ma nemoj
sta si ocekivao da gledas mukte
Moderator: Benq
Syncler bez placanja delete slobodno.
Ko ne zna Orion je najbolje implementirati u Syncleru preko Orion sajta. Tako ce raditi 100%.
Odete na njihov sajt (ostavio bih ovde al ne znam da li je dozvoljeno, ali lako se nadje na netu), napravite besplatno nalog. Nakon toga, na Orionovom sajtu ide se na addons, pa packages, pa ima tamo Syncler opcija, ali vec treba biti tu a vi idite samo na get started. Sada ce da vam ponudi da izaberete karakteristike pretrage koje zelite. Uvek se preporucuje da za Orion stavite Kosmos, a ne Express. Razlog tacno ne znam, ali pretpostavljam da se ne bi javljale neke greske usled konflikta dve iste vrste provajdera. Kazu da je uvek najbolje imati jedan Kosmos, jedan Express. Imate dalje link limit, tu stavite 10 ili mozete i manje ili vise... uglavnom ta cifra oznacava koliko ce linkova pretrazivati na Orion indekseru, a besplatni nalozi rekli smo da imaju limit od 100 linka po jednom danu. Pa vi sad racunajte kako vam odgovara. Moje licno misljenje da nema potrebe stavljati vise od 10, ali kako hocete. Dalje imate da izaberete sta hoce da pretrazuje od linkova. Tu je jedino razumno staviti samo torrent. Ima jos i hoster i usenet ali radi samo sa torrentima. Dalje imate jos neke karakteristike tamo da izaberete po zelji. Kada zavrsite ide se na generate gde ce te dobiti link (plave boje je) koji trebate da unesete u ono polje na syncler/install stranici gde ste instalirali i druge provajdere. To je deo koji je isti kao kad instalirate druge provajdere. Znaci odete u Syncler na provajder pakete, kliknete install (kosmos) ono vas uputi na syncler/install stranicu, unesete tamo prvo kod koji vam je dat u Syncleru, pa onda i ovaj link prekopirate sa Orion sajta, potvrdite na sajtu, potvrdite u samoj aplikaciji i to je to.

Ja sam orion dodao u stremio app, kad mi izbaci link piše Orion.Drug Clan wrote: ↑24/02/2022 20:59 Dao sam ja Syncler+ i clanovima mirsek i Ajs_Nigrutin ali nisam bas upucen u ovo oko Oriona![]()
Evo sa drugog foruma
Ko ne zna Orion je najbolje implementirati u Syncleru preko Orion sajta. Tako ce raditi 100%.
Odete na njihov sajt (ostavio bih ovde al ne znam da li je dozvoljeno, ali lako se nadje na netu), napravite besplatno nalog. Nakon toga, na Orionovom sajtu ide se na addons, pa packages, pa ima tamo Syncler opcija, ali vec treba biti tu a vi idite samo na get started. Sada ce da vam ponudi da izaberete karakteristike pretrage koje zelite. Uvek se preporucuje da za Orion stavite Kosmos, a ne Express. Razlog tacno ne znam, ali pretpostavljam da se ne bi javljale neke greske usled konflikta dve iste vrste provajdera. Kazu da je uvek najbolje imati jedan Kosmos, jedan Express. Imate dalje link limit, tu stavite 10 ili mozete i manje ili vise... uglavnom ta cifra oznacava koliko ce linkova pretrazivati na Orion indekseru, a besplatni nalozi rekli smo da imaju limit od 100 linka po jednom danu. Pa vi sad racunajte kako vam odgovara. Moje licno misljenje da nema potrebe stavljati vise od 10, ali kako hocete. Dalje imate da izaberete sta hoce da pretrazuje od linkova. Tu je jedino razumno staviti samo torrent. Ima jos i hoster i usenet ali radi samo sa torrentima. Dalje imate jos neke karakteristike tamo da izaberete po zelji. Kada zavrsite ide se na generate gde ce te dobiti link (plave boje je) koji trebate da unesete u ono polje na syncler/install stranici gde ste instalirali i druge provajdere. To je deo koji je isti kao kad instalirate druge provajdere. Znaci odete u Syncler na provajder pakete, kliknete install (kosmos) ono vas uputi na syncler/install stranicu, unesete tamo prvo kod koji vam je dat u Syncleru, pa onda i ovaj link prekopirate sa Orion sajta, potvrdite na sajtu, potvrdite u samoj aplikaciji i to je to.![]()

Znalo se i meni to desiti čini mi se, ne često ali eto... vjerovatno neki bug u sinhronizaciji sa Traktom.Raigor Stonehoof wrote: ↑13/04/2022 22:26 Jel se vama desava da se bez nekog ocitog razloga serija resetuje na prvu epizodu prve sezone, bez obzira koliko ste dosad pogledali?
Sad kad si spomenuo, cini mi se da se to pocelo desavati otprilike otkako sam spojio syncler sa traktvicious wrote: ↑14/04/2022 10:31Znalo se i meni to desiti čini mi se, ne često ali eto... vjerovatno neki bug u sinhronizaciji sa Traktom.Raigor Stonehoof wrote: ↑13/04/2022 22:26 Jel se vama desava da se bez nekog ocitog razloga serija resetuje na prvu epizodu prve sezone, bez obzira koliko ste dosad pogledali?
Isto tako je bio glitch sa serijom 1883, samo odjednom na onoj listi umjesto nje pokaže nekakvu animiranu Hey Joel
Ja sam primijetio da mi je dosta usporena aplikacija zadnjih dana, sve radi sa nekakvim kašnjenjem od nekoliko sekundi. Ali moguće da je to do androida na Sonyju, koji je baš spor.
Ma eto bude poneki bug, ali ja volim trakt zbog onih kojekakvih listi...Raigor Stonehoof wrote: ↑14/04/2022 12:04Sad kad si spomenuo, cini mi se da se to pocelo desavati otprilike otkako sam spojio syncler sa traktvicious wrote: ↑14/04/2022 10:31
Znalo se i meni to desiti čini mi se, ne često ali eto... vjerovatno neki bug u sinhronizaciji sa Traktom.
Isto tako je bio glitch sa serijom 1883, samo odjednom na onoj listi umjesto nje pokaže nekakvu animiranu Hey Joel
Ja sam primijetio da mi je dosta usporena aplikacija zadnjih dana, sve radi sa nekakvim kašnjenjem od nekoliko sekundi. Ali moguće da je to do androida na Sonyju, koji je baš spor.valjace ga ukinut

Brži rezultati pretraživanja