Kolinda Grabar-Kitarović
- Better Man
#126 Re: Kolinda Grabar-Kitanović
Gluplje i nepismenije žene na ćelu države RH nije imala. Svaki normalni građanin RH za nju kaže da je jako loše vodila državu u svom mandatu i da se više bavila svojim izgledom i da se blamirala, kako po evropi i svijetu, tako i na međunarodnim sportskim takmičenjima gdje je nastupala reprezentacija Hrvatske.
-
baglama
#127 Re: Kolinda Grabar-Kitanović
Better Man wrote:Gluplje i nepismenije žene na ćelu države RH nije imala. Svaki normalni građanin RH za nju kaže da je jako loše vodila državu u svom mandatu i da se više bavila svojim izgledom i da se blamirala, kako po evropi i svijetu, tako i na međunarodnim sportskim takmičenjima gdje je nastupala reprezentacija Hrvatske.
Ma sve mi to dobro znamo
Ali ona je Mila majka kakve mi biramo.
Ako prodje opet Tek tada ce nam se u bobu priblizit I Kolinda I biraci.
Ali mi cemo jos uvijek imati nedostiznu prednost.
- Dr. Kuca
#128 Re: Kolinda Grabar-Kitanović
Realno, glupaca teska.
-
kakavdanakneiskustvu
#129 Re: Kolinda Grabar-Kitanović
Better Man wrote:Gluplje i nepismenije žene na ćelu države RH nije imala. Svaki normalni građanin RH za nju kaže da je jako loše vodila državu u svom mandatu i da se više bavila svojim izgledom i da se blamirala, kako po evropi i svijetu, tako i na međunarodnim sportskim takmičenjima gdje je nastupala reprezentacija Hrvatske.
logično,jer je ona prva i jedina žena na čelu države hrvatske,i najpametnija je žena na čelu hrvatske,jer je do sad jedina žena na čelu države hrvatske,i tako dalje i tako dalje
- problemnatravunu
#130 Re: Kolinda Grabar-Kitanović
Koliko li joj i tko plaća da se k!tarovićka ovako blamira, na pravdi Boga!!???Srdjan Puhalo :
""BiH je pod kontrolom Irana i militantnog islama" rece hrvatska predsjednica.
Draga Kolinda G K, sije i suni se najcesce medjusobno ne podnose, a cesto i ubijaju, a samo u BiH saradjuju.
Promjeni drogu, sefove sluzbi i savjetnike!!!""
Stvarno, kakava to osoba moraš biti pa to sebi dopustiti, jer ja ipak negdje u dnu mozga smatram da KGK nije po defaultu glupa osoba, nažalost , cijeli joj je mandat protekao u demantiranju toga .....sramno u svakom slučaju!
-
high_volume
#131 Re: Kolinda Grabar-Kitanović
Nobilo objasnio:problemnatravunu wrote:Koliko li joj i tko plaća da se k!tarovićka ovako blamira, na pravdi Boga!!???
Stvarno, kakava to osoba moraš biti pa to sebi dopustiti, jer ja ipak negdje u dnu mozga smatram da KGK nije po defaultu glupa osoba, nažalost , cijeli joj je mandat protekao u demantiranju toga .....sramno u svakom slučaju!
- Nepromišljeno, a to je za nju tipično, kaže Nobilo.
Dodao je da je to "već viđeno", jer "predsjednica gdje god dođe pokušava se na neki način svima svidjeti", pa i u Izraelu.
