Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
bogoljub wrote: ↑19/10/2022 00:41
Kolko svemirci?
Daj molim te.
Pričamo o direktnim akterima i potpisnicima DMS.
Mi pokusavamo silovati dogovor koji je potpisan i zajebati nekoga. Pokusavamo biti pametni i zajebati dogovor koji su amerikanci sastavili. Sad kad nas postave na mjesto kmecimo. Opasnu igru igramo i zajebavamo nekoga koga ne bi smjeli i pisano se po njihovom radu (DMS). I pritom ne mislim na Hrvate
Misliš na Secesiju RS a ?
Misliš na treći entitet?
Pa neko se opasno preračunato da će se dogovoriti nešto
A onda da će se samo jedan narod i to većinski pridržavati tog dogovora a politike rastakanja ove države će nastaviti gdje se stalo...
Jaro moj GOLEMO je to.
"Čudim se ja njima!!!" Ko što rekao jedan dobar čovjek .
Ajde ti na ignore. Da ja se ne bi smarala odgovarati na tvoje frustirame izljeve zuci.
Adio! Odlicno je sto nisi Moderator.
i lako ti je pobjeći sa putovnicom.
al jebote život... ti stvarno ne možeš napisati post a da ne promašiš jel de?
Najbolji dokaz koliko si ti narcisiodan lik, pun sebe, sa ViŠkom samopouzdanja a manjkom znanja lezi u tome: da si nakon „penzije“ zadrzao moderatorski status.
Pa ako vec jesi i nastavis ovu diskusiju, na sve tvoje pokusaje vrijedanja odgovoriću troduplo gore.
Last edited by SaraFina on 19/10/2022 00:56, edited 1 time in total.
al jebote život... ti stvarno ne možeš napisati post a da ne promašiš jel de?
Najbolji dokaz koliko si ti narcisiodan lik, pun sebe, sa Vision samopouzdanja a manjkom znanja lezi u tome: da si nakon „penzije“ zadrzao moderatorski status.
Pa ako vec jesi i nastavis ovu diskusiju, na sve tvoje pokusaje vrijedanja odgovoriću troduplo gore.
ne mogu ja tebe Saro uvrijediti, koliko ti možeš sama pokazati svoje raskošno neznanje i špajzluk.
“Predsjednik Bundestaga Wolfgang Schäuble: “Razmišljanje u kategorijama etničke pripadnosti kod Bošnjaka, bosanskih Srba i bosanskih Hrvata sve više dominira, centrifugalne sile djeluju pod uticajem susjednih zemalja i prijete da rastrgnu fragilnu državnu tvorevinu. U tom slučaju bi ostalo muslimansko ostrvo sa znatnim konfliktnim potencijalom i kao stalni izvor nemira – tim prije što je tu i samoproklamovana zaštitnica Turska.”
Mada, vjerujem da ni sam nije vjerovao da do sada neće imati apsolutno nikakvog otpora. Ići će na više.
Hajmo se dogovoriti šta oni žele.
Jedni govore da Evropa, Amerika, Velika Britanija ne žele Islamsku državu (ostrvo) u sred Evrope. A sada sve rade da do toga dođe
Ne zele ostrvo, vec hrvatsku koloniju, u kojoj ce hrvatska manjina vladati bosnjackom vecinom.
sakib_jebivjetric wrote: ↑19/10/2022 00:47
Mi pokusavamo silovati dogovor koji je potpisan i zajebati nekoga. Pokusavamo biti pametni i zajebati dogovor koji su amerikanci sastavili. Sad kad nas postave na mjesto kmecimo. Opasnu igru igramo i zajebavamo nekoga koga ne bi smjeli i pisano se po njihovom radu (DMS). I pritom ne mislim na Hrvate
Misliš na Secesiju RS a ?
Misliš na treći entitet?
Pa neko se opasno preračunato da će se dogovoriti nešto
A onda da će se samo jedan narod i to većinski pridržavati tog dogovora a politike rastakanja ove države će nastaviti gdje se stalo...
Jaro moj GOLEMO je to.
"Čudim se ja njima!!!" Ko što rekao jedan dobar čovjek .
Niti ce biti secesija, niti treci entitet, niti gradjanska drzava.
dr_arsla wrote: ↑19/10/2022 00:55
Hajmo se dogovoriti šta oni žele.
Jedni govore da Evropa, Amerika, Velika Britanija ne žele Islamsku državu (ostrvo) u sred Evrope. A sada sve rade da do toga dođe
Ne zele ostrvo, vec hrvatsku koloniju, u kojoj ce hrvatska manjina vladati bosnjackom vecinom.
Najbolji dokaz koliko si ti narcisiodan lik, pun sebe, sa Vision samopouzdanja a manjkom znanja lezi u tome: da si nakon „penzije“ zadrzao moderatorski status.
ne mogu ja tebe Saro uvrijediti, koliko ti možeš sama pokazati svoje raskošno neznanje i špajzluk.
Nisi sposoban na dvije jednostavne stavke, dati argument, no zato si temu zaspamao sa hrpom nebuloznih plahti. I Ti ces nekom o neznanju i špajzluku.
