KAKO POZDRAVLJATE DRUGE NA JAVNOM MJESTU?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
rei

Post by rei »

Svemirski_Jebach wrote:dijaspora je kriva sto se petlja previse gdje joj nije mjesto...cast ljudima koji su u mogucnosti da sagledaju stvari u kontekstu ali ima mnogo onih koji to nisu...

ako ja zivim u frankfurtu pa onda dodjem jednom u godini 10 dana i pocnem sa serem ljudima ovdje kako su eto, zaostali, jer 3 studenta amar, enes i mesa rekose jedan drugome selam pred faksom te zajedno sa andrijom, njihovim kolegom sa faksa cija cura amra veceras pravi dernek povodom rodjendana, odose na kafu...

enes, ponekad ode na dzumu petkom a onda on i andrija cugaju tu noc..

enes ne jede svinjetinu, mada mu nije problem da sa andrijom ode do merkatora da ovaj kupi pastetu od gavrilovica...

oni su urbana djeca, i andrija i enes i mesha slusaju Scissors Sisters i gledaju MTV music awards, kontaju o tome kako je Eva Longoria dobra koka i vjerovatno potajno razmisljaju o njoj obijajuci plocice...

enes i mesa upute selam nekome na ulici a andriji to ne smeta, jer i on svoga strica pozdravlja sa faljen isus, a sve ostale sa dobar dan...

i oni nikad o tome ne razmisljaju dok ih neki cudni ljudi, zamaskirani jeansom i novom garderobom preko crnih fasistickih uniformi i laznih osmijeha ne pitase kako to da im to ne smeta...

Siguran sam da ono sto su u tom trenutku posmislili nije bilo nista drugo nego...O, kako ste vi samo jadni i glupi...
eto, to vam je svima moj odgovor.
Stari wrote: to sto takodjer smatram je da je ovom moderatorskom intervencijom najvise pogodjen S.Jebach ...vizavi ...njegovog briljantnog komentara kojim se definise relacija izmedju dijaspore i stanovnistva stalno nastanjenog na teritoriji republike BiH.
i vise radi toga da procitate i vise puta, cisto da bi znali kako sutra da odgajate svoju djecu, da im pozdravi poput "sellam" i sl. ne bi zaparali usi i krivi ni duzni imali problem prije svega sami sa sobom, samo zato jer su culi u prolazu da se eto tako pozdravlja....

p.s.svakako ovaj tekst SJ nije trebao biti prebacen...
Svemirski_Jebach

Post by Svemirski_Jebach »

rei wrote:
Svemirski_Jebach wrote:dijaspora je kriva sto se petlja previse gdje joj nije mjesto...cast ljudima koji su u mogucnosti da sagledaju stvari u kontekstu ali ima mnogo onih koji to nisu...

ako ja zivim u frankfurtu pa onda dodjem jednom u godini 10 dana i pocnem sa serem ljudima ovdje kako su eto, zaostali, jer 3 studenta amar, enes i mesa rekose jedan drugome selam pred faksom te zajedno sa andrijom, njihovim kolegom sa faksa cija cura amra veceras pravi dernek povodom rodjendana, odose na kafu...

enes ne jede svinjetinu, mada mu nije problem da sa andrijom ode do merkatora da ovaj kupi pastetu od gavrilovica...

oni su urbana djeca, i andrija i enes i mesha slusaju Scissors Sisters i gledaju MTV music awards, kontaju o tome kako je Eva Longoria dobra koka i vjerovatno potajno razmisljaju o njoj obijajuci plocice...

enes i mesa upute selam nekome na ulici a andriji to ne smeta, jer i on svoga strica pozdravlja sa faljen isus, a sve ostale sa dobar dan...

i oni nikad o tome ne razmisljaju dok ih neki cudni ljudi, zamaskirani jeansom i novom garderobom preko crnih fasistickih uniformi i laznih osmijeha ne pitase kako to da im to ne smeta...

