Kako krijete nevjeru i branite se kad vas provale

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Zivcho

Post by Zivcho »

neocekivana_sila wrote:
Zivcho wrote:Ne mogu...nemam violonchelo 8-) :P
pa nema ni Kenan Dizdar na kraju, ali ipak svira. Znaš da mu kaže voditeljica "Ali, vi nemate instrument ?!!?" ..doduše ono je bila metafora jer je Keno ostao bez još nečega zahvaljujući svojim šaranjima, a možda instrument nije nikad ni imao :-D
Hej buraz...ako ne cujes muziku koju sviram, slobodno reci...da sviram glasnije 8-) :D
neocekivana_sila

Post by neocekivana_sila »

Da si Tarik tj Milan, možda... ali Keno..nekako ono plakanje i čekanje poklona sudbine-ne obećava :)
bug

Post by bug »

FortunaBela wrote:Bugolina, jesam li to pisala nešto što ne treba?????
nisi al sudis po jednoj strani, i ti i svi ovdje, moj objektivni :D prijatelj zivco glumi zrtvu, strateski iznudjuje vase najgore, nerijetko i pogrdne osude osobe koja to ne zasluzuje, servira joj svoja "bolesna" ubjedjenja kroz vase pogresne stavove o njoj, zasnovane na cemu? na njegovoj prici?
e pa dragi moji ona nije takva.. i stedite svoje rjecnike kad sudite o osobama na osnovu suda drugih o njima...
bug

Post by bug »

Zivcho wrote:Jebiga care, mozda sam je i ja kurvom trebao zvati...ko zna, mozda bi bila uz mene tada :roll:
aferim!
ako ti ikad ovo oprosti ja necu njoj...nikad!
Max.Cherry

Post by Max.Cherry »

Hajmo svi:

Image

Ili, još bolje:

Image

Pa nazad na temu.
Zivcho

Post by Zivcho »

O BubicO draga moja, pa di si ti. 8-)

Poslat cu ti PP sada pa ako i dalje budes mislila da Zivcho i dalje GLUMI zrtvu, onda si objektivna...k'o SRNA svojevremeno.
bug

Post by bug »

Eshek wrote:@Zhivcho

Druže, ja pročitah tvohje postove i sada čekam da mi djevojka stigne kući i da razjebem tu veliku laž, jer, kako ti reče, nema te.....kako se ono zvaše...ljubavi i povjerenja, nekoga za koga osjećaš da ti je ravnopravan i ništa manje vrijedan od tebe.

U pravu si. Zašto da rizikujem, kad mogu biti sa osobom koja mi je najpouzdanija - SAM sa sobom.
oho revolucija 8) moglo bi ovo imati dalekosezne :D posljedice...
bug

Post by bug »

Zivcho wrote:O BubicO draga moja, pa di si ti. 8-)

Poslat cu ti PP sada pa ako i dalje budes mislila da Zivcho i dalje GLUMI zrtvu, onda si objektivna...k'o SRNA svojevremeno.
je l' to ozivila napokon? znas sta je tebi bubica rekla 8) budi sretan sto je takva kakva je
Ja bih ti sranje napravila za pamcenje.. ovako javno
kako ti to volis...
Zivcho

Post by Zivcho »

bug wrote:
Zivcho wrote:O BubicO draga moja, pa di si ti. 8-)

je l' to ozivila napokon? znas sta je tebi bubica rekla 8) budi sretan sto je takva kakva je
Ja bih ti sranje napravila za pamcenje.. ovako javno
kako ti to volis...
Htjela ili ne ti sranje vec pravis, ali ako hoces tako, onda idemo...

Bio bih sretan da je bila onakva kakvom se prikazivala meni, tebi i ostalima...

hocemo li dalje?
Zivcho

Post by Zivcho »

bug wrote:
Zivcho wrote:Jebiga care, mozda sam je i ja kurvom trebao zvati...ko zna, mozda bi bila uz mene tada :roll:
aferim!
ako ti ikad ovo oprosti ja necu njoj...nikad!
Ja sam samo citirao sreco moja sta je on njoj govorio i sta mu je OPROSTILA i preko cega je presla....

