Ako je mix na poslu onda dolaze drugi problemi....aferepustopoljina wrote:Iz nekog razloga, samo sam sa jednom seficom imala cudan odnos...kolegice nervirale samo kad pretjeraju sa glupom pricom.insomnia78 wrote:Jah. Zato jel se sastanu dvije odmah za vratovepustopoljina wrote:Muskarci su samo glasniji i nafuraniji. Dodje za mjesec dana i ponasa se kao da je zamjenik direktora. Od muhe koju je uradio napravi slona i uradi plakat.
Zene rade posao usput dok obavljaju sve drugo, i malo koja ima pretenzija na tudje radno mjesto.
Ovo sa pretenzijama da ni ne komentarisem
Najvise me zdravlja kostao sef od metar i sumska jagoda i na drugom poslu kolega ficfiric i dupelizac.
Najbolje mi je raditi ili sa zenama dosta starijim od mene ili sa deckima dosta mladjim![]()
Al' najbolje je kad ima i muskih i zenskih na poslu, kad su "cisti" sami medju sobom, svi su nepodnosljivi.
Svaka peta žena vara muža ?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- sadie_forever
#126 Re: Svaka peta žena vara muža ?
-
moonca
#127 Re: Svaka peta žena vara muža ?
Hm- jedini problem na poslu mi je bilo -pusenje u kancelariji - eh, i , i to zenska.ali fina je bila...inace - ne znam o kakvim problemima govorite- ..
- Nasa zena radi u robnoj kuci- i zali se kako joj kolegica -Amerikanka - preotima musterije( provizija u pitanju) - kad sam malo bolje upoznala tu nasu-
- pustopoljina
#128 Re: Svaka peta žena vara muža ?
Dolaze onom ko ih trazi
Sto's kaze: nista ne pada samo u ruke
Sto's kaze: nista ne pada samo u ruke
- Matzan
#129 Re: Svaka peta žena vara muža ?
moonca wrote:![]()
Hm- jedini problem na poslu mi je bilo -pusenje u kancelariji - eh, i , i to zenska.ali fina je bila...inace - ne znam o kakvim problemima govorite- ..
- Nasa zena radi u robnoj kuci- i zali se kako joj kolegica -Amerikanka - preotima musterije( provizija u pitanju) - kad sam malo bolje upoznala tu nasu-koji bandit, pohlepni -- uzas...
Je li ovo pušenje u kontekstu prevara...?
-
moonca
#130 Re: Svaka peta žena vara muža ?
..jok- polozaju ..Matzan wrote:moonca wrote:![]()
- Nasa zena radi u robnoj kuci- i zali se kako joj kolegica -Amerikanka - preotima musterije( provizija u pitanju) - kad sam malo bolje upoznala tu nasu-koji bandit, pohlepni -- uzas...
Je li ovo pušenje u kontekstu prevara...?
- dječak sa šibicama
#131 Re: Svaka peta žena vara muža ?
penis bonus, pax in domus
sretna zena je sretna zena
sretna zena je sretna zena
- Ramzess Veliki
#132 Re: Svaka peta žena vara muža ?
Munlajt wrote:Nije bas tako. Zene privlaci paznja i posvecenost. Ako je nema kod kuce, a naleti negdje drugo... Eto belajaRamzess Veliki wrote: Nije tako ... znam zena sa beton zgodnim i uspjesnim muzevima a varaju ih sa mnogo losijim. To je po onoj ako napravim pogresan korak uvijek se mogu izvuci da je ruzan i da nikad ne bih sa njim. Neke osobe privlaci izazov, strah, ono zabranjeno, uzivaju u adrenalinu. Ne svodi se sve samo na cin seksa.
... bolje da sutim.
- Ramzess Veliki
#133 Re: Svaka peta žena vara muža ?
... ovo se odnosi i na zene i na muskarce. Ako ne znas pruziti jednako tako, nemoj to ni ocekivati od drugog.moonca wrote:````````````dakle
![]()
- Ramzess Veliki
#134 Re: Svaka peta žena vara muža ?
Meni se cini da je svaka druga peta ...Henry Chinaski wrote:Postoji šansa da odmah naletiš na petu.RtrnOfSalisbury wrote:znaci od pet udatije koje upitas za snosaj jedna mora pristat da ga j. naravski ako te ove prve 4 ne istucu zbog vrijedjanja
- strong69
#135 Re: Svaka peta žena vara muža ?
Tomahawk11 wrote:je ježa u leđa ko dođe na forum da traži savjet o ženama
![]()
Taj se nikad neće oženiti niti djevojke imati
- Euphoria
#136 Re: Svaka peta žena vara muža ?
