Gavro, ovaj put za tvoju dusu, necugavrilo wrote:dr... znas sam da su srbi veoma, veeoooma osjetljivi kada je kosovo u pitanju. nemoj bezze da palis situaciju jebi gadr. wrote:Ma ne diram ga ja, niti ga dira neko iz BiH, to je strana drzava...gavrilo wrote: zato ne diraj kosovo. uvjek ce biti svadje
Kako temu o nogometu pretvoriti u temu o Braz. navijacicama
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
dr.
-
hananah
Ma mozete vi pricati sta hocete ali Hrvatska fakat dobro igra
Kako golman elegantno odbrani Rolandov napad 
I napravili su pravi spektakl, ulaznicu su bile oko 100 eura i fino se upisalo ime i adresa svakog posjetioca, ubacilo u kutiju i na kraju ce se izvlaciti nagrade, sve mi se cini da su to oni "autici" koji su iza terena
Ma koliko sam se bojala da ce Hrvatska izgubiti, sad se ne bih zacudila da ipak bude drugacije
Hajmo sad malo me napadajte zato sto sam ovako objektivna, i btw. uzivo cuh atmosferu sa Poljuda - loooooooodilo
I napravili su pravi spektakl, ulaznicu su bile oko 100 eura i fino se upisalo ime i adresa svakog posjetioca, ubacilo u kutiju i na kraju ce se izvlaciti nagrade, sve mi se cini da su to oni "autici" koji su iza terena
Ma koliko sam se bojala da ce Hrvatska izgubiti, sad se ne bih zacudila da ipak bude drugacije
Hajmo sad malo me napadajte zato sto sam ovako objektivna, i btw. uzivo cuh atmosferu sa Poljuda - loooooooodilo
-
gavrilo
ej bona kud si posla...hananah wrote:Ode ja fino zapaliti nasuti pivu i gledati s mirom
Izvjestim vas na poluvremenu
za orbita http://www.xscores.com/LiveScore.do
-
orbit
hvala gavrilo !gavrilo wrote: ej bona kud si posla...trebaju nam friske informacije
![]()
za orbita http://www.xscores.com/LiveScore.do
-
PITARKA_SA
...vrlo lako,pustite bosance i hercegovce da raspravljaju o nogometu/fudbalu ..i eto ti odgovora na pitanje

-
hananah
Jednom u zivotu odlucim sama popiti pivu i sta se desi - prisjede mi 
Brazil izjednacio 4 min prije kraja 1. poluvremena
Ali dobise oni aplauz od gledalaca
Inace karta je bila jako skupa i dosta je ljudi doslo da gleda trening a Brazilska reprezentacija je insistirala da se karte za trening ne naplacuju, tako da je bilo oko 15 000 ljudi koji su gledali trening.
Fina utakmica bez puno prekrsaja, fer igra
Brazil izjednacio 4 min prije kraja 1. poluvremena
Ali dobise oni aplauz od gledalaca
Inace karta je bila jako skupa i dosta je ljudi doslo da gleda trening a Brazilska reprezentacija je insistirala da se karte za trening ne naplacuju, tako da je bilo oko 15 000 ljudi koji su gledali trening.
Fina utakmica bez puno prekrsaja, fer igra
-
PITARKA_SA
pa naslov teme srecooo mojjjaaagavrilo wrote:koje pitanje