Siguran sam da ono sto su u tom trenutku posmislili nije bilo nista drugo nego...O, kako ste vi samo jadni i glupi...
Stari wrote: to sto takodjer smatram je da je ovom moderatorskom intervencijom najvise pogodjen S.Jebach ...vizavi ...njegovog briljantnog komentara kojim se definise relacija izmedju dijaspore i stanovnistva stalno nastanjenog na teritoriji republike BiH.
i vise radi toga da procitate i vise puta, cisto da bi znali kako sutra da odgajate svoju djecu, da im pozdravi poput "sellam" i sl. ne bi zaparali usi i krivi ni duzni imali problem prije svega sami sa sobom, samo zato jer su culi u prolazu da se eto tako pozdravlja....

rei ... bi li se ti udavala? :D :D

slab sam na pohvale... :D :D 8-)
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

Svemirski_Jebach wrote: rei ... bi li se ti udavala? :D :D

ah da....
drug svemirski inace zene pozdravlja sa MALA BIL SE UDALA :D:D:D

samo da te pozdravim, pa bjezim, ne mogu vas citati, utroba mi se okrece....

PS Pozdravim po malom Seci one kojima smeta i sellam i dobar dan.
Bogu hvala, ne moramo svi da se volimo i da se druzimo i isto mislimo.
Ali neke stvari su se izmakle kontroli.
Do sutra,
A SAD ADIOOOOOOOOOOOOOOO A SAD ADIOOOOOOOOOOOO i KO ZNA GDJE I KO ZNA KAADDD :D:D:D:D

PPS REI prihvati ga, sladak je ko med a tek sto je pametan :D
simster

Post by simster »

Svemirski_Jebach wrote:
rei wrote:

rei ... bi li se ti udavala? :D :D

ova prica vise lici na neciju naivnu iliziju ili sarenu lazu.

ako neko dolazi sa zapada i malo bolje poznaje tamosnju filozofiju zivota zabrinuce se prizorima islamizacije sarajeva. mozemo se mi lagati koliko hocemo ali to nije kompatibilno sa zapadnom civilizacijom. e sad, mozda i ne treba da bude, mozda bih ne treba da ide u evropu, i to je necija legitimna zelja ili misljenje. ali nazivati nekoga fasistom jer je zabrinut zbog radikalne islamizacije sarajeva je u najmanju ruku glupo a u najgoru ruku smisljeno. slender sto bi rekli braca englezi.

kakva je perspektiva zemlje cije mlade ljude prije svega zanima uopste religija a pogotovo islam kao ustroj zivota dijametralno suprotan zapadnoj filozofiji i vrijednostima u ovom dobu i vremenu, za nekoga ko je mrdnuo dalje od semizovca, takodje je legitimno pitanje.
Last edited by simster on 15/11/2005 17:56, edited 1 time in total.
nebi

Post by nebi »

simster wrote: ova prica vise lici na neciju naivnu iliziju ili sarenu lazu.

ako neko dolazi sa zapada i malo bolje poznaje tamosnju filozofiju zivota zabrinuce se prizorima islamizacije sarajeva. mozemo se mi lagati koliko hocemo ali to nije kompatibilno sa zapadnom civilizacijom. e sad, mozda i ne treba da bude, mozda bih ne treba da ide u evropu, i to je necija legitimna zelja ili misljenje. ali nazivati nekoga fasistom jer je zabrinut zbog radikalne islamizacije sarajeva je u najmanju ruku glupo a u najgoru ruku smisljeno. slender sto bi rekli braca englezi.

kakva je perspektiva zemlje cije mlade ljude prije svega zanima islam kao ustroj zivota dijametralno suprotan zapadnom nacinu zivota u ovom dobu i vremenu, za nekoga ko je mrdnuo dalje od semizovca, takodje je legitimno pitanje.
nemoj se sjekirat,ziv bio...faleknuces :D
nek ti nisi zabrinut za cetnike sa majevice i radikale u srbiji...
simster

Post by simster »

nebi wrote:

kakva je perspektiva zemlje cije mlade ljude prije svega zanima islam kao ustroj zivota dijametralno suprotan zapadnom nacinu zivota u ovom dobu i vremenu, za nekoga ko je mrdnuo dalje od semizovca, takodje je legitimno pitanje.
kao sto rekoh ranije na forumu cim neko spomene islamizaciju sarajeva etiketiraju ga kao cetnika. u americi je slicna situacija sa jevrejima cim neko spomene izrael kao krivca za situaciju sa palestincima proglase ga nacistom tako da se malo ko relevantan osudjuje o tome da prica.
zlata

Post by zlata »

nebi wrote:

Ovaj Simister se stvarno razbolio! Nek'dodje ovd'i kod mene...osmogodisnje curice u drugom razredu...u hidzabu! *ebe se ovim'ovd'i! Vazno je da im je kapitalizam i dalje najvaznija ideologija...a mogu se oblaciti kako hoce...samo nek'nisu gole! U skoli uce o svim vjerskim blagdanima...bilo zidovskim, hinduskim, kriscanskim, muslimanskim...itd.

