Život samaca u srednjim godinama

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Sanjarko

#126 Re: Život samaca u srednjim godinama

Post by Sanjarko »

BiBi911 wrote: 01/11/2023 18:10
Sanjarko wrote: 01/11/2023 14:59 Nije tema, ali mene strah malo doma. Da u domu za invalidna lica završim.
Nema te sta strah bit, svi tvoji godina svi iste sudbine.
Ne bi vjerovala kakve party-e ljudi prave.

Po Evrope u domu koji su kao hoteli sa 3-4☆. I ako ti nesto treba tu je uvijek neko na 5m da ti ugodi
Daj Bože. Pokušati ću se malo osposobiti da samostalno živim uz pomoć drugih. Ako ne mognem dom, dom.

Nije me doma kao doma strah nego me je strah da ne budem teret drugima.

Sad sam nažalost majci i sestri teret veliki iako one ne daju to reći.

Valjda se sve posloži.
Sanjarko

#127 Re: Život samaca u srednjim godinama

Post by Sanjarko »

.....
Last edited by Sanjarko on 01/11/2023 21:29, edited 1 time in total.
Sanjarko

#128 Re: Život samaca u srednjim godinama

Post by Sanjarko »

.....
kakavdanakneiskustvu

#129 Re: Život samaca u srednjim godinama

Post by kakavdanakneiskustvu »

Sanjarko wrote: 01/11/2023 21:28
Sanjarko wrote: 01/11/2023 14:59 Nije tema, ali mene strah malo doma. Da u domu za invalidna lica završim.

Po Evrope u domu koji su kao hoteli sa 3-4☆. I ako ti nesto treba tu je uvijek neko na 5m da ti ugodi
Daj Bože. Pokušati ću se malo osposobiti da samostalno živim uz pomoć drugih. Ako ne mognem dom, dom.

Valjda se sve posloži.
jesi ti iz Nove Zenice druže?
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#130 Re: Život samaca u srednjim godinama

Post by Velkoski »

Zoooka wrote: 01/11/2023 20:42
endokrinologija wrote: 01/11/2023 14:30 Gotovo svakodnevno citam teme na forumu.. nikad skoro ne pisem ali sam se u ovoj temi dosta pronasla odnosno imam komentar na sve ali bas cu probati ukratko.
Zensko sam, 28 godina, do sad nisam imala niti jednu nesto ozbiljnu vezu (da mogu reci da bih pozeljela brak sa tim partnerom).
Svaki dan se skoro preispitujem je li nesto do mene..
Profili muskaraca koji mi se javljaju su mladji 5-6 godina koji su dosta neozbiljni, ali ipak najvise ozenjeni muskarci koji bi nesto sa strane koji kriju ili cak ne kriju da su ozenjeni. Uzivo isto tako.. ne znam da li privlacim inace takve muskarce samo i ako je u tome do mene zbog cega je tako..
zavrsila sam fakultet, nastavila i dalje uz posao edukaciju..radim trenutno neki solidan posao, u potrazi za boljim ali nisam neradnik.. bilo je mjeseci kad sam radila po dva posla da bih nesto sebi priustila tipa bolje auto ili nesto tako, tako da sponzorusa nisam (uz sponzoruse obicno ide neki wow izgled svakako tako da nisam ni to ali nisam ni ruzna 😂)..Zivim odvojeno od roditelja i samostalna sam u potpunosti(finansijski).
Izlazim samo u kafice jer ne volim kafane, diskoteke i slicno tako da hajmo reci mirniji sam tip djevojke, sa manjim krugom iskrenih prijatelja i njih se drzim.
I ne pronalazim nikoga iskrrno normalnog da bih izasla sa njim na dvije tri kafe zaredom.. 🤷‍♀️
Image
:lol:
n+1

#131 Re: Život samaca u srednjim godinama

Post by n+1 »

kakavdanakneiskustvu wrote: 01/11/2023 21:33

Valjda se sve posloži.
Pitaš ga treći put. Vidio je i prethodna dva, pa da ti pojasnim: ne želi ti reći. :D
Zoooka

#132 Re: Život samaca u srednjim godinama

Post by Zoooka »

16 postova i traži muža na forumu, ja joj vjerujem.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#133 Re: Život samaca u srednjim godinama

Post by Velkoski »

16 postova sa ovog accounta* ko zna koliko s drugog :mrgreen:
kakavdanakneiskustvu

#134 Re: Život samaca u srednjim godinama

Post by kakavdanakneiskustvu »

n+1 wrote: 01/11/2023 21:43
kakavdanakneiskustvu wrote: 01/11/2023 21:33

Valjda se sve posloži.
Pitaš ga treći put. Vidio je i prethodna dva, pa da ti pojasnim: ne želi ti reći. :D
nije treći nego drugi put,otkud znam da je vidio

sve ok ako ne želi
Zoooka

#135 Re: Život samaca u srednjim godinama

Post by Zoooka »