Prpa.ba wrote: ↑18/10/2022 21:37
Kad se čitaju ovi komentari, ne znam vise ko je sa hercegbosna foruma, a ko zagovornik "sustinskih promjena" i "fokusirajmo se na zivotna pitanja".
Pusti misionare nek umišljaju da su bitni.
Jedni šire ideologije, drugi im drže stražu.
Sve je tako providno i degutantno.
dr_arsla wrote: ↑19/10/2022 00:37
Šta ste se usrali, dobićemo i mi Bošnjaci od Šmita nešto, pa ćemo po starom našem, licemjernom, običaju dizati ga u visine. Kao i svi, uzećemo samo ono što nam odgovara, a sve drugo odbaciti.
Trebao si dobiti ostrvo. Lijepo najavljeno:
“Predsjednik Bundestaga Wolfgang Schäuble: “Razmišljanje u kategorijama etničke pripadnosti kod Bošnjaka, bosanskih Srba i bosanskih Hrvata sve više dominira, centrifugalne sile djeluju pod uticajem susjednih zemalja i prijete da rastrgnu fragilnu državnu tvorevinu. U tom slučaju bi ostalo muslimansko ostrvo sa znatnim konfliktnim potencijalom i kao stalni izvor nemira – tim prije što je tu i samoproklamovana zaštitnica Turska.”
Mada, vjerujem da ni sam nije vjerovao da do sada neće imati apsolutno nikakvog otpora. Ići će na više.
Prvo je išao na Banovinu
Kad vidi čuda, jer "nije fer" da neko muslimansko ostrvo ostane samo, čitava Federacija bi mogla biti verzija Južnog Kipra koja bi po preporuci o kandidatskom statusu, administrativno bila pripojena EU članici Republici Hrvatskoj.
Pa neće valjda mOslemane ostaviti same, valja to prigrliti i ogrnuti da se ne prehlade ko migranti.
Hajdemo pretpostaviti da sutra Bakir ili već neko drugi izađe i prihvati mirnu podjelu BiH na tri dijela;
Srpski
Hrvatski
Bošnjački
Zar bi to bio kraj nemira na ovim prostorima?
Sigurno NE!
Prvo, tako nešto je nemoguće nacrtati na karti BiH. Niti jedan taj dio ne bi bio u jednom komadu!
Drugo, zar bi zaista Srbi i Hrvati htjeli i pristali da Sarajevo, Zenica, Tuzla, Vitez, Travnik, Konjic budu čisto Bošnjački?
Da u tim gradovima i kantonima Vlast , zakone i sve ostalo donose i upravljaju Bošnjaci?
Zar bi i tako nešto Međunarodna zajednica dozvolila?
Odgovorno tvrdim NE!
Više ne prepadaju narod rijecima "neprijatelj prelazi rijeku" i "chetnici silaze niz Vraca".
Sad ide prica "uzimaju nam prava" a da pritom niko nista nije oduzeo nikome. A narod zbija redove, dok oni rastaljuju tendere, nabavke i krkaju meso ko jagnjeca brigada.
sime_cipol wrote: ↑19/10/2022 01:08
Više ne prepadaju narod rijecima "neprijatelj prelazi rijeku" i "chetnici silaze niz Vraca".
Sad ide prica "uzimaju nam prava" a da pritom niko nista nije oduzeo nikome. A narod zbija redove, dok oni rastaljuju tendere, nabavke i krkaju meso ko jagnjeca brigada.
SDA je zlocinacka organizacija, skup uhljupa kakav BiH nije nikad vidjela, izdajnici, supci... ali nije me SDA granatirala 1992.
Zaboravio si i da su USA i UK sad dušmani i islamofobi (EU je još - on the fence - što bi se reklo)
dr_arsla wrote: ↑19/10/2022 01:00
Kako će vladati kad imamo istu količinu vlasti?
Tako sto ce blokirati sve, i sto ih se tice i sto ih se ne tice, pa cemo skupo placati njihovu "suglasnost" za svaku odluku.
+ kao državljani Hrvatske, uživati će sva EU prava a ovdje u BiH će imati posjede - kuće, kao kolonizatori i crpiti ekonomso-političku korist.
Zamislite Federaciju kao popravni dom a HDZ kako specijalnog vaspitača. To mu je posao, unosan, dobro plaćen. Štićenici, ko u matrixu izvor jeftine radne snage, tržište za robu koja se liferuje u geto ...
SDA je zlocinacka organizacija, skup uhljupa kakav BiH nije nikad vidjela, izdajnici, supci... ali nije me SDA granatirala 1992.
Nije, ali ti je u ovih 27 godina od rata dio po dio polako razjebavala sa stalnim koalicionim partnerima. Ah da, nisi bio pa si vjerovatno
propustio taj dio.
Nije, ali ti je u ovih 27 godina od rata dio po dio polako razjebavala sa stalnim koalicionim partnerima. Ah da, nisi bio pa si vjerovatno
propustio taj dio.
Iz respekta prema njeznijem polu ti necu treci sta mislit o tebi i tvojoj sorti.
propustio taj dio.
Iz respekta prema njeznijem polu ti necu treci sta mislit o tebi i tvojoj sorti.
Prepostavljam ništa bolje nego što ja mislim o tebi i tvojoj.