Papucari

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
MarlboroGold

#126 Re: Papucari

Post by MarlboroGold »

Najjače su im svadbe... u komšiluku gdje mi je vikendica pucali iz mitraljeza kad su došli po mladu :D
HAVANA

#127 Re: Papucari

Post by HAVANA »

Tomahawk11 wrote:To se zove ljubaF :mrgreen:

Moja se pokaje svaki put kad krene sa mnom u shopping :lol:
Ja odmah počnem zijevati :zzzz:
Ti mora da si kratko u braku.To se ba prestane vec drugu godinu braka.Djes to.Padne mi pritisak,oci mi se zacrvene,obuzme me umor i beznadeznost...Tuga.
HAVANA

#128 Re: Papucari

Post by HAVANA »

S4mpion wrote:Imam jednog u neposrednoj blizini. Nakon što smo popili kafu, nedjeljom iza 16:00 on pokupio ženu s posla i minimalno 5 prodavnica po čitavom gradu morali obić' jer se njoj jede marinirana piletina i budući da je nismo našli, jer je nedjelja i haman sve zatvoreno, zalihe potrošene, njoj nos do neba-ON KRIV, ne smije da joj se obrati.

Priča pored mene u petoj samoposluzi nešto kao "evo ima ova piletina isto fina, mogli smo ovo uzet'", gledam ga kome priča-gospođa onako ljuta otišla gledat' nešto drugo, ostavila ga da priča sam sa sobom. :mrgreen:
I meni se žali kao šta sad da radi, kao nema rješenja ovoj situaciji.

Rekoh mu fino "pravac u auto, sad nećeš ništa", a on u fazonu "eh, tako bi trebalo, ali ja moram bit' papak" i ode je ganjat' po samoposluzi i krajnje poniznim tonom pitat' odgovara li joj druga vrsta piletine. :srce:
Trebo joj je kod pirije uzet pile s raznja,evo ti pile,jeblo te pile.
Ramzess Veliki

#129 Re: Papucari

Post by Ramzess Veliki »

HAVANA wrote:
S4mpion wrote:Imam jednog u neposrednoj blizini. Nakon što smo popili kafu, nedjeljom iza 16:00 on pokupio ženu s posla i minimalno 5 prodavnica po čitavom gradu morali obić' jer se njoj jede marinirana piletina i budući da je nismo našli, jer je nedjelja i haman sve zatvoreno, zalihe potrošene, njoj nos do neba-ON KRIV, ne smije da joj se obrati.

Priča pored mene u petoj samoposluzi nešto kao "evo ima ova piletina isto fina, mogli smo ovo uzet'", gledam ga kome priča-gospođa onako ljuta otišla gledat' nešto drugo, ostavila ga da priča sam sa sobom. :mrgreen:
I meni se žali kao šta sad da radi, kao nema rješenja ovoj situaciji.

Rekoh mu fino "pravac u auto, sad nećeš ništa", a on u fazonu "eh, tako bi trebalo, ali ja moram bit' papak" i ode je ganjat' po samoposluzi i krajnje poniznim tonom pitat' odgovara li joj druga vrsta piletine. :srce:
Trebo joj je kod pirije uzet pile s raznja,evo ti pile,jeblo te pile.
Od mog zeta kum ozenio se posljie rata, hoce mlada novu kuhinju, nov namjestaj, hoce svasta nesta, on zavrnuo rukave i sve joj udovolji, a mlada digne dreku gdje je masina za susenje vesa. Kaze joj hajmo u kupovinu masine, vodim te da izaberes, u auto I pravac na Bosnu ispod izbjeglickog naselja gdje zene peru haljine na koritu u rijeci - Hoces masinu za susenje? Jos jednom je spomeni i prat ces sa ovim cestitim zenama na potoku, kako ih te nije sramota.
Tomahawk11
Globalni moderator

#130 Re: Papucari

Post by Tomahawk11 »

HAVANA wrote:
Tomahawk11 wrote:To se zove ljubaF :mrgreen:

Moja se pokaje svaki put kad krene sa mnom u shopping :lol:
Ja odmah počnem zijevati :zzzz:
Ti mora da si kratko u braku.To se ba prestane vec drugu godinu braka.Djes to.Padne mi pritisak,oci mi se zacrvene,obuzme me umor i beznadeznost...Tuga.
10+ :|
Ma to ponekad, kad zaboravi da se zadnji put pokajala :mrgreen:
Tomahawk11
Globalni moderator

