Odsjeci im ono malo sto visi medju nogama,ugurati u usta,napisati na oglasnoj ploci sve sto su uspjeli uciniti ovoj jadnici i objesiti im oko vrata te ih ostaviti na najfrekventnije mjesto u Tuzli,gole i bose...
Smrt im dodje kao nagrada
sirah wrote:Protivila sam se tome, ali je on sve više navaljivao. U jednom trenutku, kako bih prekinula tu situaciju, bacila sam čašu. Ona ga je pogodila i rasjekla mu obraz. Milion puta sam te večeri ponovila da nisam imala namjeru da ga pogodim, ali to nije dopiralo do njega.
Skočio je i počeo me tući. To je trajalo minutu-dva, nakon čega sam napustila diskoteku - priča Amela.
Stala je uz Arslana i tražila da je zaštiti (arslane poznaniče zaštiti me),
POLICIIIIJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
A NAKON TOGA SU JE MUČILI, UDARALI, I SILOVALI......
jesam li ja šta pogriješio.....
u riječniku takvih djevojaka NEMOJ znači NAVALI JARANE, a ako to niste znali onda ste bezobrazni.......
a ne bih se kleo, ali imam neku šuhu da ju je samo jedan odveo u stan, da bi sve prošlo po propisu, i da policija pojma nebi imala o ovakvim stvarima
sirah wrote:da ne bude sirah kreten, ovakav onakav,
djevojka je znala s kim sjedi za stolom, i umjesto da glumi mangupa i gađa čašom,trebala se dići sa stola i ispaliti se iz diska......
sve bi prošlo po propisu....
sve šatro niko ne zna, a svi sve znaju.....
nedo bog dragi nikom....
a opet znam da ima djevojaka koje bi se rado družile i uživale blagodati druženja sa roajom 10/20 godina starijom od nje......
KOJI SI TI KRETENsirah wrote:javnost isto ništa,
postovi obrisani zato što može neko pomisliti da sam JA USTVARI SILOVATELJ, A ONI NAVODNI POČINIOCI NEVINI.......
budite sponzori, zloupotrebljavajte sve, pare, vlast, moć,
najebat ćete, kad tad.......
i da ne zaboravim, RAZOČARAN SAM PRAVO PLAHO, U SVE UČESNIKE RASPRAVE KOJI NISU VIDJELI GREŠKE DOTIČNE GOSPOĐICE KOJA JE USTVARI ISPALA ŽRTVA SVOJE LAKOMISLENOSTI.................
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
RFE" wrote: http://www.danas.org/news.aspx
BAR
Ubijena je u ponedeljak u zgradi Osnovnog suda u Baru, jedna žena sudija, stara 42 godine.
Pucao je na nju u sudnici čovek kome je sudila u jednoj imovinskoj parnici. Napadač je zatim pokušao da ubije drugog sudiju, koji sada sudi tu parnicu, ali ga je taj sudija savladao uz pomoć jednog advokata koji je tom prilikom ranjen.
flora.sa wrote:sirah: nek sam se ja deklarirao/sao kao potencijalni silovatelj, pa valjda kao silovatelj...... deklaracijo moja isti si lombrozzo........ LEGENDA
dečko....znaš li koju je grešku napravio Lombrozo, tvoreći teoriju o rođenom zločincu???
vjerovatno ne znaš, inače ga ne bi spominjao....
a ja bih dobro poručila tvoje pretke....![]()
teorija nije netačna, ako si to htio da kažeš..
..
flora, de nam napisi red dva o tome... volio bih znati o cemu govoriteflora.sa wrote:sirah: nek sam se ja deklarirao/sao kao potencijalni silovatelj, pa valjda kao silovatelj...... deklaracijo moja isti si lombrozzo........ LEGENDA
dečko....znaš li koju je grešku napravio Lombrozo, tvoreći teoriju o rođenom zločincu???
teorija nije netačna, ako si to htio da kažeš....
Nazalost,dr. wrote:Sirah, zvijeri koje su počinele onakva zločin i iživljavanje nad curom koja im nije ništa uradila, a i da jeste, da je bila i lakomislena i šta god, te zvijeri u ljudskom obliku treba objesiti za muda na sred tuzle, a potom dat narodu snajpere, da ih gađa. Mala je kazna za takve životinje, pogotovo nakon masovnih četničko-ustaških silovanja tokom rata, kada su ljudi mogli vidjeti šta je monstruoznost, i pored tog saznanja te životinje iz tuzle uradile su takav zločin. Da mi je vidjet lično te gadove, lično bi im prišao i udario ih ciglom, kamenom, štanglom bilo čim u glavu.
ukratko:rehaktor wrote:flora, de nam napisi red dva o tome... volio bih znati o cemu govoriteflora.sa wrote:sirah: nek sam se ja deklarirao/sao kao potencijalni silovatelj, pa valjda kao silovatelj...... deklaracijo moja isti si lombrozzo........ LEGENDA
teorija nije netačna, ako si to htio da kažeš....
nazalost potpuno tacno.Stari wrote:Ama cekajte ljudi...kud ste se uzdigli? Vidjeli bi vi da kojim slucajem zivite u Svedskoj...kako bi to bilo profesionalno izvedeno u stilu pravne drzave.
Prvo bi se jedno 15-20 dana pisalo o tome sta je i kako je kokica bila obucena. Jel imala mini-suknju? Jel imala ove moderne plitke farmerke gdje gace do pola vire zguza? A o dekolteu i push-upp prsluku da i ne govorim...
Dakle momci su mozda bili izazvani....to je prva faza
Kad bi, u slucaju da tuzilac stvarno bude spretan, a da je nesretna djevojka bila 100% etnicki cista Svedjanka, ... ova prva faza bila prevazidjena...Onda bi advokati presli na drugi dio odbrambene taktike....sad se dobro pripremite.
Ova dva osumnjicena bi optuzivali jedan drugog ...i sud bi u nedostatku cvrstih dokaza o tome ko je tacno ucinio sta...pustio (uz uslovnu kaznu). Nemojte misliti da izmisljam ...jer ovakvi slucajevi su se desavali u svedskoj.
U idealnom slucaju (dakle cura svedjanka ...zlocinci stranci-muslimani...plus totalno los advokat...i superioran tuzilac) bi se sve rijesilo zatvorskom kaznom manjom od maximalne zatvorske kazne (12-14 godina robije je max u ovoj drzavi). Premda ...da se ja pitam ...ja bih im dao barem 2 godine zatvora u Zenici ili Foci ...nego 10 robije u nekom od svedskih zatvora.
imaju posebni kriteriji ali to bi trebalo dugo vremena...mada je ipak fluidno pitanje jer nikad ne mozes obuhvatiti sve.alek wrote:Svemirski_Jebach wrote:ako je izvrseno na posebno necovjecan ili ponizavajuci nacin propisana kazna je do 15 godina![]()
gdje je granica na kojoj se neko silovanje prepoznaje kao ovakvo?
uzas zivi