Ni mene. Navijali smo onomad i za Palestinu.Bazinga1234 wrote:Ne bi me cudilo da neko od nasih ponese tursku zastavu
BiH - Armenija, BiH - Grčka
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#126 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
- Grean
#127 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Nakon ovog skidanja ponijet ce je i ako nisu mislili.Bazinga1234 wrote:Ne bi me cudilo da neko od nasih ponese tursku zastavu
- Edin H.
#128 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Sebija Izetbegovic?Bazinga1234 wrote:Ne bi me cudilo da neko od nasih ponese tursku zastavu
-
Bazinga1234
#129 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Pa nisam bas mislio na nju, ali zasto da ne.Edin H. wrote:Sebija Izetbegovic?Bazinga1234 wrote:Ne bi me cudilo da neko od nasih ponese tursku zastavu
- manijak1
#130 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Možda Uprava FCS , ako ćemo tako da pljujemo .
Što se tiče ovih Armenaca , ja bih prvi ponio tursku zastavu.Ali kako igra naša reprezentacija ne bih dozvolio sebi da prvo brukam moju zemlju i sebe ujedno .Ali skidati nečije zastave u mom gradu , e to je za hahahahaha.
Valjda nas je zato i trebalo rokati s brda četiri godine .
Kad se nama dešava na Cipru i u Grčkoj da nose slike osuđenog ratnog zločinca i orlušinu od zastave , onda je to šta ?
Kad se nama dešava na Cipru i u Grčkoj da nose slike osuđenog ratnog zločinca i orlušinu od zastave , onda je to šta ?
-
Bazinga1234
#131 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Šehić, Ćivić, Bičakčić, Todorović, Bešić, Višća, Pjanić, Džeko, Zukanović, Krunić, Zakarić.
Zvanicni sastav.
Vidjecemo, licno sam vise za Duljevica, premda je Haris u losoj formi ove sezone, a mozda ga Robi odmara za Grke.
Zakaric mi je nekako spor da igra po lijevoj strani, na desnoj je mnogo opasniji.
Zvanicni sastav.
Vidjecemo, licno sam vise za Duljevica, premda je Haris u losoj formi ove sezone, a mozda ga Robi odmara za Grke.
Zakaric mi je nekako spor da igra po lijevoj strani, na desnoj je mnogo opasniji.
Last edited by Bazinga1234 on 23/03/2019 19:23, edited 4 times in total.
- AmiĐa_Idriz
#132 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Zanimljivo za Zakarića.
- manijak1
#133 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Nešto sam sumnjiv prema ovom sastavu , ali nisam ekspert i licenciran , valjda Robert zna šta hoće .
Zadnja linija mi malo lohotna i spora .
- denimb
#134 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Cuj to...a Toni 
-
Bazinga1234
#135 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Kako mislis, pa Ermin je brzi od Tonija.manijak1 wrote:Nešto sam sumnjiv prema ovom sastavu , ali nisam ekspert i licenciran , valjda Robert zna šta hoće .
- p206
#136 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
meni je i Višća bolji po lijevoj nego po desnoj, gdje može i osutati.. ovako osim Dzeksona nema ko gol dati
- AmiĐa_Idriz
#137 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Meni je Šunjić naš najbolji štoper, malo mi je to čudno, obično se zadnja linija ne dira ukoliko dobro funkcionira, a Toni i Zuka su odlični bili. Mada doduše Toni je dugo odmarao tokom pauze u Rusiji, tek od skoro su počeli igrati, valjda ima i toga.
- manijak1
#138 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Hebeš ga ja kad ga gledam u Hoffenhaimu , ko da gledam puža ....doduše Zukanović se uštelio sa Šunjićem i, kako će ovo ići , neću da kakim prije vremena.Samo da u prvih 15 minuta damo gol i ne primimo prvi .....odmah ću izjaviti da sam totalna i neizlječiva neznalica i da ne razumijem fudbalsku igru .....i tako to
.
I kad smo kod zastava , da ja stavim svoju

I kad smo kod zastava , da ja stavim svoju

- Logovan
#139 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Ovo jedan od lošijih sastava ikada.
