ja i pustopoljina kako srcemo Zlatnu Dzezvu, pa moze, slikaj nas
od nas mozes dobiti samo domaci ukuhani secer sa orasima, da srces kafu
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
ja i pustopoljina kako srcemo Zlatnu Dzezvu, pa moze, slikaj nas
ma nije mi Hi, interesatan , malo sam provkatorski orijenitranapustopoljina wrote: ↑06/05/2020 13:21Jest ako je odmor u devedesetim u srbijiConnaisseur Karlin wrote: ↑06/05/2020 13:19ola , bila sam u tvojoj drzavi ljeto, i zezala nase, rekoh , da li mogu umjesto Gruss Gott, pozdravljati se sa Heile , kazu, nemoj, molim te nemojpustopoljina wrote: ↑06/05/2020 11:45
Dze si zeMska![]()
![]()
Ko forum..
Zasto se meni citav dan mota po glavi refren, a pjesmu ni me znam? "Gori more, tope se planine, od ljepote tvoje i tvoje blizine"znam da je neki turbo...
![]()
eo me u Saraj'vu
![]()
taj refren mozda ima veze sa zeljom za godisnjim odorom, la la la la laa![]()
![]()
Mozes sa Hi pozdravljati ođe.
Koja od ove dvije?animals wrote: ↑06/05/2020 12:15Drolja je samo kod zaostali naroda, kojima je religija izvor i smjernica zivota..Perdita_Durango wrote: ↑05/05/2020 00:40 Sad me zanima ovo;
Ako je djevojka bila s puno muskaraca, etiketirana je kao drolja.
A ako je zena bila s puno zena, onda nije drolja onda je samo . . .lezba?
Ili?
Connaisseur Karlin wrote: ↑06/05/2020 09:01aha, a ti njega za dvije godine nisi ni pipnuo penis svog prijatelja, opa, pa ti si njemu bio droljica dvije cijele godine![]()
Bili medu nateg'o? xDanimals wrote: ↑06/05/2020 12:12Mene, samo zenski dolazi u obzir..pustopoljina wrote: ↑06/05/2020 12:10 A što to tepaš?![]()
Šta bi tebe moglo nagnati, da potražiš topli muški zagrljaj?
jedino da me medvjed napadne onda bi potrazio i muski zagrljaj...![]()

Mislis da si smijesan.Mafioso wrote: ↑06/05/2020 19:13Bili medu nateg'o? xDanimals wrote: ↑06/05/2020 12:12Mene, samo zenski dolazi u obzir..pustopoljina wrote: ↑06/05/2020 12:10 A što to tepaš?![]()
Šta bi tebe moglo nagnati, da potražiš topli muški zagrljaj?
jedino da me medvjed napadne onda bi potrazio i muski zagrljaj...![]()
![]()
Ma peder. Cura je bila samo paravan. Dok je bio u Sarajevu, zivio je na Grbavici s nekim likom. A sta je radio po Milanu a sad po Los Angelesu mozemo samo da pretpostavljamo.
mahalaši
Hm, ne znam da je ista glumio-- i da glumi..sadie_forever wrote: ↑05/06/2020 12:58Pa zamisli kad moras nazor glumit strejta Jer si propao inace?

Pa jeste za siru masu cim se eksponirao s Hanom
Ako me sjecanje sluzi- Hana nije bila 'poznata' -- vishe je njoj pomogaosadie_forever wrote: ↑05/06/2020 13:13 Pa jeste za siru masu cim se eksponirao s Hanom
Danas ne glumi, na fb sve slike s top frajerima (zaista su gay muskarci prezgodni)
Ma daj,,,gay si ili nisimoonca wrote: ↑05/06/2020 13:19Ako me sjecanje sluzi- Hana nije bila 'poznata' -- vishe je njoj pomogaosadie_forever wrote: ↑05/06/2020 13:13 Pa jeste za siru masu cim se eksponirao s Hanom
Danas ne glumi, na fb sve slike s top frajerima (zaista su gay muskarci prezgodni)
Top![]()
.A, i ne znaci da je tada bio -gay-
hm. ima teorija- no, ja sam upoznala djevojke od 20 godina- gdje su istrazivale - sta im je u glavi - ne znam-- ali prijateljica od jedne je objasnila- kaze--trazi se-- i jako se plasila da to roditelji ne saznaju..
Uhh danas se ponose, jos je postalo moderno ,ima ovdje jedna nasa cura ima 19 God,, outovala se roditeljima i otvoreno hoda sa curom.jadni roditelji ne smiju da idu u Bosnu od sramote
..Hm...za godisnji odmor, ne vidim prepreku..i do njih je samih - no, ne mislim da je to velika sramota.sadie_forever wrote: ↑08/06/2020 19:36 Uhh danas se ponose, jos je postalo moderno ,ima ovdje jedna nasa cura ima 19 God,, outovala se roditeljima i otvoreno hoda sa curom.jadni roditelji ne smiju da idu u Bosnu od sramote mada i u Bosnu ce to doci i postat cool ubrzo
U glavi njihovoh jeste ipak su razlike izmedju bosanaca odrastlih prije 50 god u Bosni i ove danasnje omladine odrastle na zapadu ogromnemoonca wrote: ↑08/06/2020 20:42..Hm...za godisnji odmor, ne vidim prepreku..i do njih je samih - no, ne mislim da je to velika sramota.sadie_forever wrote: ↑08/06/2020 19:36 Uhh danas se ponose, jos je postalo moderno ,ima ovdje jedna nasa cura ima 19 God,, outovala se roditeljima i otvoreno hoda sa curom.jadni roditelji ne smiju da idu u Bosnu od sramote mada i u Bosnu ce to doci i postat cool ubrzo
Moraš probati ako hoćeš da znaš, ne ide ok ali ako ide, možda otkriješ da si puno propustila u životu.sadie_forever wrote: ↑10/04/2020 19:36 Ima istrazivanje koje pokazuje da je jedno 90'% zena donekle bisexualno,sto znaci da ih moze privuci i zensko nekada? sta vi mislite? smatram se heterosexualkom,ali da ima zgodnih zena-imano nebih rekla da je za mene to dovoljno da bi se neko proglasio bisex
U nedostatku kite ti dodje ono daj sta dashsadie_forever wrote: ↑08/06/2020 19:36Uhh danas se ponose, jos je postalo moderno ,ima ovdje jedna nasa cura ima 19 God,, outovala se roditeljima i otvoreno hoda sa curom.jadni roditelji ne smiju da idu u Bosnu od sramotemada i u Bosnu ce to doci i postat cool ubrzo
moonca wrote: ↑05/06/2020 13:19Ako me sjecanje sluzi- Hana nije bila 'poznata' -- vishe je njoj pomogaosadie_forever wrote: ↑05/06/2020 13:13 Pa jeste za siru masu cim se eksponirao s Hanom
Top![]()
.A, i ne znaci da je tada bio -gay-