Bravece kinder jaje.danas wrote:a sta ima slatko?zlata wrote:Ja cu danas glodjati rep.
Spremam: jahniju sa junecim repom, pilece jetrice, przeni cipalj, sopsku salatu, karfiol i brokule.
Hrana koja vas tjera na povraćanje...
Moderator: anex
- pitt
Nesferatu wrote:Bravece kinder jaje.danas wrote:a sta ima slatko?zlata wrote:Ja cu danas glodjati rep.
Spremam: jahniju sa junecim repom, pilece jetrice, przeni cipalj, sopsku salatu, karfiol i brokule.
Uhh bjeli bubrezi
-
Nesferatu
Kazu da oni zuti ati Amishki imaju najboljse bijele bubrege s oviju stranu Atlantika.pitt wrote:Ma ja rekoh ne biram.....samo nek je spremljeno kako treba i nek nije svinjetinadanas wrote:znam da to najvolis...pitt wrote: Uhh bjeli bubrezi:D Dobro je i to
![]()
![]()
- pitt
Vjeruj....janjetina (kao i produce) im je prva liga....ko kad ne koriste moderne zajebancijeNesferatu wrote:Kazu da oni zuti ati Amishki imaju najboljse bijele bubrege s oviju stranu Atlantika.pitt wrote:Ma ja rekoh ne biram.....samo nek je spremljeno kako treba i nek nije svinjetinadanas wrote: znam da to najvolis...![]()
![]()
-
zlata
Ima recept na "Bihacu"...ja postav'la za ostale krajiske poguzije. Pa nek'ti mama pece!Nesferatu wrote:A sto je to bread puding zapitan pitac kaje...zlata wrote:Za slatko je SOGOLJ i BREAD PUDDING, sa slagom. Sinoc pekla sogolj sa sljivama i kruskama (iz basce-"organic").
- pitt
mislis to jedino pravisdanas wrote:kas' kod mene na buredzike? to najbolje pravimpitt wrote: Ma ja rekoh ne biram.....samo nek je spremljeno kako treba i nek nije svinjetina
ma vidio sam....masala na pilotu
A white castle......odmah se sjetim harolda i kumara
- danas
staaa....pitt wrote:mislis to jedino pravisdanas wrote:
kas' kod mene na buredzike? to najbolje pravim:D
ma vidio sam....masala na pilotu:D
ja super kuham... pitaj moje haremlije...
a ovo ti je zadnji put da si bio pozvan...
- pitt
ne moze biti i prvi i zadnji,.........nije to tako finodanas wrote:staaa....pitt wrote:mislis to jedino pravisdanas wrote:
kas' kod mene na buredzike? to najbolje pravim:D
ma vidio sam....masala na pilotu:D
ja super kuham... pitaj moje haremlije...![]()
![]()
![]()
![]()
a ovo ti je zadnji put da si bio pozvan...
-
Nesferatu
Ama Amerima je super kuhanje kad pohujes komad ribe i napravis krompir salatu. Jedared ja jednoj doticnoj 'Meri-kanki spremih ovaj obrok, kad kaje cura meni, joj sto ti super kuhas. Reko, aha. A vamo patrljak mi zamotan u krpu, ispao mi komad ribe u tavu s kipucim uljem, pa sam otpjevao par Arija ovako dok mi se je ulje razljevalo po "celom teletu"....ja super kuham... pitaj moje haremlije...
- danas
o cemu ti?Nesferatu wrote:Ama Amerima je super kuhanje kad pohujes komad ribe i napravis krompir salatu. Jedared ja jednoj doticnoj 'Meri-kanki spremih ovaj obrok, kad kaje cura meni, joj sto ti super kuhas. Reko, aha. A vamo patrljak mi zamotan u krpu, ispao mi komad ribe u tavu s kipucim uljem, pa sam otpjevao par Arija ovako dok mi se je ulje razljevalo po "celom teletu"....ja super kuham... pitaj moje haremlije...
moje haremlije su bosanci, znaju sta je kvalitet i dobra hrana...
- danas
vidi se da si dugo medj' cafirima... "hastal" je sad "nasa" rijec...pitt wrote:mislis sofrom/sinijomdanas wrote:pilot je rekao -- za svakog brata pilota, vazda ima mjesta za nasim hastalom...pitt wrote:If I wasn't Muslim:D
Auuu pocascen sam:D jel me to pilot approve
:D:D
![]()
![]()
:D