dale cooper wrote: ↑14/05/2023 18:59Nema srama za muziku u kojoj uživamo.Svi recimo znaju da sam ja najveći Swiftie na forumu.
![]()
To već ne mogu slušati. Nervira me ona pojavom a i njen glas.
Moderator: _BataZiv_0809
dale cooper wrote: ↑14/05/2023 18:59Nema srama za muziku u kojoj uživamo.Svi recimo znaju da sam ja najveći Swiftie na forumu.
![]()
Don't get me started on some of your "music".dale cooper wrote: ↑14/05/2023 19:04Pa nema, iako ja lično mislim da su sranje.no_sikiriki wrote: ↑14/05/2023 19:02
Znači nema srama ako slušam 7UP? Coz I'm pretty sure you tried to shame me.![]()
Ali to je moje lično mišljenje...što se tebe tiče knock yourself out.
![]()
What about my music?no_sikiriki wrote: ↑14/05/2023 19:12Don't get me started on some of your "music".dale cooper wrote: ↑14/05/2023 19:04
Pa nema, iako ja lično mislim da su sranje.Ali to je moje lično mišljenje...što se tebe tiče knock yourself out.
![]()
![]()
Šalila sam se za 7UP of course, poslušam nekad onu jednu pjesmu kad nostalgišem za high school times, što je vrlo rijetko, given that I didn't love high school.
Ovo me sad podsjeti na onu guilty pleasures temu, tu je bilo fun confessions.![]()
You better not be referring to the one and only Oliver. I "Nekako s proljeća".dale cooper wrote: ↑14/05/2023 19:15 What about my music?![]()
![]()
![]()
7UP su Beatlesi za neke stvari koje ti vadiš iz naftalina, a koje zvuče kao najveći muzički zločini na ovim prostorima.![]()
Ma ne mislim na Olivera, nego na one bisere što si vadila iz naftalina i postavljala na temama kao najgluplja pjesma i slično.no_sikiriki wrote: ↑14/05/2023 19:21You better not be referring to the one and only Oliver. I "Nekako s proljeća".dale cooper wrote: ↑14/05/2023 19:15 What about my music?![]()
![]()
![]()
7UP su Beatlesi za neke stvari koje ti vadiš iz naftalina, a koje zvuče kao najveći muzički zločini na ovim prostorima.![]()
Šta god drugo da sam postavljala s ovih prostora je garant bila neka zezancija.![]()
E kad se sjetim onog filma, J Lo i Sean Penn u sumici._BataZiv_0809 wrote: ↑14/05/2023 16:08 @dale cooper slazes li se sa mnom u ocjeni da su J.Lo i Beyonce overrated![]()
to sam skonto zadnju godinu. Kovid bas ima cudne side efekte
aha, dobra tema.no_sikiriki wrote: ↑14/05/2023 19:12Don't get me started on some of your "music".dale cooper wrote: ↑14/05/2023 19:04
Pa nema, iako ja lično mislim da su sranje.Ali to je moje lično mišljenje...što se tebe tiče knock yourself out.
![]()
![]()
Šalila sam se za 7UP of course, poslušam nekad onu jednu pjesmu kad nostalgišem za high school times, što je vrlo rijetko, given that I didn't love high school.
Ovo me sad podsjeti na onu guilty pleasures temu, tu je bilo fun confessions.![]()
dale cooper wrote: ↑14/05/2023 18:42Pa ne znam da je Lopezova nešto posebno i cijenjena. Njena muzička karijera je samo jedan aspekat sa kojim žonglira, pored filmske karijere._BataZiv_0809 wrote: ↑14/05/2023 16:08 @dale cooper slazes li se sa mnom u ocjeni da su J.Lo i Beyonce overrated![]()
Imala je hitova, ali nikada se nije nametnula kao dominanta pop sila. Za razliku od Beyonce, koja je apsolutna mašina i neko ko je obilježio
pop mainstream protekle dvije dekade +. Da li je precijenjena? Pa u nekim stvarima jeste, ali posjeduje neupitne kvalitete i niz odličnih
pjesama i albuma.
klix (Run The World) mi je onako meh, ali Single Ladies je dobra pjesma. Single Ladies je tako minimalističan i netipičan komadić muzike,_BataZiv_0809 wrote: ↑15/05/2023 08:23 Beyonce je snimila 2 od top 5 pjesama na koje instant gasim radio u autu ili mijenjam kanal na tv:
1. Who runs the world
2. Single ladies
![]()
Ja koliko se sjecam u srednjoj J LO su slusale, a ovi sto su slusalI, to je bio il 2pac il metallica il nesto drugo.
U srednjoj sam bio na metallica fazi, ili bolje reci na Gunsima, Dire Straits, i nekim domacim bendovima, u osnovnoj sam bio u 2pac fazi. Ali pratio sam naravno i "trendove".billy organ wrote: ↑15/05/2023 10:32Ja koliko se sjecam u srednjoj J LO su slusale, a ovi sto su slusalI, to je bio il 2pac il metallica il nesto drugo.
HD_2015 wrote: ↑18/05/2023 09:14 Ako ima negdje nešto u ovom rangu od novije muzike, biću zahvalan da mi javi:
https://youtu.be/qmRzbKNbTsY?t=74