Nek' nam je sretno.
Nek' nam je sretno.
- apsidejzi
#140 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Gdje ima prenos ili eventualno link za stream?
- AmiĐa_Idriz
#141 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Bičakčić jeste malo brži od Tonija, ali nijanse su to. Sjećam se onda na Anfieldu su ga vala vrtili ko tepsiju.
- denimb
#142 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Ma meni ovo lici na experiment neki, ali ok imali smo par selektora koji su se bojali promijeniti bilo sta pa smo cesto nahebali...vidjet cemo, opet prognoziram 2-0 za nas kako god 
- AmiĐa_Idriz
#143 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Pa biće zanimljivo vidjeti Zakarića, cijenim ja njega kao fudblera jako.
- luckylaka
#144 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Jbga ja se juce osjecao tako a evo sahat prije utakmice moram nazvati svog doktore da pitam da li da uzmeme tablete ili pocnem sa stelom.Sastav mi nekakav cudan ali da vidimo sta je Robi smislioBHF_Manijak wrote:Upravo. Zakaric na kontra nozi je mnogo konkretniji, al' hajd vidjet cemo kako ce i to funkcionisati.Grean wrote:Pisu Zakaric umjesto Duljevica na lijevom krilu.
Skeptican sam, Zakaric je bio dobar na desnoj strani a lijevo ni blizu toga, bar zadnja epizoda u Zelji. Isto kao sto ni Duljevic nije svoja sjena kad igra na desnom krilu.
Da mi je da me euforija hvata kao nekad, al' jok, ogadise mi reprezentaciju jos od SP-a, jebo ih caca.Praznina nakva, isto da igramo prijateljsku sa Kongom.
-
poostar
#145 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Donekle ih i razumijem jbg-a, ali opet ne podržavam ovaj čin.manijak1 wrote:Možda Uprava FCS , ako ćemo tako da pljujemo .
Što se tiče ovih Armenaca , ja bih prvi ponio tursku zastavu.Ali kako igra naša reprezentacija ne bih dozvolio sebi da prvo brukam moju zemlju i sebe ujedno .Ali skidati nečije zastave u mom gradu , e to je za hahahahaha.
Ja bih ovaj snimak sa njihovog Instagram dostavio nadležnim organima u Sarajevu pa da im policija barem pokuca na vrata od hotela u kojem borave. Ovo skidanje zastave je vandalizam.
Bojim se da ce ih ovi naši huligani namlatiti prije svega.
- tuzlak1212
#146 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Zamisli uzet 6 bodova 
- Edin H.
#147 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Ja isto mislim da je odlican, istina ne znam u kakvoj je formi sadaAmiĐa_Idriz wrote:Pa biće zanimljivo vidjeti Zakarića, cijenim ja njega kao fudblera jako.
- denimb
#148 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Ma i za to me vala zaboli, ko god dodje u Sarajevo bukvalno radi sta hoce...volio bi da su naletjeli sinoc na takve pa dobili po p.poostar wrote:Donekle ih i razumijem jbg-a, ali opet ne podržavam ovaj čin.manijak1 wrote:Možda Uprava FCS , ako ćemo tako da pljujemo .
Ja bih ovaj snimak sa njihovog Instagram dostavio nadležnim organima u Sarajevu pa da im policija barem pokuca na vrata od hotela u kojem borave. Ovo skidanje zastave je vandalizam.
Hebe mi se za tom zastavom sto su skinuli, ali daj ponasaj se onako kako si i ugoscen majku mu.
-
isx
#149 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Koji je klinac Kolasincu? U Arsenalu uvijek medju boljima.
- Edin H.
#150 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Jeste li uopste upoznati sa genocidom koji su Turci pocinili nad njima, sasvim je normalno da su alergicni na turske zastave.poostar wrote:Donekle ih i razumijem jbg-a, ali opet ne podržavam ovaj čin.manijak1 wrote:Možda Uprava FCS , ako ćemo tako da pljujemo .
A ukoliko nas neko donese Tursku onda se ne treba cuditi ako oni budu provocirali u Jerevanu