A oni i dalje daju liku nadu u bolje sutra.insomnia78 wrote:Zena ba jedva docekala da razguli
online afera
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Strpljiva
#126 Re: online afera
- lmo
- Location: volim sto sam ero s kamena i drace....ko poskok sto skace
#127 Re: online afera
vernes81 wrote:Prodaj stan kupi kucu u nekoj vukojebini.
Nabavi 5 krava 12 koza 9 ovaca i 25 kokoski.
I nek ti se onda vrati ako te voli.
I jebi mene ako bude imala kad uzeti telefon u ruke.
- Boemica
#128 Re: online afera
kikikiki-miki wrote:Naravno, jer muske ne karakterisu kao k.... nego vidi njega moze da ima koju hoce.Humljanin wrote:denimb wrote:
Teska bolan tema, ja sam prije par mjeseci sjedio pio sa rodjakom...i bas tako na tu temu pricamo, kaze covjek evo nadji mi ti na netu bilo koju udatu zenu...ja pikam jednu pokrivenu zenu koju bas ono znam, komsinka mi...poslije 2 dana dobijem screenshot od njega, ta ista mu daje vrijeme i mjesto gdje da dodje po nju...zena troje djece ima...
O cemu da pricamo brate, to je postala rijetkost...znaci swing, pa makar neka posteno bude.![]()
A u p***u m******u
Nema više poštena insana, sve neiživljeno. Da se razumijemo ne mislim ni da smo mi muški bolji, al opet u muškaraca su te afere nekako otvorenije...
Dvostruki arsini i tako to. Plus znas kako kod nad mahala radi, stvori se sapunica na osnovu dopisivanja a kamoli cega drugog.
- Boemica
#129 Re: online afera
A za novog tipa
To što ona ima slagat, nek' slaže, boli te briga.
Jesi li pokušao razgovarati? Jesi. Jesi ti uhvaćen u belaju? Nisi.
Tvoje je da čekaš da dođe sama.
Nismo svi isti, ali mene da je momak/muž uhvatio u tako nečemu, a ja imam osjećanja prema njemu i želim da ostanem s' njim, sjedila bi mu pred vratima dan-noć dok me ne pusti unutra i ne razgovara sa mnom i ne dadne mi novu priliku. A ne spakovat se i otić, k'o biva, haj ti malo mene moli.
Nismo svi isti, ali mene da je momak/muž uhvatio u tako nečemu, a ja imam osjećanja prema njemu i želim da ostanem s' njim, sjedila bi mu pred vratima dan-noć dok me ne pusti unutra i ne razgovara sa mnom i ne dadne mi novu priliku. A ne spakovat se i otić, k'o biva, haj ti malo mene moli.
- Boemica
#132 Re: online afera
biggrin wrote:

- DeNiro
#133 Re: online afera
procitah povrsno ovu temu .. zakljucih slijedece .. supruga je vec napravila dva vazna koraka .. prvo, rekla ti je da nije bila zadovoljna u braku, ali nakon sto si ti saznao za online aferu .. drugo, otisla je kod roditelja i odvela dijete .. razlog je vjerovatno da konsoliduje svoju vezu sa englezom, da vidi koliko je to ozbiljno .. to nije nimalo bezazleno .. moj savjet je da ti razmislis da li bi mogao nastaviti dalje .. zbog djeteta, zbog cinjenice da mislis da je jos uvijek volis, bez obzira na to sto vam se desilo .. da li ce to ojacati vas brak, ili ce stalno biti neka smetnja .. misli malo i na sebe, i zelim ti srecu
- Dinostula
#134 Re: online afera
Kurve/Kurvari su vrste osoba koje se takve jednostavno rode i nikad se ne promjene tokom zivota.Jedino sto mogu uraditi je graditi samokontrolu tokom zivota ili sebi postaviti neke principe koji ce ih drzati dalje od prevare.Osobe koje jednom prevare su presle tu granicu i to ce raditi i dalje.
