Trazim mace
Moderator: anex
-
A-ZO
problem elitnog je u tome sto bi on htio iskrenu ljubav od osobe kojoj je to zadnja rupa na svirali... zena koja je rodjena za poslovne sastanke i karijeru nije ono sto ce ga uciniti sretnim, upravo suprotan karakter je ono sto on podsvjesno trazi, ali se opet vracamo na problem njegove pretjerane ambicioznosti koja ce unistiti osobu koja ga zavoli...
-
_galaksija
To znaci da mu treba ona sto ima rumene obrazeA-ZO wrote:problem elitnog je u tome sto bi on htio iskrenu ljubav od osobe kojoj je to zadnja rupa na svirali... zena koja je rodjena za poslovne sastanke i karijeru nije ono sto ce ga uciniti sretnim, upravo suprotan karakter je ono sto on podsvjesno trazi, ali se opet vracamo na problem njegove pretjerane ambicioznosti koja ce unistiti osobu koja ga zavoli...
-
Grozny
odlicno...zacarani krug! Lijepo uočeno )))A-ZO wrote:problem elitnog je u tome sto bi on htio iskrenu ljubav od osobe kojoj je to zadnja rupa na svirali... zena koja je rodjena za poslovne sastanke i karijeru nije ono sto ce ga uciniti sretnim, upravo suprotan karakter je ono sto on podsvjesno trazi, ali se opet vracamo na problem njegove pretjerane ambicioznosti koja ce unistiti osobu koja ga zavoli...
-
A-ZO
vjeruj, ima dosta modernih gradskih cura koje znaju sta je prava ljubav, samo sto ne paradiraju okolo i nije im poslovni sastanak sa tudjim momcima i muzevima vrhunac maste_galaksija wrote:To znaci da mu treba ona sto ima rumene obrazeA-ZO wrote:problem elitnog je u tome sto bi on htio iskrenu ljubav od osobe kojoj je to zadnja rupa na svirali... zena koja je rodjena za poslovne sastanke i karijeru nije ono sto ce ga uciniti sretnim, upravo suprotan karakter je ono sto on podsvjesno trazi, ali se opet vracamo na problem njegove pretjerane ambicioznosti koja ce unistiti osobu koja ga zavoli...
-
micika
Elitni mislim da ispunjavam vecinu tvojih uslova
onako mackasta sam,ne razumijem se bas u pravo al se zato razumijem u diplomatiju
obozavam soping
a pogotovo u
aveniji louise u briselu
al imam jednu manu
polovnjaca sam
doduse dobro ocuvana
23 godine

-
silentbob
cuj polovnjaca u 23-oj, imas ti jos do togmicika wrote:Elitni mislim da ispunjavam vecinu tvojih uslovaonako mackasta sam,ne razumijem se bas u pravo al se zato razumijem u diplomatiju
![]()
![]()
![]()
obozavam soping
a pogotovo u
aveniji louise u briselu
![]()
![]()
al imam jednu manu
polovnjaca sam
![]()
![]()
doduse dobro ocuvana
23 godine
![]()
![]()
![]()
-
_galaksija
Hajde pricaj nam malo o tomeA-ZO wrote:vjeruj, ima dosta modernih gradskih cura koje znaju sta je prava ljubav, samo sto ne paradiraju okolo i nije im poslovni sastanak sa tudjim momcima i muzevima vrhunac maste_galaksija wrote:To znaci da mu treba ona sto ima rumene obrazeA-ZO wrote:problem elitnog je u tome sto bi on htio iskrenu ljubav od osobe kojoj je to zadnja rupa na svirali... zena koja je rodjena za poslovne sastanke i karijeru nije ono sto ce ga uciniti sretnim, upravo suprotan karakter je ono sto on podsvjesno trazi, ali se opet vracamo na problem njegove pretjerane ambicioznosti koja ce unistiti osobu koja ga zavoli...