Svako djete ima priliku izjasniti se i simbolicno "obiljeziti" taj dan..medju vrsnjacima...mada je skola "svjetovnog duha"! U dvoristu vidim curice igraju kosarku...sa rubcom na glavi! Najprije mi bilo smjesno, cudno...sad se i ja navikla. Jos malo pa cu i ja mentut rubac na glavu...kad idem na jogging. Da mi "usi ne propusu"! :-)

Je'l' trebam dodati da sam na "Zapadu"!
Saian

Post by Saian »

simster wrote:kakva je perspektiva zemlje cije mlade ljude prije svega zanima islam kao ustroj zivota dijametralno suprotan zapadnom nacinu zivota u ovom dobu i vremenu, za nekoga ko je mrdnuo dalje od semizovca, takodje je legitimno pitanje.

da probam shvatiti ti si chuo da su se tri studenta pozdravila selamom i govorish o islamizaciji u Sarajevu, pa postoje dvije opcije ili si provokator kojem nije stalo do istine dokle god nebuloza ostvaruje zeljeni uchinak, ili si jednostavno paranoik koji vidi bombashe samoubice i dzihadlije gdje god pogleda, evo da vidim sta ti mislish da li bi se mlade ljude trebalo nekako udaljiti od vjere, ne samo Islama nego vjere opcenito, jer je zapadna kultura ateistichka kultura gradjena na nauci i filozofiji (sto je opet nebuloza al zasto da bilo sta ima smisla jelde), nije li jedna od tekovina te zapadne kulture pravo slobodno upraznjavanje vjerskih rituala dokle god su unutar zakona drzhave u kojoj se nalazis?

P.S. ti biti veliki vatale :-)
nebi

Post by nebi »

simster wrote:
nebi wrote:
kao sto rekoh ranije na forumu cim neko spomene islamizaciju sarajeva etiketiraju ga kao cetnika. u americi je slicna situacija sa jevrejima cim neko spomene izrael kao krivca za situaciju sa palestincima proglase ga nacistom tako da se malo ko relevantan osudjuje o tome da prica.
slusaj,za jeftinu polemiku idi na islambosna...ovdje nam to ne treba...
taj jeftini pokusaj(ja te nazvao cetnikom) ne pali...nisam te nazvao ni ovako ni onako....ako ti sam sebe pronalazis u tome,tvoj problem
ni meni bas ne sjedaju u koncept nindze i bermudice,ali to je njihovo ustavno pravo...i toliko dugo dok ne prekrse zakon,niko im to pravo ne smije uskratiti.
to sto radikali pjevaju "i opet ce,ako bude srece" tebe ne zabrinjava....
ili je i to sloboda vjere,i jos povrh toga prozapadno orijentisane?
simster

Post by simster »

zlata wrote:
nebi wrote:

Ovaj Simister se stvarno razbolio! Nek'dodje ovd'i kod mene...osmogodisnje curice u drugom razredu...u hidzabu! *ebe se ovim'ovd'i! Vazno je da im je kapitalizam i dalje najvaznija ideologija...a mogu se oblaciti kako hoce...samo nek'nisu gole! U skoli uce o svim vjerskim blagdanima...bilo zidovskim, hinduskim, kriscanskim, muslimanskim...itd.

Svako djete ima priliku izjasniti se i simbolicno "obiljeziti" taj dan..medju vrsnjacima...mada je skola "svjetovnog duha"! U dvoristu vidim curice igraju kosarku...sa rubcom na glavi! Najprije mi bilo smjesno, cudno...sad se i ja navikla. Jos malo pa cu i ja mentut rubac na glavu...kad idem na jogging. Da mi "usi ne propusu"! :-)

Je'l' trebam dodati da sam na "Zapadu"!
nisi nimalo inteligentna a jos manje duhovita. nigdje nisam tvrdio da na zapadu nema muslimana (kako se oni ophode prema evropskim zemljama koje su ih ugostile i sta o njima misle domicilni stanovnici mozes procitati na vijestima, ali to je druga tema), ja drugacije nisam ni tvrdio. ja govorim o mladima u bih i perspektivi te zemlje s obzirom na prioritete i trendove koji vladaju.
nebi

