Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Podforum za FIFA World Cup 2026 – pratimo sve reprezentacije, rezultate i dešavanja uz nezaobilazne forum analize “iz fotelje”, a posebno slavimo veliki uspjeh BiH koji ćemo, po običaju, stručno razraditi bolje nego stručni štab.
Lik na olx prodaje kutiju za 2 joje, i još onako nadmeno napiše: bez glupih komentara, kome se ne daje nek ide od kioska do kioska i kupuje po 5 paketića.
Ko nas je kleo, nije dangubio...
doktor78 wrote: ↑05/06/2026 19:58
Lik na olx prodaje kutiju za 2 joje, i još onako nadmeno napiše: bez glupih komentara, kome se ne daje nek ide od kioska do kioska i kupuje po 5 paketića.
Idioti su samo oni koji kupuju od takvih.
To ti je isti mentalni sklop koji i prosijacima daje lovu.
Mentalno zakrzljalo 30 god.
insaneinthebrain wrote: ↑06/06/2026 06:51
Konacno gotov, Golman Argentine zadnji stigao u razmjeni
Zanimljivo je da je i meni golman Argentine bila zadnja sličica u Online albumu. Uopšteno, Argentince sam jedva skupio - na kraju sam ganjao jednog Kolumbijca i čak 7 Argentinaca.
insaneinthebrain wrote: ↑06/06/2026 06:51
Konacno gotov, Golman Argentine zadnji stigao u razmjeni
Zanimljivo je da je i meni golman Argentine bila zadnja sličica u Online albumu. Uopšteno, Argentince sam jedva skupio - na kraju sam ganjao jednog Kolumbijca i čak 7 Argentinaca.
u fizickom albumu meni je falilo na kraju 5 argentinaca kada mi je drugih drzava falilo po 1 ili 2
doktor78 wrote: ↑05/06/2026 19:58
Idioti su samo oni koji kupuju od takvih.
To ti je isti mentalni sklop koji i prosijacima daje lovu.
Mentalno zakrzljalo 30 god.
Polako ba ljudi… dugo je ljeto..
Reci to djeci koja idu u skolu jos 7 dana a tamo na odmorima je glavna razmjena njima
Naravno da moze i kasnije, i na drugim mjestima, ali njima to nije TO. Zato mi i jeste krivo sto su djeci ovo napravili