja...ali kako ce biti ideja i programa i kvaltitetne produkcije kad zivimo u BiH, gdje je sex jos uvijek tabu tema :D

maca jeste primitivan i kontroverzan...ali je i jedan od interesantnijih voditelja na TV 8-) zamislite nasu TV bez Mace i odmah mozete ugasiti TV i otici na spavanje (naravno govorim samo o zabavnom programu) :-)

mislim da ce svi ovi koji ovdje pisu biti iduce nedelje pred TV ekranima, jer koliko god on primitivan i odvratan bio, sokirao je ljude (neke pozitivno neke negativno)...tako da ce gledanost u nedelju biti 99% :D :D
daduli_sa

Post by daduli_sa »

@*Unreal*, izabrao si pravi nick... :-)
Ako je on TAJ koji donosi svjezinu na nase TV ekrane onda treba da se vratimo u srednji vijek! Srecom pa po tom pitanju nisi u pravu. Kao i po ovom dijelu oko 99% gledanosti...a bice neke gledanosti zato sto vidim da su neki definitivno nasli sebe u ovome... Sretno vam ispiljivanje i uvodjenje "svjezine" u svakodnevnicu! Pazi samo da te neko ne "zafata" :D
*Unreal*

Post by *Unreal* »

daduli_sa wrote:@*Unreal*, izabrao si pravi nick... :-)
Ako je on TAJ koji donosi svjezinu na nase TV ekrane onda treba da se vratimo u srednji vijek! Srecom pa po tom pitanju nisi u pravu. Kao i po ovom dijelu oko 99% gledanosti...a bice neke gledanosti zato sto vidim da su neki definitivno nasli sebe u ovome... Sretno vam ispiljivanje i uvodjenje "svjezine" u svakodnevnicu! Pazi samo da te neko ne "zafata" :D

sta si se uhvatio tog zafatavanja...ne zelim te ubjedivati da ono nije slucajna prolaznica jer bi bilo uzaludno, ali vjeruj mi na rijec da ima tim producenata, urednika i drugih ljudi koji se brinu o svim detaljima neke emisije...tako i ove...ako mislis da su svi budale, napusti radno mjesto i zaposli se na OBN...mozda napravis neku svjetsku emisiju :D

A ti meni reci KO je TAJ koji ce donjeti svjezinu na ekrane...bas me interesuje..imas sirok izbor :D samo mi nemoj reci da takvog nema...
Post Reply