-
Cookie85
#135 Re: online afera
DeNiro wrote:procitah povrsno ovu temu .. zakljucih slijedece .. supruga je vec napravila dva vazna koraka .. prvo, rekla ti je da nije bila zadovoljna u braku, ali nakon sto si ti saznao za online aferu .. drugo, otisla je kod roditelja i odvela dijete .. razlog je vjerovatno da konsoliduje svoju vezu sa englezom, da vidi koliko je to ozbiljno .. to nije nimalo bezazleno .. moj savjet je da ti razmislis da li bi mogao nastaviti dalje .. zbog djeteta, zbog cinjenice da mislis da je jos uvijek volis, bez obzira na to sto vam se desilo .. da li ce to ojacati vas brak, ili ce stalno biti neka smetnja .. misli malo i na sebe, i zelim ti srecu
- Xavier1
#136 Re: online afera
Da je on takav poput tebe ne bi do ovoga ni doslo. Pa vidis da je opet ostavio njoj da glavnu rijec vodi i poslije prevare.Cookie85 wrote:Samo cu ti reci, nek ide, a ti pokusaj da uzmes dijete ili da se dogovorite vezano za dijete.New Guy wrote:ja 36, supruga 34 godine..sin od 10 godina..brak 12 godina.. radimo,snalazimo se,znate situaciju..kad neko pogleda sa strane vjerovatno to izgleda sasvim ok...kao i svaki par imali smo svojih uspona i padova ali nista preopasno.. prije 5 dana pronadjem slucajno dokaze o online vezi moje supruge sa nekim likom..pun sam dokaza,postavim je pored sebe i sve cujem..to traje 3 mjeseca,nema tu golih slika,nema tu online sexa,nema video ili obicnih poziva nego su tu poruke tipa sta ima,cao ljepotice,cao zgodni,pa neka srca,mislim na tebe,par razmjenjenih selfia onako obicnih,kao nedostajes mi,mislim na tebe i to..vecina toga pocinje i zavrsava u 4-5 poruka..ima par duzih razgovora,u kojem on nju poziva hajde kao meni i to na sta mu ona odgovara znas da je to nemoguce..naime svo dopisivanje je vodjeno na engleskom jeziku i lik zivi i radi u londonu..na osnovu toga ona mi i kaze,upravo zato sto je englez i sto je iz londona sam se i upustila u to,jasno je kao dan da je nemoguce da se ista desi..(iskreno,ni ja ne vidim nacin da ta veza i preraste u nesto vise) njeno opravdanje je to da sam ja vremenom prestao da joj govorim bilo sta lijepo,da joj je to nedostajalo,da se kaje ali sta je tu je..osim toga,treba dodati da je brak funkcionisao bez problema,sex je bio redovan i zadnjih godina sve bolji i bolji,i sama to tvrdi..financijski nismo imali problema,mada nismo ni neki dzekovi...vec sutradan je rekla da odlazi s dijetetom kod majke,da zna da je napravilo nesto sto ja nikad necu oprostit,da ju e stid ali da ne zeli nastavit zivjet samnom jer kaze to vise i nece bit zivot..sutio sam,iskreno bio sam i povrijedjen i pustio sam je da ode.. sad ne znam sta ni kako dalje..dal sam pogrijesio,dal to drugi ljudi nebi vidili kao ja,dal je to vrijedno rastave..volim ju..imate li savjet..?
Ona te je "fizicki" prevarila ili ce te prevariti bit ce 100% samo pitanje vremena, da li sa englezom ili komsijom, nebitno.
To inace pocne tako da se dopisuje sa nekim likom, pa kaze on mi je prijatelj kao brat, pa kasnije saznas da se trosi sa njim, a kad saznas onda ces sebe krivi sto si dopustio...
Zato ja kad mi djevojka kaze idem na kafu sa prijateljem sama, ja kazem idi i ostani sa njim.
-
moonca
#137 Re: online afera
I jel' otisla na kafu??Zato ja kad mi djevojka kaze idem na kafu sa prijateljem sama, ja kazem idi i ostani sa njim.

- i agree
#138 Re: online afera
Cuj imas osjecaja prema njemu a nabacujes se drugom sastraneBoemica wrote:Nismo svi isti, ali mene da je momak/muž uhvatio u tako nečemu, a ja imam osjećanja prema njemu i želim da ostanem s' njim, sjedila bi mu pred vratima dan-noć dok me ne pusti unutra i ne razgovara sa mnom i ne dadne mi novu priliku. A ne spakovat se i otić, k'o biva, haj ti malo mene moli.
Kakav je to osjecaj keve ti
Al ga zna lupit ova za medalju
- animals
#139 Re: online afera
Svi smo mi kurvari..kuvarice..Dinostula wrote:Kurve/Kurvari su vrste osoba koje se takve jednostavno rode i nikad se ne promjene tokom zivota.Jedino sto mogu uraditi je graditi samokontrolu tokom zivota ili sebi postaviti neke principe koji ce ih drzati dalje od prevare.Osobe koje jednom prevare su presle tu granicu i to ce raditi i dalje.
Pravda za kurvare i kuvarice..
