Papucari
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- MarlboroGold
#126 Re: Papucari
Najjače su im svadbe... u komšiluku gdje mi je vikendica pucali iz mitraljeza kad su došli po mladu 
- HAVANA
#127 Re: Papucari
Ti mora da si kratko u braku.To se ba prestane vec drugu godinu braka.Djes to.Padne mi pritisak,oci mi se zacrvene,obuzme me umor i beznadeznost...Tuga.Tomahawk11 wrote:To se zove ljubaF
Moja se pokaje svaki put kad krene sa mnom u shopping![]()
Ja odmah počnem zijevati
- HAVANA
#128 Re: Papucari
Trebo joj je kod pirije uzet pile s raznja,evo ti pile,jeblo te pile.S4mpion wrote:Imam jednog u neposrednoj blizini. Nakon što smo popili kafu, nedjeljom iza 16:00 on pokupio ženu s posla i minimalno 5 prodavnica po čitavom gradu morali obić' jer se njoj jede marinirana piletina i budući da je nismo našli, jer je nedjelja i haman sve zatvoreno, zalihe potrošene, njoj nos do neba-ON KRIV, ne smije da joj se obrati.
Priča pored mene u petoj samoposluzi nešto kao "evo ima ova piletina isto fina, mogli smo ovo uzet'", gledam ga kome priča-gospođa onako ljuta otišla gledat' nešto drugo, ostavila ga da priča sam sa sobom.![]()
I meni se žali kao šta sad da radi, kao nema rješenja ovoj situaciji.
Rekoh mu fino "pravac u auto, sad nećeš ništa", a on u fazonu "eh, tako bi trebalo, ali ja moram bit' papak" i ode je ganjat' po samoposluzi i krajnje poniznim tonom pitat' odgovara li joj druga vrsta piletine.
- Ramzess Veliki
#129 Re: Papucari
Od mog zeta kum ozenio se posljie rata, hoce mlada novu kuhinju, nov namjestaj, hoce svasta nesta, on zavrnuo rukave i sve joj udovolji, a mlada digne dreku gdje je masina za susenje vesa. Kaze joj hajmo u kupovinu masine, vodim te da izaberes, u auto I pravac na Bosnu ispod izbjeglickog naselja gdje zene peru haljine na koritu u rijeci - Hoces masinu za susenje? Jos jednom je spomeni i prat ces sa ovim cestitim zenama na potoku, kako ih te nije sramota.HAVANA wrote:Trebo joj je kod pirije uzet pile s raznja,evo ti pile,jeblo te pile.S4mpion wrote:Imam jednog u neposrednoj blizini. Nakon što smo popili kafu, nedjeljom iza 16:00 on pokupio ženu s posla i minimalno 5 prodavnica po čitavom gradu morali obić' jer se njoj jede marinirana piletina i budući da je nismo našli, jer je nedjelja i haman sve zatvoreno, zalihe potrošene, njoj nos do neba-ON KRIV, ne smije da joj se obrati.
Priča pored mene u petoj samoposluzi nešto kao "evo ima ova piletina isto fina, mogli smo ovo uzet'", gledam ga kome priča-gospođa onako ljuta otišla gledat' nešto drugo, ostavila ga da priča sam sa sobom.![]()
I meni se žali kao šta sad da radi, kao nema rješenja ovoj situaciji.
Rekoh mu fino "pravac u auto, sad nećeš ništa", a on u fazonu "eh, tako bi trebalo, ali ja moram bit' papak" i ode je ganjat' po samoposluzi i krajnje poniznim tonom pitat' odgovara li joj druga vrsta piletine.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#130 Re: Papucari
10+HAVANA wrote:Ti mora da si kratko u braku.To se ba prestane vec drugu godinu braka.Djes to.Padne mi pritisak,oci mi se zacrvene,obuzme me umor i beznadeznost...Tuga.Tomahawk11 wrote:To se zove ljubaF
Moja se pokaje svaki put kad krene sa mnom u shopping![]()
Ja odmah počnem zijevati
Ma to ponekad, kad zaboravi da se zadnji put pokajala
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#131 Re: Papucari
Al bogme treba sušilica, valja paraRamzess Veliki wrote: Od mog zeta kum ozenio se posljie rata, hoce mlada novu kuhinju, nov namjestaj, hoce svasta nesta, on zavrnuo rukave i sve joj udovolji, a mlada digne dreku gdje je masina za susenje vesa. Kaze joj hajmo u kupovinu masine, vodim te da izaberes, u auto I pravac na Bosnu ispod izbjeglickog naselja gdje zene peru haljine na koritu u rijeci - Hoces masinu za susenje? Jos jednom je spomeni i prat ces sa ovim cestitim zenama na potoku, kako ih te nije sramota.
- Ramzess Veliki
#132 Re: Papucari
Valja, samo sto uzima i prostora pa odmah moras mislit i o vecoj kvadraturi.Tomahawk11 wrote:Al bogme treba sušilica, valja paraRamzess Veliki wrote: Od mog zeta kum ozenio se posljie rata, hoce mlada novu kuhinju, nov namjestaj, hoce svasta nesta, on zavrnuo rukave i sve joj udovolji, a mlada digne dreku gdje je masina za susenje vesa. Kaze joj hajmo u kupovinu masine, vodim te da izaberes, u auto I pravac na Bosnu ispod izbjeglickog naselja gdje zene peru haljine na koritu u rijeci - Hoces masinu za susenje? Jos jednom je spomeni i prat ces sa ovim cestitim zenama na potoku, kako ih te nije sramota.
A eto ja I sudje perem uglavnom na ruke, ne da mi se cekat da se nakupi za punu masinu.
Last edited by Ramzess Veliki on 09/04/2019 08:07, edited 1 time in total.
