Stipe Mesić-najveće hrvatsko blago

Post Reply
Vodenjak

Post by Vodenjak »

dalmatinka wrote:Da fruit, koliko ja vidim jedina Mesićeva greška je što uvijek neuvijeno kaže kako stvari stoje, a nekima se to ne sviđa. Mogu ti reći da je i velika bahatost doći u drugu državu koja ti riješi stambeno pitanje i onda pljuvati po predsjedniku te države koji je izabran velikom većinom. Svaka čast, ja se nikad ne bih usudila. E pa molim zviždače da svoju kulturu ubuduće ne pokazuju van svoja četiri zida da ne bi svijet pomislio da smo svi takvi.
Dalmatinko, puno sam ti postova do sada procitao i kapu ti za skoro svaki skidam!
Svoju, kad nabavim, je li... :D :D

Ejvala ti! :)
fruit

Post by fruit »

Dalmatinko,zavidim ti i pored "zviždača" što imaš takvog predsjednika.
Na sreću "zviždači " su svoje izviždali...još samo malo treba sačekati.
Zrinski

Post by Zrinski »

Za ljubitelje lika i djela druga Steve Bosanca.
"URED predsjednika nije trebao ništa raditi." - kazala je za Index.hr pročelnica Odjela za informiranje Ureda predsjednika RH Danijela Barišić, odgovarajući na pitanje što je Ured poduzeo nakon što su zaprimljena pisma Želimira Dragičevića koji je teško optužio generala Mladena Kruljca za izdavanje zapovjedi o ubijanju srpskog civila 1995. godine.

Da situacija bude još apsurdnija, u pismima koja je Nacional objavio u svom online izdanju, Dragičević je predsjedniku najavio svoje samoubojstvo koje je naumio učiniti u kolovozu 2005. i to na dan Domovinske zahvalnosti.

Nacional je, objavljujući kopije pisama bivšeg pripadnika 3. gardijske brigade Želimira Dragičevića, potvrdio da objavljene kopije demantiraju Ured predsjednika.

Podsjetimo, Ured predsjednika Mesića je prije dva dana opovrgnuo tvrdnje bivšeg pripadnika 3. gardijske brigade Želimira Dragičevića da je predsjednika Stjepana Mesića u više navrata pismeno upozoravao na slučaj ratnog zločina protiv civila.
http://www.index.hr/clanak.aspx?id=278252
Krivokapic

Post by Krivokapic »

Zrinski wrote:Za ljubitelje lika i djela druga Steve Bosanca.
"URED predsjednika nije trebao ništa raditi." - kazala je za Index.hr pročelnica Odjela za informiranje Ureda predsjednika RH Danijela Barišić, odgovarajući na pitanje što je Ured poduzeo nakon što su zaprimljena pisma Želimira Dragičevića koji je teško optužio generala Mladena Kruljca za izdavanje zapovjedi o ubijanju srpskog civila 1995. godine.

Da situacija bude još apsurdnija, u pismima koja je Nacional objavio u svom online izdanju, Dragičević je predsjedniku najavio svoje samoubojstvo koje je naumio učiniti u kolovozu 2005. i to na dan Domovinske zahvalnosti.

Nacional je, objavljujući kopije pisama bivšeg pripadnika 3. gardijske brigade Želimira Dragičevića, potvrdio da objavljene kopije demantiraju Ured predsjednika.

Podsjetimo, Ured predsjednika Mesića je prije dva dana opovrgnuo tvrdnje bivšeg pripadnika 3. gardijske brigade Želimira Dragičevića da je predsjednika Stjepana Mesića u više navrata pismeno upozoravao na slučaj ratnog zločina protiv civila.
http://www.index.hr/clanak.aspx?id=278252

Dokazani zločinac, dok je Franjo bio demokrata koji nam je donio svima mir. :x :x :x
dalmatinka

Post by dalmatinka »

Zrinski podsjetiti ću te da se naš predsjednik zove Stipe ili Stjepan ma kako ti želio drugačije, ipak je on izabran većinom, možda ima i boljih od njega samo ih ja trenutno ne vidim. U čitavom onom moru kandidata mogli smo birati gospođu koja ni svoju obitelj ne može držati na okupu ( i to dva puta) a htjela bi državu i uz koju bismo opet imali jednopartijski sistem zna se, zatim između par crnokošuljaša za koje nisam sigurna da li bi im bila važnija Hrvatska ili komad zemlje na kojem su se rodili i par lakrdijaša od kojih se jedan ne smije približiti bivšoj supruzi zbog zlostavljanja. Lijep skup.
Zrinski