Post by nebi »

simster wrote: nisi nimalo inteligentna a jos manje duhovita. nigdje nisam tvrdio da na zapadu nema muslimana (kako se oni ophode prema evropskim zemljama koje su ih ugostile i sta o njima misle domicilni stanovnici mozes procitati na vijestima, ali to je druga tema), ja drugacije nisam ni tvrdio. ja govorim o mladima u bih i perspektivi te zemlje s obzirom na prioritete i trendove koji vladaju.
mislis na cetnicki podmladak?
Ahmmed

Post by Ahmmed »

nebi,čovjeka ne zanimaju selendre, poput Bijeljine, Prijedora, Srebrenice, Foče, Višegrada, Trebinja..... Čovjeka zanima,lijepo je rekao, samo Sarajevo a ne ono što se dešava i u provinciji.
U pobrojanim selendrama nema opasnosti od islamizacije, tamo muslimana ili nema ili ih je isuviše malo, da bi islamizirali slobodarsku Bijeljinu. Džamije su porušene,ali se i obnavljaju. No, vjerovatno čovjek računa na onu radikalsku: I opet će,ako bude sreće.....

Da,trebali smo se povesti svijetlim primjerima iz manjeg bh entiteta, ljudi lijepo,u skladu sa civilizacijskim tekovinama i zapadnim vrijednostima, imaju krsnu slavu i policije i vojske, i ministrastva u Vladi, svakog po naosob,i kliničkog centra.... Evo ,vidim danas, krsnu slavu proslavila i braća s one strane Drine, na beogradskom Kliničkom centru.....

Da ustane jadni Hipokrat, imao bi šta vidjeti!

Naravno, ima puto toga u našoj metropoli,što mi se ne sviđa.I pretjerivanja u vjeri, i bahatosti u pojašnjavanju svog vjerskog stajališta, itd,itd....

Ali,nije samo Sarajevo BiH. Vizura Bosne do Kozije ćuprije, duguročno bi nas mogla koštati......
zlata

Post by zlata »

Pa cekaj malo. Ova zemlja UVOZI takve umotane. Uopce im nije vazno kako se oblace....nego je'l' imaju zvanja i znanja, skolovanje koje je potrebno ovom trzistu! Samo to ih zanima. Cak i drzavni gardisti i milicija...mogu nositi turbane na glavi (Siki iz Indije)!

Sto ce racisti, sovinisti reci...niko ne uzbija. Vazno je da ne rusis sistem...da se pridrzavas pravila igre...a najvaznije je pravilo je $$$: proizvodnja i naucni-ekonomski napredak! Sta mislis...da je ovoj drzavi drazi jedan neskolovan Mujo Limar iz Bosne...il'jedan skolovan lijecnik...sa calmom na glavi? Varas se ako mislis da je to Mujica!

Na Zapadu...unatoc svim predrasudima...i dalje "MONEY (znanje) TALKS. BULLSHIT WALKS!"
digger

Post by digger »

zlata wrote:...A Catherine...dobro si rekla...k'o podgrijan mrtvac...izkocio iz sanduka...
Zenska zavist ne poznaje granice... :D

Nego, sta ono bi tema?
simster

Post by simster »

nebi wrote:
simster wrote:
nebi wrote:
slusaj,za jeftinu polemiku idi na islambosna...ovdje nam to ne treba...
taj jeftini pokusaj(ja te nazvao cetnikom) ne pali...nisam te nazvao ni ovako ni onako....ako ti sam sebe pronalazis u tome,tvoj problem
ni meni bas ne sjedaju u koncept nindze i bermudice,ali to je njihovo ustavno pravo...i toliko dugo dok ne prekrse zakon,niko im to pravo ne smije uskratiti.
to sto radikali pjevaju "i opet ce,ako bude srece" tebe ne zabrinjava....
ili je i to sloboda vjere,i jos povrh toga prozapadno orijentisane?
nisam ni rekao da bilo ko bilo kome treba nesto, bilo sta, da zabranjuje. samo sam komentarisao stanovita dogadjanja u drustvu. sama cinjenica da ti toliko smeta znaci da se nisi navikao na pluralizam i drugacije misljenje. ja ne komentarisem cetnike na majevici jer ja nisam sa majevice niti sam ikada tamo bio niti cu ici, a da jesam onda bih komentarisao. ne komentarisem ni ku klux klan jer nisam u alabami, vec komentrasiem situaciju u sarajevu na sta mislim da imam pravo kao neko ko je iz sarajeva, jel.

