Evrovizija - SiCG na drugom mjestu!!!

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
adac

#126 (L

Post by adac »

i koga boli qrac sto se swedski kriticira valja analizirajuci deenov nastup?
ciste provokacije..
ajde kengure,odjebi u skokovima
Goran-x-

Post by Goran-x- »

Adac

Tvoja nervozna reakcija samo pokazuje da je i tebe u stvari blam zbog njegovog nastupa.Sada nesto kao vices na mene ali samo zato sto glasno govorim ono sto ti i sam mislis u sebi...Cista psihologija. Sto se tice Kengura i odjebavanja, hm, internet je cudo, svako je "junak" u bezbednosti svoga doma tipkajuci na tastaturi...O elementarnoj pristojnosti da i ne govorimo...

novalic

Post by novalic »

ti na brzinu zaboravi svedsku ministricu... umrlu od srpskog noza... al' necemo o tome, nije tema 8-)

deder, klikerasu, procitaj se jos jednom, pa pokusaj da malo izgladis svoju finesu (oj Boze, on i finesa), pa malo prokontaj... nema li nista pogrdno za deena u tvojim rijecima...

muziku si jedva i spomenuo...

nego, tek si nasao ovaj forum...
deder se odmah ispisi, neces falit'
regina

Post by regina »

novalic wrote:ti na brzinu zaboravi svedsku ministricu... umrlu od srpskog noza... al' necemo o tome, nije tema 8-)

deder, klikerasu, procitaj se jos jednom, pa pokusaj da malo izgladis svoju finesu (oj Boze, on i finesa), pa malo prokontaj... nema li nista pogrdno za deena u tvojim rijecima...

muziku si jedva i spomenuo...

nego, tek si nasao ovaj forum...
deder se odmah ispisi, neces falit'

cestitke novalic :)
Goran-x-

Post by Goran-x- »

Ne date mi ljudi da napustim ovaj topik :-)

Ja kazem za Deena da ono vrckanje i prenemaganje je cisti blam, bas smesno.Ako je to uvreda molicu lepo. Nemam nista protiv sto je cova pesko ali ne mora svoja sekusalna opredeljenja svima nabadati na nos.Vidis uostalom da dosta tvojih zemljaka isto misli.

Sto se tice foruma, zaista ne vidim zasto bih otisao odavde, zanimljivi ljudi, zanimljive polemike :D . Uostalom video sam na RTS forumu i B92 forumu da ima izuzetno mnogo Bosnjaka. Ne vidim razlog da i ja ne budem ovde. Ja ne mrzim nikoga jer bi mrznja unistila mene samog a vi ako hocete da me mrzite samo zato sto sam srbin-pa izvolte...
novalic

Post by novalic »

kalimero...

nepravda pa to ti je :razz:
manijak1

Post by manijak1 »

Gorane ni ova boja te ne vadi pa ti kako hoš :D
ake

Post by ake »

a ova :shock:
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
asanti

#134 pih....

Post by asanti »

Ko god je navijao za Zeljku Joksimovica, nadam se da nije navijao i kada su granatirali sarajevo !....... glupi bosanac...ne prave srbi dzaba viceve o "bosancerosima"...
Sto se tice pjesme, za slabo upucene : to je plagijat "buddha-bar-a" , tako da komplimente i ne zasluzuje, sto se samog nastupa tice, takav slican nastup smo mi imali s Merlinom jedne godine....
asanti

#135 a deen......

Post by asanti »

FORZA DEEN...
a dajte, jest da je malo previse backstreet boys ali takav je trend...malo pisti kad pjeva al je meni simpa.

Mozda od njega bude jednog dana Robbie!

:P
St.Germain

#136 Re: a deen......

Post by St.Germain »

asanti wrote:FORZA DEEN...
a dajte, jest da je malo previse backstreet boys ali takav je trend...malo pisti kad pjeva al je meni simpa.

Mozda od njega bude jednog dana Robbie!

:P

ma da, mozda od selme bajrami jednog dana bude madonna :oops: :zzzz:

ne pretjerujte...
manijak1

Post by manijak1 »

:D Ona je već zajebala madonu pa ti kako hoćeš moj Germa :D nemoj mene :D u vlasteline ako sam šta loše kazao :D
Mjesecarka

Post by Mjesecarka »

Imam nekoliko stvari da kažem:

1. Kao prvo i prvo po privilegijama poslije takmičenja nema apsolutno nikakve razlike između 2. i 9. mjesta jer svi dobijaju nastup u finalu.

