Iskreno ti ovo ne vjerujemFauja Singh wrote:Maloprije prodjoh pored manje na cengic vili i bas gledam ima li raje unutra, znacio bilo je sigurno 4-5 osoba, izlaze ljudi s punim kesama i sa osmjehom na licu.
Remove Četnik - Lista za bojkot UPDATED 10.03.2020.
- mO k3
#126 Re: Remove Četnik
-
Fauja Singh
#127 Re: Remove Četnik
Druze, ja ti rekoh kako je bilo, a tebi ako je lakse da mi ne vjerujes onda i nemoj. Otvorena vrata sirom bila, da mi nije bilo ofirno tacno bi i slikao narod unutra, ali nesto mi bilo bezveze...
- Kejn
- horkesh
#129 Re: Remove Četnik
Ja sam juče ispred te pekare stajao 15 minuta, čisto da vidim bojkot na djelu, i u tih 15 minuta su unutra ušle tri osobe.Fauja Singh wrote:Druze, ja ti rekoh kako je bilo, a tebi ako je lakse da mi ne vjerujes onda i nemoj. Otvorena vrata sirom bila, da mi nije bilo ofirno tacno bi i slikao narod unutra, ali nesto mi bilo bezveze...
Ista stvar i s onom na Hrasnom. BTW nema nikakvih anti-manja plakata kod te dvije pekare.
- Porodice Foht
#130 Re: Remove Četnik
Ovo se zove forumski istrazitelj!horkesh wrote:Ja sam juče ispred te pekare stajao 15 minuta, čisto da vidim bojkot na djelu, i u tih 15 minuta su unutra ušle tri osobe.Fauja Singh wrote:Druze, ja ti rekoh kako je bilo, a tebi ako je lakse da mi ne vjerujes onda i nemoj. Otvorena vrata sirom bila, da mi nije bilo ofirno tacno bi i slikao narod unutra, ali nesto mi bilo bezveze...
Ista stvar i s onom na Hrasnom. BTW nema nikakvih anti-manja plakata kod te dvije pekare.
- Edin H.
#131 Re: Remove Četnik
Zasto ih nisi legitimisao?Fauja Singh wrote:Druze, ja ti rekoh kako je bilo, a tebi ako je lakse da mi ne vjerujes onda i nemoj. Otvorena vrata sirom bila, da mi nije bilo ofirno tacno bi i slikao narod unutra, ali nesto mi bilo bezveze...
- LBVIEW
#132 Re: Remove Četnik
I sta ka'e "braco, nemojte mene, ja sam komunista, vidi mi petokrake na tweetu'.
Poput onog lagermajstora na Manjaci Daneta Lukajica sto ga susjedi strpase u corku, sve Jugoslovena do Jugoslovena. 
- славянин
#133 Re: Remove Četnik
Afera pekaragejt 
-
breuer
#134 Re: Remove Četnik
i česnicu Manja sprema,
a mene tamo nema
a mene tamo nema
-
Neregistrirani
#135 Re: Remove Četnik
Starci su mu bili gorljivi clanovi partije i komiteta. Mozda mu je na konto njih petokraka na profilu.
Takav jedan patriota, a vraga bi odlijepio dalje od jedne obicne pekare da nije pocetkom 1996. uspjesno sklopio ugovor da prvu bayu IFOR-a u BL snabdijeva hljebom, pecivima i kolacima. Koji su tad bili jako nepopularni i posmatrani kao okupatori i lose se gledalo na sve koji rade za njih/s njima.
A to mu je logo u sarajevskim radnjama latinicni?! U BL mu je sve cirilicno, naravno, od natpisa na radnjama do svim stavki unutar objekata.
Takav jedan patriota, a vraga bi odlijepio dalje od jedne obicne pekare da nije pocetkom 1996. uspjesno sklopio ugovor da prvu bayu IFOR-a u BL snabdijeva hljebom, pecivima i kolacima. Koji su tad bili jako nepopularni i posmatrani kao okupatori i lose se gledalo na sve koji rade za njih/s njima.
A to mu je logo u sarajevskim radnjama latinicni?! U BL mu je sve cirilicno, naravno, od natpisa na radnjama do svim stavki unutar objekata.
-
hAZNADAR
#136 Re: Remove Četnik
Jes to fakat dezurao da vidis koliko ljudi ulazi?horkesh wrote:Ja sam juče ispred te pekare stajao 15 minuta, čisto da vidim bojkot na djelu, i u tih 15 minuta su unutra ušle tri osobe.Fauja Singh wrote:Druze, ja ti rekoh kako je bilo, a tebi ako je lakse da mi ne vjerujes onda i nemoj. Otvorena vrata sirom bila, da mi nije bilo ofirno tacno bi i slikao narod unutra, ali nesto mi bilo bezveze...
- insomnia78
#137 Re: Remove Četnik
Kazu radnice bio neki tipradzija
- insomnia78
#138 Re: Remove Četnik
Navika je čudo. Navikli ljudi svako par godina mjenjati simboleLBVIEW wrote:I sta ka'e "braco, nemojte mene, ja sam komunista, vidi mi petokrake na tweetu'.Poput onog lagermajstora na Manjaci Daneta Lukajica sto ga susjedi strpase u corku, sve Jugoslovena do Jugoslovena.

- horkesh
#139 Re: Remove Četnik
Radim za AIDhAZNADAR wrote:Jes to fakat dezurao da vidis koliko ljudi ulazi?horkesh wrote:Ja sam juče ispred te pekare stajao 15 minuta, čisto da vidim bojkot na djelu, i u tih 15 minuta su unutra ušle tri osobe.Fauja Singh wrote:Druze, ja ti rekoh kako je bilo, a tebi ako je lakse da mi ne vjerujes onda i nemoj. Otvorena vrata sirom bila, da mi nije bilo ofirno tacno bi i slikao narod unutra, ali nesto mi bilo bezveze...
