ma stipu komentare...sve je dobro kad se dobro svrsavalejlasa wrote: Jos se vidjamo, sto je potvrda ove tvoje konstatacije.
A time sto sam mu rekla nisam imala namjeru da mu unistim samopouzdanje ili bilo sta drugo. Jednostavno, covjek je shvatio, i drugi put se potrudio.
Misterija zenskog orgazma
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- anais_nin
-
Byanka
Odgvore na sva pitanja u vezi zena ,hronoloskim redosljedom mozete procitati na mom bloggu http://siromzatvorenihociju.blogger.ba/

- Kareem Abdul-Jabbar
Byanka wrote:Odgvore na sva pitanja u vezi zena ,hronoloskim redosljedom mozete procitati na mom bloggu http://siromzatvorenihociju.blogger.ba/
![]()
![]()
- Kareem Abdul-Jabbar
Unaprijed zahvalni!Byanka wrote:Ima da bidne
Forumasi!
-
tigris
ja sam eto jednom bila iskrena pa sam rekla liku kako nisam dozivila vaginalni org.vec samo ovaj drugi koji traje oko 3 sekunde, rekao je da taj vaginalni upste ne postoji i da sam to ja samo citala u casopisima.....ostavila sam gakrkan wrote:ako je vjerovati medicini i statistickim podacima
samo 30% zena dozivi vaginalni orgazam prije radjanja
poslije poroda se situacija mjenja
pa 'jebaci' ako uvijek naletite na tih 30% zena vi ste pravi sreckovici
a ovim sto su sa 70% ostaje za utjehu kliktorijalni orgazam koji postize
skoro svaka zena
- anais_nin
nadam se da se situacija promjenila nakon sto si ga ostavilatigris wrote: ja sam eto jednom bila iskrena pa sam rekla liku kako nisam dozivila vaginalni org.vec samo ovaj drugi koji traje oko 3 sekunde, rekao je da taj vaginalni upste ne postoji i da sam to ja samo citala u casopisima.....ostavila sam ga
-
tigris
ma jok jos nema velikog O na vidiku plus sad ne znam dal da glumim il kazem istinu...mada sam jednom prilikom sexa skontala da cu upisati kurs stranog jezika....vidis i kad imas ovaj od 3 sekunde opet nesto pozitivno na kraju ispadne......pa onda sam i na fitnes nadosla druge jedne prilike i sve tako napredujem na raznim drugim poljimaanais_nin wrote:nadam se da se situacija promjenila nakon sto si ga ostavilatigris wrote: ja sam eto jednom bila iskrena pa sam rekla liku kako nisam dozivila vaginalni org.vec samo ovaj drugi koji traje oko 3 sekunde, rekao je da taj vaginalni upste ne postoji i da sam to ja samo citala u casopisima.....ostavila sam ga
- Kareem Abdul-Jabbar
tigris wrote:ma jok jos nema velikog O na vidiku plus sad ne znam dal da glumim il kazem istinu...mada sam jednom prilikom sexa skontala da cu upisati kurs stranog jezika....vidis i kad imas ovaj od 3 sekunde opet nesto pozitivno na kraju ispadne......pa onda sam i na fitnes nadosla druge jedne prilike i sve tako napredujem na raznim drugim poljimaanais_nin wrote:nadam se da se situacija promjenila nakon sto si ga ostavilatigris wrote: ja sam eto jednom bila iskrena pa sam rekla liku kako nisam dozivila vaginalni org.vec samo ovaj drugi koji traje oko 3 sekunde, rekao je da taj vaginalni upste ne postoji i da sam to ja samo citala u casopisima.....ostavila sam ga
- anais_nin
moj savjet: ne glumiti...tigris wrote:ma jok jos nema velikog O na vidiku plus sad ne znam dal da glumim il kazem istinu...mada sam jednom prilikom sexa skontala da cu upisati kurs stranog jezika....vidis i kad imas ovaj od 3 sekunde opet nesto pozitivno na kraju ispadne......pa onda sam i na fitnes nadosla druge jedne prilike i sve tako napredujem na raznim drugim poljimaanais_nin wrote:
nadam se da se situacija promjenila nakon sto si ga ostavila
-
tigris
da svakako mame nas uce i kako koristiti oklagijupitt wrote:Uoravo.......znaci slusajte mame i sve ce biti ok.tigris wrote:pitt wrote:Ma to je najveca laz.....cuj zene da imaju orgazam:D
tacno tako fino nam mame kazu da je to samo za nestavak loze i da zena samo treba da se preda:D
-
tigris
anais_nin wrote:moj savjet: ne glumiti...tigris wrote:ma jok jos nema velikog O na vidiku plus sad ne znam dal da glumim il kazem istinu...mada sam jednom prilikom sexa skontala da cu upisati kurs stranog jezika....vidis i kad imas ovaj od 3 sekunde opet nesto pozitivno na kraju ispadne......pa onda sam i na fitnes nadosla druge jedne prilike i sve tako napredujem na raznim drugim poljimaanais_nin wrote:
nadam se da se situacija promjenila nakon sto si ga ostavilanego eksperimentisi eksperimentisi...ne znam jesi li citala sve od pocetka teme, ali u biti vecina zena tvrdi da im je lakse dozivjeti big O kad su one gore
pa eto ti pocetna tacka za eksperimentisanje
samo se opusti i prestani ga "gonjati", kad svjesno ili nesvjesno pocnes tokom seksa kontat hoces li ili neces, uglavnom
neceshaj pa da popravimo one procente zena koje jesu ili nisu
pa vidis da ga ne gonjam vidis li o cemu kontam za vrijeme istog obrazovanje, zdravlje itd