ako vecina ljudi u sarajevu zeli da ga islamizira oni imaju to pravo 100% , ali ne vidim zasto ja nemam pravo da to komentarisesm i kazem da je to lose?! lose je i ako se neki grad katolizira i pravoslavizira, kako god to hoces nazvat. ali licno mislim da je sekularizam najpozivivniji moguci trend, pogotovo za bosnjake jer islam nije kompatibilan sa zapadnom civilizacijom. muslimani se nigdje u svijetu nisu ravnopravno integrisali u zapadno drustvo ako nisu prihvatili sekularizaciju ili drasticnu modifikaciju njihovih svjetonazora. ovo sto se desava kod nas je upravo suprotno.
zlata

Post by zlata »

digger wrote:
zlata wrote:...A Catherine...dobro si rekla...k'o podgrijan mrtvac...izkocio iz sanduka...
Zenska zavist ne poznaje granice... :D

Nego, sta ono bi tema?
Nekrofilija! :D :D
simster

Post by simster »

zlata wrote:Pa cekaj malo. Ova zemlja UVOZI takve umotane. Uopce im nije vazno kako se oblace....nego je'l' imaju zvanja i znanja, skolovanje koje je potrebno ovom trzistu! Samo to ih zanima. Cak i drzavni gardisti i milicija...mogu nositi turbane na glavi (Siki iz Indije)!

Sto ce racisti, sovinisti reci...niko ne uzbija. Vazno je da ne rusis sistem...da se pridrzavas pravila igre...a najvaznije je pravilo je $$$: proizvodnja i naucni-ekonomski napredak! Sta mislis...da je ovoj drzavi drazi jedan neskolovan Mujo Limar iz Bosne...il'jedan skolovan lijecnik...sa calmom na glavi? Varas se ako mislis da je to Mujica!

Na Zapadu...unatoc svim predrasudima...i dalje "MONEY (znanje) TALKS. BULLSHIT WALKS!"
izvini, ti si vjerovatno u kanadi ili australiji. kanada i australije su drugacije zemlje, zasnovane na stanovnistvu trecih zemalja. po infrastrukturi i standardu te zemlje jesu "zapad". ali ne zapad kao sto je to zapadna evropa.

kad sam mislio na zapad mislio sam na zapadnu evropu odnosni na eu ciji clan bi bosna nekad teoretski mogla biti. sigurno nisam mislio na kanadu, to ne smatram "zapadom" u pravom smilu rijeci. zapad je francuska, uk, holandija, njemacka itd.
nebi

Post by nebi »

simster wrote:
nisam ni rekao da bilo ko bilo kome treba nesto, bilo sta, da zabranjuje. samo sam komentarisao stanovita dogadjanja u drustvu. sama cinjenica da ti toliko smeta znaci da se nisi navikao na pluralizam i drugacije misljenje. ja ne komentarisem cetnike na majevici jer ja nisam sa majevice niti sam ikada tamo bio niti cu ici, a da jesam onda bih komentarisao. ne komentarisem ni ku klux klan jer nisam u alabami, vec komentrasiem situaciju u sarajevu na sta mislim da imam pravo kao neko ko je iz sarajeva, jel.

ako vecina ljudi u sarajevu zeli da ga islamizira oni imaju to pravo 100% , ali ne vidim zasto ja nemam pravo da to komentarisesm i kazem da je to lose?! lose je i ako se neki grad katolizira i pravoslavizira, kako god to hoces nazvat. ali licno mislim da je sekularizam najpozivivniji moguci trend, pogotovo za bosnjake jer islam nije kompatibilan sa zapadnom civilizacijom. muslimani se nigdje u svijetu nisu ravnopravno integrisali u zapadno drustvo ako nisu prihvatili sekularizaciju ili drasticnu modifikaciju njihovih svjetonazora. ovo sto se desava kod nas je upravo suprotno.
izvini,zajebo sam se...ti si od onih drugih :D
pa fino...i ti bi mogao da se u STANOVITOJ mjeri prilagodis...i u Sarajevu govoris bosanski.
zlata

