Evo jedna za Sumira

O NASA, taj samshape of despair wrote: ↑07/09/2023 14:37 Momak sa očiglednim intelektualnim ograničenjima, da ne kažem nedostacima, posta direktor. Po ovome pola nas sa foruma mogu komotno šefovati u NASI i laprdat o svemiru i raketama.
100%Edin H. wrote: ↑07/09/2023 14:12Uvjeren sam da je sin prošao rigorozan proces i jednostavno bio najbolji kandidat.oldtajmer wrote: ↑07/09/2023 14:10
pa hajde sve da su ovaj ramo i sin mu, vjerujem da je i ovaj novi direktor slican, neki intelektualni kapaciteti vjeruj rekao bi neka i treba da su pametni ljudi na funkciji, nema veze jesi li neciji, sin, kcerka itd. ali su svi obicni dziberi koji su se docepali vlasti, ne znaju pricati a kamo li sta drugo, mozda osnovnu skolu zavrsili bez stele a ostalo sve tesko bez kupovine diplome![]()
zeeee kjafiresumirprimus wrote: ↑07/09/2023 14:41 nemoj zaebavat za ove smo svi djuture i bez provjeer roketsajentisti. mojne ih branitsamo zato sto su iz zence![]()
Ja nisam u tih pola sa foruma, neznam ni šta bih te pitao.Bobi wrote: ↑07/09/2023 14:41O NASA, taj samshape of despair wrote: ↑07/09/2023 14:37 Momak sa očiglednim intelektualnim ograničenjima, da ne kažem nedostacima, posta direktor. Po ovome pola nas sa foruma mogu komotno šefovati u NASI i laprdat o svemiru i raketama., šta te interesuje
?
PA JEL. i ovo sto šejp ispod prica isto tako, zamisli da te neko stavi za ministra nako, tacno bi me bila sramota narodaJoseMujica wrote: ↑07/09/2023 14:42zeeee kjafiresumirprimus wrote: ↑07/09/2023 14:41 nemoj zaebavat za ove smo svi djuture i bez provjeer roketsajentisti. mojne ih branitsamo zato sto su iz zence![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa oni su u Zenici uvijek djelovali zajebano, skupa auta, parkiranje na sred ceste, društvo van legalnih poslova.sumirprimus wrote: ↑07/09/2023 14:47PA JEL. i ovo sto šejp ispod prica isto tako, zamisli da te neko stavi za ministra nako, tacno bi me bila sramota naroda![]()
il za direktora zatvora, pretpostavljam misli se na kpd zenica? zamisli dolazis prvi dan na poso, stotine zatvorenika ono sve iz crne hronike i ti sad tu direktor nesto to, jel glumis da si zajeban, ili organizaovan il oboje?![]()
![]()
i za to krivim sda , jer je napraivla takav sistem, d se svako svakom sklanja s puta,--- dje je policija, i sad takav ministar policije, a sin direktor zatovra.Bobi wrote: ↑07/09/2023 14:52Pa oni su u Zenici uvijek djelovali zajebano, skupa auta, parkiranje na sred ceste, društvo van legalnih poslova.sumirprimus wrote: ↑07/09/2023 14:47
PA JEL. i ovo sto šejp ispod prica isto tako, zamisli da te neko stavi za ministra nako, tacno bi me bila sramota naroda![]()
il za direktora zatvora, pretpostavljam misli se na kpd zenica? zamisli dolazis prvi dan na poso, stotine zatvorenika ono sve iz crne hronike i ti sad tu direktor nesto to, jel glumis da si zajeban, ili organizaovan il oboje?![]()
![]()
Bio je vijecnik u Gradskom vijecu Zenica 12 mjeseci i direktor zastitarske agencije Condor koja je u njihovom porodicnom vlasnistvu.
Biti direktor ti je isto kao kad pred matičarem kažeš DAshape of despair wrote: ↑07/09/2023 14:44Ja nisam u tih pola sa foruma, neznam ni šta bih te pitao.![]()
Vazda kažem i govorit ću: direktor (pravi) je direktor zato što je sposoban, zna voditi ljude, dati im podstrek, pa i naružiti ih ako šta zabrljaju (na pametan način), ima "veze", zna ljude, ima višegodišnje iskustvo itd. itd. Šta naš poluten ima od "kvalifikacija", a ono osnovno kako ih nije stid.
Mene da sad postave za bilo kakvog dir. bi me bilo stid, jer nisam taj kapacitet, znam sebe i svoj dobac, al to sam ja, je ga.![]()
U slobodno vrijeme se bavi ribolovomDigla_da_kreci wrote: ↑07/09/2023 14:56Bio je vijecnik u Gradskom vijecu Zenica 12 mjeseci i direktor zastitarske agencije Condor koja je u njihovom porodicnom vlasnistvu.![]()