Eto, posto je on u pitanju - oprosti joj...

a ako ona Zivchi oprosti (sto ne trazim) onda je jebi u zdrav mozak. 8-)
Mercenary

Post by Mercenary »

Wowww..Ja bih u prvi red,ako ikako moze :D
I molit cu kokice i onu veliku colu :D
Eshek

Post by Eshek »

ako sam dobro shvatio, ona je petljala s nekim dok je sa Zhivchom bila u vezi. Nije problem sprciti nekoga (barem meni :D ), ali vuci nekoga za nos mjesecima.....za to moras biti govno.

Sve pod uslovom da sam ja shvatio correctly :D

BTW, djevojku nisam nogirao. Mislili smo izaći, ali smo skontali da je bolje vidjeti na šta će izaći ovo.... :D
FortunaBela

Post by FortunaBela »

bug wrote:
FortunaBela wrote:Bugolina, jesam li to pisala nešto što ne treba?????
nisi al sudis po jednoj strani, i ti i svi ovdje, moj objektivni :D prijatelj zivco glumi zrtvu, strateski iznudjuje vase najgore, nerijetko i pogrdne osude osobe koja to ne zasluzuje, servira joj svoja "bolesna" ubjedjenja kroz vase pogresne stavove o njoj, zasnovane na cemu? na njegovoj prici?
e pa dragi moji ona nije takva.. i stedite svoje rjecnike kad sudite o osobama na osnovu suda drugih o njima...
Draga moja Bugolina, moj stav je jasan, prevara je prevara, razlog za prevaru u mojim očima ne postoji....Sam čin je podao i ja stojim iza toga. U svakom slučaju poštenije je završiti započeto i krenuti novim putem, nego iz nekih "razloga" ostajati sa osobom koja se više ne voli...Manje u svakom slučaju boli, biti ostavljen nego biti prevaren....
bug

Post by bug »

FortunaBela wrote:Draga moja Bugolina, moj stav je jasan, prevara je prevara, razlog za prevaru u mojim očima ne postoji....Sam čin je podao i ja stojim iza toga. U svakom slučaju poštenije je završiti započeto i krenuti novim putem, nego iz nekih "razloga" ostajati sa osobom koja se više ne voli...Manje u svakom slučaju boli, biti ostavljen nego biti prevaren....
nema prevare u ovoj prici bela...
izmisljena...umisljena.. kako god
u suprotnom bih se slozila s tobom

I nema teatra ovdje Mercenary...nisam ti ja za velikih uloga 8)
Zivcho

Post by Zivcho »

Samo da kazem da je Bubica u stvari JA, i da ona zna bolje od mene cjelokupnu situaciju i desavanja.
Naravno, ona je onaj "objektivni" dio mene koji nece osuditi zensko ma kakvo god ono bilo i sta god uradilo...
FortunaBela

Post by FortunaBela »

bug wrote:
FortunaBela wrote:Draga moja Bugolina, moj stav je jasan, prevara je prevara, razlog za prevaru u mojim očima ne postoji....Sam čin je podao i ja stojim iza toga. U svakom slučaju poštenije je završiti započeto i krenuti novim putem, nego iz nekih "razloga" ostajati sa osobom koja se više ne voli...Manje u svakom slučaju boli, biti ostavljen nego biti prevaren....

E onda ostajem bez teksta, sa jednim velikim izvinjenjem osobi u toj priči, ako sam je sa bilo čim uvrijedila... :-?
Zivcho

Post by Zivcho »

Klap, klap bubice...