#131 Re: Papucari

Post by Tomahawk11 »

Ramzess Veliki wrote: Od mog zeta kum ozenio se posljie rata, hoce mlada novu kuhinju, nov namjestaj, hoce svasta nesta, on zavrnuo rukave i sve joj udovolji, a mlada digne dreku gdje je masina za susenje vesa. Kaze joj hajmo u kupovinu masine, vodim te da izaberes, u auto I pravac na Bosnu ispod izbjeglickog naselja gdje zene peru haljine na koritu u rijeci - Hoces masinu za susenje? Jos jednom je spomeni i prat ces sa ovim cestitim zenama na potoku, kako ih te nije sramota.
Al bogme treba sušilica, valja para :hmpf:
Ramzess Veliki

#132 Re: Papucari

Post by Ramzess Veliki »

Tomahawk11 wrote:
Ramzess Veliki wrote: Od mog zeta kum ozenio se posljie rata, hoce mlada novu kuhinju, nov namjestaj, hoce svasta nesta, on zavrnuo rukave i sve joj udovolji, a mlada digne dreku gdje je masina za susenje vesa. Kaze joj hajmo u kupovinu masine, vodim te da izaberes, u auto I pravac na Bosnu ispod izbjeglickog naselja gdje zene peru haljine na koritu u rijeci - Hoces masinu za susenje? Jos jednom je spomeni i prat ces sa ovim cestitim zenama na potoku, kako ih te nije sramota.
Al bogme treba sušilica, valja para :hmpf:
Valja, samo sto uzima i prostora pa odmah moras mislit i o vecoj kvadraturi.
A eto ja I sudje perem uglavnom na ruke, ne da mi se cekat da se nakupi za punu masinu.
Last edited by Ramzess Veliki on 09/04/2019 08:07, edited 1 time in total.
HAVANA

#133 Re: Papucari

Post by HAVANA »

Bogme ja svojoj kupio. :D Eno je i novu dobila.Peglala me danima,nesta vlazno ostane, sta li.Dobro bona, popravicemo, sedmicama viko. :D A ona onaj hepek za susenje vesa namontira s moje strane kreveta i natrpa po njemu svega.Em mokro,em u po noci ustanem zapnem za ono kino,rondam sta ga vise susis jebo te ves,otkud vliki ves... :evil: I sta cu,odem kupim novu.Namazano je to bolan.
Ramzess Veliki

#134 Re: Papucari

Post by Ramzess Veliki »

HAVANA wrote:Bogme ja svojoj kupio. :D Eno je i novu dobila.Peglala me danima,nesta vlazno ostane, sta li.Dobro bona, popravicemo, sedmicama viko. :D A ona onaj hepek za susenje vesa namontira s moje strane kreveta i natrpa po njemu svega.Em mokro,em u po noci ustanem zapnem za ono kino,rondam sta ga vise susis jebo te ves,otkud vliki ves... :evil: I sta cu,odem kupim novu.Namazano je to bolan.
Uh to je problem kad nemas balkon. Ja sam svoj ustaklio i najvise za to koristi.
King Theoden

#135 Re: Papucari

Post by King Theoden »

Kad insan čita te vaše upise i žalopojke, pomislio bi da nema normalnih žena :|
HAVANA

#136 Re: Papucari

Post by HAVANA »

Ramzess Veliki wrote:
HAVANA wrote:Bogme ja svojoj kupio. :D Eno je i novu dobila.Peglala me danima,nesta vlazno ostane, sta li.Dobro bona, popravicemo, sedmicama viko. :D A ona onaj hepek za susenje vesa namontira s moje strane kreveta i natrpa po njemu svega.Em mokro,em u po noci ustanem zapnem za ono kino,rondam sta ga vise susis jebo te ves,otkud vliki ves... :evil: I sta cu,odem kupim novu.Namazano je to bolan.
Uh to je problem kad nemas balkon. Ja sam svoj ustaklio i najvise za to koristi.
Imam,al zima bila kad je skontala da treba druga masina. :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#137 Re: Papucari

Post by Tomahawk11 »