2. Protiv Joksimovića zaista nisam imala ništa protiv a i pjesma je bila korektna i zaista MRZIM :x kada neko miješa politiku sa zabavnom manifestacijom. Al su me one Joksimovićeve izjave stvarno iziritirale i mislim da bi i svaki pravi Srbin (mislim na one iz SiCG) trebao to priznati, osim ako nije Miloševićev istomišljenik. Jer upravo je on prvi počeo miješati politiku sa zabavom a kasnije bunio što mu politika uništava plasman.

3. Ukrajina je objektivno gledano bila bolja. Imali su scenski nastup , imali su dinamičnu pjesmu koja sve diže na noge a nisu imali skandala iza sebe.

4. Što se tiče naših 12 bodova za SiCG upravo je SiCG bila pri vrhu zbog balkanskih zemalja inače bi imali mnogo lošiji plasman. Jednostavno ta pjesma odgovara balkanskom narodu i dali su ima 12 bodova.

Uh jesam opširna... :D :D :D

I dok nisam zaboravila poruka Beogradjaninu:
Mislim da se ovdje vidi ko je bio ljubomoran jer mi smo vama dali 12 poena a vi nam 6. To govori sve o ljubomori. A Deen je moderan momak i nije ga stid da nosi ono u čemu se osjeća dobro. A ti razmisli malo ko je bio hit na Eurosongu(ili EUROPJESMI što biste VI rekli) po skandalima, a ko je bio hit po scenskom nastupu pjesmi i čiji se cd nudio kao nagrada na zvaničnom site-u Eurosonga.

Toliko od mene
Atomic Punk

Post by Atomic Punk »

Kakve su to gluposti da neko u Svedskoj ili bilo gdje u Evropi diskutuje o Deenu? Ja zivim u Svedskoj i nikog ovdje ne zanima ni Deen ni Joksimovic. To da je Deen eventualno homoseksualac se NIKADA u Svedskoj ne bi ismijavalo. Mnogi od Svedskih zvijezda i javnih licnosti su homoseksualci (muski i zenski). Koliko god smijesno zvucalo, Deenov femini nastup je dao pozitivnu sliku o BiH u Evropi - kao jednoj liberalnoj i modernoj drzavi dok je Joksa kao sto neko rece samo ovcice zaboravio. Izgleda da to ovi iz inostranstva kuze pa vas dole hvataju na foru da se neko Deenu izruguje.
Goran-x-

Post by Goran-x- »

Bla bla truch. Evo ti lepo citat od glavnog muzickog recenzenta najcitanijih svedskih novina Aftonbladet Per Bjurmana.Datum 15 maj, strana 36.

# När Deen repar låter det som på pojkbandskonsert.Iiiiiiiiiiii, skriker schlagerbögarna-precis som tonårsflickor inför Roman.Hans kitschiga discomacka är deras absoluta favoritnummer#

Ili -Kada Deen ima svoje probe to izgleda kao na tinejdzerskim koncertima.Iiiiiiiiiiiii, vriste slager-pederi u sali-bas kao tinejdzerke pred Ronanom.Njegova kich diskostvar je njihov apsolutni favorit.

Atomic Punk wrote:Kakve su to gluposti da neko u Svedskoj ili bilo gdje u Evropi diskutuje o Deenu? Ja zivim u Svedskoj i nikog ovdje ne zanima ni Deen ni Joksimovic. To da je Deen eventualno homoseksualac se NIKADA u Svedskoj ne bi ismijavalo. Mnogi od Svedskih zvijezda i javnih licnosti su homoseksualci (muski i zenski). Koliko god smijesno zvucalo, Deenov femini nastup je dao pozitivnu sliku o BiH u Evropi - kao jednoj liberalnoj i modernoj drzavi dok je Joksa kao sto neko rece samo ovcice zaboravio. Izgleda da to ovi iz inostranstva kuze pa vas dole hvataju na foru da se neko Deenu izruguje.
manijak1

Post by manijak1 »

:D A Gorana jes' navalio na Deena :D de na Košutu malo skreni :D
Goran-x-

Post by Goran-x- »

Manijak, ne budi nick :-) Covek rekao da lazem i izmisljam pa evo velim da lepo stavim sve crno na belo. Da ne bude da samo zlocesti srbi iz ciste pakosti ne vole "evropski" nastup g Deena 8)
manijak1 wrote::D A Gorana jes' navalio na Deena :D de na Košutu malo skreni :D
manijak1

Post by manijak1 »

:D Ti sve plavo na bijelo, pa valjda zbog toga mi nejasno :D
Izvini oprosti :D neće se ponoviti :D
Atomic Punk