Hajd' sad njoj kazi da se javi ovdje pa sama sve kaze...

nek kaze da nije istina sve sto sam napisao...

a ja cu sada poceti igru kakvu vas dvije igrate...prljavu i podlu, krenule ste da me unistite...pa bujrum, da vidimo ko ce koga ;)
Mercenary

Post by Mercenary »

bug wrote:

Cinizam je bio u pitanju..Nisam ljubitelj muskih koji pizde 8-)
A i nemam ja para da budem menager,tako da se ne brines. :D
MayaSA

Post by MayaSA »

Kad je bal, nek' je maskenbal.

Ovdje se o meni radi, u Zivchinoj prici. Upoznali se na internetu prije osam mjeseci. Pricali, puklo me i zaljubih se :) Nadali se, mastali, snivali, kovali planove, brojali mjesece, sedmice i dane kad cemo se vidjeti. Kad je doslo vrijeme da on treba doci da se vidimo, nije mogao, jednom, pa dva puta....niti obecati kad cemo se vidjeti napokon.
U tome svemu, ja sam pocela pricati sa nekim drugim na internetu i nisam to rekla Zivchi, slagala sam ga.
U osam mjeseci mogu nabrojati na prste ruke koliko sam puta izasla vani. Sve se svodilo na cetiri zida i kompjuter.

Kratka verzija jer stvarno ne volim ovoliko iznosenje privatnosti, a vi sad udarite drvlje i kamenje na mene. Kad moze Zivcho, zasto ne biste mogli i vi. :(
mostarac

Post by mostarac »

MayaSA wrote:Kad je bal, nek' je maskenbal.

Ovdje se o meni radi, u Zivchinoj prici. Upoznali se na internetu prije osam mjeseci. Pricali, puklo me i zaljubih se :) Nadali se, mastali, snivali, kovali planove, brojali mjesece, sedmice i dane kad cemo se vidjeti. Kad je doslo vrijeme da on treba doci da se vidimo, nije mogao, jednom, pa dva puta....niti obecati kad cemo se vidjeti napokon.
U tome svemu, ja sam pocela pricati sa nekim drugim na internetu i nisam to rekla Zivchi, slagala sam ga.
U osam mjeseci mogu nabrojati na prste ruke koliko sam puta izasla vani. Sve se svodilo na cetiri zida i kompjuter.

Kratka verzija jer stvarno ne volim ovoliko iznosenje privatnosti, a vi sad udarite drvlje i kamenje na mene. Kad moze Zivcho, zasto ne biste mogli i vi. :(
Jedina osoba koja je u svemu tome zrtva si ti i nemas aspolutno nikakvog razloga da krivis sebe, apsolutno nikakvog, vjeruj mi.
Zivcho

Post by Zivcho »

wow...odakle sad ova??

Hajde dalje, da cujem jos koju pricu?

Ima li jos koja da se javi da je ona "ta" 8-)
Eshek

Post by Eshek »

LAŽ. Ništa ne prezirem više od toga. Ništa iz mene ne može izazvati bijes kao laž.

Ošamari me, pljuni me, popišaj se na mene, prebij me na mrtvo ime, baci me pod kamion, ocrni me pred drugima, strpaj mi pendrek u guzicu, zguzi koga hoces sa strane......samo me nemoj lagati :-?
MayaSA

Post by MayaSA »

Ko kaze da nikad nije slagao - laze. :)

@ Umro je Mostar
Stoji ona gajba pive sto cemo srediti kad se vidimo :D i otimam ti mobilni telefon :D sekundarno :D
List

Post by List »

MayaSA wrote:Ko kaze da nikad nije slagao - laze. :)
U svemu postoje izuzeci. Pa i u tome.

Ja ne pripadam izuzecima. :oops: :D
MayaSA

Post by MayaSA »

U ovakve izuzetke ne vjerujem :D ili vjerujem jednako kao i u vanzemaljce :D sa kojima se nisam imala cast susresti :D

Drago mi je da ne pripadas izuzecima :D znam da nisam sama :D
Post Reply