Nemoj. Tu smo da razmjenjujemo misljenja.Ramzess Veliki wrote:Munlajt wrote:Nije bas tako. Zene privlaci paznja i posvecenost. Ako je nema kod kuce, a naleti negdje drugo... Eto belajaRamzess Veliki wrote: Nije tako ... znam zena sa beton zgodnim i uspjesnim muzevima a varaju ih sa mnogo losijim. To je po onoj ako napravim pogresan korak uvijek se mogu izvuci da je ruzan i da nikad ne bih sa njim. Neke osobe privlaci izazov, strah, ono zabranjeno, uzivaju u adrenalinu. Ne svodi se sve samo na cin seksa.
... bolje da sutim.
Zene koje znam i koje su varale su zbog nedostatka paznje i posvecenosti to radile. Naravno, nista ne treba generalizirati.
- Ramzess Veliki
#137 Re: Svaka peta žena vara muža ?
Ma to one tako kazu da nadju opravdanje, a ustvari im se samo prijebalo.Munlajt wrote:Nemoj. Tu smo da razmjenjujemo misljenja.Ramzess Veliki wrote:
... bolje da sutim.
Zene koje znam i koje su varale su zbog nedostatka paznje i posvecenosti to radile. Naravno, nista ne treba generalizirati.
- dr_Evil
#138 Re: Svaka peta žena vara muža ?
One koje ja znam su to radile jer ih je privlacilo nesto zabranjeno.. nije sve ni u emocijamaMunlajt wrote: Nemoj. Tu smo da razmjenjujemo misljenja.
- dobar osjecaj
#139 Re: Svaka peta žena vara muža ?
Poznanica ne smatra prevarom sto nakon dugogodisnjeg braka jos uvijek redovno izadje na kafu s bivsim momkom i po zelji s bilo kojim tipom kojeg upozna u gradu kad izadje s prijateljicama, na tinderu ili nekoj drugoj od brojnih drustvenih mreza koje koristi.Munlajt wrote: Nemoj. Tu smo da razmjenjujemo misljenja.
Po njenim rijecima ne ide dalje od ljubljenja i mazenja.
Pred velike dogadjaje obicno radi generalku kuce, skuha im svima dosta raznovrsne hrane. Tih dana se obicno zali na muza kako je nesposoban, najgori, sanjar, melanholik i onda ode.
Povrsno djeluju kao ok porodica i stabilan bracni par i imaju naizgled dobru djecu. Ona djeluje kao neko ko ima puno vise energije i da joj stalno treba vise izazova.
- Euphoria
#140 Re: Svaka peta žena vara muža ?
Mogu ti reci iz svog iskustva, jedini put kad sam pomislila da prevarim muza i bila u iskusenju, to je bilo zbog toga što sam sam bila zapostavljena, u svakom smislu.Ramzess Veliki wrote:Ma to one tako kazu da nadju opravdanje, a ustvari im se samo prijebalo.Munlajt wrote:Nemoj. Tu smo da razmjenjujemo misljenja.Ramzess Veliki wrote:
... bolje da sutim.
Ali sam shvatila da to nije rijesenje i to mi je bio signal u glavi da rasčistim sve što nije štimalo.
Ima i takvih, privlači nepoznato, adrenalin i to...ali mislim da je to u vecem procentu kod muskaraca slucaj. Svaki muskarac koji vara, sa kojim sam ja imala priliku razgovarati, kaze da to radi jednostavno jer voli, zbog uzbudjenja, i većina ih nema zamjerki svojoj supruzi, nikakvih.
Sa ženama kad zarebeš ispod površine, uvijek nadjes neko skriveno nezadovoljstvo partnerom.
- Ramzess Veliki
#141 Re: Svaka peta žena vara muža ?
Onda je do mene ... jadne izgube kontrolu.Munlajt wrote:
Mogu ti reci iz svog iskustva, jedini put kad sam pomislila da prevarim muza i bila u iskusenju, to je bilo zbog toga što sam sam bila zapostavljena, u svakom smislu.
Ali sam shvatila da to nije rijesenje i to mi je bio signal u glavi da rasčistim sve što nije štimalo.
Ima i takvih, privlači nepoznato, adrenalin i to...ali mislim da je to u vecem procentu kod muskaraca slucaj. Svaki muskarac koji vara, sa kojim sam ja imala priliku razgovarati, kaze da to radi jednostavno jer voli, zbog uzbudjenja, i većina ih nema zamjerki svojoj supruzi, nikakvih.
