Nevin ili iskusan moskarac, koga radije ????
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
hananah
Prolaznik ti donese neke zakljucke a nigdje veze odakle, mislim na to da sam dobra i jedinstvena u sexu, to je ipak moja osobna stvar.
A ja jednostavno ne zelim da ucim ikoga, i zato kazem da se uvijek odlucujem za iskusnog naspram nevinog. Jednostavno je tako. Meni je 37 godina, znaci moji partneri mogu biti stariji ili tek koju godinu dvije mladji. E ako je on u tim godinama nevin onda je pravi halablecak i nema tu sazaljenja, da je valjao vec bi bio upotrebljen i naucen
Znaci da nikom nije valjao ni za "obuke" pa vala nece ni meni
Nisam ja socijalna ustanova za obucavanje, po meni one cure kojima fali samopouzdanje su spremne da nekog poducavaju 
Smatram takodjer da je svaki muskarac koji ima vise od 24 godine a nema pojma vjerovatno ili neki vjerski fanatik ili totalni nesposobnjakovic ili je ruzan ili ima neku falinku jer je totalno nezdravo i glupo imati vise od 24 godine a nemati pojma, znaci tom nesto fali.
A ja jednostavno ne zelim da ucim ikoga, i zato kazem da se uvijek odlucujem za iskusnog naspram nevinog. Jednostavno je tako. Meni je 37 godina, znaci moji partneri mogu biti stariji ili tek koju godinu dvije mladji. E ako je on u tim godinama nevin onda je pravi halablecak i nema tu sazaljenja, da je valjao vec bi bio upotrebljen i naucen
Smatram takodjer da je svaki muskarac koji ima vise od 24 godine a nema pojma vjerovatno ili neki vjerski fanatik ili totalni nesposobnjakovic ili je ruzan ili ima neku falinku jer je totalno nezdravo i glupo imati vise od 24 godine a nemati pojma, znaci tom nesto fali.
-
arci
El-bosniaco wrote:dusho sta je smijesno![]()
sex je za mene samo jedan dio braka , brak je vishe od toga
brak je kad se covjek i zena vole, i slazu se nema nekih svadja, medjusobno pomaganje kroz zivot , i vjerni su jedno drugom
.......rece El-bosniaco i osta da ´prozivi cijeli svoj zivot u zabludi
Nego,ne rece mi imal´ sta od onog sto sam ti ponudila????
Trazis nevine,ja se extra raspitala,nasla ti adresu,brojeve tel,
cure cekaju...znas kako je...gori zemlja
upres prstom...hos mladju il´ stariju
-
hananah
Nevinost ne znaci i moral i suprotno. Ako neko nije nevin ne mora znaciti da je nemoralan. Ali kod nas je na zalost jos uvijek ono nije nevina= kurva. No, ljudi bez samopouzdanja se obaziru na govorkanje mahale.
U svakom slucaju ja volim iskusne, dobro iskusne i nikad se ne pitam koliko ih je imao prije mene niti me to interesuje. Sad je sa mnom a s kim je prije bio to je njegova stvar. Cinjenica da je sad sa mnom mi ipak puno govori, i da ga ja mogu zadrzati da ne ide dalje mi govori jos vise. Donio je divan "miraz" zvani iskustvo i to mi je draze od bilo cega
jer mogu da uzivam u svakom njegovom dodiru i pokretu, zna covjek "zanat" 
U svakom slucaju ja volim iskusne, dobro iskusne i nikad se ne pitam koliko ih je imao prije mene niti me to interesuje. Sad je sa mnom a s kim je prije bio to je njegova stvar. Cinjenica da je sad sa mnom mi ipak puno govori, i da ga ja mogu zadrzati da ne ide dalje mi govori jos vise. Donio je divan "miraz" zvani iskustvo i to mi je draze od bilo cega
-
arci
hananah wrote:Nevinost ne znaci i moral i suprotno. Ako neko nije nevin ne mora znaciti da je nemoralan. Ali kod nas je na zalost jos uvijek ono nije nevina= kurva. No, ljudi bez samopouzdanja se obaziru na govorkanje mahale.
U svakom slucaju ja volim iskusne, dobro iskusne i nikad se ne pitam koliko ih je imao prije mene niti me to interesuje. Sad je sa mnom a s kim je prije bio to je njegova stvar. Cinjenica da je sad sa mnom mi ipak puno govori, i da ga ja mogu zadrzati da ne ide dalje mi govori jos vise. Donio je divan "miraz" zvani iskustvo i to mi je draze od bilo cegajer mogu da uzivam u svakom njegovom dodiru i pokretu, zna covjek "zanat"
Pa ti stvarno spadas u sretne gljive
-
hananah
Sretna i spretna 
Ali ipak Prolaznik ima pravo, ne treba nikoga ko ima drugacije misljenje i shvatanja ismijavati. Svako ima prava izbora i kreiranja svog zivota bez da mu neko drugi soli pamet.
Ja volim iskusnog ali nikad necu osuditi one koji se cuvaju za brak. Meni je sex jako vazan a brak izuzetno nevazan sto ne znaci da je tako slucaj kod svakog.
Ali ipak Prolaznik ima pravo, ne treba nikoga ko ima drugacije misljenje i shvatanja ismijavati. Svako ima prava izbora i kreiranja svog zivota bez da mu neko drugi soli pamet.
Ja volim iskusnog ali nikad necu osuditi one koji se cuvaju za brak. Meni je sex jako vazan a brak izuzetno nevazan sto ne znaci da je tako slucaj kod svakog.