-
L u c i f e r
#140 Re: Remove Četnik
Sad u amku uze kecap
Tomico, Derventa
Tomico, Derventa
-
swanfilter
#141 Re: Remove Četnik
Bome, Sarajlije, ovo sa Manja(com) vam je mali ispit zrelosti. Do vas je ...
- triconja
#142 Re: Remove Četnik
Pa hajde bogati bilo je to prije 25 godina, treba sad suzivot ganjatinsomnia78 wrote:Navika je čudo. Navikli ljudi svako par godina mjenjati simboleLBVIEW wrote:I sta ka'e "braco, nemojte mene, ja sam komunista, vidi mi petokrake na tweetu'.Poput onog lagermajstora na Manjaci Daneta Lukajica sto ga susjedi strpase u corku, sve Jugoslovena do Jugoslovena.
- insomnia78
#143 Re: Remove Četnik
U pravu si. Sutra idem kod psihijatra pa u Prijedor. Sa mnom nesto nije u redu
- kamen spoticanja
#144 Re: Remove Četnik
a i buhtle su mu superiška(ovo uz neki prikladan LGBT pokret rukicomtriconja wrote:Pa hajde bogati bilo je to prije 25 godina, treba sad suzivot ganjatinsomnia78 wrote:Navika je čudo. Navikli ljudi svako par godina mjenjati simboleLBVIEW wrote:I sta ka'e "braco, nemojte mene, ja sam komunista, vidi mi petokrake na tweetu'.Poput onog lagermajstora na Manjaci Daneta Lukajica sto ga susjedi strpase u corku, sve Jugoslovena do Jugoslovena.
![]()
![]()
- bingov buraz
#145 Re: Remove Četnik
Očigledno hanuma vodi biznis,pišati po vlastitim mušterijama ne može inteligentna osoba.Edin H. wrote:Ne mogu vjerovati da se ovako glupa osoba mogla ovako prosiriti.
Ono sto je trebao reci je da se duboko izvinjava onima koje je uvrijedio svojim komentarima i da je pogrijesio, bez ikakvih daljnjih isprika/objasnjenja
Ovaj samo sebi dalje kopa jamu.
Bošnji kojima prija golden shower sve manje.
- Kikibombona
#146 Re: Remove Četnik
Pa jebe se njemu, ocigledno ima para.breuer wrote:ovaj kreten se očito ne boji, koji tukmak moraš biti otići tamo na zalogaj
A ako se stvori hajka u Sarajevu, to ce mu povecati prodaju u RS. Svaka reklama ispadne dobra.
- Lincoln-Burrows
#147 Re: Remove Četnik
Kiki bar sam od tebe očekivao normalan komentar, kakva hajka?Kikibombona wrote:Pa jebe se njemu, ocigledno ima para.breuer wrote:ovaj kreten se očito ne boji, koji tukmak moraš biti otići tamo na zalogaj
A ako se stvori hajka u Sarajevu, to ce mu povecati prodaju u RS. Svaka reklama ispadne dobra.
Pa neće se valjda i radnje obilježiti nekom oznakom, nije valjda dotle došlo.
- Kikibombona
#148 Re: Remove Četnik
Ma ima ljudi da nemaju veze sa ovim slucajem. Ja sam danas pitao neke ljude, od petorice samo je jedan povrsno cuo za ovaj slucaj. Masa ljudi ne prati medije ili procita samo naslov.triconja wrote:Ma kaem ja da ce socijalisti u inat nama nacionalistima ic i pune cekere kupovat da se odrzi suzivot, ha jaFauja Singh wrote:Maloprije prodjoh pored manje na cengic vili i bas gledam ima li raje unutra, znacio bilo je sigurno 4-5 osoba, izlaze ljudi s punim kesama i sa osmjehom na licu.![]()
![]()
- Kikibombona
#149 Re: Remove Četnik
Pa lik je tenkre, namjerno provocira svoje kupce.Lincoln-Burrows wrote:Kiki bar sam od tebe očekivao normalan komentar, kakva hajka?Kikibombona wrote:Pa jebe se njemu, ocigledno ima para.breuer wrote:ovaj kreten se očito ne boji, koji tukmak moraš biti otići tamo na zalogaj
Pa neće se valjda i radnje obilježiti nekom oznakom, nije valjda dotle došlo.
Ne budi dijete, kako bi prosao srpski pekar u Zagrebu da ismijava Ovcaru? Rekao bih, puno gore nego u Sarajevu. U Splitu su bacali sportiste u more a da ne bi nekog Srbina koji ismijava Ovcaru. Zapalili bi mu radnju a on bi mogao biti sretan ako bi izvukao zivu glavu.
Budimo realni, Bosnjaci su osjetno pitomiji od Srba, Hrvata ili Albanaca.
-
breuer
#150 Re: Remove Četnik
tako bi prošao bilo koji srpski pekar u Zagrebu, da je najpitomiji, našlo nas iz katolibanije učiti liberalizmu prema srbimaKikibombona wrote:Pa lik je tenkre, namjerno provocira svoje kupce.
Ne budi dijete, kako bi prosao srpski pekar u Zagrebu da ismijava Ovcaru? Rekao bih, puno gore nego u Sarajevu. U Splitu su bacali sportiste u more a da ne bi nekog Srbina koji ismijava Ovcaru. Zapalili bi mu radnju a on bi mogao biti sretan ako bi izvukao zivu glavu.
Budimo realni, Bosnjaci su osjetno pitomiji od Srba, Hrvata ili Albanaca.