OBN otkupio prava "Milionasa"! Koga biste za vodit

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

SD-6

Post by SD-6 »

nisam se mogo iščudit kad sam ga čuo(Helića) neku veče na tv-u da govori "kavica","obitelj","u tijeku" ...fuj...prodana dušo....Hrvatsko cvjece...krmožderu napuši se Slavi Kukiću qurtza
p.s.ne brišite...ne vrijedjam nikog od forumaša...već baliju koja bi "večeru za vjeru"...balinluk
inače...ne treba smetnuti ni seju hadzijahica... :-)ono drugi prag.. sejo već kunja :( ...pa mu donesu mlaćenicu sa ex-om da izdura do kraja...mada i tad :-? :shock:
:oops:
mawerick

Post by mawerick »

crnokosa_girl wrote:Cuj Milan :? . Niste normalni. Taj je toliko los bio u Paprikama i Paradajzu da su ga morali izbaciti s tv ekrana. Isto s Beslagicem Enisom. Gdje vam je ono dobro, stvarno trebate na ispitivanje. Pati od sindroma zvanog Admir Glamocak, uzas uzas uzas, i nema ni teoretske sanse da dobije tako dobar posao za onaj neelokventan seljacki nacin kojim prica.

Halo ljudi, to je posao za nekog s pedigreom, za pravu FACU, a ne za imbecile poput Beslagica, Blagojevica ( :shock: :lol: cudom se ne mogu nacuditi izboru), Mace, itd.

Ponavljam, danas u novinama OBN izjavio da nece Hadzifejzovica ni pod razno.

Tarik nema sta raditi kod nas. Ne provaljujte se.
ti ocito imas problema sama sa sobom, dok valjas idiotluke! tvoj prijedlog dovoljno govori. cuj ZAN MAROLT?????? grohotom se smijem!
zivio Enis i Ogi! da slucajno nemas licni sukob s njima dvojicom?
kajman

Post by kajman »

paravca ne bih jerbo ima govornu manu - u glavi vokabular od hiljadu rijeci, max.

tihica ne bi jer ima hipnoticke sposobnosti, uspavljuje u startu...

ja predlazem ivu - miru jovica, on je nekako, dramatican...
:D :D
winetou

Post by winetou »

Izudin Bajrovic.
vryzas

Post by vryzas »

crnokosa_girl wrote:"Milionas" je korektna bos-srb-cro varijanta jezika :D , i tako bi se trebalo i zvati.
nidje veze...a za voditelja naravno MACU 8) :-)
mr_orange

Post by mr_orange »

Ljudi kod nas ovaj kviz mogu voditi samo dva covjeka da valja. To su Boris Šiber i Zenit Đozić!
senad_b

#132 svasta se moze cut...

Post by senad_b »

smijesno je da neko blati ognjena i macu i beslagica...
mozete govoriti sta hocete al to su najbolji i najpismeniji voditelji u BiH :!:
sto se mene tice ja bih angazirao ognjena,ozbilja,dobar glas,pismen, izgleda i jest pismen,mlad, ambiciozan... et
Post Reply