Sa ženama kad zarebeš ispod površine, uvijek nadjes neko skriveno nezadovoljstvo partnerom.
- dr_Evil
#142 Re: Svaka peta žena vara muža ?
Hvala na normalnom komentaru, potpisujemMunlajt wrote: Mogu ti reci iz svog iskustva, jedini put kad sam pomislila da prevarim muza i bila u iskusenju, to je bilo zbog toga što sam sam bila zapostavljena, u svakom smislu.
- Euphoria
#143 Re: Svaka peta žena vara muža ?
Koliko sam te upratila na forumu, sumnjam da je do tebe. Prije bih rekla da si i ti imao susret sa nekom "dijagnozom"Ramzess Veliki wrote:Onda je do mene ... jadne izgube kontrolu.Munlajt wrote:
Mogu ti reci iz svog iskustva, jedini put kad sam pomislila da prevarim muza i bila u iskusenju, to je bilo zbog toga što sam sam bila zapostavljena, u svakom smislu.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#144 Re: Svaka peta žena vara muža ?
Spominjao sam to već, muž je gledao kao malo vode na dlanu, dvoje djece, sve rega, ali ne da šejtan mira...ona s cvijeta na cvijet...dok nije pukla tikva...onda ide brisanje svega...društvenih mreža...promjena posla...nemam pojma kakva je sad situacija.
Ne pobijam da su muškarci ti koji više varaju, hajmo reći, bez konkretnog razloga, ali ima svega na obje strane.
Ne pobijam da su muškarci ti koji više varaju, hajmo reći, bez konkretnog razloga, ali ima svega na obje strane.
- dr_Evil
#145 Re: Svaka peta žena vara muža ?
Ako te cuju SaraFina, krofnica, wewa i ostale ima da te se odreknu putem dnevnog avazaTomahawk11 wrote:Spominjao sam to već, muž je gledao kao malo vode na dlanu, dvoje djece, sve rega, ali ne da šejtan mira...ona s cvijeta na cvijet...dok nije pukla tikva...onda ide brisanje svega...društvenih mreža...promjena posla...nemam pojma kakva je sad situacija.
- Ramzess Veliki
#146 Re: Svaka peta žena vara muža ?
Vise njih ...Munlajt wrote:
Koliko sam te upratila na forumu, sumnjam da je do tebe. Prije bih rekla da si i ti imao susret sa nekom "dijagnozom"
- Ramzess Veliki
#147 Re: Svaka peta žena vara muža ?
Da, dr. Evil je u pravu, ovdje moramo pisati kako su zene te koje su fine a muski ne valjaju, jasno ne mi nego neki tamo.dr_Evil wrote:Ako te cuju SaraFina, krofnica, wewa i ostale ima da te se odreknu putem dnevnog avazaTomahawk11 wrote:Spominjao sam to već, muž je gledao kao malo vode na dlanu, dvoje djece, sve rega, ali ne da šejtan mira...ona s cvijeta na cvijet...dok nije pukla tikva...onda ide brisanje svega...društvenih mreža...promjena posla...nemam pojma kakva je sad situacija.
Ne pobijam da su muškarci ti koji više varaju, hajmo reći, bez konkretnog razloga, ali ima svega na obje strane.Dakle samo muska gamad varaju, i posto nema zena sa kojima to mogu onda koriste koze i tako to
- Euphoria
#148 Re: Svaka peta žena vara muža ?
Hmm, da li je onda do njih?Ramzess Veliki wrote:Vise njih ...Munlajt wrote:
Koliko sam te upratila na forumu, sumnjam da je do tebe. Prije bih rekla da si i ti imao susret sa nekom "dijagnozom"
- Ramzess Veliki
#149 Re: Svaka peta žena vara muža ?
Kazu da je do mog pogleda, vele gace im same spadaju sta god to znacilo.Munlajt wrote:Hmm, da li je onda do njih?Ramzess Veliki wrote:Vise njih ...Munlajt wrote:
Koliko sam te upratila na forumu, sumnjam da je do tebe. Prije bih rekla da si i ti imao susret sa nekom "dijagnozom"![]()
![]()
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#150 Re: Svaka peta žena vara muža ?
U mojoj prosloj firmi bila su cetiri 'para', svi su znali za njih, sve udate zene i ozenjeni muskarci. Plus dvije udovice s ozenjenim likovima.
Bile su to ozbiljne veze, godinama trajale.
E sad, ko tu vise vara, tesko je izracunati
ili nije 
Bile su to ozbiljne veze, godinama trajale.
E sad, ko tu vise vara, tesko je izracunati