al ipak hvala na savjetu definitvno cu probati mozda kad budem gore necu gledati u plafon
- pitt
Za koje sve svrhe da mi je znatitigris wrote:da svakako mame nas uce i kako koristiti oklagijupitt wrote:Uoravo.......znaci slusajte mame i sve ce biti ok.tigris wrote:
tacno tako fino nam mame kazu da je to samo za nestavak loze i da zena samo treba da se preda:D
Oklagija je orudje koje se za svasta nesto moze upotrebiti. Da sam perverzan rekao bih da bi mogla i pomoci oko tog orgazma....al eto fino sam dijete
-
tigris
pa ja brate radis ne samo na sebi vec i na njemu i sve bude cupejjjjj, a plus visak energije mozes bolan sta hoces ...blagos nama djevojcicamaKareem Abdul-Jabbar wrote:tigris wrote:ma jok jos nema velikog O na vidiku plus sad ne znam dal da glumim il kazem istinu...mada sam jednom prilikom sexa skontala da cu upisati kurs stranog jezika....vidis i kad imas ovaj od 3 sekunde opet nesto pozitivno na kraju ispadne......pa onda sam i na fitnes nadosla druge jedne prilike i sve tako napredujem na raznim drugim poljimaanais_nin wrote: nadam se da se situacija promjenila nakon sto si ga ostavila![]()
ma, bitno je da coek radi na sebi
:-)
:lol:
-
tigris
pa ja bolan u razne svrhe nego sta, mame kazu sto coek nece ili ne moze oklagija sine mozepitt wrote:Za koje sve svrhe da mi je znatitigris wrote:da svakako mame nas uce i kako koristiti oklagijupitt wrote: Uoravo.......znaci slusajte mame i sve ce biti ok.:D
:D:D
Oklagija je orudje koje se za svasta nesto moze upotrebiti. Da sam perverzan rekao bih da bi mogla i pomoci oko tog orgazma....al eto fino sam dijete:D:D:D
ma nisi ti prevrezan naravno da nisi , mame jesu
- anais_nin
haj pa prijavi rezultate eksperimenta...drzimo ti figetigris wrote: pa vidis da ga ne gonjam vidis li o cemu kontam za vrijeme istog obrazovanje, zdravlje itd![]()
al ipak hvala na savjetu definitvno cu probati mozda kad budem gore necu gledati u plafon![]()
pa se nesto i desi ovaj mali zacas proleti....ovaj 3 sec.
-
tigris
anais_nin wrote:haj pa prijavi rezultate eksperimenta...drzimo ti figetigris wrote: pa vidis da ga ne gonjam vidis li o cemu kontam za vrijeme istog obrazovanje, zdravlje itd![]()
al ipak hvala na savjetu definitvno cu probati mozda kad budem gore necu gledati u plafon![]()
pa se nesto i desi ovaj mali zacas proleti....ovaj 3 sec.
samo da znas i te stvari o kojima kontas imaju veze sa O, vaginalni nije samo fizicki nego je obicno i psihicki, to kad zdrma sekunde ce ti se ciniti kao vjecnost...ne zovu ga djaba "mala smrt"
![]()
nego opusti se i uzivaj, i zaboravi kurseve, i fitness i plafon i prasinu, nego se iskljuci
ok.ok danas je cetvtrak svakako idem u lov veceras pa sutra javim ako bude kakvog zemljotresa ili sta ti ja znam explozija kazu da je tako.
mala smrt............gluho bilo jos da poginem jebo sex cuvaj glavu.
odo kuci pozdrav(naime ja kao radim)
- anais_nin
ima nas jos koji "radimo"tigris wrote: ok.ok danas je cetvtrak svakako idem u lov veceras pa sutra javim ako bude kakvog zemljotresa ili sta ti ja znam explozija kazu da je tako.![]()
mala smrt............gluho bilo jos da poginem jebo sex cuvaj glavu.
odo kuci pozdrav(naime ja kao radim)
nego ako je lov za novu zrtvu za O eksperiment, ocekuj da ces eksperiment morati ponoviti vise puta sa pokusnim kunicem prije nego sto dodjes do zeljenih rezultata...od prve tesko...
- Kareem Abdul-Jabbar
anais_nin wrote:ima nas jos koji "radimo"![]()
![]()
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
da li mislite da znate kad je zena dozivjela orgazam? i koliko vam je bitno da zena dozivi orgazam?
Mislim da znam jer mi kaze uvijek
Ozbiljno, mislim da se moze fizicki primijetiti zenski orgazam i to trzanjem i grcenjem vaginalnih misica zesce nego do tada, pogledom u oci, stiskom ruke, mozda i glasom.
Duhovna prepoznavanja su kada vam poslije sexa zena kaze da nece vise. Mada to u rijetkim slucajevima moze znaciti da nece jer joj je bilo lose no onda bi trebala reci da nece NIKADA vise.
Ovo drugo ovisi cisto o mjestu obavljanja "radnje". Ako je negdje "na brzaka" muskarci, relativno svi, nece se pretjerano truditi da je dovedu do istog, tj. da joj pomognu. No kada mjesto ne valja zelja je najjaca tako da ce prije tu zena dozivjeti orgazam nego negdje u krevetu i zakljucanoj sobi. Ako ga ne dozivi nije razlog za paniku.
No ako, sa oprostenjem, "guslate" 2 sata pa nista onda se mozete zabrinuti (i zene i muski podjednako).
- anais_nin
ma moze i 2 sata ako je na obostrano zadovoljstvo....ali kad preraste u guslanje tj u maraton za njenim orgazmom nije to zabrinjavajuce nego je smarajucehorns&drums wrote: No ako, sa oprostenjem, "guslate" 2 sata pa nista onda se mozete zabrinuti (i zene i muski podjednako).