Andjeo sa greskom - Deen
Moderator: _BataZiv_0809
-
tataratira
jes jes, pa da raja prica da je pederflora.sa wrote:deen, mogao si obrijati noge!
-
saim_adka
-
tataratira
steta sto Gay Pride nije ko Eurovizija pa da se ne mislimo koga da pošaljemoPrenj wrote:Steta sto mahalanje nije olimpijska disciplina, sjajan bi tim mogli sklopiti
-
SOUL_SELLER
deen je**ni cocksucker ne znam kome on pokazuje one svoje jumbo plakate na kojem je on nag nema 3 kile u sebi a slika se go ,ako on misli da je moderan tako sto ce furati neke pederske fazone nek se iseli iz ovog grada nek ide u san francisko...............sletite se samo onih njegovih bisera tipa VRIJEDAN GRIJEHA.......i prije nekoliko godina kad jebio 7 up za jedne beogradske novine on je rekao: JA SAM BOSANAC AMERICKE KRVI!!!!!..................
njega treba dobro nalupati dok krv ne propisha
-
SOUL_SELLER
Saian wrote:reko mi pittBumbar wrote:jojj...previse informacija...previse informacija...a necu ni pitati kako ti to znas![]()
ma ovo na slici je musko garant
jel istina da je deena u caffe cottonu prije nekolko godina zguzio konobar
-
silence_is_sexy
malo mi na neku stvar ide prica oko ovog lika.
ne znam kada je u centar paznje dosla cinjenica da je decko malo pederast i kada se prije zaboravilo da je on prije svega dijete jednog ratnog profitera i kriminalca?
jebi ga... bitnije je mahalati jel' on primarijus ili nije... bitnije od price cije pare trosi i kako li samo dolazi do silnih sponzora i novaca za ovakve i ovako "jeftine" kampanje... preko guzova svoje razvaljene menadjerice sigurno nije nista dobio... sve dok je babe i babinih relacija bice i ovog degenerika na sceni...
slazem se da ga treba dobro nalupati... al' ne zbog njegovih sexualnih preferenci... vec zbog posvemasnog kurcenja i preseravanja bogatstvom stecenim preko ledja nekih bijednika koji su ginuli u rovovima pocetkom 90tih.... peace and out

ne znam kada je u centar paznje dosla cinjenica da je decko malo pederast i kada se prije zaboravilo da je on prije svega dijete jednog ratnog profitera i kriminalca?
jebi ga... bitnije je mahalati jel' on primarijus ili nije... bitnije od price cije pare trosi i kako li samo dolazi do silnih sponzora i novaca za ovakve i ovako "jeftine" kampanje... preko guzova svoje razvaljene menadjerice sigurno nije nista dobio... sve dok je babe i babinih relacija bice i ovog degenerika na sceni...
slazem se da ga treba dobro nalupati... al' ne zbog njegovih sexualnih preferenci... vec zbog posvemasnog kurcenja i preseravanja bogatstvom stecenim preko ledja nekih bijednika koji su ginuli u rovovima pocetkom 90tih.... peace and out
- Bumbar
SOUL_SELLER wrote:deen je**ni cocksucker ne znam kome on pokazuje one svoje jumbo plakate na kojem je on nag nema 3 kile u sebi a slika se go ,ako on misli da je moderan tako sto ce furati neke pederske fazone nek se iseli iz ovog grada nek ide u san francisko...............sletite se samo onih njegovih bisera tipa VRIJEDAN GRIJEHA.......i prije nekoliko godina kad jebio 7 up za jedne beogradske novine on je rekao: JA SAM BOSANAC AMERICKE KRVI!!!!!..................
Cuj Bosanac americke krvi...sta mu je samo to trebalo znaciti...
Ma plakat bezze tatalno...ako su htjeli da bude umjetnicki trebali su sibnuti crno - bijeli barem malo sjenama namjestiti da se konta da ima sta pokazati...ovako sam samo proplakala od smijeha...
-
SOUL_SELLER
AKO SU ANDJELI U RAJU KAO DEEN ONDA RADO IDEM U PAKAO!!!!!!!!!!!
-
Bosnian_girl
#141 Re: odgovor...
cheguevara wrote:![]()
Jebo vas, mi se prepiremo ko je... a ovo je Michael Jackson![]()
Ma nema šanse da je ovo Jacko, znate da on ne smije na sunce, uvjek je pod kisobranom tj. suncobranom!
-
denaja
ok prepoznaš u sebi...ili bilo kako bilo,ali NIPOŠTO ne bi trebali dozvoliti djecu da usvajate..jer djete treba da ima oba roditelja,da bi se razvijalo u koliko toliko zdravoj okolini.Hera wrote:Homoseksualnost nije nesto sto izaberes, kao ipak cu crvenu majicu umjesto plave. To prepoznas u sebi, nekada u pubertetu, nekada kasnije, i to nije nesto sto mozes promjeniti. Ili mozes biti nesretan/nesretna cijeli zivot ili se prihvatiti kakav jesi. Razmisli o tome da ce i tvoje dijete mozda biti jedan od nas. Moze ti se desiti. Sta ces uraditi po tom pitanju onda? A? Absurdno je tvoje razmisljanje da ce usvajanje djece ugasiti homoseksualnost u ljudima. Haha pa kako to, mislis da se to prenosi? Uvijek smo postojali i uvijek cemo postojati, ti i tebi slicni tu nista ne mozete uraditi. A hvala bogu, bar u Evropi sve ide naprijed, pa tako ce i kod nas doci tren kada ces morati prihvatiti nasu egzistenciju, kao i to da cu ja imati dijete sa svojom djevojkom. Mozda ti se nece svidjeti, ali ni ti se meni ne svidjas, ali sam se naucila da te ignorisem. Peacetataratira wrote:ja samo nisam za to da se homoseksualizam nodi djeci kao normalna stvart
tj da ono bira hoće li biti peder ili ne i da je to normalna stvar
šta rade privatno mene ne sekira jer zakon prirodne selekcije
isključuje dalje produženje vrste tih jedinki tako da je to na kraju krajeva pozitivna stvar, samo da im se ne dozvoli usvajanje djece i sami će sebe ugasiti
A vi se medusobno jeb... koliko hočete
-
Orion
SOUL_SELLER wrote:deen je**ni cocksucker ne znam kome on pokazuje one svoje jumbo plakate na kojem je on nag nema 3 kile u sebi a slika se go ,ako on misli da je moderan tako sto ce furati neke pederske fazone nek se iseli iz ovog grada nek ide u san francisko...............sletite se samo onih njegovih bisera tipa VRIJEDAN GRIJEHA.......i prije nekoliko godina kad jebio 7 up za jedne beogradske novine on je rekao: JA SAM BOSANAC AMERICKE KRVI!!!!!..................
pa za nekog ko se pita kome to deen pokazuje svoje jumbo plakate
cini mi se da si izdvojio dobar komad vremena i izanalizirao sta se to sve nalazi na njemu...
-
PITARKA_SA
jeste culi kako raja zovu deen-a??
andzeo sa greskom=melek sa felerom
morraallaa sam to izmahalat

morraallaa sam to izmahalat
-
PITARKA_SA
ups...pardon,anDJeo....
drasticna razlika
drasticna razlika