Ne, primjer razvoja privrede su Dzananovic, Nijagara, Kalen, Salcinovic, Almy...housewife wrote: Tebi su oni tepih centri, auto centri, kupus centri, ciganija centri u Vitezu primjer razvoja privrede?
!!!!!?????nineac wrote: Ma ja bengazi, ali ja imam problem sa tim u vitezu sto kada se jednom otvore centri u Zenici (uz cijene goriva) sve to polako poceti propadati.
Posteno kao i Dzananovic, Nijagara, Kalen, Salcinovic, Almy...nineac wrote:Takodje sve je to uredu, ali treba zaviriti malo na koji nacin su ti centri sagradjeni.
Raspitaj se malo koliko Fis zaposljava, a posebno koliko zenicana radi u FIS-u i ostalim viteskim "kupus centrima". POSEBNO se raspitaj koliko FIS zaradjuje (ja cu ti reci - dnevni obrt cca 300 000 kM!).nineac wrote:Ako me pitas izmedju nekakvog FIS-a ili Economica i univerziteta, neznam, ti skontaj sam sta je bolje. Shoping centar koji ce zaposliti 150ljudi, ili univerzitet koji ce milione ostaviti u gradu da neodu studentskim domovima u sarajevo!
O tome da "Univerzitet ostavlja milione gradu" mogu ti samo reci... jebiga sta god da ti sad kazem mislices da te mrzim!
Ja uopce nisam najpametniji - ja samo pokusavam ostati NORMALAN i razmisljati OBJEKTIVNO.nineac wrote:Ti sam sebi protivrjecis. Eto zenicani su uradili nesto za sebe, ali nevalja, nisu uradili onako kako ti mislis, a ti si ocito najpametniji!
Ne bih o tome koliko je Vitez selo a Zenica grad! Sto se tice drugih primjera, njih naravno ima a ja imam i drugih dobrih ideja za Zenicu, da nemam ne bih se ovom temom bavio. Ali o tome drugi put.nineac wrote:Kad si takav de nam obrazlozi kako bi ti rzvio Zenicu, i daj nam primjer nekog grada koji je to tako uradio, ali bez sela kao sto je Vitez!
Ima li jos pitanja ?
Ako nema ja bih zavrsio za danas, a Vama toplo preporucam da do sutra procitate moje prethodne postove kako me ne biste zamarali ponavljanjem vec recenih stvari.
Ipak mi dopustite da Vas malo i pohvalim, ima medju vama nekoliko onih koji bi se "mogli izvuci iz ove bolesti"!