-
Elitni vojnik
Tek sto odem na pauzu nakupi se poruka.
Neko bi pitanje sa godiste auta: star 5 sedmica.
Zanimljive analize oko toga sta ja zapravo hocu...mislim da ste previse usli u psihologiju toga...zapravo je sve prilicno jednostavno.
Posebno zanimljiva je analiza o tome kako su oni koji se javljaju u nevjerici i konfliktu. Zaista ja vam ovdje mogu do besvjesti pricati da je istina ono sto pisem ali samo osoba sa (i ako) kojom se susretnem ce se zaista uvjeriti.
Neko bi pitanje sa godiste auta: star 5 sedmica.
Zanimljive analize oko toga sta ja zapravo hocu...mislim da ste previse usli u psihologiju toga...zapravo je sve prilicno jednostavno.
Posebno zanimljiva je analiza o tome kako su oni koji se javljaju u nevjerici i konfliktu. Zaista ja vam ovdje mogu do besvjesti pricati da je istina ono sto pisem ali samo osoba sa (i ako) kojom se susretnem ce se zaista uvjeriti.
-
_galaksija
Ovo obecanje mi zvuci uvjerljivo...jel mogu jos malo da razmislim 
-
silentbob
zene,zene sto isprepadaste elitnog,momak fin,ugladjen,obrazovan,zaposlen,avanturista,ima megana,zna kuhat,sportista,glumac,zelenook,crn,svugdje po svijetu hodo,pametan,po sastancima hoda,svasta nesto ima... a vi onako...joj...ccccccc 
- Bumbar
ma jok...nego sve nesto ne mozemo vjerovati da moze tako dobar biti...silentbob wrote:zene,zene sto isprepadaste elitnog,momak fin,ugladjen,obrazovan,zaposlen,avanturista,ima megana,zna kuhat,sportista,glumac,zelenook,crn,svugdje po svijetu hodo,pametan,po sastancima hoda,svasta nesto ima... a vi onako...joj...ccccccc
-
tigris
[quote="A-ZO"]problem elitnog je u tome sto bi on htio iskrenu ljubav od osobe kojoj je to zadnja rupa na svirali... zena koja je rodjena za poslovne sastanke i karijeru nije ono sto ce ga uciniti sretnim, upravo suprotan karakter je ono sto on podsvjesno trazi, ali se opet vracamo na problem njegove pretjerane ambicioznosti koja ce unistiti osobu koja ga zavoli...[/qu
on trazi zenski primjerak samog sebe, kakva ljubav
ja nikad nisam nasla bas ono sto trazim i nekako je i bolje tako....naci nekoga ko je razlicit ,a opet da te moze dopunit ...tako nesto
on trazi zenski primjerak samog sebe, kakva ljubav
ja nikad nisam nasla bas ono sto trazim i nekako je i bolje tako....naci nekoga ko je razlicit ,a opet da te moze dopunit ...tako nesto
-
A-ZO
dovoljno je da utvrdis gornje gradivo i tvoj zivot ce izaci iz sfere dokazivanja, pokazivanja i foliranja..._galaksija wrote:Hajde pricaj nam malo o tomeA-ZO wrote:vjeruj, ima dosta modernih gradskih cura koje znaju sta je prava ljubav, samo sto ne paradiraju okolo i nije im poslovni sastanak sa tudjim momcima i muzevima vrhunac maste_galaksija wrote: To znaci da mu treba ona sto ima rumene obraze
-
silentbob
Bumbar wrote:ma jok...nego sve nesto ne mozemo vjerovati da moze tako dobar biti...silentbob wrote:zene,zene sto isprepadaste elitnog,momak fin,ugladjen,obrazovan,zaposlen,avanturista,ima megana,zna kuhat,sportista,glumac,zelenook,crn,svugdje po svijetu hodo,pametan,po sastancima hoda,svasta nesto ima... a vi onako...joj...ccccccc
ma sejtanska su to posla