Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
SmokingMan wrote:Kakve su bile ratne zalsuge dotičnog?
Nikakve.Možda je metak opalio prema četnicima jedino čisteći pištolj pred štabom.Bio je u štabu,nekakav klinac za logistiku.nije vodio jurišnike.Meni je fenomen kako su logističari postali nakon rata biznismeni.On,Radeljaš...
Ovo ne mogu prešutiti, ovaj Baketov "grejtest šit", dakle zasto ono prije desetak godina nije tako rekao za selefiju Mevlida.....nije Mevlid pucajuci po ambasadi napao Ameriku, nego je pucao po tamo nakoj njihovoj zgradi, ha ja..
SmokingMan wrote:
Nevezano za ovo,samo me interesuje je li bio pripadnik ARBIH ili nije,konkretno.
Pa mislim da je vaznije da li je bio u Armiji, nego da li je bio u SDA.
Ako sam dobrio shvatio nije Armija branila BiH nego SDA.
Stoga za clanove SDA zemaljski zakoni ne vaze.
SmokingMan wrote:
Nevezano za ovo,samo me interesuje je li bio pripadnik ARBIH ili nije,konkretno.
Pa mislim da je vaznije da li je bio u Armiji, nego da li je bio u SDA.
Ako sam dobrio shvatio nije Armija branila BiH nego SDA.
Stoga za clanove SDA zemaljski zakoni ne vaze.
- Huso Ćesir je napao kameru, a ne kamermana. Svi su se digli da ga osude, utrkuju se da čovjeka isključimo iz stranke. Njega odavno napadaju. Kad takvog jednog novinara, koji zadire u tuđu privatnost i pravi probleme ljudima u životu, a dobro znate koliko takvi prave problema, isključe iz Udruženja novinara, onda ćemo i mi Husu Ćesira. On je dobar SDA-ovac, dobar borac - rekao je Izetbegović.
Dakle, svemoguci voDZa gospodin Bake je rekao da je covjek napao kameru......dakle star je govota...pajel
Jebo majku krozmajku i sebiiji u supku zavrsio pa koji imbecil ameba gnoj dzeriz moras bit pa ovo izjavit a sto je najgore ima ljudi koji ce ovo uzeti kao ozbiljnu pametnu izjavu i sto je najgore reci "pa jest, u pravu je covjek, kada malo bolje pogledas gospodin cesri samara kameru novinara nije ni tako"....e taki nas jebu vec 20ak godina
Dakel otvorena sezzona lova na novinare, udri po kamerama
- Huso Ćesir je napao kameru, a ne kamermana. Svi su se digli da ga osude, utrkuju se da čovjeka isključimo iz stranke. Njega odavno napadaju. Kad takvog jednog novinara, koji zadire u tuđu privatnost i pravi probleme ljudima u životu, a dobro znate koliko takvi prave problema, isključe iz Udruženja novinara, onda ćemo i mi Husu Ćesira. On je dobar SDA-ovac, dobar borac - rekao je Izetbegović.
husaga cesir je jedan gospodin, prvoborac, patriota, dobri bosnjak i postenjacina koji je ustao u odbranu svoje imovine i casti(kao i ljudi koji u njegovoj firmi rade i hrane svoje porodice) od napada tzv. novinara, izdajnika, petokolonasa, komunjarica i ljubomornih dusa kojima je krivo sto je gospodin husaga cesir dobri i posteni uspjesan i pametan