- Ona u svakoj sredini podilazi. Sjetite se kada je bila u Argentini među onim prastarim potomcima ustaša govorila o 'bijegu u demokraciju, gdje je ispalo da su ustaše bili nekakvi barjaktari demokracije!? Kad se s ovim ili onim profilom druži, svakom se nastoji svidjeti. Ja držim, pošto je Izrael u vječnom nekom sukobu s muslimanskim državama koje ga okružuju, ona je htjela dati poruku da je Hrvatska u sličnome... To je njezin način razmišljanja, da podilazi domaćinu i da onda izbjegne druge problematične teme i izjave koje bi se u Izraelu od nje očekivale, a vezano je za Drugi svjetski rat i stradanje Židova u Holokaustu. Izabrala je ovu temu da bi izbjegla ono što bi joj kasnije moglo štetiti kod desnih birača u Hrvatskoj, zaključio je Nobilo.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/ ... d/9186062/
- mO k3
#132 Re: Kolinda Grabar-Kitanović
Pa vi drugari idite na more u hrvatsku
- Norm
#133 Re: Kolinda Grabar-Kitanović
A dZe cu drugo? Sa troje mazlumcica i platom koju mi poslodavac, ko da mu od usta otmam, daje? Rado bi ja vidiJo i Karibe i Havaje pa i Tursku obalu ali kako?mO k3 wrote:Pa vi drugari idite na more u hrvatsku
Nemaju moj ti druze svi platu 2,5-3 milje maraka...
- bingov buraz
#134 Re: Kolinda Grabar-Kitanović
dembele wrote:Danas je igrao jedan od brojnih Makabija u pretkolu LP. Sigurno je nisu pustili ni na stadion ni u svlačionicu. BiH naheba ni kriva ni dužna.
- mO k3
#135 Re: Kolinda Grabar-Kitanović
Crna gora ?Norm wrote:A dZe cu drugo? Sa troje mazlumcica i platom koju mi poslodavac, ko da mu od usta otmam, daje? Rado bi ja vidiJo i Karibe i Havaje pa i Tursku obalu ali kako?mO k3 wrote:Pa vi drugari idite na more u hrvatsku
Nemaju moj ti druze svi platu 2,5-3 milje maraka...
- salik79
#136 Re: Kolinda Grabar-Kitanović
Evo, ja ne idem vec vise od deset godina na more u Hrvatsku, cak sam ove godine odbio molbu zene za koji dan odmora (u HR) prije glavnog odmora, ali realno, koliko Hrvati, kao narod, imaju veze s ovom njenom izjavom?! Tamam koliko i mi sa osudom, nase troglave azdahe, jemenskih napada na KSA.mO k3 wrote:Pa vi drugari idite na more u hrvatsku
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#137 Re: Kolinda Grabar-Kitanović
"Isprike susjednoj i prijateljskoj Bosni i Hercegovini. Svim narodima", napisala je Kosor na zvaničnom Twitter profilu.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#138 Re: Kolinda Grabar-Kitanović
Koja kucka jebala sve svoje

Nisu Rusi budale zar nemO k3 wrote:Pa vi drugari idite na more u hrvatsku
- mO k3
#139 Re: Kolinda Grabar-Kitanović
Narod bira ....salik79 wrote:Evo, ja ne idem vec vise od deset godina na more u Hrvatsku, cak sam ove godine odbio molbu zene za koji dan odmora (u HR) prije glavnog odmora, ali realno, koliko Hrvati, kao narod, imaju veze s ovom njenom izjavom?! Tamam koliko i mi sa osudom, nase troglave azdahe, jemenskih napada na KSA.mO k3 wrote:Pa vi drugari idite na more u hrvatsku
- salik79
#140 Re: Kolinda Grabar-Kitanović
Tamam kao i mi...mO k3 wrote:Narod bira ....salik79 wrote:Evo, ja ne idem vec vise od deset godina na more u Hrvatsku, cak sam ove godine odbio molbu zene za koji dan odmora (u HR) prije glavnog odmora, ali realno, koliko Hrvati, kao narod, imaju veze s ovom njenom izjavom?! Tamam koliko i mi sa osudom, nase troglave azdahe, jemenskih napada na KSA.mO k3 wrote:Pa vi drugari idite na more u hrvatsku
-
hAZNADAR
#141 Re: Kolinda Grabar-Kitanović
Ona samo prezentira pamet, kulturu, manire i obrazovanst hrvatske desnice. Moze se reci i opcenito desnice. Tema se nepotrebno bavi njenom personom - sve sto lane nije njeno vec aaadeze-ovo.Better Man wrote:Gluplje i nepismenije žene na ćelu države RH nije imala. Svaki normalni građanin RH za nju kaže da je jako loše vodila državu u svom mandatu i da se više bavila svojim izgledom i da se blamirala, kako po evropi i svijetu, tako i na međunarodnim sportskim takmičenjima gdje je nastupala reprezentacija Hrvatske.