Velkoski wrote: 01/11/2023 21:48 16 postova sa ovog accounta* ko zna koliko s drugog :mrgreen:
Zato ja predlažem da postavi ovdje svoju sliku iz tog skromnog stana u kojem živi sama
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#136 Re: Život samaca u srednjim godinama

Post by Velkoski »

Zoooka wrote: 01/11/2023 21:54
Velkoski wrote: 01/11/2023 21:48 16 postova sa ovog accounta* ko zna koliko s drugog :mrgreen:
Zato ja predlažem da postavi ovdje svoju sliku iz tog skromnog stana u kojem živi sama
ako nije bolja od Breskwy ne mora
suspect_zero

#137 Re: Život samaca u srednjim godinama

Post by suspect_zero »

ShnjaZZZ wrote: 01/11/2023 14:34 Ne brini naćeš sad, biće pun inbox.
Pa pozovi ba @endokrinologija -u na kafu :)

I muški i žene ovdje se okupite i kukate kako vam je dodijala samoća....umjesto da odmah dogovorite izlazak.
tramvajtrojka

#138 Re: Život samaca u srednjim godinama

Post by tramvajtrojka »

Velkoski wrote: 01/11/2023 21:55
Zoooka wrote: 01/11/2023 21:54
ako nije bolja od Breskwy ne mora
al jako sama, ima kesha, svoj stan i misli da nije nesto lijepa :lol: da ovo pokažem svojoj bilo bi al ova sere kao foka :mrgreen:

Image

a ovim satro samcima u tridesetim, vježbajte ako ja mogu svaku noc klosariti i vjezbati vala moze svako :lol: :lol: , gym il ovako vani sve je bolje nego misliti o samoci :thumbup:
suspect_zero

#139 Re: Život samaca u srednjim godinama

Post by suspect_zero »

Ti se ne pikaš :lol: ....ti bježiš od kuće :D
-Chesterfield-

#140 Re: Život samaca u srednjim godinama

Post by -Chesterfield- »

tramvajtrojka wrote: 02/11/2023 00:01

a ovim satro samcima u tridesetim, vježbajte ako ja mogu svaku noc klosariti i vjezbati vala moze svako :lol: :lol: , gym il ovako vani sve je bolje nego misliti o samoci :thumbup:
Ja bih vježbao ali od napora odmah mi se hemoroidi upale. :cry:

Ja sam sretan kada me ništa ne boli. :D
Vremenom će i ovi što su usamljeni zaboraviti da su usamljeni. I kako vrijeme prolazi biti će sretni što su zdravi i što ih ništa ne boli...
zigson

#141 Re: Život samaca u srednjim godinama

Post by zigson »

Haj ne hudite
Athlon64

#142 Re: Život samaca u srednjim godinama

Post by Athlon64 »

endokrinologija wrote: 01/11/2023 14:30 Gotovo svakodnevno citam teme na forumu.. nikad skoro ne pisem ali sam se u ovoj temi dosta pronasla odnosno imam komentar na sve ali bas cu probati ukratko.
Zensko sam, 28 godina, do sad nisam imala niti jednu nesto ozbiljnu vezu (da mogu reci da bih pozeljela brak sa tim partnerom).
Profili muskaraca koji mi se javljaju su mladji 5-6 godina koji su dosta neozbiljni, ali ipak najvise ozenjeni muskarci koji bi nesto sa strane koji kriju ili cak ne kriju da su ozenjeni. Uzivo isto tako.. ne znam da li privlacim inace takve muskarce samo i ako je u tome do mene zbog cega je tako..
zavrsila sam fakultet, nastavila i dalje uz posao edukaciju..radim trenutno neki solidan posao, u potrazi za boljim ali nisam neradnik.. bilo je mjeseci kad sam radila po dva posla da bih nesto sebi priustila tipa bolje auto ili nesto tako, tako da sponzorusa nisam (uz sponzoruse obicno ide neki wow izgled svakako tako da nisam ni to ali nisam ni ruzna 😂)..Zivim odvojeno od roditelja i samostalna sam u potpunosti(finansijski).
Izlazim samo u kafice jer ne volim kafane, diskoteke i slicno tako da hajmo reci mirniji sam tip djevojke, sa manjim krugom iskrenih prijatelja i njih se drzim.
I ne pronalazim nikoga iskrrno normalnog da bih izasla sa njim na dvije tri kafe zaredom.. 🤷‍♀️
Ključno je pitanje šta si radila do 25. god. ?

