dobra mjesta za izac u Sarajevu

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Jecky 44

#126 Re: dobra mjesta za izac u Sarajevu

Post by Jecky 44 »

Route 66-ili ti bajk na Ch.Vili, PUB na Malti, Under more proć, Celtic Pub.....i lokalne mahalske kafane...
Sloga pala qurcu za uši već jedno dvije godine, zadnji put bio na EKV tribute,a kažu da se od kockastih glavešina i raznorazne pičoladije više ne može živjet u Slozi. Ostalo mi je sve truba a vala nisam često zalazio u ostale objekte.
E da Korner uvijek mor proć onako piva,dvije sa nogu(ima puno djece al jbg i mi smo visli sa 18 po vazdan) i dobra je ona kafana Višegrad(nekadašnji Balkan)..meza,cuga dobra a jeftino. I kod Sene u kino Bosna uvijek je bilo gotivno otić,pogotovo ponedeljkom na tamburu i harmoniku.
arbinale

#127 Re: dobra mjesta za izac u Sarajevu

Post by arbinale »

Biker Bar Route 66, cafe Kuća (bivši Tito), pro rock club Johnny, Tito, Korner, Marquee (jest da nije ko prije al se može otić' ), Rock Teatar, Celtic Pub, Babylon. :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Saian

#128 Re:

Post by Saian »

Saian wrote:Sa club (ima mjesta "da se gibam tresem i djuskam" :D :D sto bi reko bane iz "Grlom u jagode", jest da im fali ventilacija) , a i u Accessu zna bit dobro kad ima neki shiz, ako ne kolabrirate na shtoku ko neki :D :D
guglam "grlom u jagode, da djuskam" ne bil nas'o ovaj citat banetov i ovo mi prvi hit :D , mislim da sam uspio dokazati da je internet veeeeeelika okrugla lopta, perioda 8 godina
Post Reply