- HAVANA
#133 Re: Papucari
Bogme ja svojoj kupio.
Eno je i novu dobila.Peglala me danima,nesta vlazno ostane, sta li.Dobro bona, popravicemo, sedmicama viko.
A ona onaj hepek za susenje vesa namontira s moje strane kreveta i natrpa po njemu svega.Em mokro,em u po noci ustanem zapnem za ono kino,rondam sta ga vise susis jebo te ves,otkud vliki ves...
I sta cu,odem kupim novu.Namazano je to bolan.
- Ramzess Veliki
#134 Re: Papucari
Uh to je problem kad nemas balkon. Ja sam svoj ustaklio i najvise za to koristi.HAVANA wrote:Bogme ja svojoj kupio.Eno je i novu dobila.Peglala me danima,nesta vlazno ostane, sta li.Dobro bona, popravicemo, sedmicama viko.
A ona onaj hepek za susenje vesa namontira s moje strane kreveta i natrpa po njemu svega.Em mokro,em u po noci ustanem zapnem za ono kino,rondam sta ga vise susis jebo te ves,otkud vliki ves...
- King Theoden
#135 Re: Papucari
Kad insan čita te vaše upise i žalopojke, pomislio bi da nema normalnih žena 
- HAVANA
#136 Re: Papucari
Imam,al zima bila kad je skontala da treba druga masina.Ramzess Veliki wrote:Uh to je problem kad nemas balkon. Ja sam svoj ustaklio i najvise za to koristi.HAVANA wrote:Bogme ja svojoj kupio.Eno je i novu dobila.Peglala me danima,nesta vlazno ostane, sta li.Dobro bona, popravicemo, sedmicama viko.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#137 Re: Papucari
Ja uzeo kombinovanu, perilica-sušilica i riješen problemRamzess Veliki wrote: Valja, samo sto uzima i prostora pa odmah moras mislit i o vecoj kvadraturi.
A eto ja I sudje perem uglavnom na ruke, ne da mi se cekat da se nakupi za punu masinu.
- HAVANA
#138 Re: Papucari
Ma fine su one ba.Da ga ne pere ne bi valjala.Dino34 wrote:Kad insan čita te vaše upise i žalopojke, pomislio bi da nema normalnih žena
- muha_sa
#139 Re: Papucari
nikad papucar--ne volim serije a ni eVrokremHAVANA wrote:Bogme ja svojoj kupio.Eno je i novu dobila.Peglala me danima,nesta vlazno ostane, sta li.Dobro bona, popravicemo, sedmicama viko.

- Ramzess Veliki
#140 Re: Papucari
Ustakli to, dobivas dodatni prostor a mozes I susilicu tamo strpat.HAVANA wrote:Imam,al zima bila kad je skontala da treba druga masina.Ramzess Veliki wrote:Uh to je problem kad nemas balkon. Ja sam svoj ustaklio i najvise za to koristi.
Edit - kombinovana ... nista jaro samo ustakli i postavi termiku i zvucnu izolaciju i stavi LCD da mozes gledat sta volis na miru.
Last edited by Ramzess Veliki on 09/04/2019 08:14, edited 1 time in total.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#141 Re: Papucari
Čuj nema, pa to su normalne žene, one se tako ponašaju. Prihvati ili zauvijek budi zakleti neženjaDino34 wrote:Kad insan čita te vaše upise i žalopojke, pomislio bi da nema normalnih žena
- HAVANA
#142 Re: Papucari
Ovu treba udavit kablom od pegle.muha_sa wrote:nikad papucar--ne volim serije a ni eVrokremHAVANA wrote:Bogme ja svojoj kupio.Eno je i novu dobila.Peglala me danima,nesta vlazno ostane, sta li.Dobro bona, popravicemo, sedmicama viko.
- HAVANA
#143 Re: Papucari
Imam drugi ustakljen al je pun necega.Veze nemam cega.Naki lonci,vazne,koferi...Ramzess Veliki wrote:Ustakli to, dobivas dodatni prostor a mozes I susilicu tamo strpat.HAVANA wrote:Imam,al zima bila kad je skontala da treba druga masina.Ramzess Veliki wrote:Uh to je problem kad nemas balkon. Ja sam svoj ustaklio i najvise za to koristi.
- HAVANA
#144 Re: Papucari
Gledaj ti to,to umace grisini u eurokrem.To obraza nema.
- Ramzess Veliki
#145 Re: Papucari
Oj druze nije ti lako ...HAVANA wrote:Imam drugi ustakljen al je pun necega.Veze nemam cega.Naki lonci,vazne,koferi...
- HAVANA
#146 Re: Papucari
Sad mi truni o nakom sanduku za ves.Dje ima sanduk,da je iznenadim,samo da ne hodam po radnjama?
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#147 Re: Papucari
Nemoj zezati, dobra je to kombinacija. Slan grisini, eurokrem sladak. Mogu i kifle umjesto grisinija.HAVANA wrote:Gledaj ti to,to umace grisini u eurokrem.To obraza nema.
- HAVANA
#148 Re: Papucari
Jel bitan dezen i boja il nije? Sanduk ko sanduk jebaji ga.Haj znaj.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#149 Re: Papucari
Uzmi joj za rođendanHAVANA wrote:Sad mi truni o nakom sanduku za ves.Dje ima sanduk,da je iznenadim,samo da ne hodam po radnjama?
- HAVANA
#150 Re: Papucari
Kifla,prsuta,sir i maslina.Pored piva.A vi taj grisini umacite u eurokrem.Tomahawk11 wrote:Nemoj zezati, dobra je to kombinacija. Slan grisini, eurokrem sladak. Mogu i kifle umjesto grisinija.HAVANA wrote:Gledaj ti to,to umace grisini u eurokrem.To obraza nema.