TERRANOVA BUTIK U SA

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
flora.sa

Post by flora.sa »

elle wrote:
mIRCerka wrote:
elle wrote: Drage moje Sarajke, hvala na savjetima samo ja u Sa nisam bila 2 godine a i nikada nisam setkala po novim sa buticima.
Tako drage moje, ja vam nema veze gdje se koji butik nalazi sem SKANDAL (cini mi se da se tako zove) zahvaljujuci mirci :( :?

Kada bih ste mogle locirati belissimu i sve druge belissime bila bih vam zahvalna :)

Draga mirci (ili od strumfete strumfeti), definitivno si u pravu, prvo cipelice pa sve ostalo, znam jer sa osjetila belaj na svojoj kozi ..Uh...
ja sam za svoje matursko vece prvo kupila carapice, pa onda cipelice, i tek onda haljinicu....
i bila sam ko med :D makar tako djeluje na snimku mature :D
pasaz za stakleni grad (sandalice stiklice folovi) ti je pasaz prema kaficu EPOHA...dole do EPOHE ti je Calypso, pored je Dr. MArtens Shop :D ova druga radnja je isto tu negdje :D kao sto rekoh, sve ti je u sto metara....

CITY FASHION ima butiek svuda, preporucujem onaj pored BODYGUARD kafea...ako se sjecas slasticarne EGIPAT na putu prema Bascarsiji....
pored dzamije Ferhadija.....
Brzo si me skontala - gdje god ima slasticarni (pogotovo Egipat) nisam ni ja daleko :roll:

Hvala, ima da budem cakana samo da jos skontam frizuru :P

frizerski saloni KS---imaš jedan u UNITIC-u!!!!
jedan u Merkatoru...
jedan na Malti kod onih kafića preko puta pošte...

zadovoljna???
elle

Post by elle »

flora.sa wrote:
elle wrote:
flora.sa wrote:HALJINICE-CALIPSO
cipelice-Leonardo
:-D

PRBAJ NAĆI NEŠTO I U bELISSIMI
Drage moje Sarajke, hvala na savjetima samo ja u Sa nisam bila 2 godine a i nikada nisam setkala po novim sa buticima.
Tako drage moje, ja vam nema veze gdje se koji butik nalazi sem SKANDAL (cini mi se da se tako zove) zahvaljujuci mirci :( :?

Kada bih ste mogle locirati belissimu i sve druge belissime bila bih vam zahvalna :)

Draga mirci (ili od strumfete strumfeti), definitivno si u pravu, prvo cipelice pa sve ostalo, znam jer sa osjetila belaj na svojoj kozi ..Uh...
Calipso, kod kafane Park.
Belissima-po meni najbolja u UNITIC-u-Unisovi neboderi na Marin dovru, ali imaš i u Bezistanu, i u Shopping centru Robot u Hrasnom i Rajlovcu (to je već daleko)

jedna prodavnica Leonardo ti je takođe u Robotu u Hrasnom, a drugi je veeoma blizu Calipsa (svega dvije-tri radnje od istog), naime do knjižare Sejtarija...

eto...
Okic flora ostaje mi da se dobro pripremim i bacim u akciju
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

flora.sa wrote:

jedan u Merkatoru...

zadovoljna???
ili, frizerski salon MADONA, sto metara od katedrale u MMBaseskije, znaci ulica kojom ide tramvaj sa carsije prema ilidzi....

Vlasnik SENAD, odlichno shisha, br.tel je 033/536-641
Zadig

Post by Zadig »

Eh, da ove nase zene djele medjusobno momke ko savjete, sarajevo bi bilo orgy capital of the world
:D
elle

Post by elle »

flora.sa wrote:
elle wrote:
mIRCerka wrote: ja sam za svoje matursko vece prvo kupila carapice, pa onda cipelice, i tek onda haljinicu....
i bila sam ko med :D makar tako djeluje na snimku mature :D
pasaz za stakleni grad (sandalice stiklice folovi) ti je pasaz prema kaficu EPOHA...dole do EPOHE ti je Calypso, pored je Dr. MArtens Shop :D ova druga radnja je isto tu negdje :D kao sto rekoh, sve ti je u sto metara....

CITY FASHION ima butiek svuda, preporucujem onaj pored BODYGUARD kafea...ako se sjecas slasticarne EGIPAT na putu prema Bascarsiji....
pored dzamije Ferhadija.....
Brzo si me skontala - gdje god ima slasticarni (pogotovo Egipat) nisam ni ja daleko :roll:

Hvala, ima da budem cakana samo da jos skontam frizuru :P

jedan u Merkatoru...

zadovoljna???
pa to cu ti reci kad me gosp frizerka "uljepi", ako ne izadem sa zelenim pramenovima ima sanse da budem zadovoljna :D

Ozbiljno hvala i super Merkator i malta mi odgovaraju jer mi nisu daleko od kuce ...
elle

Post by elle »

mIRCerka wrote:
flora.sa wrote:

jedan u Merkatoru...

zadovoljna???
ili, frizerski salon MADONA, sto metara od katedrale u MMBaseskije, znaci ulica kojom ide tramvaj sa carsije prema ilidzi....

