Prepisale iz novina i onda ekranizirale. Daj procitaj nesto u zivotu osim sto gubis dane po forumu. Procitaj bar idiotske "Dane"ice warrior wrote:OVA DAVINCIJEVKA DOBRA PRAVO> MLJAC MLJAC
Javna tajna
Moderator: anex
-
aardvark
O cemu vi? Kakva policija? Koga cuva? Pa gdje vi zivite? Sta su to spektakularno otkrili ovi kvazinovinari na toj emisiji. Pa ni kvalitetno ne znaju obraditi teme koje su vec dobrano izvakane.gap wrote:Ove novinarke javne tajne, Merimu i Marinu, čak i ako policija čuva imaju "muda". Merima je večeras prva u bh medijima obradila Vehabije. Svaka čast. A Marina prozvala političare koji djecu školuju vani a ovdje ne usvajaajju zakon o obrazovanju. Aferim.
-
aardvark
gap wrote:Pa ti, osim što si opterećen ekipom Amir, Duška, Suzana, si i nepismen brate. Ako si nakon predugog kontanja ovo smislio kao odgovore, time si sve o sebi rekao.
Daj molim te prosvijetli me! Sta je to pismenost? Ono na BHT1 kada kreten kaze da ce SCG platiti 400 hiljada milijardi eura zbog pocinjene agresije i genocida, ili kada novinar za aktivnost izvinjavanja kaze "izvinuo se" sl. katastrofe. Pa cijela EU nema toliko love. Da ne citiram druge gluposti. A taj trio fantastikus ima pandan u predsjednistvu BiH. Ako je to kompaktna, smislena, ozbiljna ekipa, onda je i ta skr. ADS ekipa ozbiljnih ljudi, da ne kazem novinara. To je ipak pretenciozno. Dajte se opasuljite. A razlog izostanka mog komentara nije ove prirode, nego nemam razloga da diskutujem sa likovima ciji je nivo informisanosti, opceg znanja, pa ako hocete i pismenosti uvreda i za vjestacku inteligenciju.
-
broj1
Uvijek me iznova ostave bez teksta imaginarni likovi koji se smiju vlastitim "salama" , valjda u zelji da pokusaju "specijalnim" efektima dati na znacaju sopstvenom losem scenariju
Los ti je taj film u kojem glumis , "drug moj"......cak ga ni uvrede na racun nas koji imamo i obrazovanje i inteligenciju ( i to ne vjestacku, mada licno ne bih imao nista protiv nje) nece uciniti nista boljim....
Ti izbacujes salve kritika , a da nisi naveo niti jedan argument , izuzev onih koji ne pripadaju ovom topicu, vec drugom.....ahhh, da to me i podsjeti...koliko vidim ti i jesi aktivan samo na ovoj temi ....
Uglavnom, nisam JT gledao od prije SP-a....i moglo se tu naci zamjerki...ali kritikovati magazin , koji ima kvalitet, i traziti "bezgresnost" podsjeca me na onu "hrdjavom k**** i dlake smetaju".....ups, sorry, proradi mi vjestacka.....
Los ti je taj film u kojem glumis , "drug moj"......cak ga ni uvrede na racun nas koji imamo i obrazovanje i inteligenciju ( i to ne vjestacku, mada licno ne bih imao nista protiv nje) nece uciniti nista boljim....
Ti izbacujes salve kritika , a da nisi naveo niti jedan argument , izuzev onih koji ne pripadaju ovom topicu, vec drugom.....ahhh, da to me i podsjeti...koliko vidim ti i jesi aktivan samo na ovoj temi ....
Uglavnom, nisam JT gledao od prije SP-a....i moglo se tu naci zamjerki...ali kritikovati magazin , koji ima kvalitet, i traziti "bezgresnost" podsjeca me na onu "hrdjavom k**** i dlake smetaju".....ups, sorry, proradi mi vjestacka.....
-
addy_sa
Javna tajna?
to je pokušaj emisije..
lažni ekskluzivitet i nazovi istraživačko novinartsvo..
kvalitet ,iskustvo i obrazovanje kadrova emisije-krajnje upitno!
Amir Zukić-urednik info bht1-po kojoj logici i po kakvoj liniji??
Ta tv je najveća fula..
nit smrdi nit miriše..
a još hoće pare od pretplate..
E NE DAM!!
to je pokušaj emisije..
lažni ekskluzivitet i nazovi istraživačko novinartsvo..
kvalitet ,iskustvo i obrazovanje kadrova emisije-krajnje upitno!
Amir Zukić-urednik info bht1-po kojoj logici i po kakvoj liniji??
Ta tv je najveća fula..
nit smrdi nit miriše..
E NE DAM!!
- bug
tako je prijateljuaddy_sa wrote:Ta tv je najveća fula..
nit smrdi nit miriše..
E NE DAM!!
nisi lud...
ne placaj pa onda pljuj .. s tim parama ni rtv vogosca ne bi opstala..
eh kako bih ja vama
i da jos bih vas na kopanje
da sam ja neko..
- Qler
za cudo bozijebug wrote:tako je prijateljuaddy_sa wrote:Ta tv je najveća fula..
nit smrdi nit miriše..
E NE DAM!!![]()
nisi lud...
eh kako bih ja vamacapa kablove nakon petog
u mjesecu, pa gledajte hrtove dok vam i onaj prvi
ne ukinu pa onda psujte majke kabelskim operaterima
pa nek vam ubace jos koji 24/7 romantika
kanal, grand
show srijedom uvecer i savremenu srpsku dramu svaku noc u
terminu od 8 na rtsu...
i da jos bih vas na kopanjesve redom..
da sam ja neko..
- Alfons Kauders
Srecom nisi...bug wrote:tako je prijateljuaddy_sa wrote:Ta tv je najveća fula..
nit smrdi nit miriše..
E NE DAM!!![]()
nisi lud...
eh kako bih ja vamacapa kablove nakon petog
u mjesecu, pa gledajte hrtove dok vam i onaj prvi
ne ukinu pa onda psujte majke kabelskim operaterima
pa nek vam ubace jos koji 24/7 romantika
kanal, grand
show srijedom uvecer i savremenu srpsku dramu svaku noc u
terminu od 8 na rtsu...
i da jos bih vas na kopanjesve redom..
da sam ja neko..
-
ice warrior
#139 TIGAR
Pa ljudi moji je li iko gledao sinoc reketarenje u Krajini!!! Kako Tigar dere one koji nece da mu daju pare!!!!!! Nemojte reci da niste????!!!!! I kako dva policajca ucestvuju u tome!!!! Ono je nesto najstrasnije sto sam vidio na nasim prostorima poslije rata!
-
ice warrior
#140 TIGAR
Pa ljudi moji je li iko gledao sinoc reketarenje u Krajini!!! Kako Tigar dere one koji nece da mu daju pare!!!!!! Nemojte reci da niste????!!!!! I kako dva policajca ucestvuju u tome!!!! Ono je nesto najstrasnije sto sam vidio na nasim prostorima poslije rata!
-
ice warrior
To su nasi "heroji" profiteri, nazalost.