Syncler App

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
MikroKosmosMegaEarth

#126 Re: Syncler App

Post by MikroKosmosMegaEarth »

mirsek wrote: 23/02/2022 16:55
Probao sam ovo, instalirao sam orion paket, doduse ne preko express-a (jer nemam synlcer+) nego preko kosmos-a ali ne vidim orion linkove da mi izbacuje.
ma nemoj :D

sta si ocekivao da gledas mukte :lol:
PlusSA

#127 Re: Syncler App

Post by PlusSA »

MikroKosmosMegaEarth wrote: 24/02/2022 09:23
mirsek wrote: 23/02/2022 16:55
Probao sam ovo, instalirao sam orion paket, doduse ne preko express-a (jer nemam synlcer+) nego preko kosmos-a ali ne vidim orion linkove da mi izbacuje.
ma nemoj :D

sta si ocekivao da gledas mukte :lol:
Syncler bez placanja delete slobodno.
Ko želi da gleda besplatno nece se nagledati na Syncleru.
Drug Clan

#128 Re: Syncler App

Post by Drug Clan »

Dao sam ja Syncler+ i clanovima mirsek i Ajs_Nigrutin ali nisam bas upucen u ovo oko Oriona :-?

Evo sa drugog foruma
Ko ne zna Orion je najbolje implementirati u Syncleru preko Orion sajta. Tako ce raditi 100%.
Odete na njihov sajt (ostavio bih ovde al ne znam da li je dozvoljeno, ali lako se nadje na netu), napravite besplatno nalog. Nakon toga, na Orionovom sajtu ide se na addons, pa packages, pa ima tamo Syncler opcija, ali vec treba biti tu a vi idite samo na get started. Sada ce da vam ponudi da izaberete karakteristike pretrage koje zelite. Uvek se preporucuje da za Orion stavite Kosmos, a ne Express. Razlog tacno ne znam, ali pretpostavljam da se ne bi javljale neke greske usled konflikta dve iste vrste provajdera. Kazu da je uvek najbolje imati jedan Kosmos, jedan Express. Imate dalje link limit, tu stavite 10 ili mozete i manje ili vise... uglavnom ta cifra oznacava koliko ce linkova pretrazivati na Orion indekseru, a besplatni nalozi rekli smo da imaju limit od 100 linka po jednom danu. Pa vi sad racunajte kako vam odgovara. Moje licno misljenje da nema potrebe stavljati vise od 10, ali kako hocete. Dalje imate da izaberete sta hoce da pretrazuje od linkova. Tu je jedino razumno staviti samo torrent. Ima jos i hoster i usenet ali radi samo sa torrentima. Dalje imate jos neke karakteristike tamo da izaberete po zelji. Kada zavrsite ide se na generate gde ce te dobiti link (plave boje je) koji trebate da unesete u ono polje na syncler/install stranici gde ste instalirali i druge provajdere. To je deo koji je isti kao kad instalirate druge provajdere. Znaci odete u Syncler na provajder pakete, kliknete install (kosmos) ono vas uputi na syncler/install stranicu, unesete tamo prvo kod koji vam je dat u Syncleru, pa onda i ovaj link prekopirate sa Orion sajta, potvrdite na sajtu, potvrdite u samoj aplikaciji i to je to.
Image
TwistedX

#129 Re: Syncler App

Post by TwistedX »

Ako netko ima free slot da bi dao plus verziju bio bih zahvalan.
PlusSA

#130 Re: Syncler App

Post by PlusSA »

Drug Clan wrote: 24/02/2022 20:59 Dao sam ja Syncler+ i clanovima mirsek i Ajs_Nigrutin ali nisam bas upucen u ovo oko Oriona :-?

Evo sa drugog foruma
Ko ne zna Orion je najbolje implementirati u Syncleru preko Orion sajta. Tako ce raditi 100%.
Odete na njihov sajt (ostavio bih ovde al ne znam da li je dozvoljeno, ali lako se nadje na netu), napravite besplatno nalog. Nakon toga, na Orionovom sajtu ide se na addons, pa packages, pa ima tamo Syncler opcija, ali vec treba biti tu a vi idite samo na get started. Sada ce da vam ponudi da izaberete karakteristike pretrage koje zelite. Uvek se preporucuje da za Orion stavite Kosmos, a ne Express. Razlog tacno ne znam, ali pretpostavljam da se ne bi javljale neke greske usled konflikta dve iste vrste provajdera. Kazu da je uvek najbolje imati jedan Kosmos, jedan Express. Imate dalje link limit, tu stavite 10 ili mozete i manje ili vise... uglavnom ta cifra oznacava koliko ce linkova pretrazivati na Orion indekseru, a besplatni nalozi rekli smo da imaju limit od 100 linka po jednom danu. Pa vi sad racunajte kako vam odgovara. Moje licno misljenje da nema potrebe stavljati vise od 10, ali kako hocete. Dalje imate da izaberete sta hoce da pretrazuje od linkova. Tu je jedino razumno staviti samo torrent. Ima jos i hoster i usenet ali radi samo sa torrentima. Dalje imate jos neke karakteristike tamo da izaberete po zelji. Kada zavrsite ide se na generate gde ce te dobiti link (plave boje je) koji trebate da unesete u ono polje na syncler/install stranici gde ste instalirali i druge provajdere. To je deo koji je isti kao kad instalirate druge provajdere. Znaci odete u Syncler na provajder pakete, kliknete install (kosmos) ono vas uputi na syncler/install stranicu, unesete tamo prvo kod koji vam je dat u Syncleru, pa onda i ovaj link prekopirate sa Orion sajta, potvrdite na sajtu, potvrdite u samoj aplikaciji i to je to.
Image
Ja sam orion dodao u stremio app, kad mi izbaci link piše Orion.