Ramzess Veliki wrote: Valja, samo sto uzima i prostora pa odmah moras mislit i o vecoj kvadraturi.
A eto ja I sudje perem uglavnom na ruke, ne da mi se cekat da se nakupi za punu masinu.
Ja uzeo kombinovanu, perilica-sušilica i riješen problem :thumbup:
HAVANA

#138 Re: Papucari

Post by HAVANA »

Dino34 wrote:Kad insan čita te vaše upise i žalopojke, pomislio bi da nema normalnih žena :|
Ma fine su one ba.Da ga ne pere ne bi valjala. :lol:
muha_sa

#139 Re: Papucari

Post by muha_sa »

nikad papucar--ne volim serije a ni eVrokrem

Image
Ramzess Veliki

#140 Re: Papucari

Post by Ramzess Veliki »

HAVANA wrote:
Ramzess Veliki wrote:Uh to je problem kad nemas balkon. Ja sam svoj ustaklio i najvise za to koristi.
Ustakli to, dobivas dodatni prostor a mozes I susilicu tamo strpat. :thumbup:

Edit - kombinovana ... nista jaro samo ustakli i postavi termiku i zvucnu izolaciju i stavi LCD da mozes gledat sta volis na miru. :lol:
Last edited by Ramzess Veliki on 09/04/2019 08:14, edited 1 time in total.
Tomahawk11
Globalni moderator

#141 Re: Papucari

Post by Tomahawk11 »

Dino34 wrote:Kad insan čita te vaše upise i žalopojke, pomislio bi da nema normalnih žena :|
Čuj nema, pa to su normalne žene, one se tako ponašaju. Prihvati ili zauvijek budi zakleti neženja :mrgreen:
HAVANA

#142 Re: Papucari

Post by HAVANA »

muha_sa wrote:
nikad papucar--ne volim serije a ni eVrokrem

Image
Ovu treba udavit kablom od pegle. :evil:
HAVANA

#143 Re: Papucari

Post by HAVANA »

Ramzess Veliki wrote:
HAVANA wrote:
Ramzess Veliki wrote:Uh to je problem kad nemas balkon. Ja sam svoj ustaklio i najvise za to koristi.
Ustakli to, dobivas dodatni prostor a mozes I susilicu tamo strpat. :thumbup:
Imam drugi ustakljen al je pun necega.Veze nemam cega.Naki lonci,vazne,koferi...
HAVANA

#144 Re: Papucari

Post by HAVANA »

Gledaj ti to,to umace grisini u eurokrem.To obraza nema.
Ramzess Veliki

#145 Re: Papucari

Post by Ramzess Veliki »

HAVANA wrote:Imam drugi ustakljen al je pun necega.Veze nemam cega.Naki lonci,vazne,koferi...
Oj druze nije ti lako ... :lol:
HAVANA

#146 Re: Papucari

Post by HAVANA »

Sad mi truni o nakom sanduku za ves.Dje ima sanduk,da je iznenadim,samo da ne hodam po radnjama?
Tomahawk11
Globalni moderator

#147 Re: Papucari

Post by Tomahawk11 »

HAVANA wrote:Gledaj ti to,to umace grisini u eurokrem.To obraza nema.
Nemoj zezati, dobra je to kombinacija. Slan grisini, eurokrem sladak. Mogu i kifle umjesto grisinija.
HAVANA

#148 Re: Papucari

Post by HAVANA »

Jel bitan dezen i boja il nije? Sanduk ko sanduk jebaji ga.Haj znaj.
Tomahawk11
Globalni moderator

#149 Re: Papucari

Post by Tomahawk11 »

HAVANA wrote:Sad mi truni o nakom sanduku za ves.Dje ima sanduk,da je iznenadim,samo da ne hodam po radnjama?
Uzmi joj za rođendan :thumbup:
HAVANA

#150 Re: Papucari

Post by HAVANA »

Tomahawk11 wrote:
HAVANA wrote:Gledaj ti to,to umace grisini u eurokrem.To obraza nema.
Nemoj zezati, dobra je to kombinacija. Slan grisini, eurokrem sladak. Mogu i kifle umjesto grisinija.
Kifla,prsuta,sir i maslina.Pored piva.A vi taj grisini umacite u eurokrem. :D
Post Reply