- mO k3
#142 Re: Kolinda Grabar-Kitanović
Jeli munira ono rekla kraljica balkana?
-
kakavdanakneiskustvu
#143 Re: Kolinda Grabar-Kitanović
mO k3 wrote:Jeli munira ono rekla kraljica balkana?
da
https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/69 ... orila.html
Last edited by kakavdanakneiskustvu on 31/07/2019 08:29, edited 1 time in total.
- Haris.ba
#144 Re: Kolinda Grabar-Kitanović
A, što je problem što ona javno govori što mnogi misle?
Drugo je, je li u pravu ili nije.
Samo treba uvijek reći, nisi u pravu, ali hvala ti što javno kažeš šta misliš.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#145 Re: Kolinda Grabar-Kitanović
Kolinda je, kako bi se popularno reklo, Trump za siromašneHaris.ba wrote:A, što je problem što ona javno govori što mnogi misle?
Da ima imalo u glavi, poslije fijaska sa Matom, ne bi oko ovoga riječ više rekla.
-
hAZNADAR
#146 Re: Kolinda Grabar-Kitanović
To sto ona govori nije odraz javnog mijenja u Hrvatskoj vec cisto HDZ politika, direktiva sa vrha. Hrvati bolje poznaju BiH i Bosance nego omladina u Banjaluci.Haris.ba wrote:A, što je problem što ona javno govori što mnogi misle?
Velika vecina Hrvata ne dijeli njeno misljenje sli se i ne sikira posobno zbog toga. HDZ je uvijek preko tobozih islamskih opasnosti i bosnjackih hegemonija nastojao opravdati neke svoje projekte.
-
Hafis
#147 Re: Kolinda Grabar-Kitanović
Ispravka netočnog navoda.SaraFina wrote: Loži krezubu škutorsku masu pred izbore izjavama i prosi ublehašica glasove.
Valjda smo mi kockoglavi, a zna se tko su krezubi.
Molim vas, i kad se vrijeđaju čitavi narodi, onda treba posebno posvetiti pozornost točnosti navoda, i normalno - raditi to s dostojanstvom i dignitetom.
Ovo posebice važi za članove koji pišu iz dijaspore. Ipak ovo i djeca čitaju.
- Haris.ba
#148 Re: Kolinda Grabar-Kitanović
Nek ostane da se ne slažemo.hAZNADAR wrote:To sto ona govori nije odraz javnog mijenja u Hrvatskoj vec cisto HDZ politika, direktiva sa vrha. Hrvati bolje poznaju BiH i Bosance nego omladina u Banjaluci.Haris.ba wrote:A, što je problem što ona javno govori što mnogi misle?
Velika vecina Hrvata ne dijeli njeno misljenje sli se i ne sikira posobno zbog toga. HDZ je uvijek preko tobozih islamskih opasnosti i bosnjackih hegemonija nastojao opravdati neke svoje projekte.
- mO k3
#149 Re: Kolinda Grabar-Kitanović
Ne kontam kako je došla na ideju da spominje bih ?
- mO k3
#150 Re: Kolinda Grabar-Kitanović
Zamislite Dzaferovica ode u Izrael i daju izjavu kako su susjednoj Hrvatskoj cvijeta fasizam , sto i jeste istina i onda spomene Jasenovac gdje je pobijeno 700.000 Jevreja , Srba i Roma ....
kako bi reagovala Hrvatska javnost??
kako bi reagovala Hrvatska javnost??