Intimne "frizure"...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Ze Dijaspora
Mom drugu koji je nedavno operiso slijepo crijevo su rekli da je u tom komadicu crijeva imao najvise stidnih dlaka (inace slijepo crijevo samo sabira otpatke) . Zenu je natjero na totalno brijanje al sad mu je kasno...
hahahahah.,,..,
Zato i musko i zensko brijanje do gole koze. Radi zdravlja.
hahahahah.,,..,
-
silentbob
slagom namazati obrijani dio a preko slaga staviti tecnu cokoladu i lagano jezikom obraditi taj dio (nastavak slijedi)anais_nin wrote:upppppppppppppps, dobro, evo premotacu nazad...i sta ide poslije slaga?silentbob wrote:ne trci pred rudu, idemo laganoanais_nin wrote: i jedan jezik dobrovoljac?tresnja na vrhu?
- anais_nin
naravno samo za one koji budu redovno placali TV pretplatusilentbob wrote:
slagom namazati obrijani dio a preko slaga staviti tecnu cokoladu i lagano jezikom obraditi taj dio (nastavak slijedi)
-
silentbob
prelazimo dole gdje stavljamo samo tecnu cokoladu i a pokreti jezikom treba da budu sto njezniji.........anais_nin wrote:naravno samo za one koji budu redovno placali TV pretplatusilentbob wrote:
slagom namazati obrijani dio a preko slaga staviti tecnu cokoladu i lagano jezikom obraditi taj dio (nastavak slijedi)![]()
hmmmmmmmmm sta ce dalje biti
- Murat Sabanovic
#136 Re: Intimne "frizure"...
ismet bajramovic - celoanais_nin wrote:hornsy mi ne da mira, pa evo opet mene....juzni pol, sa/bez dlaka, podsisan...kreativa, higijena ili vas boli briga...
i koliko vam je to bitno kod suprotnog pola?
zadnjih godina cini mi se da je krenuo dosta aktivan trend u medju bosancerosima (mislim muskog dijela populacije) shishanja i brijanja dole
![]()
i posebno za zene, jeste li probale brazilski (full depilaciju dole)?
- anais_nin
de ti vidi je li ostalo ista u frizideru?silentbob wrote:nakon toga sve treba zaciniti sa malo sampanjca koji pustimo da klizi od stomaka ka usnicama gdje ga cekamo i fino sve to kupimo jezikom...mmmmmmmmm njam njam
-
silentbob
anais_nin wrote:de ti vidi je li ostalo ista u frizideru?silentbob wrote:nakon toga sve treba zaciniti sa malo sampanjca koji pustimo da klizi od stomaka ka usnicama gdje ga cekamo i fino sve to kupimo jezikom...mmmmmmmmm njam njam![]()
ima li kakvog sladoleda?
![]()
-
tigris
Ze Dijaspora wrote:Mom drugu koji je nedavno operiso slijepo crijevo su rekli da je u tom komadicu crijeva imao najvise stidnih dlaka (inace slijepo crijevo samo sabira otpatke) . Zenu je natjero na totalno brijanje al sad mu je kasno...
hahahahah.,,..,![]()
neuspjesan pokusaj ubistva stidnim dlakama
- anais_nin
Pa ukinuli su nas jer smo zachatavali nevezano za temu....ovdje se ipak drzimo (koliko toliko) temesilentbob wrote:
![]()
![]()
hej necemo vise
![]()
![]()
ukinuse nas tamo a ja se taman ponadao da cemo omladincima i omladinkama malo pomoci tako da im bude lakse kasnije ali sta ces
![]()
![]()
![]()
-
silentbob
pa dobro onda smo apsolvirali- SUMA OUT, OBRIJANO I SAMO OBRIJANOanais_nin wrote:Pa ukinuli su nas jer smo zachatavali nevezano za temu....ovdje se ipak drzimo (koliko toliko) temesilentbob wrote:
![]()
![]()
hej necemo vise
![]()
![]()
ukinuse nas tamo a ja se taman ponadao da cemo omladincima i omladinkama malo pomoci tako da im bude lakse kasnije ali sta ces
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
silentbob
joj bricanje je malo opasno (posebno "spremnike") ali sisanje ide obavezno. malo mi je bezveze kad je skroz celav, nije to toanais_nin wrote:zoom66 wrote:ovdje se ipak trazi dlaka......na temi...
:D:D
ima ih na ovoj temi koji rekose DA dlakama, pa cemo te dlake njima proslijediti![]()
![]()
nego koliko muski se brica ili sisa?
-
tigris
silentbob wrote:tigris wrote:ana shefice??? de pojasni drugi dreadlockse friz...da ne moram brazzu bezveze vezivat da vidim![]()
![]()
zamisli Marleya i njegovu kosu, e onda to prebaci na brazzin "ponos" i to ti je to![]()
![]()
![]()
tigrice ne ljuti se za juce
ofkorse....ta vidis da vas pratim....placam pretplatu