Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
elle wrote:
Drage moje Sarajke, hvala na savjetima samo ja u Sa nisam bila 2 godine a i nikada nisam setkala po novim sa buticima.
Tako drage moje, ja vam nema veze gdje se koji butik nalazi sem SKANDAL (cini mi se da se tako zove) zahvaljujuci mirci
Kada bih ste mogle locirati belissimu i sve druge belissime bila bih vam zahvalna
Draga mirci (ili od strumfete strumfeti), definitivno si u pravu, prvo cipelice pa sve ostalo, znam jer sa osjetila belaj na svojoj kozi ..Uh...
ja sam za svoje matursko vece prvo kupila carapice, pa onda cipelice, i tek onda haljinicu....
i bila sam ko med makar tako djeluje na snimku mature
pasaz za stakleni grad (sandalice stiklice folovi) ti je pasaz prema kaficu EPOHA...dole do EPOHE ti je Calypso, pored je Dr. MArtens Shop ova druga radnja je isto tu negdje kao sto rekoh, sve ti je u sto metara....
CITY FASHION ima butiek svuda, preporucujem onaj pored BODYGUARD kafea...ako se sjecas slasticarne EGIPAT na putu prema Bascarsiji....
pored dzamije Ferhadija.....
Brzo si me skontala - gdje god ima slasticarni (pogotovo Egipat) nisam ni ja daleko
Hvala, ima da budem cakana samo da jos skontam frizuru
frizerski saloni KS---imaš jedan u UNITIC-u!!!!
jedan u Merkatoru...
jedan na Malti kod onih kafića preko puta pošte...
Drage moje Sarajke, hvala na savjetima samo ja u Sa nisam bila 2 godine a i nikada nisam setkala po novim sa buticima.
Tako drage moje, ja vam nema veze gdje se koji butik nalazi sem SKANDAL (cini mi se da se tako zove) zahvaljujuci mirci
Kada bih ste mogle locirati belissimu i sve druge belissime bila bih vam zahvalna
Draga mirci (ili od strumfete strumfeti), definitivno si u pravu, prvo cipelice pa sve ostalo, znam jer sa osjetila belaj na svojoj kozi ..Uh...
Calipso, kod kafane Park.
Belissima-po meni najbolja u UNITIC-u-Unisovi neboderi na Marin dovru, ali imaš i u Bezistanu, i u Shopping centru Robot u Hrasnom i Rajlovcu (to je već daleko)
jedna prodavnica Leonardo ti je takođe u Robotu u Hrasnom, a drugi je veeoma blizu Calipsa (svega dvije-tri radnje od istog), naime do knjižare Sejtarija...
eto...
Okic flora ostaje mi da se dobro pripremim i bacim u akciju
mIRCerka wrote:
ja sam za svoje matursko vece prvo kupila carapice, pa onda cipelice, i tek onda haljinicu....
i bila sam ko med makar tako djeluje na snimku mature
pasaz za stakleni grad (sandalice stiklice folovi) ti je pasaz prema kaficu EPOHA...dole do EPOHE ti je Calypso, pored je Dr. MArtens Shop ova druga radnja je isto tu negdje kao sto rekoh, sve ti je u sto metara....
CITY FASHION ima butiek svuda, preporucujem onaj pored BODYGUARD kafea...ako se sjecas slasticarne EGIPAT na putu prema Bascarsiji....
pored dzamije Ferhadija.....
Brzo si me skontala - gdje god ima slasticarni (pogotovo Egipat) nisam ni ja daleko
Hvala, ima da budem cakana samo da jos skontam frizuru
jedan u Merkatoru...
zadovoljna???
pa to cu ti reci kad me gosp frizerka "uljepi", ako ne izadem sa zelenim pramenovima ima sanse da budem zadovoljna
Ozbiljno hvala i super Merkator i malta mi odgovaraju jer mi nisu daleko od kuce ...
jedan u Merkatoru...
zadovoljna???
ili, frizerski salon MADONA, sto metara od katedrale u MMBaseskije, znaci ulica kojom ide tramvaj sa carsije prema ilidzi....
Vlasnik SENAD, odlichno shisha, br.tel je 033/536-641
Ja mislim da sam cula za njega od jedne vjerujem zadovoljne musterije a inace moje drugarice, samo mi je malo dajeko
Frizuru cu vjerovatno da pravim par sati prije svadbe tako da ce mi biti lakse naci salon koji je blizu kuce (recimo u mercatoru koji je flora spomenula)
draga ella..ne smijem ni pomisliti na sta ces ti liciti nakon savjeta doticnih forumasica..ne znam kakvo si im pitanje postavila?..da ti objasne gdje se nalaze najgori butici u gradu ili?..cuj city fashion..cuj belisima..eki skandal..eki teranova..estakvirula...
edu wrote:draga ella..ne smijem ni pomisliti na sta ces ti liciti nakon savjeta doticnih forumasica..ne znam kakvo si im pitanje postavila?..da ti objasne gdje se nalaze najgori butici u gradu ili?..cuj city fashion..cuj belisima..eki skandal..eki teranova..estakvirula...