Vlasnik SENAD, odlichno shisha, br.tel je 033/536-641
Ja mislim da sam cula za njega od jedne vjerujem zadovoljne musterije a inace moje drugarice, samo mi je malo dajeko :(
Frizuru cu vjerovatno da pravim par sati prije svadbe tako da ce mi biti lakse naci salon koji je blizu kuce (recimo u mercatoru koji je flora spomenula)
mIRCerka

Post by mIRCerka »

TERRANOVA, muski odjel, opustosen!
Zenski odjel - samo XS i S velicine ostale, i poneki M se nadje :-? :-?
Ivy

Post by Ivy »

mIRCerka wrote:TERRANOVA, muski odjel, opustosen!
Zenski odjel - samo XS i S velicine ostale, i poneki M se nadje :-? :-?
Bila juče u BL u Terranovi, nema gužve...kupila dvije majice :D Puss
flora.sa

Post by flora.sa »

ljudi ima l" gužve u Terra Novi???? :D :D :D
edu

Post by edu »

draga ella..ne smijem ni pomisliti na sta ces ti liciti nakon savjeta doticnih forumasica..ne znam kakvo si im pitanje postavila?..da ti objasne gdje se nalaze najgori butici u gradu ili?..cuj city fashion..cuj belisima..eki skandal..eki teranova..estakvirula...
flora.sa

Post by flora.sa »

edu wrote:draga ella..ne smijem ni pomisliti na sta ces ti liciti nakon savjeta doticnih forumasica..ne znam kakvo si im pitanje postavila?..da ti objasne gdje se nalaze najgori butici u gradu ili?..cuj city fashion..cuj belisima..eki skandal..eki teranova..estakvirula...
zaboravio si moj prijedlog za calipso.... :D
edu

Post by edu »

to mi drze bivse komsije.. :D :D ..pa nisam imao srca..a i imaju dobru kcerku (stariju..).. :D :D :D
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

edu wrote:to mi drze bivse komsije.. :D :D ..pa nisam imao srca..a i imaju dobru kcerku (stariju..).. :D :D :D
starija ima 16 ako se ne varam... :D :D :D
edu

Post by edu »

moram ti reci da se varas...
mačak u čizmama

Post by mačak u čizmama »

meni je SKANDAL super, stvarno...
kvalitet i cijene vise neko OK. :oops:
mIRCerka

Post by mIRCerka »

XYGIRL mi rece da je u Terranovi nekakvo veliko snizenje :-?
plata je legla...mIRCi je kokuz do veceras.....

:D
Vingo

Post by Vingo »

Jel guzva? Tuku li se maloljetnice?
xygirl

Post by xygirl »

nisam vidjela guzvu ali sam vidjela ogromnim slovima ispisano SNIZENJE do 50% i rade i za Bozic :D ja kupila kapu :D
Vingo

Post by Vingo »

Mogla bih si kupit trenerku sa sljokicama, za Novu....
xygirl

Post by xygirl »

Vingo wrote:Mogla bih si kupit trenerku sa sljokicama, za Novu....
a i ti ces u kucnoj atmosferi provesti novogodisnju noc? :D
Vingo

Post by Vingo »

:-) smij se, smij, al tebe to tek ceka....
mIRCerka

Post by mIRCerka »

LIKVIDACIJA!!!!!

Kako se blizi kraj ljeta, snizenje pod nazivom LIKVIDACIJA je u toku... :-) :-) :-) :-) :-)
Lace

Post by Lace »

mIRCerka wrote:LIKVIDACIJA!!!!!

Kako se blizi kraj ljeta, snizenje pod nazivom LIKVIDACIJA je u toku... :-) :-) :-) :-) :-)
sreca pa se vratih s mora :D

nego ne valja im sto ne dozvoljavaju placanje karticom...zar su toliko smotani da radnice obuce da koriste to :D
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Lace wrote:
mIRCerka wrote:LIKVIDACIJA!!!!!

sreca pa se vratih s mora :D

nego ne valja im sto ne dozvoljavaju placanje karticom...zar su toliko smotani da radnice obuce da koriste to :D
danas je bila takva guzva da je zenska zaboravila naplatiti jednu majicu, al ne gubim ja obraz za 5 km...
fixer

Post by fixer »

objektivno ovo je najlosja radnja svih vremena! u nju ulazim kad hocu da se smijem malo! i ona nigdje nije popularna kao u bosni!!
Post Reply