Jel primalac love preko žiro-računa Kuhinja il...
Danas sam imao situaciju dvoumljenja u banci...
Uglavnom sam se izofiro...šit...
Avaz sam u životu kupio 5 puta...danas je bio šesti put
primalac je KYODO, udruzenje.....morti wrote:Ljudi,pitanje......
Jel primalac love preko žiro-računa Kuhinja il...
Danas sam imao situaciju dvoumljenja u banci...
Uglavnom sam se izofiro...šit...
![]()
Avaz sam u životu kupio 5 puta...danas je bio šesti put![]()
![]()
![]()
kad smo vec kod "nezavisnih" bicete (cemo) sutra u novinamaštzngrm wrote:
S. LEMO-nezavisne novine
ako je poterbno jos informacija, ovaj štngrm ima moj broj telfona....DonDavudes wrote:kad smo vec kod "nezavisnih" bicete (cemo) sutra u novinamaštzngrm wrote:
S. LEMO-nezavisne novine
sto se tice knjiga za nju, moj ti je savjet da postavis temu na EDUKACIJA...štzngrm wrote:Vrlodobra iako nema novac za knjige
Osmogodišnja Minela, zbog teške materijalne situacije u kojoj se nalazi njena porodica, tek je ove godine završila prvi razred osnovne škole.
"Nismo je mogli ranije upisati u školu. Molimo sve ljude dobre volje da našoj Mineli poklone polovne knjige za drugi razred kako bi nastavila školovanje", moli njena nana Šerifa.
Minela je s vrlodobrim uspjehom završila prvi razred OŠ "Avdo Smajlović".
da ne zaboravimo, FROZEN je odradila KONTAKT sa gospodinom Mulicem (vlasnikom HOSE Komerca) a CROCOP je sredio ziro rachun.Ivy wrote: Akcija je trenutno spala ma mIRCi, mene, Bigusa, EDUa i Poolla. DAJTE MALO SOLIDARNOSTI POKAŽITE!
...merhametlimIRCerka wrote:Soul_Sista wrote:mIRCI,
stavila sam validan mail pa mi posalji infos...u ponedeljka cu to da sredim.
Sutra je sve zatvoreno.
znala sam ja da si ti merhametliljubnem sele
sad tek kontam ono tvoje "nekim odgovara da se mladi vise interesiraju za tabloidne teme nego za nesto humano"....Soul_Sista wrote:
otvorih im je ja na BEZ CENZURE....mIRCerka wrote:sad tek kontam ono tvoje "nekim odgovara da se mladi vise interesiraju za tabloidne teme nego za nesto humano"....Soul_Sista wrote:
samo me cudi kako niko nije otvorio temu da je nives celzijus trudna....
...ma sto rece sad ce se neko sjetit da otvori pa eto nam belaja sa tabolidimamIRCerka wrote:otvorih im je ja na BEZ CENZURE....mIRCerka wrote:sad tek kontam ono tvoje "nekim odgovara da se mladi vise interesiraju za tabloidne teme nego za nesto humano"....Soul_Sista wrote:
tema im je otvorena a sad moram pustit IVY da chekira mailSoul_Sista wrote:...ma sto rece sad ce se neko sjetit da otvori pa eto nam belaja sa tabolidimamIRCerka wrote:otvorih im je ja na BEZ CENZURE....mIRCerka wrote: sad tek kontam ono tvoje "nekim odgovara da se mladi vise interesiraju za tabloidne teme nego za nesto humano"....
![]()
![]()
Qler wrote:ma pomogo bi i ja, ali fakat nemogu da stignem, mislio sam doci U2 pred Hose na malti, ali nisam stigao, danas sam u 6 ustao ujutro, isao u Mo, pa nazad, pravo na posao, sutra imam malo slobodnog vremena, ali sam pozelio malo da omorim, slomi me poso i fax! Ali ako stignem, daj recite gdje se sutra nalazite, i ima li ko u Hose na socijalnom sutra i kad!
Ako ćeš biti na Ilidži i sutra,ja bum svratio da ne bude da niš ne radim...Ivy wrote: Danas sam hotessala 4 sata u Ilidžanskom Hoše Komercu i skupljeno je do 6 sati 4 KORPE DOBROTE (što je u prevodu oko 10tak kartonskih kutija). Građani su donirali: ulje, šećer, so, rižu, brašno, konzerve, makarone i tegle marmelade.
APELUJEM NA SVE VAS KOJI STE OBEĆALI POMOĆI DA SE UKLJUČITE JER DIREKTNI KONTAKT SA KUPCIMA U MARKETIMA REZULTIRA BOLJIM ODAZIVOM GRAĐANA.
HITNO SU NAM POTREBNI VOLONTERI da pomognu u animiranju građana tokom akcije (da se razmijemo - koliko ko može i kad može, ako je sat sat - zauhar)
Akcija je trenutno spala ma mIRCi, mene, Bigusa, EDUa i Poolla. DAJTE MALO SOLIDARNOSTI POKAŽITE!