Post by Zrinski »

dalmatinka wrote:Zrinski podsjetiti ću te da se naš predsjednik zove Stipe ili Stjepan ma kako ti želio drugačije, ipak je on izabran većinom, možda ima i boljih od njega samo ih ja trenutno ne vidim. U čitavom onom moru kandidata mogli smo birati gospođu koja ni svoju obitelj ne može držati na okupu ( i to dva puta) a htjela bi državu i uz koju bismo opet imali jednopartijski sistem zna se, zatim između par crnokošuljaša za koje nisam sigurna da li bi im bila važnija Hrvatska ili komad zemlje na kojem su se rodili i par lakrdijaša od kojih se jedan ne smije približiti bivšoj supruzi zbog zlostavljanja. Lijep skup.
Eto i sama si lijepo opisala hrvatsku političku scenu pred izbore. Sa takvim protukandidatima drug Stevica objektivno nije ni imao konkurenciju. Jednostavo je narod od svih zla izabrao najmanje. :(
Krivokapic

Post by Krivokapic »

Zrinski wrote:
dalmatinka wrote:Zrinski podsjetiti ću te da se naš predsjednik zove Stipe ili Stjepan ma kako ti želio drugačije, ipak je on izabran većinom, možda ima i boljih od njega samo ih ja trenutno ne vidim. U čitavom onom moru kandidata mogli smo birati gospođu koja ni svoju obitelj ne može držati na okupu ( i to dva puta) a htjela bi državu i uz koju bismo opet imali jednopartijski sistem zna se, zatim između par crnokošuljaša za koje nisam sigurna da li bi im bila važnija Hrvatska ili komad zemlje na kojem su se rodili i par lakrdijaša od kojih se jedan ne smije približiti bivšoj supruzi zbog zlostavljanja. Lijep skup.
Eto i sama si lijepo opisala hrvatsku političku scenu pred izbore. Sa takvim protukandidatima drug Stevica objektivno nije ni imao konkurenciju. Jednostavo je narod od svih zla izabrao najmanje. :(
a koga bi ti za predsjednika?

Ljubu Čosića Rojsa ili Ivića Pašalića?
fruit

Post by fruit »

...ili Antu Gotovinu.
Bosanac_HR

Post by Bosanac_HR »

Nije bitno kakav je Mesić, za nas je bitno da se ne miješa u unutarnje probleme BiH jer nanosi samo štetu Hrvatima u BiH.
dalmatinka

Post by dalmatinka »

Bosanac_HR
Nije bitno kakav je Mesić, za nas je bitno da se ne miješa u unutarnje probleme BiH jer nanosi samo štetu Hrvatima u BiH.
[/quote]

Hvala ti Bože što se našao jedan "Bosanac HR" kojemu je bitno da se naš predsjednik ne miješa u unutrašnje stvari druge države. Pokušaj malo nagovoriti i Hercegovce HR da nemaju pravo birati predsjednika države u kojoj ne plaćaju porez i da njihov predsjednik sjedi u Sarajevu a ne u Zagrebu.
Krivokapic

Post by Krivokapic »

dalmatinka wrote:Bosanac_HR
Hvala ti Bože što se našao jedan "Bosanac HR" kojemu je bitno da se naš predsjednik ne miješa u unutrašnje stvari druge države. Pokušaj malo nagovoriti i Hercegovce HR da nemaju pravo birati predsjednika države u kojoj ne plaćaju porez i da njihov predsjednik sjedi u Sarajevu a ne u Zagrebu.[/quote]

dalmatinko, koliko trokrevetna soba?
dalmatinka

Post by dalmatinka »

Ha, ha, ha, baš si našao topic gdje ćeš me to pitati. Znam orijentaciono, npr. moja mama trokrevetni apartman iznajmljuje za 40, a četverokrevetni za 50 EURA.
Krivokapic

Post by Krivokapic »

dalmatinka wrote:
Ha, ha, ha, baš si našao topic gdje ćeš me to pitati. Znam orijentaciono, npr. moja mama trokrevetni apartman iznajmljuje za 40, a četverokrevetni za 50 EURA.
a gdje si ti u dalmaciji?
dalmatinka

Post by dalmatinka »

Krivokapic wrote:
dalmatinka wrote: Ha, ha, ha, baš si našao topic gdje ćeš me to pitati. Znam orijentaciono, npr. moja mama trokrevetni apartman iznajmljuje za 40, a četverokrevetni za 50 EURA.
a gdje si ti u dalmaciji?[/quote
]

Idi na privatne poruke
Zrinski

Post by Zrinski »

dalmatinka wrote:Bosanac_HR
Hvala ti Bože što se našao jedan "Bosanac HR" kojemu je bitno da se naš predsjednik ne miješa u unutrašnje stvari druge države. Pokušaj malo nagovoriti i Hercegovce HR da nemaju pravo birati predsjednika države u kojoj ne plaćaju porez i da njihov predsjednik sjedi u Sarajevu a ne u Zagrebu.[/quote]

Hajde još jednom pročitaj što je čovjek napisao. Upozorenje, uključi mozak prije upotrebe.