Post by zlata »

simster wrote:
zlata wrote:Pa cekaj malo. Ova zemlja UVOZI takve umotane. Uopce im nije vazno kako se oblace....nego je'l' imaju zvanja i znanja, skolovanje koje je potrebno ovom trzistu! Samo to ih zanima. Cak i drzavni gardisti i milicija...mogu nositi turbane na glavi (Siki iz Indije)!

izvini, ti si vjerovatno u kanadi ili australiji. kanada i australije su drugacije zemlje, zasnovane na stanovnistvu trecih zemalja. po infrastrukturi i standardu te zemlje jesu "zapad". ali ne zapad kao sto je to zapadna evropa.

kad sam mislio na zapad mislio sam na zapadnu evropu odnosni na eu ciji clan bi bosna nekad teoretski mogla biti. sigurno nisam mislio na kanadu, to ne smatram "zapadom" u pravom smilu rijeci. zapad je francuska, uk, holandija, njemacka itd.
Pa ne znam po cemu bi to Europa trebala biti uzor BiH. Najvise su se klali...a'vamo okrenu se k'nami i vicu "divlji Balkanci". Sta je sad...Hitler bio Gedza? Toliki su racisti i sovinisti, toliko zatrpani svojim predrasudima...da ne osjete miris svog dreka! Mi u BiH imamo puno dublju i dulju tradiciju tolerancije i suzivota svih i svakakvih....nego Zapadna Europa. Jest'da smo bili taoci osmanlijske dekadencije, al'smo takodjer bili zrtve najgadnijih "zapadnih" krvoprolica...koja su nam nametnuta kroz dva svjetska rata. Jedino *ranje za koje mozemo rec da je "domace" je ovo zadnje...al'i tu su "zapadni" papke petljali!

Kol'ko god su Australija i Kanada drugcije od Zap. Europe...tol'ko je i BiH drugcija od te ostale Europe. Ghetto je nama strana rijec.
taxi_driver

Post by taxi_driver »

drug moderator rece da mi iz dijaspore ili inostranstva smo sve krivi.jesmo sto svake godine dolazimo i potrosimo brdo love u bosni.da mi nisu straci jos dole jebi me ako bi ikad dosao u sa ili bih.pored toliko lijepih mjesta za otici ja da dolazim u sa.nego ebi ga osudjen sam svako ljeto da dodjem dole i obidjem starce i grobove familije i prijatelja.
a vi se i dalje nastavite selamati.
taxi_driver

Post by taxi_driver »

prepricat cu neki dogadjaj u ratu.ulazi momak u kanclariju i nazva selam.konta ako kaze selam mozda bolje prodje.ovaj sto je sjedio u kanc odgovori sa alejkum selam i konta ko zna ko je ovaj.da ja ozdravim i sacuvam fotelju.i kad su se predstavljali jedan drugom ni jedan nije bio musliman.jebi ga strah ljude na svasta natjera.
FFK as Lucy01

Post by FFK as Lucy01 »

Ja ko i Cigo kazem: Za Dom Spremni.
Obicno, ako odgovor bude: za koga bre spremni?
Ja kazem: a niste spremni, e onda sprem'te se, sprem'te :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Malo sale nije na odmet :lol: :lol:

Ovdje u US, raji kazem wazzup :D, sefu How you're doing? a Bosancima: dje si hebo te Tito :lol: :lol: :lol: :lol:
pitt

Post by pitt »

wazzup lucinka :D:D:D
zlata

Post by zlata »

taxi_driver wrote:prepricat cu neki dogadjaj u ratu.ulazi momak u kanclariju i nazva selam.konta ako kaze selam mozda bolje prodje.ovaj sto je sjedio u kanc odgovori sa alejkum selam i konta ko zna ko je ovaj.da ja ozdravim i sacuvam fotelju.i kad su se predstavljali jedan drugom ni jedan nije bio musliman.jebi ga strah ljude na svasta natjera.
Zalosno je cuti tako nesto! :( :sad:
FFK as Lucy01

Post by FFK as Lucy01 »

Dje si pitte, hebo te Tito :lol: :lol: otkad te nisam cula :D

Ja, zaboravila sam reci da nekad ne pozdravljam, samo ono znacajno pogledam :D i rijeci i pozdravi su suvisni :lol: :lol:
Post Reply