Odgovorio sam jos na pocetku ove teme, samo sto nisi imao zelju da procitas nego da prvo napadnes.Tomahawk11 wrote: Nisam rekao da je bilo šta od onog netačno.
Nisi ni ti odgovorio na zadnje pitanje koje je sasvim jednostavno.
A i ti ne moras odgovoriti na moje pitanje jer si vec dao odgovor rekavsi da te nijedna od 100 stavki ne tangira tako da tebe ne tangira i ne zabrinjava ubistvo momaka i sto Tuzilastvo namjerno ne radi ili lose radi svoj posao da bi se ubica sakrio, ne tangira te sto smo najsiromasnija zemlja Europe, ne tangira te sto smo peti u svijetu po korupciji, sto majke imaju djeciji doplatak 20 maraka.
Pa sta te tangira i kakav si ti to covjek?
Sve i da imam super jebachki posao imao bih isti stav i isto misljenje na koje imam pravo. Da je Dzimi Meknalti placen 5 hiljada maraka mjesecno i dalje bi postojala sve ijedna od 100 navedenih stavki._BataZiv_0809 wrote:Ne napada njega niko zbog cinjenica koje je iznio, nego zbog cinjenice da je zdrav prav u po radnog vremena utrosio sat i po na kuknjavu.
Bato, ne spinuj i nemoj ovo pokusat na mene preobratit. Jucer nisi imao stida postavit mi pitanja sto ja nisam dobar jer mi smeta da ovdje zivot ne vrijedi nista. Licemjerniji si od Tomahawka.