Drug Stevica čim zine izrekne neku glupost i po običaju na štetu hrvatskog dijela populacije BiH. Ako već neće pomoći onda nek i ne odmaže. Pored onakvog "prijatelja" kome trebaju neprijatelji. :roll:
dalmatinka

Post by dalmatinka »

Zrinski, uključila sam mozak, samo ti nikako ne možeš shvatiti da ti ne šteti taj "Stevica" nego štetiš sam sebi, a on ti pokušava ukazati na to.
Zrinski

Post by Zrinski »

dalmatinka wrote:Zrinski, uključila sam mozak, samo ti nikako ne možeš shvatiti da ti ne šteti taj "Stevica" nego štetiš sam sebi, a on ti pokušava ukazati na to.
Ukazati na to??? Tako što staje na stranu naših protivnika? Znaš onu, prijatelj mog neprijatelja je moj neprijatelj. :-)
dr.

Post by dr. »

Stipe Mesic je kralj covjek. Blago svakom ko ima takvog predsjednika. U Sarajevu smo ga docekali fino, i uvijek cemo ga docekati najbolje jer je tako zasluzio.
dalmatinka

Post by dalmatinka »

Zrinski wrote:
dalmatinka wrote:Zrinski, uključila sam mozak, samo ti nikako ne možeš shvatiti da ti ne šteti taj "Stevica" nego štetiš sam sebi, a on ti pokušava ukazati na to.
Ukazati na to??? Tako što staje na stranu naših protivnika? Znaš onu, prijatelj mog neprijatelja je moj neprijatelj. :-)
Zašto neprijatelji? To su tvoji sugrađani sa svim svojim manama i vrlinama kakve i ti imaš. Desetljećima smo svi živjeli zajedno u miru božjem i zbog ljudske gluposti sve je otišlo u vjetar. Vrijeme je da stanemo na loptu i okrenemo se budućnosti. Čitav svijet je multinacionalan hvala Bogu i moj prijatelj je onaj tko je čovjek s velikim slovom Č, a sve ostalo je nebitno.
Krivokapic

Post by Krivokapic »

Zrinski wrote:
a u tom grmu čuči zec, znači, problem je radi toga što bošnjaci vole Stjepana Mesića i zbog toga je on štetan za Hrvate Bosne i Hercegovine,

Aferim
Vodenjak

Post by Vodenjak »

dr. wrote:Stipe Mesic je kralj covjek. Blago svakom ko ima takvog predsjednika. U Sarajevu smo ga docekali fino, i uvijek cemo ga docekati najbolje jer je tako zasluzio.
E sad moram preispitati svoje stavove o Mesicu kad ga TI hvalis! :D :D

8-)
Zrinski

Post by Zrinski »

Krivokapic wrote: a u tom grmu čuči zec, znači, problem je radi toga što bošnjaci vole Stjepana Mesića i zbog toga je on štetan za Hrvate Bosne i Hercegovine,

Aferim
Pa fala kurcu da jeste. Koliko ti je trebalo da to skontaš. Zamastile se svjećice ili što???

I nemoj mi opet o Hercegovcima. Ne žive Hrvati samo u Hercegovini. On nanosi štetu svim Hrvatima iz BiH.
Zrinski

Post by Zrinski »

dalmatinka wrote: Zašto neprijatelji? To su tvoji sugrađani sa svim svojim manama i vrlinama kakve i ti imaš. Desetljećima smo svi živjeli zajedno u miru božjem i zbog ljudske gluposti sve je otišlo u vjetar. Vrijeme je da stanemo na loptu i okrenemo se budućnosti. Čitav svijet je multinacionalan hvala Bogu i moj prijatelj je onaj tko je čovjek s velikim slovom Č, a sve ostalo je nebitno.
Zašto neprijatelji? Hajde reci da se šališ. Koliko ja znam prijatelji ne ratuju jedni protiv drugih. :-)
Krivokapic

Post by Krivokapic »

Zrinski wrote:
Krivokapic wrote: a u tom grmu čuči zec, znači, problem je radi toga što bošnjaci vole Stjepana Mesića i zbog toga je on štetan za Hrvate Bosne i Hercegovine,

Aferim
Pa fala kurcu da jeste. Koliko ti je trebalo da to skontaš. Zamastile se svjećice ili što???

I nemoj mi opet o Hercegovcima. Ne žive Hrvati samo u Hercegovini. On nanosi štetu svim Hrvatima iz BiH.
Pa ja tebi kažem da "glupi"(da se niko ne uvrijedi) narod hrvatske je trebao izabrati ljubu ili ivića,da ne govorim o HEROJU anti, a ne ovog gospodina Stjepana Mesića.

Poslije toga da Nikolić postane predsjednik u Srbiji i da se dogovorimo oko početka budučeg rata.
Krivokapic

Post by Krivokapic »

Zrinski wrote:

Aferim

iz kojeg si ti hercegovačkog mjesta?
Post Reply