-
arci
Prolaznice,kao prvo "Dobro vece " se nazove nekom koProlaznik wrote:Arci, a što ti ne bi otišla negdje drugo i nekog drugog našla zajebavati? Zašto moraš spadati u balkanski prosjek koji pljuje po svemu što nije kliše mahale?
ti se nije ni pod tackom razno obratio,a ti jos pokusavas
da ga isprovociras??? "Klise mahale" moze biti sasvim
drugaciji iz mog ugla,sto je opet za ocekivati da akceptiras...
obzirom da cu se i ja potruditi da uz duzno postovanje
uvazim tvoje misljenje,ma koliko mi u ovom trenutku
bilo smijesno i neosnovano.Teorija je jedno,a praksa nesto
sasvim drugo,a posto si se predstavio kao osoba u pofinim
godinama,pokusaj da dodas malo boje ovom Svedjaninu,
da ne luta
-
hananah
Pa prolazik ja nisam nemoralna ako volim sex. A sto se tice mahale, niti se druzim s mahalom niti me zanima sta misle i pricaju, uostalom, i nemaju materijala jer o mom zivotu niko pojma nema premda oduvjek zivim na istoj adresi. Ja cak nemam pojma ni kako se zove ko u komsiluku osim par ljudi, samo se pozdravim fino sa svima a na pitanja tipa "sta ima" kazem nista, pa "gdje ces" kazem "odoh", i tako to. Mene niko nit hrani nit oblaci do ja sama sebe pa tako ne vidim ni razloga da nekome polazem racune.
-
mr_orange
Da si ti valjala, do sad bi se udala!hananah wrote:Prolaznik ti donese neke zakljucke a nigdje veze odakle, mislim na to da sam dobra i jedinstvena u sexu, to je ipak moja osobna stvar.
A ja jednostavno ne zelim da ucim ikoga, i zato kazem da se uvijek odlucujem za iskusnog naspram nevinog. Jednostavno je tako. Meni je 37 godina, znaci moji partneri mogu biti stariji ili tek koju godinu dvije mladji. E ako je on u tim godinama nevin onda je pravi halablecak i nema tu sazaljenja, da je valjao vec bi bio upotrebljen i naucenZnaci da nikom nije valjao ni za "obuke" pa vala nece ni meni
Nisam ja socijalna ustanova za obucavanje, po meni one cure kojima fali samopouzdanje su spremne da nekog poducavaju
Evo, da i ja dam komentar.
Ako se covjek vec cuva, i zeli posvetiti jednoj osobi u zivotu, logicno je da to isto ocekuje od nje. Pored ljubavi i povjerenja brak treba da se zasniva i na pripadnosti, a ako je osoba prije toga spavala s nekim, onda nemoze u potpunosti pripadati onome s kim je u braku. Jer, ako stupi u brak s nekim jer je 'dobar/ra u onome i iskusan/sna' onda ko garantuje da nekad nece pomisliti da je neko drugi jos bolji u tome, ako je to vec kriterij. Kod nas ljudi vecinu stvari rade radi raje, da bi se dokazali, a onda se poslije kaju. Momci se mogu i izvuci, ali djevojke zazale (mada i tu pomogne himenoplastika
Uh, nisam u zivotu ovoliki komentar napisao, ali jebiga, iznerviraste me.
-
arci
Problem i nije u tome sto on trazi,ja samo posmatramProlaznik wrote:Arci, Ovo je javni forum i svako se obraća svakome. Prema tome, ne trebam te posebno pozdravljati i mogu ti se obratiti u svakom trenutku. Nije mi bila namjera da bilo koga provociram. Pusti čovjeka da sanja svoje snove. Kao da niko od vas nikada nije želio igračku ili bio nesretno zaljubljen. To je po meni isto kao i njegova želja da svoj život uređuje kao što želi. Uopšte ne mislim da luta. Možda mu uspije.
stvari iz svog ugla...Imam brata koji je stariji od mene 10
godina..svojevremeno je vazio za prvu facu u gradu...imao je djevojku k´o san
lijepu,dugo se zabavljali i nakon par godina pojavi se sa nekom snasom koja je bila
"mamina vrijedna i postena"
i kaze da ce je ozeniti.Mati je hvalila na sva zvona da je najbolja,
najvrijednija...Jedne veceri sam cula kako razgovara sa jaranima
kako onu dugogodisnju curu nije htio ozeniti jer se "zasitio",a
ova nova je "nevina"...I znas sta????Posrao je sebi zivot bas,
bas....dzaba joj nevinost kad je smrad nad smradovima i sto je najgore
nije znala do nedavno jaje na oko da ubije?!?
Jel´ visoka cijena?Boga mi ja mislim da jeste! I na ovo sto
pise ovaj Svedjanin mogu gledati samo s podsmijehom jer to sto trazi
nije znak za kvalitet jedne osobe.
-
arci
Ma znam da nisu...pravila i postoje da bi se krsila.hananah wrote:Arci, ima takvih slucajeva ali nisu pravila
Ovo me potsjeca na onu predstavu "Bice bice"..kad
mati kaze svojoj Merimi.. "svi momci lete,lete dok ne
slete,a kad se zene traze onu sto ni muha nije sletjela na nju"
Ma u principu svako je kovac svoje srece pa i Miso Kovac
jel´ tako il´je tako????
-
hananah
Iskreno Prolaznik nemam puno prilike da takvo nesto dozivim jer se jednostavno ne druzim sa takvim ljudima. Po prirodi nisam radoznala te "berem zelje iz svoje baste". A ako me neko od poznanika upita nesto sto ga se ne tice ja kratko kazem da je jako nekulturno pitati takvo nesto i da je to moja osobna stvar. Vjeruj mi da svi podviju rep
Toplo ti preporucujem moju taktiku naravno ako te nije briga sta ko misli, pardon sta papci i mahala misli. Pici dalje, furaj svoj fazon.