-
New Guy
#140 Re: online afera
sutra cu podnijet zahtjev za razvod.. da li slucajno ima neko ko je prolazio nesto slicno da mi kaze imam li bilo kakve sanse da dobijem skrbnistvo nad djetetom,pod kojim uslovima ili da me bar uputi na neki link iliti nesto gdje bih mogao naci odgovore.. (nema potrebe za komentarima sa spdnjom ili slicno jer nije mi do toga)
- MarlboroGold
#141 Re: online afera
AvanturisticaBoemica wrote:A za novog tipa
To dođe kao godišnji... sedam dana na moru, a već peti dosadi
- Boemica
#142 Re: online afera
Misliš na potpuno skrbništvo ili?New Guy wrote:sutra cu podnijet zahtjev za razvod.. da li slucajno ima neko ko je prolazio nesto slicno da mi kaze imam li bilo kakve sanse da dobijem skrbnistvo nad djetetom,pod kojim uslovima ili da me bar uputi na neki link iliti nesto gdje bih mogao naci odgovore.. (nema potrebe za komentarima sa spdnjom ili slicno jer nije mi do toga)
-
New Guy
#143 Re: online afera
ako je ikako moguce..
koje su mi opcije ?
koje su mi opcije ?
- Boemica
#144 Re: online afera
Iz onoga što si opisao, a to je da ste imali skladan brak, i s' obzirom da nisi pomenuo (niti se to da naslutiti) da je tvoja žena narkoman, alkoholičar, kockar, psihički nestabilna osoba, itd, šanse da ti dobiješ potpuno skrbništvo su nikakve.
A zašto bi uopšte to želio
Ne želiš se valjda njoj svetiti za greške preko djeteta.
Brate, sporazumno se razvedite, dogovorite se oko skrbništva, i pružite tom djetetu stabilno odrastanje.
A zašto bi uopšte to želio
Ne želiš se valjda njoj svetiti za greške preko djeteta.
Brate, sporazumno se razvedite, dogovorite se oko skrbništva, i pružite tom djetetu stabilno odrastanje.
- dale cooper
#145 Re: online afera
Gomila različitih vrsta komentara ovdje može samo čovjeka ozlojediti , nikako ga staviti u trezven način razmišljanja šta i kako dalje. 
-
moonca
#146 Re: online afera
Zasto ti se zuri?New Guy wrote:sutra cu podnijet zahtjev za razvod.. da li slucajno ima neko ko je prolazio nesto slicno da mi kaze imam li bilo kakve sanse da dobijem skrbnistvo nad djetetom,pod kojim uslovima ili da me bar uputi na neki link iliti nesto gdje bih mogao naci odgovore.. (nema potrebe za komentarima sa spdnjom ili slicno jer nije mi do toga)
Pusti..neka prodje neko vrijeme. Ljut si .U afektu nije dobro donositi nikakve odluke.
Dijete ti ne zabranjuje vidjati - nemas razloga da zuris.
Poznajem parove koji su se nakon 5-6 godina opet zblizili.....
-
walk_M-A-N
#147 Re: online afera
Znači, obratimo pažnju da li žena/djevojka igra Fb i možda neke druge igrice..nego se dopisivala s nickname kojeg je slucano upoznala igrajuci neku fb igricu
Idealno je kada žena vidi samo muža i nikog više.
Može se desiti da će flertovati sa nekim, online ili na poslu ili putu. Bez da pravdam, nije to prestrašno. Malo je puno odmah razvod. To ima smisla ko ima rezervnu varijantu ili misli da će naći idealnu, i lijepu i kućevnu. Čini se da dobro kažu neki neka odstoji.
(Izvinjavam se što nemam šta pametnije reći.)
Last edited by walk_M-A-N on 20/01/2019 17:02, edited 1 time in total.
- scarface32
#148 Re: online afera
Ona da je htjela razvod, ona bi nasla neku tvoju gresku tako da ne znaci ako je otisla da je to vec planirala.Moguce je da je otisla da izvaga situaciju.Da vidi sta osjeca za engleza a i za tebe. I kad skonta ili ce ti se vratiti ili ce traziti razvod.
- insomnia78
#149 Re: online afera
I sta sad, on treba cekati hoce ga izabrati?scarface32 wrote:Ona da je htjela razvod, ona bi nasla neku tvoju gresku tako da ne znaci ako je otisla da je to vec planirala.Moguce je da je otisla da izvaga situaciju.Da vidi sta osjeca za engleza a i za tebe. I kad skonta ili ce ti se vratiti ili ce traziti razvod.
-
moonca
#150 Re: online afera
.Nisi li ti nedavno napisao --'ochero sam je'--izvini ako narusavam tvoju privatnost- ne morash odgovoriti.insomnia78 wrote: I sta sad, on treba cekati hoce ga izabrati?