Sad je svakako 5x teže, nije nemoguće, ali bgmi teško je.
Zoooka

#143 Re: Život samaca u srednjim godinama

Post by Zoooka »

S ovim njenim uslovima (da se ne radi o catfishingu) nece imati problema da nadje koga hoce i kad hoce.
Athlon64

#144 Re: Život samaca u srednjim godinama

Post by Athlon64 »

Zoooka wrote: 02/11/2023 00:21 S ovim njenim uslovima (da se ne radi o catfishingu) nece imati problema da nadje koga hoce i kad hoce.
Šta je catfishing ?
apsidejzi

#145 Re: Život samaca u srednjim godinama

Post by apsidejzi »

U mojim ranim 20tim, bio sam dio jedne ekipe od 7-8 muskaraca i nekoliko djevojaka. Mahalska raja. Zajedno smo izlazili, druzili se, zajebavali. Dvoje iz naseg drustva su se uzeli izmedju sebe. Danas imaju kcerku i koliko ja mogu vidjeti, poprilicno skladan brak. Ja i jos jedan drug smo se takodjer ozenili i imamo dobar brak (kad sve saberes i oduzmes). Od ostalih drugarica jedna se udala i razvela, druga se nikad nije udala. Vidjam na instagramu da non stop putuje negdje. No s njima nisam u nekom kontaktu da bih znao detalje. Preostala 4 jarana se nikada nisu ozenili. Ljetos sam ih sve sreo i ovako izgleda njihov zivot: prvi je manje vise alkoholicar (al u pozitivnom smislu :) ). Ima fin posao, voza se na biciklu, dosta trenira, naleti mu pokoja al nije nesto aktivan. No voli popit. Svaki dan popije, za moj ukus malo i previse. Ne pravi probleme al dusa mu popit. S njim je bas lijepo druziti se. Druga dvojica su ostali u nekim kasnim pubertetskim godinama. Sreo ih na starom mjestu, na jednoj livadi iza zgrade. Zapalili dzoint, imaju neku jeftinu dvolitru kraj sebe. Bile i neke cure tu. Grickaju suncokrete. Ono, klasicno gubarenje kod zgrade, samo sto su ovi u radim i srednjim 40tim. Sta ima, sta radite? E'o sovimo po malo :D Cetvrti jaran je izabrao malkice drugaciji put. Ide po plesnim skolama, ganja zene. Auto mu oprano i usisano. Mirise. Mene bude stid mog auta :D i sta mu djeca uradise. To je markirana odjeca i obuca. To se ide na ples. Izasli u grad, kaze mogu do devet a onda se trebam naci sa jednom. Rekoh, moze drug, jbg razumijem.

Tako da... imam par primjera samaca gdje je svako od njih izabrao svoj neki put. Svi su snadjeni, imaju posao, platu. Svi su se pomirili sa cinjenicom da nece imati porodicu i vjerovatno nece imati djecu. To mirenje sam vidio jos prije par godina kada su bili u kasnim tridesetim. Tacno vidis da su sa sobom popili kafu i jednostavno to prihvatili. Kao sto svi mi prihvatimo cinjenicu da cemo jednog dana umrijeti, tako su i oni prihvatili svoju situaciju. Ne bih rekao da je iko od njih tuzan ili nesretan zbog toga, ili da pati. Vise mi lici na osjecaj kad propustis neku priliku pa si svjestan toga. Evo recimo, ovaj sto voli popit je meni 2011-e govorio da kupimo bitcoine. Sve skontali gdje i kako i nismo kupili. Otisli i popili te pare. Ljetos bas pricamo o tome i smijemo se kako smo ofulali u zivotu. Eh tako se meni cini njihov pogled i na samacki zivot.
tramvajtrojka

#146 Re: Život samaca u srednjim godinama

Post by tramvajtrojka »

Athlon64 wrote: 02/11/2023 00:24
Zoooka wrote: 02/11/2023 00:21 S ovim njenim uslovima (da se ne radi o catfishingu) nece imati problema da nadje koga hoce i kad hoce.
Šta je catfishing ?
virtualno ufati papka na zadnja u tramvaju
Sanjarko

#147 Re: Život samaca u srednjim godinama

Post by Sanjarko »

Ja konto flyfishing tako nekako da je ovo sl. Ribarenje, ali ljudi. :zoka:
endokrinologija

#148 Re: Život samaca u srednjim godinama

Post by endokrinologija »

Athlon64 wrote: 02/11/2023 00:19
Ključno je pitanje šta si radila do 25. god. ?

Sad je svakako 5x teže, nije nemoguće, ali bgmi teško je.
Da to si apsolutno upravu.. uvijek za necim drugim sam trcala do 25te, uz to neki privatni problemi..nisu se slavno tadasnje veze zavrsile.. moja greska, priznajem 😃
kox

#149 Re: Život samaca u srednjim godinama

Post by kox »

Kako mi nerealno izgledaju ovi postovi 'sa 28 godina nije nemoguće naći partnera ali je teško' :lol:
I ja sam mislio isto kada sam bio u tim godinama, ali vjerujte da nije teško a kamoli nemoguće. Aktivirajte se malo ako ste u mogućnosti i sve će biti OK. Šta ko traži to će i naći - ozbiljnu vezu ili nešto drugo.
Poslije nastaje pravi problem - kako odoliti iskušenjima :lol:
laserShow
Grijem se na: nacionalizam

#150 Re: Život samaca u srednjim godinama

Post by laserShow »

endokrinologija wrote: 01/11/2023 14:30 Zensko sam, 28 godina, do sad nisam imala niti jednu nesto ozbiljnu vezu (da mogu reci da bih pozeljela brak sa tim partnerom).
Jesi li nevina?
Post Reply