Divnooo, eto me u subotu
A već sam mislila da je gotovo
Moderator: anex
Danas bila, staza je još uvijek upotrebiva, jeeeeetamaricaaa wrote: ↑26/02/2021 19:28 ki, hvala. Vidjet cemo svakako u ponedjeljak, nego da se planira za vikend skijanje u slucaju da zatvore. Nedjelja se cini bas ok prognoza.
jeeeeepetunija wrote: ↑27/02/2021 13:53Danas bila, staza je još uvijek upotrebiva, jeeeeetamaricaaa wrote: ↑26/02/2021 19:28 ki, hvala. Vidjet cemo svakako u ponedjeljak, nego da se planira za vikend skijanje u slucaju da zatvore. Nedjelja se cini bas ok prognoza.pa planiram i sutra ali...ne može se vučnicom do kraja nego se treba "otkačiti" poslije drvene ograde, kod prvog žutog topa. Inače staza je cijela u funkciji ako ideš gondolom, samo što kroz šumu moraš dobro paziti na rupe po stazi
Inače nema nikog, bili samo instruktori- sa polaznicima, ljepota kao da je planina tvoja.
Dođi svakako![]()
Samo da upitam da li si biomr.president wrote: ↑06/02/2021 21:32 Pozz svima!
Nisam nikada u 2. mjesecu skijao na Jahorini pa me zanima iz vašeg iskustva kakve su staze? Je li bude snijega dovoljno i je li bude dobar za skijanje?
Planiram krajem mjeseca na par dana otići pa da znam da li da planiram ili ne![]()
Ti ove godine baš iskoristila maksimalno.
Onda ih ja ponovo kontaktiram sa upitom "a kada je kraj sezone"?Kupon možete iskoristiti do kraja tekuće zimske sezone.
Pretpostavljam da ovo znači da se može iskoristiti do 22 marta?!Sezona traje sve dok postoje uslovi za to. Kalendarski po cjenovniku, post sezona kreće od 22. marta pa nadalje.
Možete pratiti društvene mreže kako bi bili u toku sa dešavanjima na skijalištu.