Mada RD je bolji, nisam doduše orion ubacio u syncler možda testiram al mislim da je RD ipak dosta bolji.
Drug Clan

#131 Re: Syncler App

Post by Drug Clan »

I u Syncler-u isto pise Orion :thumbup:

Image
PlusSA

#132 Re: Syncler App

Post by PlusSA »

Drug Clan wrote: 09/03/2022 19:47 I u Syncler-u isto pise Orion :thumbup:

Image
Meni je RD djelovao brže i stabilnije.
Mada sam free Orion linkove testirao, možda kad se uplati koji $ dobiju se bolji linkovi.
PlusSA

#133 Re: Syncler App

Post by PlusSA »

Ima li još neko problem sa synclerom?

Ne pronalazi mi linkove?

No results a sinoc feceralo sve uredno.
vicious

#134 Re: Syncler App

Post by vicious »

PlusSA wrote: 16/03/2022 22:11 Ima li još neko problem sa synclerom?

Ne pronalazi mi linkove?

No results a sinoc feceralo sve uredno.
Popodne je radilo kod mene. Sad ne znam gledam utakmice :D
Drug Clan

#135 Re: Syncler App

Post by Drug Clan »

Image

Radi :thumbup: Izgleda da ima neki problem sa kosmos provajderom pa probaj instalirati samo express ili azuriraj postojece pakete
Last edited by Drug Clan on 17/03/2022 09:15, edited 2 times in total.
PlusSA

#136 Re: Syncler App

Post by PlusSA »

Da da, nisam imao express evo sad ubacio pa cak i više linkova ima :-D

Hvala drug :thumbup:
Drug Clan

#137 Re: Syncler App

Post by Drug Clan »

Uninstall "Watch Now" and install the recommended group providers

Image
Drug Clan

#138 Re: Syncler App

Post by Drug Clan »

Image
Raigor Stonehoof

#139 Re: Syncler App

Post by Raigor Stonehoof »

Jel se vama desava da se bez nekog ocitog razloga serija resetuje na prvu epizodu prve sezone, bez obzira koliko ste dosad pogledali?
vicious

#140 Re: Syncler App

Post by vicious »

Raigor Stonehoof wrote: 13/04/2022 22:26 Jel se vama desava da se bez nekog ocitog razloga serija resetuje na prvu epizodu prve sezone, bez obzira koliko ste dosad pogledali?
Znalo se i meni to desiti čini mi se, ne često ali eto... vjerovatno neki bug u sinhronizaciji sa Traktom.
Isto tako je bio glitch sa serijom 1883, samo odjednom na onoj listi umjesto nje pokaže nekakvu animiranu Hey Joel :lol:

Ja sam primijetio da mi je dosta usporena aplikacija zadnjih dana, sve radi sa nekakvim kašnjenjem od nekoliko sekundi. Ali moguće da je to do androida na Sonyju, koji je baš spor.
Raigor Stonehoof

#141 Re: Syncler App

vicious wrote: 14/04/2022 10:31
Raigor Stonehoof wrote: 13/04/2022 22:26 Jel se vama desava da se bez nekog ocitog razloga serija resetuje na prvu epizodu prve sezone, bez obzira koliko ste dosad pogledali?
Znalo se i meni to desiti čini mi se, ne često ali eto... vjerovatno neki bug u sinhronizaciji sa Traktom.
Isto tako je bio glitch sa serijom 1883, samo odjednom na onoj listi umjesto nje pokaže nekakvu animiranu Hey Joel :lol:

Ja sam primijetio da mi je dosta usporena aplikacija zadnjih dana, sve radi sa nekakvim kašnjenjem od nekoliko sekundi. Ali moguće da je to do androida na Sonyju, koji je baš spor.
Sad kad si spomenuo, cini mi se da se to pocelo desavati otprilike otkako sam spojio syncler sa trakt :| valjace ga ukinut
vicious

#142 Re: Syncler App

Post by vicious »

Raigor Stonehoof wrote: 14/04/2022 12:04
vicious wrote: 14/04/2022 10:31

Sad kad si spomenuo, cini mi se da se to pocelo desavati otprilike otkako sam spojio syncler sa trakt :| valjace ga ukinut
Ma eto bude poneki bug, ali ja volim trakt zbog onih kojekakvih listi...
Drug Clan

#144 Re: Syncler App

Post by Drug Clan »

[Beta] Syncler 1.3.5 - Cache server, firestick icon fix, new resolvers, exoplayer bugfixes

Image
Drug Clan

#145 Re: Syncler App

Post by Drug Clan »

Temporary Cache server
Cache servers must be hosted by 3rd parties. But for testing I will be hosting a temporary instance at ctest.syncler.club:443 until this BETA is pushed to stable channel. To use this cache server, navigate to Settings > Provider packages > Source cache host > Enter the above address.

Source Cache server set-up

Image
Last edited by Drug Clan on 05/06/2022 08:26, edited 1 time in total.
Raigor Stonehoof

#146 Re: Syncler App

I sta nam daje ovo source cache?
Drug Clan

#147 Re: Syncler App

Post by Drug Clan »

Raigor Stonehoof wrote: 04/06/2022 22:02 I sta nam daje ovo source cache?
Brži rezultati pretraživanja :)
Drug Clan

#148 Re: Syncler App

Post by Drug Clan »

Image
Drug Clan

#149 Re: Syncler App

Post by Drug Clan »

Evo nekih novih sjajnih funkcija koje mozete ocekivati u novom azuriranju Synclera

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Drug Clan

#150 Re: Syncler App

Post by Drug Clan »

Image

Image
Post Reply