Post by Atomic Punk »

Pa Gorane ti zivis izgleda u Svedkoj i onda znas da je to sasvim normalna recenzija jedne pjesme za Eurosong. Ja ne vidim u tome nista negativno. Znas da se citav Eurosong opisuje kao gay parada. Na kraju krajeva taj novinar je iskompleksirani majmun, citao sam ja njegove recenzije. Uglavnom, nemoj peglat raju da je sada ovdje neka hajka na Deena na osnovu tih par rijeci. Znas sam koliko su ovdje ljudi liberalni sto se toga tice i nikome nije interesantno ako je neko homo. Osim tebi i tvojim arapskim prijateljima u teretani.
Goran-x-

Post by Goran-x- »

Pa sad, i nije bas normalna.U nijednoj drugoj recenziji nijedne druge pesme se ne prica o slager pederima koji vicu Iiiiiiii kada se izvodjac pojavi.Osim toga,Ukrajina,Srbija i Kipar su dobili izvanredne ocene u recenzijama.
Nisi ti mene shvatio.Ja ne kazem da je u Svedskoj bila nekakva hajka na Deena(boli njih patka za sve nas) vec sam rekao da je dobio izuzetno losu recenziju i u Aftonbladetu i GP-u prvesntveno u smislu njegovog ponasanja na bini. Njegova pesma nije smesna, mada ja ne volim taj zanr, ali njegovo ponasanje na bini vala jeste.Sorry.Kao sto vidim na ovim stranicama ima i dosta Bosnjaka koji to takodje priznaju i cude se sta bi da njega posaljete.
I nemoj brkati neciju homoseksualnost kao sopstveni izbor sa javnim vulgarnim i smesnim ispoljavanjem iste.

Atomic Punk wrote:Pa Gorane ti zivis izgleda u Svedkoj i onda znas da je to sasvim normalna recenzija jedne pjesme za Eurosong. Ja ne vidim u tome nista negativno. Znas da se citav Eurosong opisuje kao gay parada. Na kraju krajeva taj novinar je iskompleksirani majmun, citao sam ja njegove recenzije. Uglavnom, nemoj peglat raju da je sada ovdje neka hajka na Deena na osnovu tih par rijeci. Znas sam koliko su ovdje ljudi liberalni sto se toga tice i nikome nije interesantno ako je neko homo. Osim tebi i tvojim arapskim prijateljima u teretani.
St.Germain

Post by St.Germain »

jos uvijek kazem, da se slazem s tobom, da je Deen nastupio za SiCG ovdje na forumu bi imao hiljadu i jednu temu vezano za pederluk...ali....

STA JE JAVNO I VULGARNO U ISPOLJAVANJU ISTE? to je jeli, nesto cega bi se trebalo stiditi...ispoljavat (uz dopust hetero-populacije :cry: ) poistiha da niko ne vidi...

daj ba...srbi i demokratija
JBT

Post by JBT »

Gorane, koliko sam shvatio, ti hoces da kazes kako Deen kao predstavnik BiH i decko sa homosexualnim ambicijama nije zasluzio 9-to mjesto, a da je Zeljko sa svojim plagijatom i prepotentnim nacionalizmom (tipa-mi Srbi smo nebeski narod, pa me kao takvog i tretirajte) zasluzio bolje mjesto od drugog. Ispravi me ako grijesim.
Inace, cuo sam da je onaj Azerbedzanac tuzio Zeljka za pjesmu a da jedna od sankcija moze biti naknadna diskvalifikacija sa Eurosonga. U tom slucaju bi se BiH popela na osmo mjesto. Ne bih se zalio zbog toga.
Atomic Punk

Post by Atomic Punk »

Gorane, Deenov nastup nije uopste nista novo ni skandalozno. Artista sa slicnom furkom ima na milione sirom svijeta. Izgleda samo da je neke zacudilo da nesto takvo moze proci i na Balkanu. U sustini je njegov image zasnovan na boys bendovima i vjerovatno mu je cilj bio mlada zenska publika sto je izgleda i upalilo. To samo pokazuje da je on izgleda prilicno dobar biznismen koji zna gdje lezi lova i ko kupuje albume.
Mx

Post by Mx »

:D JBT,
pa ti si valda u Svedskoj i znas da je taj svedski novinar mozda za lovu ponudjenu od srpskog lobija napisao neki negativni komentar. Pa jebote svedski novinari za flasu pocascene pive napisu sta god zazelis.

:lol:
JBT

Post by JBT »

Edo Maajka:

....care, samo pare......
Post Reply